Tu ești PROBLEMA, dar și SOLUȚIA TA, în același timp!

Că viața e o cursă contra cronometru care nu știi unde te duce, toată lumea știe. Victoria ta se măsoară în momentele în care simți că trăiești din plin, în care îți realizezi cele mai mărețe visuri. 


Competiția în care te afli este cu tine însuți. Tu ești și adversarul și copilotul tău. 

 

Obstacole? Apar mereu. Și nu toate îți aparțin. Nu toate sunt din vina ta. 

 

Te poți naște într-o familie nepăsătoare, poți suferi un accident care să te lase cu sechele sau poți trăi în sărăcie. 

 

Dar astea sunt probleme pe care trebuie să le depășești, nu le lăsa să te transforme în propria ta problemă. 

 

Dacă îți pare rău prin ce treci (orice fel de problemă) încearcă să nu porți acest sentiment prea multe zile. 

 

Nu alimenta negativitatea. Analizează situația, cere sfaturi, dar mai mult gândește-te că trebuie să găsești soluții. 

 

Ai nevoie de TINE, mai întâi, pentru a rezolva problemele. 

 

Soluția ești TU. 

 

S-ar putea să nu te simți tocmai bine în acest moment, dar asta nu înseamnă că pe viitor nu vei fi bine. 

 

Trebuie să te vizualizezi. Trebuie să te decizi unde vrei să fii peste 1 an, 2 sau 10. 

 

Stabilește-ți un plan. Vizualizarea te va ajuta să depășești momentele grele, numai încearcă să nu o folosești într-un mod negativ. 

 

Nu mai fi problema ta, încetează să te împiedici să trăiești viața pe care vrei să o trăiești. Ai capacitatea de a-ți schimba viața, ai nevoie doar de o viziune și trebuie să crezi în tine mai mult decât crezi în orice. 

 

E important să înțelegi că nu poți schimba locul de unde vii, dar poți schimba locul unde te duci.

 

Tocmai din acest motiv, pentru a depăși momentele grele cu înțelepciune și fără a lua decizii regretabile, autorii Mark Hansen și Bill Froehlich au lansat cartea „Tu ești soluția. O aventură AO". 

 

 

Nu o să te mint, nu este o carte pe care să o vezi des în reclamele pe Facebook. Este o carte utilă și inteligentă, care te va ajuta în momentele grele fără doar și poate. 

 

De ce spun că te va ajuta? Pentru că îți oferă exact modurile în care să acționezi cumpătat atunci când te confrunți cu probleme. 

 

Autorul bestseller-ului „Supa de pui pentru suflet” Mark Hansen a colaborat cu scriitorul serialului TV MacGyver, Bill Froehlich pentru a scrie - „Tu ești soluția. O aventură AO". 

 

În această fabulă profundă, fantastică și plină de evenimente din viața reală, autorii te invită să deschizi portalul imaginației și să intri într-o nouă realitate. 

 

Această nouă realitate reprezintă adevăratul tău sine despre care vei descoperi chiar tu cât de mult îi place să se joace și să-și construiască viața așa cum își dorește. 

 

Povestea îi prezintă pe Ashley și Brian, doi copii interesați de evenimentele petrecute pe glob și de problemele cu care se confruntă părinții lor. 

 

Ideea de a rămâne neputincioși în fața problemelor, în ciuda eforturilor nenumărate, îi determină pe copii să experimenteze diverse moduri de a găsi soluții. 

 

Într-o zi cu soare, Ashley și Brian pleacă într-o călătorie distractivă alături de Tommy, un băiat mai mare, dar se rătăcesc. Urmând o potecă condusă de Tommy, Ashley și Brian cad în întuneric.

 

Astfel că, cei doi copii ajung într-o lume magică, unde întâlnesc un personaj mistic, AO, care îi provoacă cu întrebări și îi inspiră cu posibilități infinite. 

 

Cu un accent deosebit pe puterea imaginației, autorii Hansen și Froehlich te asigură că totul și orice este posibil dacă vrei să crezi că „posibilitățile umblă printre noi, de multe ori nevăzute și neașteptate”. 

 

De asemenea, cartea prezintă problemele noastre de zi cu zi într-o lumină nouă și te invită într-o veritabilă călătorie spirituală. Autorii au construit această fabulă modernă și inspirațională, pornind de la ideea că problemele noastre încep atunci când credem că suntem separați de Sursa noastră divină, declanșând astfel energia negativă pentru a prelua controlul asupra noastră.

 

În carte vei găsi soluții și moduri de a gândi atunci când te afli într-o situație dificilă. De la criza financiară globală până la încălzirea globală, autorii te îndrumă spre calea corectă prin povești de succes ale oamenilor reali, oferind soluții plauzibile.

 

„Când EŞTI în armonie perfectă cu starea ta naturală, EŞTI ca o picătură de ploaie care cade într-un curent de apă şi se contopeşte cu apa din jur, urmând în mod natural cursul apei. Eşti în uniune cu tot ceea ce te înconjoară. Eşti aici pentru a recrea Grădina Edenului cu abundenţă şi belşug pentru tine şi ai tăi şi, mai mult decât suficient, – da – abundenţă absolută pentru toţi, pretutindeni pe nava spaţială Pământ. Asta este conştienţa. Este începutul începutului tău. Majoritatea oamenilor o văd ca pe un final, un loc unde trebuie să ajungi, undeva acolo. Ei se tem că drumul într-acolo este lung şi greu şi că ia mult timp. În inima ta, TU deja ştii că ea se află aici, acum, şi că ea este locul de unde vii. TE-ai născut complet echipat cu un GPS intern, sistemul tău de ghidare emoţională. Începutul acestei noi conștientizări va determina o schimbare în câmpul conştiinţei care va călători în jurul lumii ca un vânt de schimbare pozitiv şi emoţionant.” 

(fragment din cartea „Tu ești soluția. O aventură AO”) 

 

„Tu ești soluția. O aventură AO" este o revelație pentru oricine caută inspirație pentru a-și schimba cursul vieții pentru a face în cele din urmă o diferență semnificativă în lume.

 

Uneori poate fi dificil să realizezi lucrurile pe cont propriu, astfel încât să ai o rețeta bună pentru rezolvarea problemelor poate fi de mare ajutor atunci când te confrunți cu o provocare mare.

 

Nu uita că tu ești SOLUȚIA pentru tot ce ți se întâmplă.

 

 

Poți comanda cartea de aici: https://www.actsipoliton.ro/mark-victor-hansen-bill-froehlich-solutia

Comentarii (0)

Scrie un comentariu