ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Metoda GTD. Arta productivitatii fara stres

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-913-175-6

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
64,69 Lei
Adaugă la favorite

Descriere

„Sunt întrebat frecvent dacă procesul GTD poate fi tradus în alte culturi, şi răspunsul meu a fost mereu un „Da!” răsunător. Mesajul central al cărţii este atât de relevant intrinsec pentru condiţia umană, încât eu nu am întâlnit încă nicio diferență culturală — şi, sincer, niciun factor diferenţiativ de gen, vârstă sau tip de personalitate — în aplicabilitatea metodologiei. Conştientizarea nevoii pentru această metodologie şi obiectivele cărora le va servi vor fi, desigur, diferite pentru fiecare individ în parte. Dar aceasta este mai degrabă o funcţie a poziţiei sociale deţinute de cineva, a naturii muncii şi interesului faţă de autoperfecţionare decât a oricărui alt factor.” - David Allen


Premisa lui David Allen este simplă: productivitatea noastră este direct proporțională cu abilitatea de a ne relaxa. Doar atunci când mintea este limpede și gândurile sunt organizate putem obține rezultate eficiente și ne putem dezlănțui potențialul creativ. 


Metoda GTD nu se referă pur și simplu la rezolvarea lucrurilor. Se referă la implicarea în mod adecvat în munca şi în viaţa personală.

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: allen-978-606-913-175-6
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor
Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download