101 cai de a-ti transforma viata

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-8637-23-5      

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
14,70 Lei
Audiobook
22,00 Lei
MP3 download
14,70 Lei
Adaugă la favorite
Durata: 58 de minute

Lectura: Alexandru Ștefănescu

Descriere

101 căi de a-ţi transforma viaţa (101 Ways to Transform Your Life) audiobookul lui Wayne W. Dyer vine cu o serie de sfaturi practice, uşor de implementat, care să ajute să vă schimbați perspectivele asupra propriilor vieţi. Dr. Wayne W. Dyer prezintă 101 sfaturi care să ajute oamenii să-şi contureze şi creeze o viaţă mai împlinită şi mai fericită. Cartea audio este disponibilă în limba română pentru descărcare în format MP3.

"Fii conştient de gândurile tale, de structura dialogului tău interior. Înţelege că toate gândurile pe care le repeţi, contrare esenţei tale divine eterne, te împiedică să trăieşti viaţa plină de bucurie și împlinire pe care o meriți. Conştientizează că nu există accidente în universul nostru inteligent. Dă-ţi seama că din tot ceea ce apare în viaţa ta ai ceva de învăţat. Apreciază fiecare fiinţă şi fiecare lucru din viaţa ta.

Îţi poţi schimba viaţa în doar câteva momente, făcând un lucru simplu. Schimbă gândurile pe care le gândeşti și cuvintele pe care le rosteşti. Fă în aşa fel încât să te mulţumești cu cel care eşti, în loc să-i mulţumeşti pe alţii fiind neautentic. Spune-ţi ţie însuţi: Sunt cel care sunt şi este în regulă. Acceptă această aparentă contradicţie: faptul că trupul tău va muri şi că tu eşti în acelaşi timp nemuritor."


Amintiți-vă că trecutul trebuie să vă fi învățat mesajele greșite dacă aceste mesaje nu vă aduc astăzi liniște și fericire. Nu vă temeți să renunțați la acele credințe dacă nu favorizează un sentiment al liniștii. Să fiți liniștit este ceea ce își dorește sinele dumneavoastră superior. Asta înseană de fapt să vă transformați viața și la orice gând sau credință pe care oa veți și care alungă liniștea din viață veți dori să renunțați indiferent de când o aveți sau cât de mult ați prețuit-o, sau care este tradiția în familie, sau în țară. Dacă nu vă aduce liniște, atunci nu aveți nevoie de ea.

Țineți un jurnal. Descrieți în el ce vă deranțează în legătură cu ceilalți oameni. Dacă puteți să fiți obiectiv veți descoperi că ceea ce vă deranjează de fapt este o prejudecată despre cum ar trebui să se comporte ceilalți. 


Atunci când începeți să puneți în practică zi de zi cele „101 căi de a-ți transforma viața” fără a spune altucuiva despre asta, fără a fi necesar să le notați, fără a face un test, atunci când știți că în fiecare zi lucrați la transformare, la a trece dincolo de forma, veți înțelege magia de a ști că nu sunteți o ființă umană care trăiește o experiență spirituală, ci că într-adevăr lucrurile stau invers: sunteți o ființă spirituală care trăiește o experiență umană.


Mai mult
Etichete:  #spiritualitate
Detalii produs
ISBN: dyer-978-606-8637-23-5
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor

Dr. Wayne W. Dyer (1940, Michigan‒2015, Hawaii) a fost unul dintre cei mai celebri autori, psihologi și conferențiari pe teme de dezvoltare personale și spiritualitate, renumit în întreaga lume. Supranumit „părintele motivaţiei” și considerat totodată iniţiatorul mişcării de self-development sau self-empowerment, Dyer a publicat 40 de cărți, peste jumătate dintre acestea ajungând în topul prestigioasei reviste New York Times. Cartea sa de debut, Your Erroneous Zones (Zonele tale eronate), publicată în SUA în 1976, s-a aflat pe lista bestsellerurilor New York Times pentru aproape un an de zile și s-a vândut, până în prezent, în circa 35 de milioane de exemplare. Printre cele mai cunoscute lucrări ale sale se mai numără și Wishes Fulfilled (Dorințe împlinite), 101 Ways to Transform Your Life (101 căi de a-ți transforma viața) – ambele apărute în format audiobook la Editura Act și Politon ‒ , Everyday Wisdom (Înțelepciunea de zi cu zi), The Power of Intent (Puterea intenției). Materialele audio și video de meditație concepute de Dyer pentru publicul său sunt și ele extrem de apreciate. Articolele sale au apărut în publicații de renume, printre care Time, Reader′s Digest și Harper′s Bazaar. A avut mii de apariții în programe populare de radio și televiziune, printre care The Today Show, The Tonight Show și Oprah. În 1987 i s-a decernat Premiul Golden Gavel pentru cel mai bun speaker motivațional. În ultima perioadă a vieții, atunci când nu călătorea pentru a-și susține mesajul motivațional, în cadrul conferințelor sale, Dyer își petrecea timpul scriind, la reședința sa din Maui, Hawaii.

Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download