Pachet 10 cărți pentru copii

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
219,87 Lei PRP:366,45 Lei Salveaza 40%
Adaugă la favorite

Dacă vreți să sădiți în mintea copiilor voștri frumos, oferiți-le cărți. Oferiți-le cărți care să le hrănească nu numai imaginația, dar și sufletul și care să facă să încolțească în mintea lor idei. 


Oferiți-le cărți care să îi determine să aprecieze lucrurile minunate din jurul lor, care să îi facă să vadă magie în flori și în stele, în nori și în vânt, oferiți-le cărți care să le apere sufletele curate de urâtul și răutatea unei lumi din ce în ce mai cenușii. Oferiți-le cărți care să îi facă să se joace cu zâne, cu gnomi și pitici, să-și imagineze conversațiile pe care le-ar purta cu toate aceste personaje minunate, oferiți-le cărți care să îi facă să se viseze în lumile îndepărtate în timp și spațiu din povești și să se întrebe: Oare câte lucruri minunate mai sunt pe lumea asta despre care eu încă nu știu? 


Oferiți-le cărți care să îi încurajeze și să îi facă să creadă că și ei pot fi supereroi și că cea mai sigură cale ca să devii supererou este să citești. 


Pentru toți acei părinți care au grijă să își hrănească copiii cu cât mai multe povești, am creat acest pachet special la care beneficiați acum și de o reducere considerabilă de 40%. 


Iată mai jos despre ce este vorba în fiecare dintre cele 10 cărți cuprinse în acest pachet:


1. Cele 7 obișnuințe ale copiilor fericiți de Sean Covey


Este o carte pe care copiii o vor adora, iar părinții o vor considera extrem de utilă pentru educația copiilor lor. Asta pentru că, este de părere autorul, această carte îi poate ajuta pe copii în trei feluri: 


1) Îi va ajuta să trăiască conform principiilor: responsabilitate, planificare, respect pentru alții, muncă în echipă și echilibru.

2) Îi va echipa cu un limbaj comun pe care îl pot folosi cu părinții și profesorii. Poate fi atât de util să spui: „Trebuie să dau prioritate priorităților” sau „Haideți să găsim o soluție din care să avem cu toții de câștigat” și toată lumea să știe exact ce înseamnă

3) Se vor identifica cu unul din cele șapte personaje memorabile. Ca rezultat, aceste povești îi vor ajuta să aplice cele 7 obișnuințe în propriile lor vieți.


2. Totul e greu înainte să devină ușor de Luca Mazzucchelli și Giulia Telli 


Este o poveste în egală măsură frumoasă, emoționantă și educativă pentru copii, despre un câine-lup pe nume Simba care își dorește să devină acrobat la circ. Doar că, atunci când încearcă să facă primele acrobații, își dă seama că constituția lui robustă de câine-lup nu este una dintre cele mai potrivite pentru a face toate acele mișcări extraordinare pe care le fac toți acrobații de la circ. De aceea, când conștientizează acest lucru, se întristează, gândindu-se că visul lui s-ar putea să nu devină niciodată realitate… 


Prin intermediul poveștii lui Simba, cei doi autori le oferă celor mai mici cititori soluția pentru una dintre cele mai frecvente probleme cu care aceștia se vor confrunta toată viața: nereușitele. Iar când ești mic, nereușitele par a se ține scai. Uneori nu reușești să pronunți corect un cuvânt, alteori nu știi răspunsul la o întrebare, alteori pierzi la un joc, alte dăți strici un lucru prin casă, etc. Și atunci, consumul de energie este maxim, fiecare eșec fiind urmat de dezamăgire, plâns, neîncredere în sine... 


De aceea, dragi părinți și bunici, ar fi bine  ca, în primii ani de viață, când micuții voștri abia învață tainele vieții, să le fiți aproape în momentele  în care vor fi dezamăgiți de câte un eșec și să nu ratați momente importante în care aveți ocazia să le creșteți stima de sine și încrederea în ei copiilor voștri, spunându-le să nu se dea bătuți și să nu renunțe niciodată.


