Bunicile sunt pentru iubire

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-913-985-1

Carte Tiparita
39,00 Lei
Carte Tiparita
39,00 Lei
eBook
27,30 Lei
Adaugă la favorite

Bunicile sunt pentru iubire/ Grandmas are for love de Misty Black cu ilustrații de Marina Batrak este o nouă ocazie pentru voi, dragi părinți și bunici, de a petrece mai mult timp de calitate alături de copiii și nepoții voștri, iar pentru micuții cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani va reprezenta un motiv în plus să se pregătească un pic mai devreme de culcare și să se cuibărească lângă voi. Lectura acestor versuri și comentarea imaginilor frumos colorate cu Koala și bunicii lui vă va conduce în mod cât se poate de firesc spre o discuție plăcută și liniștitoare despre iubitoarele bunici. Copiii se vor pregăti astfel pentru o nouă călătorie în lumea viselor într-un mod cum nu se poate mai potrivit și mai frumos: fiind alături de cei dragi, depănând amintiri și împărtășindu-și iubirea. Vă invit să explorăm împreună această cărticică încântătoare.


Cartea reprezintă în primul rând un bun prilej pentru copii de a conștientiza cât de norocoși sunt să aibă o bunică alături de ei în primii ani de viață și de a realiza că nu toți copiii au acest noroc, motiv pentru care ar trebui să fie recunoscători.


Autoarea de cărți pentru copii Misty Black iubește cărțile ilustrate la fel de mult, sau poate chiar mai mult, decât copiii înșiși. De ce? Pentru că o carte bună te poate purta oriunde în lume. Misty a început să scrie și să câștige premii pentru scris încă din clasa a cincea. Fiind absolut convinsă de faptul că, indiferent de vârsta cititorilor cărora li se adresează, cărțile ar trebui să fie distractive și incitante, Misty Black și-a transformat pasiunea pentru scris într-o afacere care le face lumea copiilor noștri mai frumoasă și mai colorată. În timpul liber, Misty Black adoră să joace jocuri de societate, să grădinărească și să petreacă timp alături de soțul ei și cei trei copii ai lor.


Când a fost întrebată de ce scrie, ea a explicat că copiii merită să iubească lectura și că își dorește să contribuie la acest lucru prin cărțile ei. Misty este autoarea mai multor serii de cărți pentru copii, dintre care amintim: Seria Punk and Friends Learn Social Skills (Punk și prietenii învață abilități sociale), With Love Collection (Colecția Cu dragoste) din care face parte și cărticica „Bunicile sunt pentru iubire”, seria de cărți de aventuri cu Bubble Head și seria Fizzle Fun


Cartea de față le este dedicată de autoare mamei sale, despre care spune că se simțea cea mai fericită atunci când se afla în preajma nepoților ei, dar și bunicilor ei, bunicilor copiilor ei și lui  Shirley, Ginger, Jenni și Jeanette – patru femei uimitoare care au fost ca niște bunici pentru copiii ei.


Ilustratoarea cărții, Marina Batrak s-a îndrăgostit de desen încă din momentul în care a învățat să țină un creion în mână. Ea iubește de asemenea să facă fotografii, să cânte la pian, să scrie în jurnal și să facă aranjamente florale. Ea locuiește în Ucraina, de aceea, cele mai frumoase gânduri ale noastre se îndreaptă către ea în aceste momente atât de grele pentru țara ei. Marina dedică la rândul ei această carte bunicii ei Polina, la care obișnuia să își petreacă vacanțele școlare de vară, și alături de care obișnuia să joace dame sau să facă plăcinte delicioase. 


Cartea aceasta caldă, sinceră și plină de sensibilitate îi va aminti fiecăruia dintre noi de minunatele bunici. 
Acele bunici care sunt ca un rezervor uriaș de dragoste, înțelepciune, înțelegere, calm și compasiune…


Acele bunici care te ascultă cu răbdare și te înțeleg…


Acele bunici care te încurajează în momentele grele și îți oferă toată iubirea lor…


Acele bunici care îți umplu copilăria cu povești din vremurile de demult... 


