Hei, Bruce!

(0) Scrie o recenzie

ISBN e-Book pdf 978-630-303-089-0

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

eBook
27,29 Lei
Adaugă la favorite

Descriere

Hei, Bruce!/ Hey, Bruce de Ryan T. Higgins este o carte interactivă pentru cei mai mici dintre cititori, care îi are ca protagoniști pe trei șoricei simpatici, dar răutăcioși, și pe un urs, cam bleguț, care nu își dorește nimic mai mult deocamdată decât să tragă și el liniștit un pui de somn. 


Dar nu vom trece mai departe înainte să definim ce înseamnă interactiv în viziunea celor trei șoricei. Interactiv, înseamnă dragi părinți, pitici și bunici, că cititorul determină ceea ce se întâmplă în carte, scuturând-o, apăsând pe butoanele desenate și rotind-o în toate părțile. Și cu atât mai savuros pentru micuții cititori, se pare că, cu cât cartea este zgâlțâită mai tare, cu atât efectele asupra necooperantului urs Bruce sunt mai vizibile.


Ryan T. Higgins este autorul și ilustratorul bestsellerului care a ajuns pe locul 1 în topul New York Times „We Don't Eat Our Classmates/ Noi nu ne mâncăm colegii de clasă”, a bestsellerului New York Times „Mama Bruce”, care a fost recompensat cu premiile E. B. White Read Aloud Award și Ezra Jack Keats New Illustrator Honor, precum și a cărților „Bruce's Big Move”, „Norman Didn’t Do It!” și „We Will Rock Our Classmates”. Ryan Higgins locuiește în Maine (SUA) împreună cu soția lui și cei trei copii ai lor, dar și cu trei câini, trei pisici, un gecko și o broască țestoasă.


Așadar, dragi părinți, bunici și pitici, vă invit la o porție senzațională de distracție alături de trei șoricei năzdrăvani: Rupert, Ciulinel și Fărâmiță și de inocentul Bruce care, oricât și-ar dori, nu poate sub nicio formă să doarmă. Asta pentru că șoriceii cu pricina nu îl lasă deloc în pace, întrucât își doresc ca Bruce să fie personaj în cartea pe care o vor scrie ei. Iar pe măsură ce Bruce se ferește mai tare de ei, șoriceii îl sâcâie și mai tare, făcându-i necazuri din ce în ce mai mari.


Micuții care îl îndrăgesc pe Bruce vor putea să îl ajute să adoarmă la loc zgâlțâind puțin cartea, înainte și înapoi. Dacă Bruce nu a adormit la loc, micuții vor fi invitați să mai miște puțin cartea, întorcând-o pe-o parte, astfel încât Bruce să se așeze la loc pe bușteanul lui de dormit.


Dar, Bruce nu va scăpa chiar atât de ușor de nesuferiții șoricei. Pentru că aceștia, în răutatea lor, se vor gândi să îi ofere o canapea ursului obosit, aruncându-i-o direct în cap. Ulterior, vor proceda la fel și cu pianul, gândindu-se că poate ursulețului Bruce i-ar plăcea să asculte niște muzică liniștitoare înainte de a adormi. Iar apoi, le vine năstrușnica idee de a-l arunca pe Bruce într-un autobuz, dat fiind faptul că acesta adoarme întotdeauna foarte repede în astfel de mijloace de transport. Din fericire pentru săracul Bruce, vor renunța la acest plan, însă vor insista să îl îmbrace în niște pijamale confortabile, care, mai mult ca sigur îl vor ajuta să adoarmă. 


Iar apoi îl vor urca pe un monociclu în ideea de a face puțină mișcare și de a adormi mai ușor. Micuții îl vor putea ajuta pe Bruce să urce pe monociclu, mișcând ușor cartea. Bruce, îmbrăcat în pijamale și pedalând pe monociclu este foarte amuzant, însă, în momentul în care începe să jongleze pe o sfoară, deasupra unei gropi cu noroi, lucrurile scapă de sub control, și Bruce, cât e el de mare și de urs, se prăbușește neputincios într-o groapă cu noroi. 


Dar nici chiar faptul că Bruce arată acum ca o prelungire a noroiului în care a căzut nu este atât de grav. Pentru că micuții vor putea mișca puțin cartea, astfel încât să-l poată spăla pe nefericitul urs. Și dacă va curge prea multă apă și totul se va scufunda în ea (canapeaua, pianul, monociclul și chiar și Bruce, etc) nici asta nu va reprezenta o problemă prea mare pentru că copiii vor putea să deseneze cu degetul pe carte un mic șanț de scurgere astfel încât toată apa să se scurgă.


Vă întrebați cumva dacă a reușit sărmanul Bruce să adoarmă până la urmă? Ei bine, vă las să descoperiți singuri acest lucru, deși răspunsul este cât se poate de previzibil…


Cam atât pentru moment despre savuroasele aventuri ale ursulețului Bruce. Dar, nu fiți triști, puteți să vă delectați cu și mai multe aventuri ale lui Bruce, aici: https://books.disney.com/book-author/ryan-t-higgins/

Mai mult
Etichete:  #literaturacopii
Detalii produs
ISBN: 9786303030890
Editura ACT si Politon
Format: eBook
Greutate: 0.25 kg
Detalii despre autor

Ryan T. Higgins s-a născut în 1983 și a fost un copil ca oricare altul, fiind crescut cu „o dietă” specifică oricărui copil din America și de oriunde în lume, alcătuită din: desene animate, sandvișuri cu brânză și cățărări în copaci. Până la vârsta de patru ani, Ryan visa să se facă tigru atunci când va crește mare. În momentul în care și-a dat seama că acest lucru nu prea îi ieșea, a decis să se facă autor de benzi desenate. A realizat primele sale lucrări încă de la acea vârstă și nu s-a mai oprit din desenat și scris nici astăzi.

Ryan T. Higgins este autorul și ilustratorul bestsellerului care a ajuns pe locul 1 în topul New York Times „We Don't Eat Our Classmates/ Noi nu ne mâncăm colegii de clasă”, al bestsellerului New York Times „Mama Bruce”, care a fost recompensat cu premiile E. B. White Read Aloud Award și Ezra Jack Keats New Illustrator Honor, precum și a cărților „Hotel Bruce; BE QUIET!” și „Bruce's Big Move”. El locuiește în Maine (SUA) împreună cu soția lui și cei trei copii ai lor, dar și cu trei câini, trei pisici, un gecko și o țestoasă.