3. Bunicile sunt pentru iubire de Misty Black


Această carte este o nouă ocazie pentru voi, dragi părinți și bunici, de a petrece mai mult timp de calitate alături de copiii și nepoții voștri, iar pentru micuții cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani va reprezenta un motiv în plus să se pregătească un pic mai devreme de culcare și să se cuibărească lângă voi. Lectura acestor versuri și comentarea imaginilor frumos colorate cu Koala și bunicii lui vă va conduce în mod cât se poate de firesc spre o discuție plăcută și liniștitoare despre iubitoarele bunici. Copiii se vor pregăti astfel pentru o nouă călătorie în lumea viselor într-un mod cum nu se poate mai potrivit și mai frumos: fiind alături de cei dragi, depănând amintiri și împărtășindu-și iubirea. Vă invit să explorăm împreună această cărticică încântătoare.


4. Cum este Dumnezeu de  Rachel Held Evans și Matthew Paul Turner


Iată un alt prilej minunat pentru cei mai mici cititori să îl descopere pe Dumnezeu! 


Cartea le vorbește copiilor prin ilustrații frumos colorate și cuvinte atent alese despre unul dintre cele mai fascinante mistere ale omenirii: Cum este Dumnezeu? Este o întrebare pe care cu toții le-am adresat-o la un moment dat părinților sau bunicilor noștri și la care fiecare dintre noi am primit un alt răspuns. Și e cât se poate de firesc ca răspunsurile să fi fost atât de diferite pentru că raportate la măreția divină cuvintele devin întotdeauna prea mici pentru a o putea exprima în deplinătatea ei.


5. Mama Bruce de Ryan T. Higgins


Mama Bruce este o carte adorabilă pentru copii pe care Editura ACT și Politon le-o propune părinților și bunicilor pentru a le-o citi micuților lor și a se bucura împreună de momente unice.


Simpaticul erou al acestei cărți, pe care micuții voștri îl vor îndrăgi pe loc, este un urs morocănos și singuratic, căruia nu-i place nimic pe lumea asta, în afară de ouă. 


Ursul se numește Bruce, după cum bine ați intuit deja probabil, și este atât de mofturos, încât, ploaia nu îi place, soarele nu îi place, animalele mici și drăguțe nu îi plac, de fapt… nu îi plac atât de multe lucruri încât, aproape că ne vine să îl felicităm pentru faptul că îi plac fie și numai ouăle…


Iar dacă micuții voștri vor fi tentați cumva să creadă că Bruce e doar un urs oarecare din pădure care duce o viață foarte plictisitoare, veți vedea că, de fapt, lucrurile nu stau deloc așa. 


Pentru că Bruce este un urs destul de sofisticat, care are acces la internet, de unde își procură rețetele cu ouă pe care ulterior le gătește cu pasiune. 


Însă viața lui liniștită și echilibrată este dată peste cap într-o bună zi tocmai din cauza unei rețete de ouă cu sos de miere și somon pe care încearcă să o prepare.


6. Ești extraordinar de Dr. Wayne W. Dyer și Kristina Tracy


Aceasta este o carte de care tu ca părinte nu ai nevoie. Nu ai nevoie de o carte care să îți spună cât de minunat este copilul tău. Tu știi asta chiar și atunci când micuțul nu te ascultă, sau este mofturos, sau îl ia pe NU în brațe. În schimb copilul tău are nevoie de ea. Are nevoie să știe ce ființă unică și puternică este, și că deține tot ce este necesar în interiorul lui pentru a-și crea o viață fericită, încununată de succes. Așadar, dragă părinte, chiar dacă nu vei considera această carte utilă pentru biblioteca copilului tău, te rog să nu uiți să-i amintești micuțului tău, în fiecare zi, de câteva ori pe zi, că este extraordinar.


Volumul de față, adresat celor mai mici cititori a fost inspirat de volumul adresat adolescenților în principal, dar și adulților, Cele 10 secrete ale succesului și păcii lăuntrice semnat tot de Dr. Wayne Dyer. Autorul a îmbrăcat în rimă ideile și conceptele din această carte adaptându-le pentru copii, într-un volum colorat și vesel. Iar motivul lui a fost unul cât se poate de întemeiat: nu este niciodată prea devreme pentru copii să știe că sunt ființe unice și puternice, și că dețin tot ce le este necesar în interiorul lor pentru a-și crea o viață fericită, încununată de succes.


7. Hei, Bruce! de Ryan T. Higgins


Este o carte interactivă pentru cei mai mici dintre cititori, care îi are ca protagoniști pe trei șoricei simpatici, dar răutăcioși, și pe un urs, cam bleguț, care nu își dorește nimic mai mult deocamdată decât să tragă și el liniștit un pui de somn. 


