Pachet cărți Dr. Joe Dispenza

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
105,60 Lei PRP:132,00 Lei Salveaza 20%
Adaugă la favorite

Cărțile lui Dr. Joe Dispenza au capcitatea de a exercita o atracție irezistibilă asupra cititorilor tocmai pentru că fac promisiuni irezistibile. Astfel, cele două cărți pe care ți le recomand în rândurile de mai jos („Supranatural” și „Tu ești placebo”) nu au cum să îți rămână indiferente atât timp cât promit să îți dezvăluie calea către „un corp nou, o minte nouă și o viață nouă”. 


Aceste două cărți sunt exact ceea ce îți trebuie dacă te afli în căutarea unor confirmări pentru idei precum:


Atunci când știința nu îți mai dă nicio speranță, Dumnezeu spune că orice este posibil.


Atunci când nu crezi în Dumnezeu, există totuși ceva mai presus de tine (conștiința unității, energia sursă sau oricum vrei să îi spui) care te poate ajuta să mergi mai departe chiar dacă toate semnele îți spun că totul s-a sfârșit.


Omul este o ființă limitată, însă puterea gândului său este prin excelență nelimitată și grație acesteia poate realiza absolut tot ceea ce își poate imagina.


În plus, achiziționând pachetul de cărți Joe Dispenza, beneficiezi de o reducere de 20% din prețul cumulat al celor două volume. 
Supranatural
Există oameni care și-au revenit miraculos pe paturile de spital după ce știința nu le-a mai dat nicio șansă de supraviețuire. Există oameni care au încălcat toate legile fizicii trăind peste 200 de ani, ca maestrul în arte marțiale Li Ching-Yuen, sau ca yoghinul Milarepa, care, a făcut ca stânca să se înmoaie și să ia forma palmei sale cu puterea minții. Există oameni a căror viață a luat o întorsătură dramatică la un moment dat și care au reușit să își recapete sănătatea și fericirea schimbându-și… gândurile. Toți aceștia sunt oameni obișnuiți care au făcut lucruri neobișnuite, iar Joe Dispenza îți va arăta în această carte că și tu te numeri printre ei. 


Așadar, „Supranatural” este despre astfel de oameni și mai ales… despre tine. Înțelegând că puterea minții tale este nelimitată, vei reuși, la rândul tău să devii supranatural. Vei reuși să faci orice îți propui indiferent cât de… imposibil ar părea. Vei înțelege că:


„deții deja tot ce e necesar din punct de vedere anatomic, chimic și fiziologic pentru a-ți atinge potențialul supranatural, care este acum în repaus și care așteaptă să fie scos la lumină și activat.”


Vei descoperi meditația altfel decât ai perceput-o până acum, pentru că Joe Dispenza vine cu dovezi și măsurători palpabile care arată transformări miraculoase ce au loc în timpul acesteia în corpul și mintea practicanților. 


Anumite tomografii ale creierului practicanților de meditație i-au pus în încurcătură la un moment dat până și pe cercetătorii și pe neurologii care participau la evenimentele sale pentru a-i studia munca. Asta pentru că, s-a dovedit că într-adevăr, prin meditație indivizii care ating coerența minții și a inimii au capacitatea de a face transformări uimitoare asupra biologiei și a materiei deci. Și chiar mai mult decât atât. Schimbându-ne gândurile, putem modifica chiar și mediul nostru înconjurător, pentru că spune Joe Dispenza: „Atunci când ne putem schimba un sentiment sau un gând, putem observa schimbări în exteriorul nostru”.


Așadar această carte este importantă în primul rând pentru că Joe Dispenza îți va arăta, și te și va și convinge probabil, că se poate. Văzând la o altă persoană ceva despre care am crezut cândva că este imposibil, devenim liberi să credem că putem depăși limitările din propria viață. 


„Tocmai de aceea cartea pe care o ții acum în mână are potențialul de a-ți schimba viața. Arătându-ți cum să percepi ceea ce visezi să se întâmple în viitor ca fiind realitatea ta actuală și cum să faci acest lucru într-un mod în care corpul tău să creadă că se întâmplă „acum”, vei descoperi cum să pui în mișcare o cascadă de procese emoționale și fiziologice care reflectă noua ta realitate. Neuronii, neuritele senzoriale din inimă și întreaga chimie a organismului se armonizează pentru a reflecta noul tău mod de gândire, iar posibilitățile cuantice ale vieții sunt rearanjate pentru a înlocui împrejurările nedorite ale trecutului cu unele noi, pe care le-ai acceptat ca valabile în momentul prezent.” (Gregg Braden, autorul cărților din topul New York Times Human by Design (Conceput să fii om) și The Divine Matrix (Matricea divină)
Tu ești placebo
Este cartea care te va ajuta să înțelegi de unde a pornit totul. Joe Dispenza a început să fie preocupat de fizica cuantică, de remisiile spontane și de cât de departe putem ajunge cu puterea minții, după ce, la 23 de ani a suferit un accident grav în urma căruia s-a ales cu șase vertebre ale coloanei fracturate. 


