Ninja cel îngrijorat

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Format: 210x225 mm; Pagini: 28 color.

Copertă capsată

ISBN: 978-606-913-698-0

Carte Tiparita
14,00 Lei PRP:28,00 Lei Salveaza 50%
Adaugă la favorite

Descriere

Ninja cel îngrijorat / Anxious Ninja de Mary Nhin, cu ilustrații de Jelena Stupar este prima carte din colecția de cărți de dezvoltare personală pentru copii „Trucuri Ninja”, pe care tu și micuțul tău o veți iubi pentru că vă va facilita abordarea unei teme de discuție foarte importantă pentru dezvoltarea armonioasă a micuțului tău: anxietatea.

 

Așadar, Ninja mari și mici pregătiți-vă să deveniți de neînvins odată cu această  minunată colecție de cărți pentru copii care a fost creată cu scopul de a le furniza micuților de vârstă școlară și preșcolară abilități valoroase de viață. Cărțile sunt ușor de parcurs de micii cititori, dar sunt și suficient de ingenioase pentru adulții care vor trebui să le citească copiilor mai mici, astfel încât să fie și ei la rândul lor fascinați de ele.

 

Cărțile din seria „Trucuri Ninja” sunt potrivite atât pentru băieței cât și pentru fetițe și vor constitui de asemenea o resursă excelentă și pentru consilieri școlari, învățători și profesori.

 

Autoarea acestei serii de cărți se numește Mary Nhin și este bineînțeles, mamă (a trei băieți), coach și autoarea a peste 58 de cărți pentru copii. Pentru că în calitate de mamă a înțeles cât de greu le este copiilor să își înțeleagă, să își gestioneze și să se lupte cu propriile emoții, a creat această serie minunată de cărți, cu ajutorul cărora părinții vor putea aborda și discuta cu copiii despre emoții și cum să nu le lași să îți complice viața.

 

 

În această primă carte din serie, Ninja cel îngrijorat va afla pe propria piele că anxietatea, teama și neîncrederea te pot transforma într-o secundă dintr-un învingător, într-un învins. 

 

E drept că stresul și grijile fac parte din viață și că acestea nu ocolesc pe nimeni, dar atunci când ne lăsăm copleșiți de ele nu facem altceva decât să ne diminuăm energia cu care ar trebui să le învingem. Dar copiii nu știu aceste lucruri și atunci capacitatea lor de a trece peste astfel de momente este mult mai limitată. Așadar, înarmează-ți copilul cu știința de a face față anxietății cu brio prin intermediul acestei povești educative.

 

 

Fă cunoștință cu Ninja cel îngrijorat, cel care la antrenamentele de atletism era cel mai bun, dar care la competiții se lăsa copleșit de emoții, cu Ninja cel curajos, cel care a învățat formula pentru a depăși de fiecare dată îngrijorarea și a ieși mereu pe locul I și cu Ninja cea Optimistă care știe să se bucure chiar și de locul II și să să-și felicite adversarii atunci când aceștia merită. 

 

Participă la competiția Cursa Războinicul Ninja, reține formula celor 3 R: recunoaște, relaxează-te, reconcentrează-te și ține minte că: Totul va fi bine atât timp cât îți vei da toată silința.

 

 

Viața e presărată cu emoții. Mereu va trebui să facem față competițiilor la care viața ne supune fie că vrem, fie că nu vrem, și așteptărilor pe care ceilalți le au de la noi încă de la cele mai fragede vârste și mereu ne va fi teamă că nu ne vom ridica la înălțimea acestor așteptări. Iar copiilor le e cu atât mai greu, pentru că ei abia încep să înțeleagă cum stau lucrurile în această viață. Așadar, dragi părinți și bunici, haideți să le facem viața mai ușoară și să-i învățăm pe copii ceea ce școala nu îi învață!

 

 

Pentru mai multe resurse educative pentru copii cu simpaticele personaje Ninja, accesați pagina web: www.marynhin.com.

 

Mary Nhin este fondatoarea platformei online Grow Grit Co. o platformă educativă pentru părinți și copii pe care se regăsesc toate cărțile autoarei, dar și resurse educative suplimentare precum: jurnale pentru copii, jocuri, planșe de colorat, dar și articole interesante despre cum să gestionăm mai bine stările emoționale ale copiilor noștri și să îi ajutăm în diverse situații, precum și rețete culinare sănătoase pentru copii veseli și fericiți. Această platformă s-a născut din, spune Mary Nhin: „pasiunea noastră de a-i ajuta pe ceilalți să depășească status quo-ul, să reușească prin depășirea limitelor și să se bucure de cea mai bună variantă a vieții lor.”

 

Mai mult
Etichete:  #literaturacopii
Detalii produs
ISBN: 9786069136980
Editura ACT si Politon
Format: Carte Tiparita
Greutate: 0.24 kg
Detalii despre autor
Mary Nhin este mamă (a trei băieți), coach și autoarea a peste 58 de cărți pentru copii. Pentru că în calitate de mamă a înțeles cât de greu le este copiilor să își înțeleagă, să își gestioneze și să se lupte cu propriile emoții, a creat seria de cărți pentru copii Trucuri Ninja cu ajutorul cărora părinții vor putea aborda și discuta cu copiii lor despre emoțiile acestora și despre cum să nu lase emoțiile să le complice viața.