Dar nu vom trece mai departe înainte să definim ce înseamnă interactiv în viziunea celor trei șoricei. Interactiv, înseamnă dragi părinți, pitici și bunici, că cititorul determină ceea ce se întâmplă în carte, scuturând-o, apăsând pe butoanele desenate și rotind-o în toate părțile. Și cu atât mai savuros pentru micuții cititori, se pare că, cu cât cartea este zgâlțâită mai tare, cu atât efectele asupra necooperantului urs Bruce sunt mai vizibile. Trebuie să o aveți!


8. Nu ești ceea ce ai de Dr. Wayne W. Dyer și Kristina Tracy


Este o carte motivațională pentru școlari și preșcolari, frumos ilustrată de talentata Stacy Heller Budnick, pe care orice părinte iubitor ar trebui să o strecoare prevăzător în raftul cu cărți cu Feți-Frumoși și Ilene Cosânzene al copilului său. Asta pentru că le va furniza copiilor, foarte probabil, prima lecție din viața lor despre bani, despre valoarea acestora, despre cum trebuie cheltuiți aceștia, dar și despre propria valoare și despre cum poți fi un om foarte valoros fără a avea mulți bani.


Și cu cât i-o vei citi micuțului tău la o vârstă mai fragedă, cu atât îl vei scuti de mai multă frustrare. Frustrarea că nu are și el cel mai tare telefon, cel mai nou model de play station, adidași ultimul răcnet, și alte, și alte extravaganțe pe care și le mai „permit” copiii din zilele noastre.


9. Tigrule-tigruț, e adevărat? de Byron Katie & Hans Wilhelm


Este o poveste adorabilă și mai ales educativă despre viață și modul în care o percep copiii uneori.


E adevărat că personajul principal al poveștii noastre nu este un copil, ci un tigrușor fermecător, „îmbrăcat” într-o superbă blăniță portocalie cu dungi negre, care, încearcă să înțeleagă viața și cum să se descurce pe întortocheatele ei căi, dar orice copil se va regăsi cu siguranță în el.


Înțeleapta țestoasă îi va preda tigruțului una dintre lecțiile de viață pe care cu siguranță acesta nu o va uita prea curând. O lecție pe care orice copil ar trebui să o primească la un moment dat, la modul înțelept în care țestoasa i-a predat-o tigruțului, pentru că toți copiii, ca și adulții de altfel, sunt încercați uneori de gânduri negre. 


Și chiar dacă expresia în sine „gânduri negre” poate suna total nepotrivit în asociere cu niște copii inocenți, ce par a avea permanent fericirea la picioare, trebuie să recunoști dragă părinte, că și tu te-ai confruntat cel puțin o dată cu o reacție de acest gen din partea micuțului tău:


Nu vrei să te joci cu mine? Înseamnă că nu mă iubești!

Am ieșit ultimul la joc. Nu sunt bun de nimic!

Prietenul meu cel mai bun m-a abandonat! Acum se joacă cu altcineva.


Niște reacții asemănătoare are și tigruțul nostru care trece prin una dintre NU cele mai strălucite zile ale sale în povestea de față. Însă înțeleapta țestoasă îl va ajuta pe tigruț să depășească aceste gânduri negre și îl va învăța să nu mai privească niciodată lucrurile astfel.


10. Fără scuze de Dr. Wayne W. Dyer și Kristina Tracy


Este o carte care dezbate probleme de oameni mari adaptate la nivelul de înțelegere al celor mici.


A patra carte pentru copii semnată de autorul de bestsellere motivaționale și de dezvoltare personală pentru adulți Dr. Wayne W. Dyer își propune să le arate copiilor cât de mult rău pot face scuzele. Autorul le atrage atenția micuților așadar, că scuzele pot fi mult mai nocive decât inocenta „câinele mi-a mâncat tema” și pot ajunge chiar să îi împiedice să își atingă adevăratul potențial. Și ce poate fi mai trist decât un om care nu și-a atins adevăratul potențial?


Deși problema dezbătută este cât se poate de serioasă, autorul a avut grijă să o „îmbrace” într-o poveste adorabilă despre un băiețel care ajunge să își împlinească marele vis: acela de a deveni biolog marin.

Mai mult
Etichete:  #literaturacopii
Detalii produs
ISBN: pachet10cartipentrucopii
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 2 kg