-50%
ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Cum să creezi afluenţă. Paşii de la A la Z pentru o viaţă mai bogată

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Format: MP3, 160-320 kbps - stereo

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-8739-42-7                    

Oferta expiră în:

Audiobook
14,50 Lei PRP:29,00 Lei Salveaza 50%
Adaugă la favorite
Durata: 1 oră și 19 minute

Lectura: Răzvan Hîncu

Descriere

Cum să creezi afluență

ACT și Politon vă oferă cartea audio Cum să creezi afluență. Pașii de la A la Z pentru o viață mai bogată (Creating Affluence. The A-to-Z Steps to a Richer Life), de Deepak Chopra. Cu durata de o oră și 18 minute, acest audiobook în limba română se află în lectura actorului Răzvan Hîncu. „Conștiința avuției este cu mult mai mult decât a avea pur și simplu abilitatea de a face bani. Este o mentalitate ce implică să vedeți viața nu ca pe o luptă, ci ca pe o aventură magică în care nevoile vă sunt întâmpinate cu grație și ușurință.” (Richard Carlson)

Autorul spune că materialul acestui audiobook este extrem de concentrat și trebuie să fie literalmente metabolizat și experimentat în conștiința ascultătorului. Pentru cele mai bune rezultate este important să ascultați întregul audiobook o dată și, ulterior, să ascultați câteva minute în fiecare zi. Când terminați de ascultat, luați-o de la capăt. Faceți din asta un obicei pe viață, iar avuția, în toate formele sale, vă va urmări oriunde mergeți.

Afluența este realitate, iar adevăratul scop al audiobookului este să vă ofere o pătrundere în natura realității. Toată creația materială, tot ceea ce puteți vedea, atinge, auzi sau gusta, este făcut din aceeași substanță și provine din aceeași sursă.

Citiți mai multe informații despre cartea audio "Cum să creezi afluență"

Principiile exprimate aici se referă specific la crearea prosperității materiale nelimitate, dar aceste principii pot fi aplicate pentru a îndeplini orice dorință, deoarece sunt aceleași principii pe care natura le folosește ca să creeze realitate materială dintr-o esență nonmaterială.

Deepak Chopra spune că, la un nivel preverbal, toată natura vorbește aceeași limbă. În spatele veșmintelor vizibile ale universului, dincolo de mirajul moleculelor, de maya – sau iluzia – caracterului fizic, se află o matrice în mod inerent invizibilă, unitară, alcătuită din neant.

Autorul a alcătuit o listă de la A la Z, unde sunt prezentate stările conștiinței, energiei și informației care dau naștere experienței avuției în viață.

Ascultând această listă în fiecare zi, veți vedea schimbările care se întâmplă în mod spontan în viața voastră și ușurința fără efort cu care avuția și afluența vin în viața voastră. Iată pe scurt componența listei:

A vine de la „ansamblul posibilităților”, nivelul de la care se poate crea orice. B vine de la „mai bun și cel mai bun”. C vine de la „cu inima ușoară”. D vine de la „doctrina cererii și a ofertei”. E vine de la „a exulta”. F semnifică faptul că în orice „fiasco” se găsește sămânța succesului. G vine de la „gratitudine, generozitate, grație divină, gol și goană” spre un țel. H vine de la „harul fericirii și al umanității” și de la faptul că oamenii sunteți aici pentru a-i face fericiți pe toți oamenii cu care intrați în contact. I vine de la puterea intenției neabătute. Î vine de la „a pune la îndoială”. J vine de la faptul că nu este necesar să „judecați”. K vine de la faptul că puterea de organizare este inerentă cunoașterii (în engleză Knowledge). L semnifică „limbajul iubirii” și de la „lux”. M vine de la „misiunea” de a face bani pentru alții și de a-i motiva pe alții să facă bani. N vine de la „a spune nu” negativității. O vine de la faptul că viața este „coexistența tuturor valorilor opuse”. P vine de la un „plan de viață”. R vine de la faptul că „a recepta ce au alții de oferit este la fel de necesar ca a oferi”. S vine de la „a strânge” și de la „serviciu”. Ș vine de la „a ști” cum să practicați conștiința avuției fără griji. T vine de la „transcendență”, conștiență în afara timpului, bancă de talente și trecerea la plata dijmei. Ț vine de la „a vă ține vigoarea tinerească”. U vine de la înțelegerea unității din spatele întregii diversități. V vine de la „valori”. X vine de la a exprima apreciere și mulțumire sinceră față de toți cei care vă ajută. Z vine de la „zel pentru viață”.

Avuția materială sau banii sunt doar un mijloc spre împlinirea spontană a dorințelor oamenilor. Atenția unei persoane cu adevărat avute nu e concentrată niciodată numai și numai pe bani. O persoană avută nu își face niciodată griji în privința banilor.

Sursa întregii realități materiale este conștiința pură. E câmpul unificat. Valoarea meditației vă oferă experiența Ființei pure, deși experiența Ființei pure este, în sine, o expresie a beatitudinii pure și a bucuriei pure. Cea mai bună cale de a ajunge la cunoașterea acestui câmp al ființei pure este prin meditație. Deepak Chopra aduce explicații asupra câmpului cuantic.

