Cum să fii bogat

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-913-367-5

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

eBook
22,40 Lei
Adaugă la favorite

Cum să fii bogat reprezintă o perspectivă reconfortantă care îți oferă o selecție de extrase din cele mai bune materiale scrise vreodată despre motivație și prosperitate.


Geniile fondatoare ale mișcării „Noii Gândiri” nu se ciocniseră încă de corectitudinea politică, așa că mesajele lor erau la fel de directe, de neîngrădite și de puternice precum le erau convingerile.


Acești mentori ai prosperității nu au apărut niciodată până acum împreună între coperțile aceleiași cărți.


Cum să fii bogat îți oferă cele mai interesante idei ale celor mai fascinanți scriitori, puse în lumină și aranjate astfel încât să se susțină și să se clarifice reciproc.


Descoperind – și demonstrând – o anumită cale către bogăție, ei i-au învățat și pe alții secretele și strategiile lor, prin intermediul scrierilor inspirate pe care le găsești în carte.


Cele 11 genii fondatoare ale mișcării de dezvoltare personală, a căror experiență și înțelepciune au oferit materialul pentru Cum să fii bogat, sunt: James Allen, Arnold Bennett, Robert Collier, Theron Q. Dumont, Napoleon Hill, Christian D. Larson, Orison S. Marden, dr. Joseph Murphy, Julia Seton, Ralph Waldo Trine și Wallace D. Wattles.


Citiți mai multe informații despre cartea "CUM SĂ FII BOGAT"

Joseph Murphy îți oferă în carte „Paisprezece pași către succes” pe care poți merge spre bogăție


1. Fii suficient de curajos ca să afirmi că ai dreptul să fii bogat, iar adâncurile minții tale îți vor onora cererea.


2. Nu vrei doar suficient ca să te descurci. Vrei toți banii de care ai nevoie ca să faci toate lucrurile pe care vrei să le faci și când vrei tu să le faci.

Familiarizează-te cu bogățiile minții tale subconștiente.


3. Atunci când banii circulă liber în viața ta, ești sănătos din punct de vedere economic. Uită-te la bani ca la o maree și nu-ți vor lipsi niciodată.

Fluxul și refluxul mareei sunt constante. Când mareea se retrage, ești absolut sigur că se va întoarce.


4. Dacă știi legile minții subconștiente, nu vei duce lipsă de nimic, indiferent de forma pe care o iau banii.


5. Unul dintre motivele pentru care oamenii de-abia se descurcă și nu au niciodată suficienți bani este faptul că ei condamnă banii. Ceea ce condamni se îndepărtează de tine.


6. Nu fă din bani un zeu. Sunt doar un simbol. Amintește-ți că adevăratele bogății sunt în mintea ta. Ești aici ca să duci o viață echilibrată – asta înseamnă inclusiv să obții toți banii de care ai nevoie.


7. Nu fă din bani singurul tău țel. Cere bogăție, fericire, pace, exprimare reală și iubire și emană și tu personal iubire și bunăvoință către toți. Și atunci, mintea ta subconștientă îți va oferi o dobândă dublă pentru toate aceste domenii.


8. Nu există virtute în sărăcie. Este o boală a minții, iar tu ar trebui să te vindeci imediat de acest conflict mental sau maladie mentală.


9.Nu te afli aici ca să trăiești într-un bordei, să te îmbraci în zdrențe sau să te înfometezi.Te afli aici ca să trăiești o viață abundentă.


10. Nu folosi niciodată expresiile „bani murdari” sau „disprețuiesc banii”. Pierzi ceea ce critici. Niciun lucru nu este bun sau rău, ci felul în care îl privești tu îl face să devină astfel.


11. Repetă frecvent: „Îmi plac banii. Îi folosesc cu înțelepciune, în mod constructiv și rațional. Îi cheltuiesc cu bucurie, iar ei se în torc înmiit”.


12. Banii nu sunt mai răi decât cuprul, plumbul, cositorul sau fierul pe care le poți găsi în pământ. Tot răul este cauzat de ignoranța și folosirea greșită a puterii mentale.


13. Faptul că vizualizezi în minte rezultatul final face ca subconștientul să-ți răspundă și să-ți ducă imaginea mentală la în deplinire.


14. Nu mai încerca să obții ceva fără să dai nimic în schimb. Totul are un preț. Ca să primești, trebuie să oferi. Trebuie să acorzi atenție mentală obiectivelor, idealurilor și inițiativelor, iar subconștientul te va susține.

Secretul pentru bogăție este folosirea legilor subconștientului, în care trebuie să sădești ideea de bogăție.-Din „Puterea extraordinară a subconștientului tău”, de Joseph Murphy, 1963Mai mult
Etichete:  #business #
Detalii produs
ISBN: 978-606-913-367-5
Editura ACT si Politon
Format: eBook
Detalii despre autor

Joseph Murphy s-a născut în Irlanda la 20 mai 1898, fiind fiul directorului unei școli private pentru băieți. A fost crescut în religia catolică, pregătindu-se să devină preot, dar, în  cele din urmă s-a alăturat iezuiților. La 20 de ani, s-a decis să părăsească iezuiții și să se mute în Statele Unite, unde a devenit farmacist în New York (având deja o diplomă în chimie). Aici, a frecventat Biserica lui Hristos Vindecătorul (parte a Bisericii Științei Divine), condusă de Emmet Fox. Însă căutările lui în ceea ce privește orientarea religioasă au continuat, optând ulterior pentru Știința Divină. În 1949 a devenit ministru al Bisericii Științei Divine din Los Angeles, pe care a transformat-o într-una dintre cele mai mari congregații ale Gândirii Noi (New Thought) din SUA.

În anii 1960 Murphy  a obținut un doctorat în psihologie de la Universitatea din California de Sud și a început să scrie. A murit în 1981.

eBooks
Download (PDF, mobi, epub, OPF): eBook