Pachet cărți Brendon Burchard

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
75,60 Lei PRP:108,00 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Descriere

Brendon Burchard este cel mai cunoscut coach în domeniul performanței înalte din lume și un foarte apreciat consultant în dezvoltare personală. El este fondatorul și CEO-ul GrowthDay – platforma numărul 1 în lume în domeniul dezvoltării personale. În cei 25 de ani de când creează conținut motivațional a fost mentorul unora dintre cei mai populari influenceri și a câștigat respectul unora dintre cele mai prestigioase publicații din lume. 


Videoclipurile sale pe tema dezvoltării personale au peste 100.000.000 de vizualizări. Peste 1.6 milioane de oameni i-au urmat cursurile online și filmulețele pe care le-a publicat pe internet. Primul lui podcast, „The Charged Life”, a ajuns pe primul loc pe iTunes la toate categoriile, situându-se în Top 10 timp de peste 100 de săptămâni.


Cărțile lui s-au bucurat și ele de un succes răsunător, multe dintre ele devenind bestselleruri care au ocupat locul întâi în topurile New York Times, USA TODAY și Wall Street Journal. „Motivation Manifesto” (Manifest pentru motivație), „Life’s Golden Ticket” (Biletul de aur al vieții), „The Millionaire Messenger” (Mesagerul milionar) și Performanța înaltă: Ce obișnuințe te fac un om extraordinar / High Performance Habits: How Extraordinary People Become That Way sunt doar o parte din titlurile sale de succes.


Pentru cei dintre voi preocupați de dezvoltarea personală și dornici să atingeți înalta performanță am creat acest pachet special la care beneficiați de o reducere de 30%. Pachetul conține următoarele titluri:


Performanța înaltă
După cercetări originale extinse și experiența acumulată timp de un deceniu în calitate de cel mai bine plătit coach de performanță din lume, Brendon Burchard dezvăluie în această carte unele dintre cele mai eficiente obiceiuri pentru a atinge succesul pe termen lung. Bazată pe unul dintre cele mai mari sondaje realizate vreodată pe persoane cu performanțe înalte, cartea îți dezvăluie cele șase obiceiuri pe care le au persoanele performante și care te vor ajuta și pe tine să ai succes și să atingi performanța înaltă! Neglijându-le însă, este de părere Brendon Burchard  viața ta va fi un zbucium nesfârșit...


Cu toții ne dorim să fim foarte performanți în fiecare domeniu al vieții noastre. Dar cum putem face asta? Ce obiceiuri ne pot ajuta să obținem succes și bunăstare pe termen lung, indiferent de vârstă, carieră, puncte forte sau personalitate? 


Pentru a obține înalta performanță, trebuie să cauți claritate, să generezi energie, să sporești necesitatea, să crești productivitatea, să-ți extinzi influența și să dai dovadă de curaj. Iar această carte tocmai despre asta îți vorbește: despre arta și știința de a pune în practică aceste obiceiuri dovedite.


Prin urmare, dacă te vei decide să adopți noi obiceiuri pentru a te bucura de mai mult succes, alege obiceiurile din această carte! Asta pentru că oricine le poate practica pentru a atrage lucruri extraordinare în viața, relațiile și cariera sa.


Fie că îți dorești să faci mai multe lucruri, să fii un lider mai bun, să îți dezvolți noi abilități într-un timp mai scurt sau să te bucuri mai mult și să ai multă încredere, cele șase obiceiuri descrise în această carte te vor ajuta să reușești. Pentru că „Performanța înaltă” este un ghid pentru fiecare dintre noi pentru a trăi o viață mai bună. Un link către un instrument gratuit pentru evaluarea progreselor, pe care îl vei găsi în carte, te va ține mereu la curent cu noile tale victorii. Îndrăznește să încerci!
Manifest pentru motivație
„«Manifest pentru motivație» reprezintă o chemare poetică și puternică de a ne revendica viața și de a ne găsi libertatea personală. Este o lucrare glorioasă ce depășește orizontul titlului pe care îl poartă, călăuzindu-și cititorul de la simpla motivație, către o viață plină de însemnătate și cu un scop înălțător. Iubesc această carte.” – Paulo Coelho 


„Manifest pentru motivație” este un apel vibrant, articulat și înflăcărat de a ne revendica puterea personală. Brendon Burchard - coach de înaltă performanță de talie mondială - dezvăluie în această carte faptul că principala motivație a omenirii este căutarea și experimentarea Libertăți Personale. 


