ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Puterea lui NU. Pentru că un cuvant mic poate aduce sănătate, abundenţă şi fericire

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-8637-33-4

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
34,30 Lei
Adaugă la favorite
Durata: 5 ore și 53 de minute

Lectura: Cosmin Șofron și Gabriela Bobeș

Puterea lui NU

Puterea lui NU (The Power of NO), de James Altucher și Claudia Azula Altucher, este un audiobook pe care ACT și Politon îl propune și în varianta audio download (MP3 arhivat), în lectura actorilor Gabriela Bobeș și Cosmin Șofron.

„Puterea lui Nu ne-a ajutat literalmente, pe noi, autorii, să supraviețuim. Odată cu ea, ne-am eliberat de societate, instituții, prieteni, iubiri, colegi, șefi și sisteme de credință care au încercat să clădească o cușcă în jurul nostru. Cei care au încercat și încă încearcă să ne controleze.” (James Altucher și Claudia Azula Altucher)

La începutul audiobookului sunt explorate „nu”-urile de zi cu zi – cele care pot apărea în relații sau la locul de muncă, în starea dumneavoastră de sănătate. Apoi, veți începe să găsiți acel „nu” lăuntric. Societatea se folosește de anii dumneavoastră de formare ca să vă învețe toate lucrurile cărora ar trebui să le spuneți „da”. Acum trebuie să învățați cărora dintre ele ar fi mai bine să le spuneți „nu”. Nu este vina părinților sau a școlilor, a guvernului sau a prietenilor dumneavoastră. Ei toți au propriile lor probleme. Nu trebuie să îi învinovățiți, dar nici nu trebuie să spuneți „da” poveștilor lor. Trebuie să vă construiți propriile povești. Cartea audio se încheie prin a studia „nu”-ul aflat adânc în interior. Liniștea. Esența prin care curge înțelepciunea. Este acel „nu” care vă oferă adevărata putere. Odată ajunși aici, puteți spune „da” și atunci știți că veniți dintr-un loc al propriei înțelepciuni.

Aveți dreptul:

  • La relații sănătoase și dragoste adevărată;
  • La liniște;
  • Să vă apărați viața;
  • Să vă folosiți talentele și să permiteți abundenței să intre în viața voastră;
  • Să afirmați ceea ce vă doriți;
  • Să alegeți în ce povești să credeți;
  • Să nu vă grăbiți;
  • Să fiți sinceri, mai presus de toate, cu voi înșivă;
  • Să dezvoltați o viață abundentă și împlinită;
  • Să fiți aici, acum;
  • Să vă detașați de dorința de control.

Puterea lui „NU” izvorăște din esența ființei dumneavoastră. Aveți nevoie de discernământ (ca să știți cum să vedeți structura miturilor din propria viață). Aveți nevoie de compasiune (ca să știți când puterea dumneavoastră poate provoca rău altora). Aveți nevoie de sănătate (ca să aveți energia de a crea viața pe care vreți să o trăiți).

Nu vă veți găsi niciodată talentul creator dacă veți spune da tuturor oamenilor care încearcă să vă epuizeze cu relații ce nu duc nicăieri sau celor care încearcă să vă controleze ori să vă doboare sau celor care vă înșală sau vă mint.

Claudia Azula Altucher spune că ascultând acest audiobook probabil veți începe să vă gândiți la acei oameni care vă susțin și vă ascultă. Poate că aveți și un grup de sprijin. Dacă nu aveți, încercați să creați unul sau cultivați o prietenie, căci aceasta stă la baza tuturor lucrurilor. Chiar dacă în liniște descoperiți ce aveți nevoie sau ce vreți, manifestarea nu are loc niciodată în singurătate.

