ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Povestea neadevărată a vieţii tale

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-913-087-2

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
46,11 Lei
Adaugă la favorite

Povestea neadevărată a vieții tale: Cum să renunţi la trecutul care te creează şi să devii pe deplin conştient în prezent / The untrue story of you de Bryan Hubbard este audiobookul care te va ajuta să te eliberezi de rănile nevindecate pe care trecutul le-a lăsat în sufletul tău. Este un audiobook despre ce înseamnă să fii om, care îți furnizează instrumentele necesare pentru a te elibera de povara trecutului și te ajută să îți recapeți libertatea într-o așa măsură încât „să te îndrăgostești din nou de propria viață”.


Bryan Hubbard are o vastă experiență ca jurnalist, editor, publicist și autor, și este proprietarul și directorul a două edituri și publicist și editor al revistei internațio¬nale What Doctors Don’t Tell You (Ce nu-ți spun doctorii) publicată în nouă țări. 


Bryan Hubbard deține o diplomă în filozofie de la Universitatea din Londra și o calificare în jurnalism echivalentă cu diploma universitară de la Colegiul Harlow. După ce a câștigat premiul întâi la un concurs național de scriere în Anglia, și-a început cariera în ziarele locale, devenind unul dintre cei mai tineri editori de știri din Marea Britanie.


Bryan Hubbard a editat și scris despre medicina convențională și alternativă timp de 26 de ani. El și soția sa, autoarea Lynne McTaggart, trăiesc și lucrează în Londra împreună cu cele două fiice ale lor.


Ideea care se află la baza acestei cărți este că: Gândul îl gândește pe gânditor. Această idee începe să capete sens dacă te gândești la modul în care îți influențează gândurile propriul sine.


Buddha spunea că: „Tot ceea ce suntem astăzi izvorăște din gândurile noastre de ieri, iar gândurile noastre de acum construiesc lumea noastră de mâine: viața noastră este creația minții noastre.” 


Upanișadele hinduse ne spun că: „Omul devine după cum se comportă și merge pe drumul vieții. Cel ce face bine, devine bine; cel ce face rău, devine rău. Prin fapte pure, devine pur; prin fapte rele, devine rău.”


Acest audiobook este, dacă vrei, o călătorie spre propriul sine care te va ajuta să te rupi din chingile trecutului și să te eliberezi de el pentru a-ți atinge adevăratul potențial. 


Însă mai întâi este necesar să îți cunoști cele trei ipostaze ale sinelui, sau cele trei corpuri temporale:


Corpul sau sinele temporal al Prezentului care include corpul, creierul și lumea la care asiști în timp și spațiu. Are o memorie simplă bazată pe nevoi trupești, protecție, siguranță, etc.


Corpul sau sinele temporal al Trecutului care are trei straturi, în funcție de tipul de experiență: Cunoaștere (o memorie a aptitudinilor și cunoștințelor), Narațiune (numele tău, religia, naționalitatea, și așa mai departe) și Psihologie (amintirea întâmplărilor care formează cea mai mare parte a poveștii tale).


Centrul sau Sinele Potențial este în afara timpului și spațiului. Este un sine impersonal, cunoscut de asemenea sub numele de conștiința universală sau colectivă, dar care își găsește expresie în timp și spațiu prin intermediul unui corp.


Audiobookul este împărțit în trei părți după cum urmează:1. Partea I: Povestea neadevărată a vieții tale și timpul.


Prima poveste a acestui audiobook și prima lecție totodată, este povestea emoționantă și totodată complicată de viață a autorului marcat de o copilărie și o adolescență în care nu a fost niciodată apreciat pentru meritele sale, ba ma mult, în care, agresiunea verbală a tatălui său l-a făcut să devină neîncrezător și labil.


Dar lecția acestei părți este încă și mai interesantă, corespunzând spuselor filosofului  George Santayana: „Cei care uită trecutul sunt condamnați să-l repete.” 


