Aleodor Împărat

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-8739-06-9                

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
0,00 Lei
Adaugă la favorite
Durata: 14:57 min

Lectura: Roxana Savastru

Operele lui Petre Ispirescu sunt de nelipsit oricărui copil. În această nouă interpretare, Aleodor Împărat în lectura Roxanei Savastru este eroul de basm care îi poartă pe copii prin aventuri fantastice, legendare, de neuitat. Cu el, drumul spre grădiniță sau școală, sau orice călătorie lungă cu mașina, nu va mai fi niciodată plictisitoare.

Etichete:  #literatura
Detalii produs
ISBN: ispirescu-978-606-8739-06-9
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor
Petre Ispirescu ((1830 - 1887) s-a născut în ianuarie 1830, la București, în mahalaua Pescăria Veche, în familia frizerului Gheorghe Ispirescu. Mama lui, Elena, de origine transilvăneană, a avut un har de povestitoare de neegalat pe care i l-a transmis se pare și micuțului Petre. 
 
Petre Ispirescu și-a câștigat un loc important în literatura română datorită pasiunii sale de a culege basme populare românești pe care le-a povestit ulterior în scris cu un talent extraordinar.
 
Printre cele mai frumoase basme culese de el se numără: Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte, Aleodor Împărat, Ileana Simziana, Prâslea cel voinic și merele de aur, Greuceanu.

 
Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download