Citiți mai multe informații despre actorul Cosmin Șofron

Cosmin Șofron

Actorul Cosmin Șofron este născut la data de 28 octombrie 1969, la București. La vârsta de 6 ani a început să joace tenis. Pentru următorii trei ani de zile, a crezut că acesta va fi viitorul său. Toate astea până într-o zi când a rupt la antrenament racordajul unicei sale rachete de tenis. Şi, fiindu-i prea ruşine să le spună părinţilor de această întâmplare – care în afară de faptul că putea însemna suspiciuni pe tema valorii sale ca tenisman (daca ar fi zis că e prea slab jucător, şi de aceea a rupt racordajul?), ar fi costat contravaloarea racordajului – Cosmin a renunţat să se mai ducă la antrenamente. A rămas însă un mare fan al tenisului. Şi ocazional, mai şi joacă.

A absolvit la Institutul de Teatru și Film, promoția 1997, la clasa profesorilor Alexandru Repan, Mitică Popescu și Victor Ștrengaru. Debutul său în teatru a avut loc în anul 1988 în mai multe spectacole de revistă la „Estrada Armatei”, sub îndrumarea regizorală a lui Nicolae Frunzetti. De atunci a jucat numeroase roluri în spectacole ca „Mantaua”, de N.V. Gogol (1991), „Bădăranii”, de Carlo Goldoni (2011) sau „Comedia erorilor”, de W. Shakespeare (2011).

De asemenea, activitatea sa este recunoscută și în film. La vârsta de 13 ani Cosmin Şofron face filmul „Vreau să ştiu de ce am aripi”. Un film care va fi într-adevăr un moment de referinţă şi pentru el, ca viitor actor, dar poate şi pentru filmul românesc, având în vedere nenumăratele premii pe care acest film le-a luat, şi în ţară şi în afara ei.  „Triunghiul morții” (1998) și „La Femme de L’Ombre” (2003) sunt doar alte două dintre filmele artistice în care Cosmin Șofron a mai fost distribuit. În spectacole de teatru pentru radio și televiziune și prezentări de televiziune a avut roluri principale în producții precum „Împăratul muștelor”(1994), „Sorocul”(2006), „Nota zero la purtare”(2004), „Nătăfleață și gâsca de aur”(2004) și multe altele.

La momentul actual desfăşoară în paralel cu activitatea de la teatrul "Excelsior" şi o intensă activitate ca regizor de dublaj şi traducător pentru studiourile de dublaje desene animate, în special pentru renumita firmă Disney.

AICI puteți accesa pagina web oficială a lui Cosmin Șofron

ACT și Politon vă oferă următoarele cărți audio lecturate/narate de către Cosmin Șofron:

  • „Cum gândește omul”, de James Allen;
  • „Putere nemărginită”, de Anthony Robbins;
  • „Trezește uriașul din tine”, de Anthony Robbins;
  • „Alege-te pe tine însuți”, de James Altucher;
  • „Duhul tău lăuntric”, de Harry W. Carpenter;
  • „Tu ești placebo”, de dr. Joe Dispenza;
  • „Tu ești placebo – Meditația 1 și Meditația 2”, de dr. Joe Dispenza;
  • „Tu ești soluția”, de Mark Victor Hansen și Bill Froehlich;
  • „Principiile unei afaceri-star”, de Richard Koch;
  • „Nu ceda, nu renunța”, de Louis Zamperini și David Rensin.

 

Citiți mai multe informații despre actrița Gabriela Bobeș

Gabriela Bobeș este, așa cum o definește parcursul său profesional, o artistă completă. În decursul celor 26 de ani de carieră a excelat în aparițiile din teatru, film, radio și televiziune, dedicându-și prețiosul timp și tinerilor dornici de a deprinde arta actoriei, ca profesor de Arta Actorului, la Liceul Al. I. Cuza din București și la Școala Europeană București (în perioada 2004-2008).