Tot aici, vom afla puterea trecutului care dăinuie în noi ca un fel de entitate energetică, vom afla cum traumele copilăriei ne pot îmbolnăvi dacă nu știm să le lăsăm în urmă, dar și cum în general traumele trecutului se transmit generații la rând și totodată vom afla cum mediul înconjurător joacă un rol-cheie în crearea percepției noastre de sine și a peisajului nostru interior.


Te vei convinge că gândurile și sentimentele noastre nu ne influențează doar pe noi ci și realitatea din jurul nostru, la construcția căreia participăm fiecare dintre noi, și vei asista la câteva exemple în care oamenii au trăit în afara spațiului și a timpului.2. Partea a II-a: Cele trei ipostaze ale sinelui tău


În această a II-a parte a audiobookului vei înțelege mai bine cele trei ipostaze ale sinelui pentru că tu și povestea neadevărată a vieții tale sunteți suma lor. Astfel autorul va demonta opinia conform căreia suntem persoane autonome, independente și libere care își pot controla emoțiile, pasiunile și gândurile, susținând că suntem creația emoțiilor, pasiunilor și gândurilor noastre. Vom analiza cum conceptele și amintirile, devin forțele dominante care ne definesc, dar și cum:


„Suntem într-o închisoare a propriei noastre gândiri și este atât de persuasivă, încât ne-am convins pe noi înșine că acesta trebuie să fie adevărul. Gândurile noaste sunt ca niște uriași care se profilează peste tot, separându-ne de ceilalți și de lume.”


Ne vom consola ulterior la gândul că întreaga viață este o mișcare către înțelegere și vom vedea cum Centrul Potențial este fundamentul întregii ființe și forța creativă a universului care face posibilă viața.


Vom concluziona de asemenea că fiecare aspect al vieții noastre este spiritual în sensul că tot ceea ce facem este o căutare de a redescoperi Potențialul, și vom afla cum funcționează Teoria (metoda și terapia) Despovărării de Timp pentru a atinge iluminarea sau pentru a depăși depresia și dependența, pentru a ne pregăti astfel pentru cea mai importantă parte a acestui audiobook, și anume, partea practică.Partea a III-a: PROGRAMUL DESPOVĂRAT DE TIMP DE 21 DE ZILE


Scopul acestui program este să descâlcești povestea neadevărată a vieții tale, pentru că acest  program nu este nimic altceva decât un ciclu de conștientizare. Propria ta poveste neadevărată te-a făcut să ieși în lume în căutarea fericirii și în căutarea unui sine despre care crezi că e pierdut. Trauma din trecut, nefericirea și dezamăgirea au cauzat o separare înlăuntrul tău, astfel încât Cele trei ipostaze ale sinelui au funcționat independent, complet inconștiente unele de altele.


Cu ajutorul acestui program pe care îl vei urma timp de 21 de zile (dacă vei dori bineînțeles) vei înțelege că iluminarea, împlinirea, dragostea de viață – niciuna dintre acestea nu este atinsă prin dobândirea de lucruri, ci prin renunțarea la lucruri. Principalul lucru la care trebuie să renunți este Corpul temporal al Trecutului, umbra inconștientă care blochează Centrul Potențial. Îți vei da seama așadar că singurul mod prin care te conectezi cu prezentul este trăind în prezent, și nu împovărat de Trecut și te vei obișnui prin exercițiile propuse de acest program să trăiești astfel, conștientizând totodată că:


„Dacă suntem inconștienți, trăim într-o anumită măsură în iad. Sufletele sărmane care au tendințe sinucigașe se află la cea mai îndepărtată margine a unei percepții de separare extremă și nu pot să vadă nicio cale de ieșire din disperarea provocată de singurătatea totală. Nevoia imperioasă de a te sinucide este și ea un indicator al gradului tău de orbire față de Centrul Potențial care se află în tine. O persoană împlinită sau iluminată știe că ea este Potențialul, că nu există vreo diviziune în viață și că toți suntem una. Să știi asta cu adevărat presupune o întoarcere acasă, o întoarcere în Paradis, sfârșitul poveștii neadevărate.”TESTIMONIALE: 