Autorul prezintă 25 de calități ale câmpului unificat. 25 de calități pentru 25 de zile.

Toate legile naturii care sunt structurate, care creează diversitatea infinită a creației se găsesc în câmpul cuantificat. Totul în creația materială provine de la cele patru forțe (gravitația, electromagnetismul, puternica interacțiune și slaba interacțiune).

Câmpul organizează totul în creație: mișcarea galaxiilor, mișcarea stelelor, rotația pământului, ciclurile anotimpurilor, ritmurile biologice ale corpurilor umane, păsările care migrează în anotimpul potrivit spre locul potrivit etc.

Câmpul este unul al ordinii. Acesta se organizează într-un număr infinit de lucruri, toate în același timp. La suprafață poate părea haotic și poate conduce la activitate și gândire aparent haotice, dar la bază e ordine.

Câmpul este dinamic, fluid, flexibil și tăcut. În tăcere există sursa dinamismului, tot așa cum în odihnă există potențialul pentru activitate.

Cunoașterea pură nu este cunoașterea unui lucru sau al altuia, este cunoaștere a tot ceea ce există în creația materială. Câmpul unificat nu este constrâns de hotare, noțiuni conceptuale sau angajamente cognitive premature.

Există o serie de studii științifice care arată efectele benefice ale meditației. Tensiunea scade. Stresul devine mai puțin intens. Rata de bază a metabolismului scade, iar insomnia, anxietatea și numeroase tulburări psihosomatice sunt alinate și dispar.

Autorul a scos în evidență pașii către conștiința prosperității, bazați pe o adevărată înțelegere a funcționării naturii.

Afluența, nețărmuirea și abundența sunt starea noastră naturală. Trebuie doar să refacem amintirea a ceea ce știm deja.

Citiți mai multe informații despre actorul Răzvan Hîncu

Răzvan Hîncu

Răzvan Hîncu s-a născut pe 28 martie 1979. A absolvit în anul 2005 Facultatea de Arte a Universității „Hyperion”, la clasa profesorilor Eusebiu Ștefănescu și Rodica Mandache. Activitatea sa teatrală include roluri în piese puse în scenă pentru Teatrul Național București („Eduard al III-lea”, „Ivan Turbincă”, „Ziua perfectă”, etc.), Compania Civic Art („Doi într-o barcă”, „Simion și alți eroi”, „Aniversarea și Necunoscutul”), Teatrul 7 („Lovitura”, „Viața de Cimitir”).

Printre aparițiile în seriale de televiziune se numără producții precum „La Urgență”(TVR1), „Trăsniți în NATO”(Prima TV) sau „La Bloc”(Pro TV).

De asemenea, a fost distribuit în diverse filme de scurt și lung metraj, printre care: „Edgar’s Curse”, „Domnișoara Christina”, „Restul e tăcere”, „Mafalda de Savoia”, „Arca lui Noe”, „Duminica pierzi sau câștigi”.

Este un actor prezent și în producțiile de spoturi publicitare pentru radio și TV.

ACT și Politon vă oferă următoarele cărți audio narate de Răzvan Hîncu:

  • „Cele cinci secrete pe care trebuie să le descoperi înainte să mori”, de dr. John Izzo;
  • „Principiile succesului”, de Jack Canfield;
  • „Lansarea”, de Jeff Walker;
  • „Fii coios”, de Larry Winget;
  • „Un mesaj pentru Garcia”, de Elbert Hubbard;
  • „SEO Pas cu pas", de Caimin Jones;
  • „Manifest pentru motivație", de Brendon Burchard;
  • „Cum să creezi afluență", de Deepak Chopra;
  • „Cele șapte legi spirituale", de Deepak Chopra.
Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: chopra-978-606-8739-42-7
Editura ACT si Politon
Format: Audiobook
Greutate: 0.08 kg
Detalii despre autor

Deepak Chopra este autor, orator și un membru activ al mișcării New Age. Înainte de a emigra în Statele Unite ale Americii, a studiat medicina în India. S-a specializat în medicină internă și endocrinologie. Printre cărțile sale de succes se numără „Cele șapte legi spirituale ale succesului”, „Cum să creezi afluență”, „Sincrodestinul”, „Cartea secretelor”, „Dumnezeu - O istorie a revelației sale”, „Supercreierul”.

Considerat de revista Time una dintre cele mai importante personalități ale secolului, Deepak Chopra a avut o carieră foarte prolifică , publicând peste 85 de cărți care au fost traduse în 43 de limbi. Prin cărțile sale și prin activitatea de pe rețelele sociale, unde are peste 10 milioane de urmăritori, Chopra își împărtășește opiniile pentru a contribui la crearea unei lumi mai pașnice, mai bune, mai durabile, mai fericite și sănătoase.

Audiobooks
Produse fizice (MP3): Audiobook