Gabriela Bobeș și-a început cariera în anul 1990 când a apărut în filmul „Where”, regizat de Gabor Szabo, în rolul Evei. De atunci și până în prezent a mai apărut în filme precum „Crucea de piatră”, „Binecuvântătă fii închisoare”, „Filantropica”, „Ce lume veselă”, „Femeia visurilor”, „Second-Hand”, „Gala: The mouvie”, „My World” dar și în serialele „Gașca” și „Gala”. 

Tot în cadrul producției de film, putem să o auzim pe Gabriela Bobeș dublând în limba română personaje precum: Millicent, interpretat de Nicole Kidman în filmul „Peddington”, Madge din filmul „Minions”, Mette din filmul „Coconut” sau d-na Witcket din filmul „Mr. Bean”.

În televiune, Gabriela Bobeș a apărut ca realizator și prezentator, în emisiuni de divertisment pentru copii, la posturile TVR 1 și B1 TV în „Magazin Duminical” respectiv „Aventuri cu viteza luminii”, între anii 1990 – 2007. Ulterior, între 2012 și 2013, a fost vocea care ne ghida în emisiunea „Reportaje de călătorie”, difuzată la TVR 2.

În calitate de actor dramatic, Gabriela Bobeș a debutat în piesa de teatru „Romeo și Julieta” regizată de Beatrice Bleonț (actuala Beatrice Ramcea) la Teatrul Național București. A mai jucat în piese precum „Tărâmul celălalt” (2003), în regia lui Horea Popescu; „Sangre Ardiente” (2002), regizată de Beatrice Ramcea; „Moartea unui comis voiajor” (2000), în regia lui Horea Popescu; „Macbeth” (1996) regizată de Beatrice Ramcea și multe altele.

În lumea radio, Gabriela Bobeș și-a făcut simțită prezența ca realizator de emisiuni precum „Radioul de sâmbătă seara”, împreună cu Pompiliu Onofrei, „Matinal de wekkend”, alături de Gabriel Băsărescu și „Aventuri cu viteza luminii”, la Radio România Actualități.

Pasiunea pentru arta dramatică s-a materializat și în pisele de teatru radiofonic, în roluri precum Marta din piesa „Niet Cafe” (2007) și Fata cea mică a împăratului din piesa „Călin Nebunul”.

În lumea cărților audio, vocea Gabrielei Bobeș poate fi ascultată în audiobookuri în limba română (de dezvoltare personală și profesională dar și de meditație) precum:

  • „Meditație profundă pentru vindecare” de Anita Moorjani,
  • „Ușa secretă către succes” de Florence Scovel Shinn,
  • „Iubește-i sau îi pierzi. Cum îți păstrezi oamenii competenți. 26 de strategii motivaționale pentru managerii ocupați” de Beverly Kaye și Sharon Jordan-Evans,
  • „Meditație pentru autovindecare” de Louise Hay,
  • „Curs de pierdere în greutate: 21 de lecții spirituale ca să scapi pentru totdeauna de kilogramele în plus” de Marianne Williamson.

Printre altele, cariera Gabrielei Bobeș este încununată de activități de coordonare desfășurate în cadrul cursului de Actorie la Școala Ferdinand din București, dar și în cursurile de Educație prin Actorie, pentru diferite grupe de vârstă, din cadrul Art Center și Pink Art. Este trainer al cursurilor PAS de dezvoltare personală și team building pentru manageri din diverse domenii de activitate, iar din 2012 este vicepreședinte al Companiei de Teatru „Okaua”.

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: altucher-978-606-8637-33-4
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor
Claudia Azula Altucher este speaker motivațional, autoare cu vânzări de top, conform Wall Street Journal, YouTuber și profesoară de yoga. Ea călătorește în întreaga lume susținând workshop-uri care sunt pentru participanți o sursă de entuziasm și de idei noi. Născută în Buenos Aires, Argentina, dar trăind în Statele Unite din 1994, ea este conștientă de diferențele care există între diversele culturi și tradiții și folosește nuanțe subtile pentru a micșora aceste diferențe.
Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download