Mancarea: O poveste de dragoste

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-913-263-0

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

eBook
37,43 Lei
Adaugă la favorite

Ai avut parte vreodată de un prânz oribil, dar nu ți-ai dat seama de acest lucru până ce nu ai terminat de mâncat? Ți s-a întâmplat să mănânci în mașină pentru a nu împărți mâncarea cu copiii tăi? Ți se face foame când vezi un spot publicitar la mâncare pentru câini? Simpla prezență a legumelor te enervează?


Dacă ai răspuns „da” la oricare din întrebările de mai sus, ești cam patetic, dar nu ești singurul. În volumul de față, Jim Gaffigan îți dezvăluie cele mai intime amintiri ale sale cu privire la mâncare, propriile opinii și fantezii care te vor face să râzi de fiecare dată când te apropii de frigider.


„Ce mă recomandă să scriu cartea asta? Cam nimic. Așadar de ce ar trebui să o citești? Uite de ce: Sunt un pic gras. Dacă un tip slăbuț ar scrie o carte despre dragostea față de mâncare, ți-aș recomanda să nu citești acea carte.”


- Jim Gaffigan


„Dacă ești familiar cu spectacolele de stand-up comedy ale lui Jim Gaffigan, vei regăsi aici o parte din glumele sale, reinventate. Simte-te liber să deschizi un exemplar al acestei cărți și savurează un bratwurst în cinstea lui Gaffigan. Așa cum a declarat și el, ar fi un impresionant tribut la adresa lui.”


- Sarah Boynton, librarypoint.org


Jim Gaffigan este autorul bestsellerului New York Times, Dad Is Fat (Tata este gras – ediția în limba română publicată la ACT și Politon). Este de profesie actor și susține spectacole de stand-up comedy. Moderează emisiunea The Jim Gaffigan Show. 


„Ca urmare a faptului că mănânc constant, nu sunt slab. Sigur, barba mea probabil că nu ascunde nimic, dar cel puțin știu de ce nu sunt slab. Atunci când majoritatea persoanelor iau în greutate, rareori admit că este din cauza mâncării pe care și-o îndeasă constant în gură. Dăm vina pe forțe exterioare: «e stresant la serviciu», «a fost o iarnă foarte aspră», «am copii mici, ceea ce îți face mai multă foame, nu?».”


- Jim Gaffigan


Mai mult
Etichete:  #umor
Detalii produs
ISBN: 978-606-913-263-0
Editura ACT si Politon
Format: eBook
Greutate: 0.33 kg
Detalii despre autor

Jim Gaffigan este considerat un actor de comedie „curat”. În spectacolele sale, în textele pe care le scrie, folosește foarte rar un limbaj licențios și nu face glume cu tentă sexuală. El spune: „atunci când discuți despre minibrioșe într-o reprezentație de comedie stand-up, nu este necesar să înjuri sau să adaugi sexul în discurs. Ocazional, câte un critic mă descrie cu termenul «prietenos cu familia», care întotdeauna mă face să mă crispez… probabil că singurul lucru mai rău decât descrierea «prietenos cu familia» este când ceva este etichetat ca «prietenos cu copiii».”

 

eBooks
Download (PDF, mobi, epub, OPF): eBook