Acele bunici care îți mângâie sufletul cu blândețea și iubirea lor…


Acele bunici care îți redau bucuria de fiecare dată când norii negri ai supărării îți dau târcoale…


Acele bunici a căror bunătate și iubire caldă nu se uită niciodată…


Acele bunici care sunt un pic părinți, un pic profesori și un pic cei mai buni prieteni…


Acele bunici în casa cărora se adună toată familia de Paști, de Crăciun, la aniversări sau la o simplă masă de duminică… 
Copiii vor obține în urma lecturii acestei cărți o imagine perfectă și completă a bunicii. Bunica înseamnă astfel: cel mai bun partener de joacă, cele mai bune îmbrățișări, cele mai bune plăcinte, cel mai vesel partener de drum în excursii și drumeții, cel mai bun inventator de jocuri distractive, cel mai darnic membru al familiei când vine vorba de înghețată și alte dulciuri, cel mai bun îndrumător spiritual, cel mai bun cititor de povești și cel mai bun povestitor de istorii care s-au petrecut în timpuri foarte îndepărtate. 
Dar bunica este totodată și cel mai drag prieten de care copiii se despart cu lacrimi în ochi și care le face mereu surprize și le trimite vederi din locuri foarte îndepărtate. 
Însă cel mai important rol pe care îl au bunicile până la urmă în viața copiilor noștri este acela de a le oferi iubire necondiționată. Acea iubire sinceră și fără de-ncetare în schimbul căreia copiii nu trebuie să facă sau să demonstreze nimic. O iubire pură cu care copiii noștri se hrănesc, crescând astfel tot mai încrezători, mai frumoși, mai curajoși și mai iubitori.


Rețineți așadar frumosul mesaj al acestei cărticele, transmiteți-l și copiilor voștri și amintiți-vă mereu că cititul împreună și petrecerea timpului de calitate alături de copiii voștri cresc dragostea și aprecierea acestora față de voi și îi îmbogățesc cu amintiri care vor dăinui o viață întreagă.


Dar cartea aceasta nu este numai despre bunici. Ea este în egală măsură despre familie, despre importanța de a avea legături strânse cu membrii acesteia și despre frumoasele tradiții care există în sânul ei.


Cărticica de față îi va îmbogăți pe copii nu numai cu o altă frumoasă povestioară din viața lui Koala. Ea le va oferi copiilor ocazia de a afla numeroase lucruri despre familia lor, despre ceilalți membri ai ei și despre rădăcinile lor pe acest pământ.


Încurajați-vă așadar copiii să folosească instrumentele suplimentare de la sfârșitul cărții: setul de întrebări de adresat bunicilor și copacul familiei. Cu ajutorul lor copiii își vor cunoaște mai bine bunicii și povestea lor de viață, vor afla mai multe despre cum era lumea acum 50 de ani și vor afla ce fel de copii au fost părinții lor. Ajutați-i de asemenea să completeze scrisoarea către o ființă dragă de la sfârșitul cărții pentru a învăța astfel să își exprime mai ușor sentimentele.
Dragi părinți și bunici, ajutați-i pe copii să își înfigă rădăcinile adânc în solul fertil pe care îl reprezintă familia și valorile ei, pentru că copacii cu rădăcini adânci nu se vor lăsa nicicând doborâți de furtunile năprasnice ale vieții…


Începeți cu această poveste și nu uitați niciodată să le reamintiți ce dar prețios este familia pentru fiecare dintre noi, și cât de valoroși sunt înțelepții bunici… 


Mai mult
Etichete:  #literaturacopii
Detalii produs
ISBN: 9786069139851
Editura ACT si Politon
Format: Carte Tiparita
Greutate: 0.25 kg
Detalii despre autor

Misty Black iubește cărțile ilustrate la fel de mult, sau poate chiar mai mult, decât copiii înșiși. De ce? Pentru că o carte bună te poate purta oriunde în lume. Misty a început să scrie și să câștige premii pentru scris încă din clasa a cincea. Fiind absolut convinsă de faptul că, indiferent de vârsta cititorilor cărora li se adresează, cărțile ar trebui să fie distractive și incitante, Misty Black și-a transformat pasiunea pentru scris într-o afacere care le face lumea copiilor noștri mai frumoasă și mai colorată. În timpul liber, Misty Black adoră să joace jocuri de societate, să grădinărească și să petreacă timp alături de soțul ei și cei trei copii ai lor.

Când a fost întrebată de ce scrie, ea a explicat că copiii merită să iubească lectura și că își dorește să contribuie la acest lucru prin cărțile ei. Misty este autoarea mai multor serii de cărți pentru copii, dintre care amintim: Seria Punk and Friends Learn Social Skills (Punk și prietenii învață abilități sociale), With Love Collection (Colecția Cu dragoste) din care face parte și cărticica „Bunicile sunt pentru iubire”, seria de cărți de aventuri cu Bubble Head și seria Fizzle Fun