-50%
ASCULTĂ GRATUIT

REALIMENTARE. Un plan de alimentație de 24 de zile pentru a topi grăsimea, a crește nivelul testosteronului și a spori puterea și rezistența

(0) Scrie o recenzie

Format: MP3, 160-320 kbps - stereo

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-913-276-0

*Disclaimer: Rezultatele difera de la persoana la persoana, iar rezultatele nu sunt garantate.

Oferta expiră în:

Audiobook
38,50 Lei PRP:77,00 Lei Salveaza 50%
Adaugă la favorite

Descriere

„REALIMENTARE. Un plan de alimentație de 24 de zile pentru a topi grăsimea, a crește nivelul testosteronului și a spori puterea și rezistența / Refuel. A 24-Day Eating Plan to Shed Fat, Boost Testosterone, and Pump Up Strength and Stamina” este cartea care știe ce își doresc bărbații în materie de formă fizică, oferind totodată soluții pentru materializarea acestor dorințe. Așadar, dacă ești bărbat și te străduiești să ții dietă, a venit timpul să schimbi planul, pentru că… bărbații nu țin dietă, bărbații recurg la realimentare. Iar tehnica dă roade: dă jos burta, reface masa musculară și crește apetitul sexual.


Cel puțin așa promite autorul cărții, dr. John La Puma, specialist în medicină internă, co-fondator al popularei serii video ChefMD și expert nutriționist, numit in repetate rânduri „unul din medicii de top ai Americii” dar și „o armă secretă” de către Wall Street Journal. John La Puma este totodată primul medic care predă nutriție și gătit într-o facultate de medicină din SUA, alături de dr. Michael Roizen. 


În ceea ce privește cartea de față, John La Puma spune că ideea ei i-a fost inspirată de pacienți, și că a fost un privilegiu să fie capabil să o scrie. Noutatea ideii cărții reiese încă de pe copertă, pentru că e lesne de înțeles că avem de-a face cu o carte despre scădere în greutate adresată bărbaților, asta în condițiile în care piața literară e bombardată cu tot felul de cărți de slăbit și diete adresate unui public prin excelență feminin.


Pierde GREUTATE, câștigă SĂNĂTATE! 


Planul de față s-a născut odată cu reinventarea autorului, un medic grăsuț, care consuma la serviciu în mod nechibzuit rulouri cu ou, gogoși și pizza, ajungând astfel să aibă o burtă imensă și semne vizibile de îmbătrânire prematură. Când a conștientizat drumul pe care mergea, John La Puma s-a hotărât să înțeleagă mai bine alimentele, și s-a apucat de un curs de gătit. În scurt timp după aceea, a scăpat de burtă, iar semnele îmbătrânirii premature au dispărut. Așa a devenit La Puma alături de un bun prieten, primul medic care a predat nutriția și gătitul laolaltă într-o școală medicală. În plus, și-a reinventat cabinetul, începând să le predea pacienților săi planul lui strategic de obținere a unei sănătăți mai bune prin scăderea în greutate.


Și pentru că tema e veche - scăderea în greutate, dar categoria de public țintă e mai nouă – bărbații, era de așteptat ca metoda prezentată și stilul de scriere al cărții să fie diferite față de toate cărțile despre diete pe care le-ai mai răsfoit până acum. De fapt cartea nu prezintă o dietă, ci un plan de slăbit pentru bărbați, bazat pe trei factori strategici pentru ei: metabolismul, mentalitatea și obiectivele lor unice.


În ceea ce privește stilul de redactare al cărții, acesta este cât se poate de masculin cu putință, blocul de text fiind fragmentat adesea cu chenare și litere îngroșate care vor accelera ritmul lecturii, dar o vor și ușura totodată. Notele masculine, prezintă informație scurtă și la obiect, devenind un conținut util pentru mai buna înțelegere a anatomiei și a modului de funcționare a organismului masculin.


Asta pentru că, susține John La Puma, când vine vorba de subiectul greutății „bărbații și femeile sunt cât se poate de diferiți. Nu numai că bărbații se raportează diferit la mâncare, dar o și metabolizează diferit, își poartă greutatea diferit, depozitează și ard grăsimea în ritmuri diferite prin exercițiile fizice”. Prin urmare, e și normal ca, o dietă concepută să ajute femeile să nu funcționeze pentru bărbați. 


Trecând la subiect, autorul își începe „discursul” cu o scurtă prelegere despre indezirabila burtă masculină. Autorul te învață să o măsori corect, pentru a stabili pentru început dacă a ta e prea mare și dacă ai toate motivele să te apuci de treabă. Acum că ai aflat cum stai, autorul te mai sperie nițel, explicându-ți amical cam ce riscuri presupune pentru sănătate grăsimea abdominală în cantități prea mari. Practic, grăsimea abdominală provoacă un dezastru elaborat în corpul tău, generând tot felul de dezechilibre și expunându-te la un risc crescut pentru tot felul de boli.


În acest context, ca un factor încurajator, ți se oferă informația că, mâncarea este factorul responsabil pentru modul cum se formează și funcționează organismul tău, pe ea bazându-se toate mecanismele biologice și metabolice din interiorul lui. Așadar, dacă mâncarea e de vină pentru grăsimea viscerală cu care te-ai pricopsit, atunci înseamnă că soluția pentru a o combate ar fi schimbarea alimentației, dar nu oricum, ci ținând cont de biologia masculină. 


Mâncarea îți sabotează sănătatea. Începe REALIMENTAREA!


