Pachet 4 ore Tim Ferriss

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
210,95 Lei PRP:301,35 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Descriere

Ce poți face în patru ore? Răspunsurile la această întrebare ar putea însuma mii de variante, care mai de care mai neașteptate, însă sunt puține șanse ca vreuna dintre acestea să coincidă cu opinia lui Tim Ferriss. Autorul, înger-investitorul și experimentatorul Tim Ferriss, supranumit de revista Wired „Superman din Silicon Valley” susține în trei dintre cele mai cunoscute cărți ale sale: „4 ore – corpul”, „4 ore – săptămâna de lucru” și „4 ore – chef” că, în doar patru ore poți să îți schimbi complet viața și să obții ceea ce îți dorești cu adevărat de la tine și de la viață în general.


Pentru cei dintre voi care vă doriți să cunoașteți mai bine universul „4 ore” al lui Timothy Ferriss, am pregătit un pachet special care conține toate cele trei titluri de succes și pe care îl puteți achiziționa acum cu o reducere de 20%. Iată așadar ce poți face în doar patru ore din viață, conform lui Timothy Ferriss.4 ore – Săptămâna de lucru


Poți munci doar patru ore pe săptămână și să ai în același timp o viață îndestulată și plină de satisfacții? Poți munci mai puțin, bucurându-te în același timp mai mult de hobby-urile și pasiunile tale? Mai mult decât atât, scaunul de la biroul la care lucrezi nu mai reprezintă unicul loc din lume de unde poți fi creativ și productiv? Cu alte cuvinte, te poți bucura de libertate, muncind în același timp?


Acestea nu mai sunt niște simple idei deja, aceasta este o adevărată revoluție! Dar, dacă stai și te gândești nițel, noi ne-am desprins deja de ceva timp de scaunul de la birou, continuând să fim productivi de acasă, de la munte sau de la mare, respectând ce-i drept încă programul de lucru de opt ore.


Dar se poate și mai bine decât atât, susține Tim Ferriss în această carte-fenomen, intitulată „4 ore – săptămâna de lucru”. Grație faptului că a munci înseamnă în foarte multe dintre cazuri să ai un laptop și o conexiune la internet, poți munci acum doar patru ore pe săptămână de oriunde vrei tu, bucurându-te de viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna. Cum, în ce fel și cu ce garanții îți explică Ferriss în această carte de lifestyle design care te va ajuta să lași în urmă rutina zilei de muncă de la 9.00 la 17.00 și să îmbrățișezi un stil de viață mai liber și mai eficient în același timp, care îți va permite să  găsești echilibrul perfect între a avea o carieră de succes, și o viață personală împlinită și fericită.4 ore – corpul


Cartea aceasta este despre cum poți obține o variantă mai bună a ta, mai slabă, mai sănătoasă, mai plină de energie și totodată mai performantă, abordând stilul de viață experimental practicat de Tim Ferriss, dar nu la nivelul la care o face el, după cum bine te sfătuiește chiar de la începutul cărții. Cu alte cuvinte, această carte este despre cum te poți reinventa, obținând rezultate mari cu eforturi minime.


Așadar, „4 ore – corpul” nu este o carte despre diete, deși conține și o dietă pe eficiența căreia Tim Ferriss pariază – dieta săracă în carbohidrați - și pe care ți-o recomandă.


„4 ore – corpul” – este despre toate minunățiile pe care le putem realiza cu corpul nostru, prin antrenament. Cartea are la bază o cercetare de 10 ani, timp în care Tim Ferriss a experimentat și a cercetat, consultând specialiști, cum ne putem depăși limitele corpului nostru depunând un efort minim. 


El însuși și-a depășit limitele în foarte multe privințe, analizând și cercetând modul în care au reușit cei mai buni dintre cei mai buni. Una dintre temerile pe care a reușit el însuși să și le depășească a fost aceea de înot, reușind să deprindă acest sport în numai 10 zile.


Așadar, această carte îți propune metode pentru:


A pierde multe kilograme în timp puțin cu ajutorul dietei sărace în carbohidrați;


A pierde grăsime, adăugând în schimb țesut muscular;


A mânca orice și oricât de sărbători fără să te îngrași niciun kilogram;


A-ți manipula greutatea folosindu-te de puterea temperaturii scăzute a gheții aplicate pe corp, a dușului rece sau a frigului pur și simplu;


A scăpa de durerile de spate cu ajutorul exercițiilor fizice și a unor metode diferite de cele propuse de doctori;


A obține un abdomen, respectiv posterior, perfecte;


A aduce o femeie la orgasm în 15 minute;


A dormi mai puțin, fiind în schimb mai energic;


A-ți ține respirația mai mult decât celebrul iluzionist Houdini, în vederea efectuării unor scufundări mai spectaculoase;


A deveni un supraom fără efort (știm că sună puțin exagerat, dar autorul chiar crede în această capacitate a noastră).


Așadar, dacă ești sportiv de performanță, dacă ești în căutarea unei diete care să te ajute să pierzi rapid în greutate; dacă vrei mai multă masă musculară și mai puțină grăsime; dacă te interesează să afli mai multe despre alimente și beneficiile lor; dacă vrei să depășești limitele corpului tău și ai nevoie de cineva care a testat deja diferite metode care au dat rezultate, această carte este pentru tine. În plus, după cum mărturisește însuși autorul, nici măcar nu e nevoie să o citești în întregime pentru a te bucura de schimbări importante în felul cum te simți și cum arăți. Citește secțiunile care te interesează și începe să te bucuri de cea mai bună variantă a ta!4 ore – chef


Ce mai poți face în patru ore? Ei bine, potrivit lui Tim Ferriss, patru ore sunt suficiente pentru a deprinde toate elementele de bază ale școlii gastronomice. Asta îți propune Tim Ferriss prin intermediul acestei cărți, deși, cartea de față nu se adresează doar celor pasionați de gătit.