 „Povestea neadevărată a vieții tale oferă unul dintre cele mai sem¬nificative progrese în înțelegerea noastră despre cine suntem, de ce facem ceea ce facem și ce putem face pentru a pune capăt tiparelor negative care ne țin pe loc. Această carte frumoasă și inspiratoare are toate caracteristicile a unei opere spirituale clasice.” - JOHN GRAY, AUTOR AL BESTSELLERULUI INTERNAȚIONAL MEN ARE FROM MARS, WOMEN ARE FROM VENUS (BĂRBAȚII SUNT DE PE MARTE, FEMEILE SUNT DE PE VENUS)


„Această carte are atât de multe substraturi, încât va rezona săptă¬mâni întregi după ce ai terminat ultima pagină. Este povestea iertă¬rii unui trecut abuziv, o lucrare vizionară a unei filozofii originale, o teorie originală a ceea ce înseamnă să fii om în toată complexitatea sa și o trusă practică pentru a-ți înfrânge demonii trecutului. Este o carte pe care o vei cumpăra în cantități mari și o vei încredința fie¬căruia dintre prietenii tăi.” - MARCI SHIMOFF, AUTOR AL BESTSELLERURILOR DIN TOPUL NEW YORK TIMES HAPPY FOR NO REASON (FERICIT FĂRĂ MOTIV), CHICKEN SOUP FOR THE WOMAN’S SOUL (SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLETUL DE FEMEIE); A APĂRUT CA PROFESOR ÎN FILMUL THE SECRET (SECRETUL)


„Vindecă povestea durerii și eliberează-te! Bryan Hubbard prezintă o lucrare unică ce este documentată cu grijă, scrisă cu sensibilitate, deosebit de pătrunzătoare și, mai presus de toate, folositoare.” - ROBERT HOLDEN, AUTOR AL SHIFT HAPPENS! (ARE LOC O SCHIMBARE!) 


„Aceasta este o carte a ideilor mari despre cine ești, dar și cu mari soluții pentru ceea ce te ține pe loc. Teoria înșelător de simplă a acestei cărți rămâne cu tine săptămâni întregi după ce ai terminat ultima pagină, dar te și înarmează cu instrumentele cu care să-ți recâștigi viața. Reia firul din punctul în care se încheie The Power of Now (Puterea prezentului).” - JANET ATTWOOD, AUTOR AL BESTSELLERULUI INTERNAȚIONAL THE PASSION TEST (TESTUL PASIUNII)


„Cred că ai propus un model cu adevărat valoros pentru creștere personală. Pe de o parte este direct și ușor de înțeles, iar pe de altă parte are un potențial puternic și cu desăvârșire transformațional. Lumea va fi bine slujită prin faptul că ai utilizat această abordare inovativă pentru a influența mulți, mulți oameni la nivel global.” - BILL BAUMAN, AUTOR AL THE ULTIMATE HUMAN (OMUL ABSOLUT)

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: hubbard-978-606-913-087-2
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor

Bryan Hubbard are o vastă experiență ca jurnalist, editor, publicist și autor, este proprietarul și directorul a două edituri și publicist și editor al revistei internaționale What Doctors Don’t Tell You (Ce nu-ți spun doctorii) publicată în nouă țări. 

Bryan Hubbard deține o diplomă în filozofie de la Universitatea din Londra și o calificare în jurnalism echivalentă cu diploma universitară de la Colegiul Harlow. După ce a câștigat premiul întâi la un concurs național de scriere în Anglia, și-a început cariera în ziarele locale, devenind unul dintre cei mai tineri editori de știri din Marea Britanie.

Bryan Hubbard a editat și scris despre medicina convențională și alternativă timp de 26 de ani. El și soția sa, autoarea Lynne McTaggart, trăiesc și lucrează în Londra împreună cu cele două fiice ale lor.

Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download