Iar Libertatea Personală înseamnă în opinia lui:


Să trăiești liber, construindu-ți viața conform propriilor termeni;


Să fii liber de opresiuni, liber de rănile trecute și de neliniștile prezente;


Să ai inima ușoară și să fii spontan;


Să îți exprimi cu curaj gândurile, sentimentele și ambițiile față de cei din jur, fără să te preocupe acceptarea lor;


Să iubești liber, abandonându-te pasional.


Să fii liber, pe propriile picioare, protejându-ți ideile și integritatea;


Să servești unei misiuni pe care tu ai ales-o.


Ne dorim să avem mai multă libertate de alegere, mai multă libertate emoțională, socială, financiară și spirituală, dar doi dușmani ne împiedică să obținem această libertate: un dușman extern, reprezentat de presiunea socială pe care o simțim din cauza modului în care ne percep ceilalți, și un dușman intern, reprezentat de propriile noastre temeri și îndoieli.


Marșul către libertatea personală, susține Burchard, poate fi câștigat doar prin declararea intenției și independenței noastre, prin asumarea puterii personale și prin lupta împotriva îndoielilor de sine și a distragerilor zilnice până la victoria deplină. Rememorând vocile revoluționare din trecut care au ales libertatea în locul tiraniei, Burchard, uneori poetic, alteori aprig, ne motivează în această carte extraordinară să ne eliberăm de frică și să ne ridicăm la un alt nivel al existenței noastre.

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: pachetcartibrendonburchard
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 0.5 kg
Detalii despre autor

Brendon Burchard s-a născut pe 18 septembrie 1977, în Montana, Statele Unite ale Americii. Este unul dintre cei mai urmăriți traineri de dezvoltare personală din vremurile noastre. După ce a supraviețuit unui accident de mașină la vârsta de 19 ani, Brendon a primit ceea ce el numește „biletul de aur al vieții”: o a doua șansă. De atunci și-a dedicat viața ajutării altora să-și gă­sească energia și să-și împărtășească propria lor experiență cu lumea. Este autorul bestsellerelor New York Times: Life’s Golden Ticket (Biletul de aur al vieții), The Millionaire Messenger (Mesagerul milionar) și The Charge: Activating the 10 Human Drives that Make You Feel Alive (Energizarea: Cum să activezi cele 10 impulsuri umane care te fac să simți că trăiești).

Eforturile lui Brendon Burchard au inspirat sute de mili­oane de oameni de pe întregul glob. Este în Top 100 al celor mai urmărite figuri publice de pe Facebook; show-ul său săptămânal de pe YouTube este cea mai vizionată serie de dezvoltare personală în direct din istoria site-ului; podcast-ul său motivațional The Charged Life (Viața energizată) a debutat pe locul întâi pe iTunes, la toate categoriile, în Statele Unite ale Americii și în multe alte țări; iar postările sale pe blog se clasează printre cele mai plăcute și mai distribuite din istoria modernă a genului motivațional.

În calitate de cu­noscut conferențiar, a împărțit scena cu Dalai Lama, Sir Richard Branson, Katie Couric, Steve Forbes, Arianna Huffington, Wayne Dyer, Tony Robinson și sute de mari gânditori și inovatori ai lumii. De asemenea, este fondatorul High Performance Academy (Academiei de Înaltă Performanță), legendarul program de dezvoltare personală pentru oamenii de succes, și al Experts Academy (Academiei Experților), cel mai cuprinză­tor training de marketing din lume pentru autori, oratori, coachi de viață și lideri de opinie online. Pentru această muncă, Larry King l-a numit „unul dintre cei mai buni traineri motivaționali și de mar­keting din lume”. Recunoscut ca lider de opinie în domeniul motivației umane și al marketingului afacerilor, Brendon Burchard a fost distins cu Premiul Maharishi și face parte din Consiliul pentru Inovație al Fundației XPRIZE.