De fapt, „această carte de bucate, care nu este pentru oameni care cumpără în mod obișnuit cărți de bucate” este un ghid pentru a stăpâni arta gătitului și a te descurca mai bine în viață în general.


Așadar, această carte este o alegere potrivită pentru cei care vor să învețe să gătească ca niște chefi, dar și pentru cei mai puțin interesați de bucătărie, dar dornici să învețe metode rapide de a învăța orice, sau dornici să se descurce mai bine în viață.


Dacă ești interesat de arta gastronomică, cartea îți oferă:


Tot ce trebuie să știi pentru a crea un meniu și a conduce o bucătărie – principalele abilități ale unui șef, spre deosebire de bucătar care se definește ca o persoană care poate găti;


Toate elementele de bază ale școlii gastronomice în doar patru ore;


Cum să prepari 14 feluri de mâncare esențiale în 5 – 20 de minute;


Cum să măsori ingredientele din ochi pentru a putea prepara feluri de mâncare fără rețetă;


Câte ceva despre ingredientele folosite în bucătărie în mod uzual: uleiuri, ghee, sare, lămâi, piper, oțet, fructe și legume pline de pesticide, respectiv curate, o listă cu ingrediente care pot face orice preparat mai gustos;


Câteva feluri de mâncare delicioase și totodată ușor de preparat;


Combinații de arome;


Tot ce trebuie să știi despre vinuri; pregătirea cărnii pentru a fi gătită; tehnici de gătit (fierbere înăbușită, prăjire, gătit la abur etc.)


Trucuri pe care să le folosești în bucătărie „furate” de la chefi renumiți;


Cum să organizezi o petrecere și cum să te comporți în calitate de gazdă;


Unelte numai bune de gătit pe care să le achiziționezi pentru a face gătitul mai ușor și mai plăcut (cuțite, termometru sondă polder, ceaun olandez etc.)


Ierburi, mirodenii și fluența aromelor;


Soluții împotriva fobiilor (cuțite, ficat, anșoa, gusturi amare etc.)


Trucuri pentru a-ți impresiona prietenii (proteine neobișnuite precum anghile, ponturi pentru o prezentare profesionistă etc.)


Modalități de a-ți procura materia primă de gătit la prima mână;Pentru cei care nu sunteți pasionați neapărat de gătit, „meniul” cărții este la fel de ofertant. Veți găsi aici:


Metode rapide de a învăța rapid orice, de la sporturi și limbi străine, la simple abilități necesare în bucătărie și în viață în general; la trucuri de dietă pentru a slăbi rapid.


Tehnici mnemonice eficiente cu ajutorul cărora să memorezi aproape orice;


Tehnici de supraviețuire;


Tehnici de pescuit și vânătoare;


Cum să prepari hrana procurată direct din natură: insecte, păsări, vânat, pește;


Câte ceva despre plantele bune de mâncat, respectiv plantele otrăvitoare;


Multe alte lucruri interesante despre viață în general, căci această carte te pregătește în egală măsură pentru a găti cu succes, cât și pentru a trăi mai bine, mai frumos, mai din plin.Cărțile din seria 4 ore ale lui Tim Ferriss au potențialul de a-ți schimba viața. Te pot determina să dai un nou design vieții tale, să te reinventezi sau să înveți orice te poate ajuta să evoluezi ca individ. Te invit să le citești!

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: pachet4oretimferriss
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 0.89 kg
Detalii despre autor
Timothy Ferriss este antreprenor în serie, angel investor / consilier (pentru companii precum Facebook, Twitter, Evernote, Uber și alte peste 20 de branduri) și autorul bestsellerelor: „4 ore – Săptămâna de lucru”, „4 ore – Corpul”, „4 ore – Chef”, „Instrumentele titanilor” și „Tribe of Mentors” (Tribul mentorilor). Mass-media l-a numit „the Oprah of audio” datorită succesului enorm de care s-a bucurat podcastul care a inspirat cartea Instrumentele titanilor - The Tim Ferriss Show – și care a fost descărcat de peste 400.000.000 de ori.
 
Succesul nu l-a ocolit nici în materie de televiziune, show-ul său difuzat în prime-time The Tim Ferriss Experiment fiind extrem de popular. În cadrul acestuia, Tim Ferriss prezintă tehnici de învățare rapidă care îi ajută pe oameni să atingă rezultate supraomenești într-un timp foarte scurt. La toate acestea se adaugă alte câteva reușite din varii domenii, precum:
 
• Lector invitat al Universității Princeton la cursul de management individual;
• Primul american din istorie deținător al recordului mondial Guinness la tango;
• Consultant pentru peste 30 de deținători de recorduri mondiale în sporturi profesioniste și olimpice;
• „Cel mai mare auto-promotor în anul 2008”, conform revistei Wired;
• Campion național la kickboxing chinezesc;
• Arcaș călare (yabusame) în Nikko, Japonia;
• Cercetător și activist în domeniul azilului politic;
• Dansator de break-dance la MTV, în Taiwan;
• Competitor la aruncări în Irlanda;
• Actor în seriale de televiziune de succes în China și Hong Kong (Human Cargo).
 
Inclus de revista Forbes pe lista „Names You Need to Know / Nume pe care trebuie să le cunoști" și de revista Fortune pe lista „40 under 40 / 40 sub 40) și cu cinci bestsellere New York Times / Wall Street Journal la activ, traduse în peste 30 de limbi, succesul lui Tim Ferriss nu poate fi pus la îndoială.