ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Triggeri

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Format: MP3, 160-320 kbps - stereo

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-913-369-9

Audiobook
56,00 Lei
Adaugă la favorite

„Dacă vrei să-ți schimbi comportamentul, să devii persoana care poți fi, să treci peste obiceiurile proaste care-ți stau în cale și să ai mai puține regrete în viață, atunci citește această carte – și aplică imediat sfaturile din ea.

Cartea Triggeri este cel mai simplu, cel mai clar, cel mai onest, cel mai durabil, cel mai practic sfat pe care-l vei primi vreodată cu privire la modul în care să acționezi pentru a face schimbări în viața ta. Marshall aduce în această carte întreaga forță a experienței sale de aproape patru decenii în coaching și împărtășește cunoștințe profunde, povești convingătoare și tehnici puternice pe care le poți aplica acum și care îți vor aduce beneficii în carieră și în relații și liniște sufletească.

Chiar și numai pentru întrebările pe care te face să ți le pui și merită să-ți iei cartea. Triggeri este cea mai bună lucrare de până acum a lui Marshall Goldsmith și o recomand din toată inima.”


— Jim Kouzes, coautor al cărții vândute în milioane de exemplare The Leadership ChallengeMarshall Goldsmith este un scriitor extraordinar și un consilier pentru cei din funcțiile de conducere renumit în întreaga lume. El a adus grupului nostru o contribuție enormă, și am avut foarte multe beneficii datorită experienței lui de neegalat și a cunoștințelor lui. În cartea Triggeri, el ne împărtășește povești edificatoare din colaborarea sa cu mari lideri de nivel mondial. Ne ajută să ne transformăm viața și să devenim ființe complete. Aceasta este o carte pe care ar trebui să o citească orice specialist care profesează și oricine aspiră să fie lider.


— G.M. Rao, CEO al GRM Group (India) Marshall își continuă misiunea de a crea instrumente pentru dezvoltarea liderilor eficienți. În cartea Triggeri el prezintă metode simple și eficiente pe care le putem folosi pentru a ne reinventa. Odată ce ai înțeles care sunt comportamentele care te vor duce la următorul nivel, 

Marshall prezintă modul prin care poți avea întotdeauna succes. Este o lectură obligatorie pentru lideri și pentru cei care aspiră să devină lideri de mare succes.


— Joe Almeida, CEO Covidien


Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: 9786069133699
Editura ACT si Politon
Format: Audiobook
Greutate: 0.15 kg
Detalii despre autor
Dr. Marshall Goldsmith este un coach renumit la nivel internațional în domeniul leadershipului și este inclus în Thinkers 50 Hall of Fame – una dintre cele mai valoroase distincții care se acordă în domeniul managementului și afacerilor. Are un doctorat la Anderson School of Management, în cadrul UCLA, și a fost consultant pentru peste 200 de CEO și echipele lor de management. Goldsmith este și autorul mai multor cărți, dintre care amintim: „Triggeri”, bestseller Wall Street Journal și New York Times, apărut în limba română la Editura ap!, „What Got You Here Won’t Get You There„, bestseller New York Times și câștigător al premiului Harold Longman Award pentru Cea mai bună carte de business a anului, „Mojo”, „How Women Rise”, „Lifestorming”, și multe altele.
Audiobooks
Produse fizice (MP3): Audiobook