Având de ales între două variante foarte riscante: o operație delicată și posibilitatea de a rămâne paralizat pe viață, Joe Dispenza a ales propria cale: meditația. Cu ajutorul acesteia a reușit să își refacă coloana vertebrală și să continue să ducă o viață normală, scăpând de paralizie. 


Întreaga poveste o vei putea citi în cartea de față, alături de o serie de multe alte lucruri interesante despre inteligența dinăuntrul nostru, influența minții asupra materiei, mintea cuantică și fizica cuantică, dar și multe alte povești din aceeași categorie cu cele din Supranatural. Adică povești despre oameni obișnuiți care fac lucruri extraordinare. 


Vei afla că te poți vindeca cu puterea minții așa cum te poți și îmbolnăvi de altfel, vei descoperi o scurtă istorie a placebo-ului, dar și multe lucruri interesante despre creierul uman și despre felul în care gândurile îți schimbă creierul și corpul. Această carte va fi interesantă pentru tine și dacă te interesează subiecte precum: sugestibilitatea, puterea credințelor subconștiente sau vindecările cu ajutorul meditației.


În partea a doua a cărții vei primi toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea practica și tu meditația și a te bucura de rezultatele ei spectaculoase. Capitolele 11 și 12 reunesc câțiva pași simpli care să te ajute să meditezi dar și tehnici specifice de meditație și instrucțiuni pas cu pas pentru a le folosi. 


Joe Dispenza te încurajează să citești această carte pentru că: 


„Deși nu avem încă toate răspunsurile despre valorificarea puterii efectului placebo, tot felul de oameni folosesc aceste idei chiar în clipa aceasta pentru a face schimbări extraordinare în viața lor, tipul de schimbări pe care mulți alții le consideră practic imposibile. Tehnicile pe care le împărtășesc în această carte nu trebuie să fie limitate la vindecarea unei afecțiuni fizice; ele pot fi de asemenea aplicate îmbunătățirii oricărui aspect al vieții tale. Speranța mea este că această carte te va inspira să încerci și tu aceste tehnici și să faci ca același tip de schimbări aparent imposibile să devină posibile în viața ta.” (Dr. Joe Dispenza, Tu ești placebo)Mai mult
Etichete:  #Spiritualitate #
Detalii produs
ISBN: Pachet carti Joe Dispenza
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 0.08 kg
Detalii despre autor

Joe Dispenza a captat atenția publicului larg pentru prima dată ca fiind unul dintre oamenii de știință din premiatul film What the BLEEP Do We Know!? De la lansarea filmului în 2004, munca lui s-a extins, s-a aprofundat, și orientat spre câteva direcții cheie – toate reflectând pasiunea sa de a explora cum oamenii pot folosi ultimele descoperiri din domeniul neuroștiinței și al fizicii cuantice nu doar pentru a vindeca boli, dar și pentru a duce o viață mai împlinită și mai fericită.

Ca profesor și lector, a fost invitat să vorbească în mai mult de 27 de țări de pe 6 continente, educând milioane de oameni cu stilul său, devenit brand, ușor de înțeles, încurajator și plin de compasiune, descriind cum oamenii își pot re-direcționa creierul și recondiționa corpul pentru a face schimbări permanente. Pe lângă numeroasele cursuri online pe care le oferă și cele televizate, el predă workshop-uri progresive de trei zile și workshop-uri avansate de cinci zile în USA și peste hotare. Joe Dispenza este, de asemenea, profesor al Universității International Quantum for Integrative Medicine în Honolulu, al Institutului Omega Institute for Holistic Studies din Rhineb, New York; și al Centrului Kripalu Center for Yoga și Health in Stockbridge, Massachusetts.

Ca cercetător, Dr. Joe explorează știința din spatele remisiilor spontane și cum se vindecă oamenii de boli cronice și chiar de cele în ultimă fază. Recent, a început un parteneriat cu alți cercetători pentru a executa cercetări extinse asupra efectelor meditației în timpul unor workshop-uri avansate.