John La Puma promite că, pe parcursul cărții îți va preda o lecție din care vei învăța: „cum să creezi hormoni de creștere, esențiali pentru mărirea țesutului muscular și arderea grăsimilor și cum să produci testosteron în timp ce dormi, cum să transformi stresul frustrant într-unul productiv, astfel încât să răspunzi în loc să reacționezi”. Și totodată „îți vei revizui mentalitatea și îți vei reseta sistemul endocrin ca să lucreze pentru tine, astfel încât să arzi caloriile din sânge, în loc să le depozitezi sub formă de grăsime”. 


Planul de realimentare al lui John La Puma este gândit în trei faze distincte, cu precizarea făcută de autor că, ultima fază este cea în care vei rămâne pentru toată viața ca să te bucuri de rezultatele obținute în primele doua. Acestea sunt:


Faza 1: Început rapid - 3 zile. În această etapă vei mânca pentru a accelera pierdere grăsimii viscerale și a-ți regla răspunsul metabolic la alimente, declarând război carbohidraților. 

Faza 2: Mărirea nivelului hormonului de creștere și al testosteronului – 14 zile. În această etapă, în paralel cu dieta strictă se va aplica minimalizare expunerii la toxine și poluanți chimici asociați cu tulburările metabolice de tipul nivelului scăzut de testosteron și creșteri asociate de estrogeni și hormoni estrogeni la bărbați. Toxinele sunt percepute ca fiind inamicii siluetei, dar mai întâi de toate ai sănătății, autorul avertizându-te că: „Te vor omorî, dar mai întâi te vor îngrășa”. 

Faza 3: Maximizarea energiei – 7 zile. Această etapă face legătura cu trecerea la un stil de alimentație pe termen lung, de aceea acesta este momentul în care vei învăța cum să studiezi etichetele alimentelor, cum să te bucuri rațional de vin sau bere în timpul mesei, etc. „In această fază vei rămâne pentru totdeauna”.


Autorul te va ghida pas cu pas pe parcursul tuturor celor trei faze ale dietei, oferindu-ți pentru fiecare zi planuri de meniu și instrucțiuni cu privire la ce alimente să mănânci și ce rețete să încerci, dar și prin ce metode să le prepari. Pe lângă recomandările referitoare strict la alimentație, autorul îți va oferi și sfaturi prețioase cu privire la odihnă, exercițiile fizice pe care să le practici dar și la optimizarea stresului.


La sfârșitul programului de 24 de zile, dacă îl vei urma corect, autorul îți garantează că vei putea:


Să dai jos grăsimea de pe burtă care e periculoasă și te incomodează;

Să scoți din priză aparatul de conversiune testosteron – estrogen care operează în grăsimea de pe burtă;

Să te simți mai energic, mai atractiv și mai puternic;

Să ai parte de o claritate care îți reîmprospătează gândirea;

Să vezi cum țesutul muscular ți se tonifică și moliciunea dispare;

Să dormi ca un  prunc și să te trezești ca un bărbat;

Să ai erecții mai ferme și poftă mai mare de sex;

Să descoperi că ai obiceiuri productive noi – comportamente automate la care nici nu trebuie să te gândești când vine vorba de mâncare, exerciții fizice și somn;

Să respiri mai bine, să te stresezi mai puțin și să fii mai productiv.


Dar mai presus de toate, spune autorul: „Îți vei redobândi forța, energia, vigilența și virilitatea. Vei ajunge mai aproape de idealul tău și de cel care ești cu adevărat”.


Iar dacă îți dorești toate astea, noi nu mai putem decât să îți urăm succes în ducerea la bun sfârșit a acestui plan!


TESTIMONIALE


„Realimentare este cartea pe care noi, femeile, am așteptat-o pentru a o putea oferi bărbaților din viața noastră. Cu aceste informații bărbații pot recâștiga vigoarea și sănătatea pe care le aveau odată.” - Christiane Northrup, co-autoare a volumului Reperul normalității


„Un ghid practic pentru bărbați… cu o mulțime de rețete pentru sănătate.” - Eric J. Topol, cardiolog, Scripps Clinic


„Lasă-l pe dr. John La Puma să fie medicul tău personal. Cu ajutorul programului pe care l-a creat, acesta te va ajuta să stăpânești câteva exerciții simple prin care vei arde caloriile în cel mai scurt timp.” - Jillian Michaels, autor al bestsellerului Slim for Life

„Am fost sceptic, dar disperat atunci când am cumpărat această carte. Eram la limita obezității, iar analizele îmi arătau că sunt pe cale să devin diabetic. După 24 de zile în care am urmat programul am pierdut în greutate 6 kilograme, iar nivelul de glucoză din sânge a început să scadă. Dacă, la fel ca mine, ești un bărbat de vârstă mijlocie și ai probleme de sănătate, programul doctorului La Puma îți va schimba viața.” - Mark Dispenza


Mai mult
Etichete:  #diete
Detalii produs
ISBN: lapuma-978-606-913-276-0
Editura ACT si Politon
Format: Audiobook
Greutate: 0.14 kg
Detalii despre autor

Dr. John La Puma este specialist în medicină internă, co-fondator al popularei serii video ChefMD și expert nutriționist pentru Turner Wellness Network. Este primul medic care a predat arta gătitului și nutriției într-o școală medicală în SUA. A fost numit „Arma secretă” de către Wall Street Journal.

Audiobooks
Produse fizice (MP3): Audiobook