ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Vizualizarea creativă. Utilizează puterea imaginaţiei tale pentru a crea ceea ce-ţi doreşti în viaţă

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-8637-42-6

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
30,03 Lei
Audiobook
44,00 Lei
MP3 download
30,03 Lei
Adaugă la favorite
Durata: 5 ore și 12 minute

Lectura: Gabriela Bobeș

Descriere

Înainte de a scrie prima sa carte, Vizualizarea creativă(Creative Visualization), în 1978, Shakti Gawain se dedicase explorării filosofiei orientale și psihologiei occidentale, în încercarea de a descoperi sensul mai adânc al acestora și scopul vieții sale. Ideile și tehnicile pe care le-a deprins au avut un impact profund asupra conștientizării sale și a stilului de viață.


Vizualizarea creativă a devenit, de-a lungul timpului, un bestseller, a fost revizuită și se bucură de o popularitate crescută și astăzi. ACT și Politon vă propune cartea lui Shakti Gawain și în format audio download (MP3 arhivat).


Atenție! Acest audiobook conține meditații. Nu le ascultați/practicați în timp ce șofați sau manevrați utilaje sau în timpul oricărei activități care necesită atenție sporită!


„Această carte este darul pe care ți-l fac cu dragoste… fie ca ea să reprezinte o binecuvântare pentru tine… fie ca ea să te ajute să aduci din ce în ce mai multă bucurie, satisfacție și frumusețe în viața ta… fie ca ea să ocrotească lumina care strălucește în interiorul tău…” (Shakti Gawain)


Vizualizarea creativă reprezintă tehnica folosirii propriei imaginații pentru a crea ceea ce vă doriți în viață. Cartea autoarei americane caută să vă învețe cum să vă folosiți propria imaginație creativă naturală într-un mod din ce în ce mai conștient, ca tehnică prin care să creați ceea ce vă doriți cu adevărat – iubire, împlinire, bucurie, relații pline de satisfacții, sănătate, frumusețe, prosperitate, pace interioară și armonie…


Pentru înțelegerea modului de funcționare a vizualizării creative, sunt cercetate mai multe principii corelate:


  • Universul fizic este energie;
  • Energia este magnetică;
  • Forma urmează ideea;
  • Legea radiației și a atracției;
  • Folosirea vizualizării creative.


De asemenea, există patru etape de bază pentru o vizualizare creativă eficientă:


  • Stabilirea obiectivului;
  • Crearea unei idei sau a unei imagini clare;
  • Concentrarea repetată asupra acelei idei;
  • Acordarea unei energii pozitive acelei idei.


Puterea vizualizării creative nu poate fi utilizată în scopuri dăunătoare. Manifestarea vizualizării creative implică deblocarea sau înlăturarea barierelor pe care vi le-ați creat în calea cursului natural armonios, abundent și iubitor al universului. Spre exemplu, dacă vizualizați că obțineți o promovare la locul de muncă, nu vizualizați că superiorul vostru va fi demis. Vă imaginați că el sau ea trece la alte lucruri, mai bune, sau la un post mai bun, mai plin de satisfacții, astfel încât lucrurile să meargă în beneficiul tuturor. Nu e nevoie să înțelegeți sau să vă dați seama cum se va întâmpla asta sau să încercați să decideți care este cel mai bun mod prin care s-ar putea rezolva. Pur și simplu presupuneți că se va îndeplini în cel mai bun mod cu putință, și lăsați detaliile în seama inteligenței universale.


Shakti Gawain vorbește despre importanța afirmațiilor, despre „paradoxul” spiritual (un paradox aparent, totuși) apărut între ideea de „a fi aici acum” (de a renunța la atașamente și dorințe) și ideea de a stabili obiective și de a crea ceea ce vă doriți în viață.


Cartea audio vă oferă multe tehnici diferite, idei, exerciții și meditații. Alegeți-le pe cele care vi se par potrivite și care funcționează pentru dumneavoastră. Există multe niveluri și abordări diferite în procesul de vizualizare creativă, iar autoarea a încercat să includă o mare varietate de practici posibile. În orice situație dată, una poate fi adecvată, iar alta nu.


Pe rafturile bibliotecii online ale editurii ACT și Politon puteți găsi și Cum să creezi adevărata prosperitate, carte și audiobook ale aceleiași autoare.


Există resurse mai mult decât suficiente pentru fiecare ființă de pe pământ, dacă oamenii sunt dispuși să-și deschidă mințile spre această posibilitate și să își schimbe modul în care utilizează și distribuie resursele lumii. Universul este un loc de mare abundență și toți oamenii sunt meniți să fie prosperi în mod natural, bogați atât material, cât și spiritual. În timpurile moderne, omenirea a pierdut legătura cu starea sa naturală de prosperitate. Oamenii creează împreună o lume în mare măsură dezechilibrată, în care un număr relativ mic de oameni are mult mai mult decât are nevoie și utilizează resursele naturale într-un ritm alarmant, în timp ce majoritatea suferă de lipsuri grave.


Este nevoie ca oamenii să își recupereze capacitatea de a aprecia și de a se bucura de plăcerile simple ale vieții. „Trebuie să înțelegem că experiența abundenței are mai mult de a face cu exprimarea harurilor noastre creative astfel încât să ne aducă satisfacții și cu a învăța să oferim și să primim într-un mod echilibrat, decât cu consumerismul extravagant.”


Pentru a folosi vizualizarea creativă cu scopul de a crea ceea ce vreți în viață, trebuie să fiți dispuși și capabili să acceptați tot ce are viața mai bun să vă ofere – „bunăstarea. Imaginea dumneavoastră de sine este modul în care vă vedeți, ceea ce credeți despre propria persoană. Afirmațiile și vizualizarea creativă sunt modalități minunate de a crea o imagine de sine pozitivă și mai iubitoare.


Vizualizarea creativă este unul dintre cele mai puternice instrumente pe care le dețineți pentru crearea și menținerea unei stări bune de sănătate. Vizualizarea creativă conștientă este procesul prin care se creează gânduri și imagini pozitive pentru a comunica cu trupurile dumneavoastră, în locul celor, negative, restrictive, care „îmbolnăvesc” literalmente. Vindecarea fundamentală vine întotdeauna din interior, chiar dacă este nevoie și de un tratament extern. Când există liniște și contact interior în mod regulat, este posibil să nu mai apară îmbolnăviri, pentru că sinele interior are parte de atenția dumneavoastră. Vizualizarea creativă merge direct la sursa problemei – propriile concepte și imagini mentale.

Mai mult
Etichete:  #spiritualitate
Detalii produs
ISBN: gawain-978-606-8637-43-3
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor

Shakti Gawain a absolvit, la mijlocul anilor '70, Universitatea din California, licențiindu-se în arte plastice și dans. Cea mai cunoscută carte a sa este „Vizualizare creativă”, bestseller pentru aproape 40 de ani. Shakti Gawain a mai publicat titluri precum „Cum să creezi adevărata prosperitate”, „Parteneriatul: Un nou tip de relație”, „Cum să trăiești în lumină”, „Calea transformării”, „Cum să îți dezvolți intuiția”, „Patru niveluri ale vindecării”.

Shakti Gawain ține workshopuri pe tot cuprinsul Statelor Unite, dar și în multe alte țări.

Cărțile sale s-au vândut în peste 10 millioane de exemplare și au fost traduse în peste treizeci de limbi.

Împreună cu Marc Allen, autoarea americană a înființat „New World Library Publishing Company”.

Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download