Vizualizare pentru scădere în greutate. Ghidul Metodei Gabriel de folosire a minţii pentru transformarea totală a corpului tău

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-8739-48-9

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
55,97 Lei
Adaugă la favorite

Descriere

Vizualizare pentru scădere în greutate. Ghidul Metodei Gabriel de folosire a minții pentru transformarea totală a corpului tău, de Jon Gabriel, este un audiobook oferit de către ACT și Politon și în varianta download (MP3 arhivat).

Metoda prezentată în acest audiobook reprezintă o schimbare completă de paradigmă care furnizează rezultate fenomenale. Veți învăța o abordare holistică minte-corp, care face scăderea în greutate ușoară și durabilă.

Această carte audio conține meditații prin vizualizare ghidată! Nu ascultați niciodată vizualizările atunci când șofați sau manevrați utilaje grele. Este nevoie să vă relaxați în timp ce ascultați.

Jon Gabriel ajunsese să cântărească 185 de kilograme. A urmat multe diete, s-a întâlnit cu medici, doctori naturiști, homeopați, antrenori personali și nutriționiști, însă el spune că niciunul dintre aceștia nu părea să înțeleagă că organismul lui se lupta din răsputeri cu el și că singurele instrumente disponibile erau depășite de poftele sale. Până să înceapă practica zilnică de vizualizare pentru scădere în greutate, nu avusese succes cu nicio altă metodă.

Când veți ajunge să vă vizualizați scopul (acela de a fi suplu, spre exemplu), alegerile alimentare se vor schimba. Pofta de junk-food se va risipi. Activitățile fizice, precum ciclismul sau drumețiile pot (re)deveni distractive. Nu este nevoie de planificări alimentare, diete sau programe extenuante de exerciții fizice.

Cea mai mare provocare în procesul de scădere în greutate este aceea de a vă convinge creierul că trupul are nevoie să fie suplu.

Citiți mai multe informații

Prin acest audiobook veți învăța vizualizarea care vă va ajuta:

 • Să reduceți stresul;
 • Să dezvoltați obiceiuri sănătoase;
 • Să eliminați dependențele de junk-food;
 • Să rezolvați traumele emoționale;
 • Să dezvoltați limite mai puternice;
 • Să dormiți mai bine;
 • Să poftiți la alimente veritabile, sănătoase;
 • Să vă recâștigați bucuria de a face mișcare;
 • Să vă simțiți mai în siguranță și mai conectați;
 • Să vă sporiți avuția;
 • Să creați relații mai pline de iubire.

Vizualizările necesită doar 7-10 minute pentru practicare, iar ele pot fi făcute ascultând acest audiobook. Asemenea învățării unui instrument sau practicării unui sport, abilitatea de vizualizare vi se îmbunătățește în timp.

În cariera actorului Jim Carrey, vizualizarea a jucat un rol important, după cum el povestea într-un interviu: „Pe vremea când eram falit și necăjit, mergeam în Parcul Mulholland și vizualizam ce-mi doream să mi se întâmple. Pe atunci n-aveam nimic, dar mă făcea să mă simt mai bine. Mi-am scris chiar un cec de zece milioane de dolari pentru «prestare servicii de actorie». L-am datat trei ani mai târziu. Chiar înainte de a se împlini cei trei ani, am semnat contractul pentru „Dumb and Dumber” (Tăntălăul și gogomanul) și am fost plătit cu zece milioane de dolari să joc acel rol.”

Leptina este hormonul-șef responsabil cu creșterea în greutate. Când fluxul vostru sanguin este traversat de niveluri mari de leptină, creierul primește mesajul că aveți o mulțime de grăsime în corp, și apoi nu vă mai este foame. Primiți opusul acestui mesaj dacă aveți foarte puțină leptină în fluxul sanguin: mâncați mai mult.

Odată ce înțelegeți ce înseamnă rezistența la leptină, veți înțelege de ce nu funcționează dietele. Dieta restrictivă imită o foamete. În timp ce vă înfometați și vă luptați cu poftele în stânga și în dreapta, creați aceeași chimie în corpul vostru ca și cum ați fi într-o foamete reală: programele voastre de supraviețuire se activează și deveniți rezistenți la leptină. Acest mod de supraviețuire este numit de Jon Gabriel ca fiind Programul FAT – foame și temperatură. Măsurile pe care le ia corpul vostru când se confruntă cu o lipsă de mâncare sau cu o iarnă geroasă, precum rezistența la leptină, au fost concepute inițial ca să vă țină în viață. Acum doar vă îngrașă.

Jon Gabriel recomandă să nu faceți prea multe schimbări la început, dacă în prezent urmați o dietă restrictivă, pentru că riscați să faceți un salt înapoi imediat ce încetați să vă mai restricționați. După câteva luni, odată ce nu mai sunteți așa înfometați, veți putea face tranziția de la dietă și vă veți putea dezvolta mai multe obiceiuri alimentare naturale.

Modul SMART

SMART este un acronim pentru ceea ce cercetătorii creierului numesc stările de conștiență „alfa” și „teta”. SMART înseamnă Super Mintal Alert Reeducation Training (Modul de instruire și reeducare a conștientului super-mental). Când vă aflați în acest mod, aveți mintea relaxată și puternică. Astfel, existând mai puțină agitație mentală, imaginile pe care le creați sunt mai clare și mai focalizate, prin urmare conștiința creierului de supraviețuire poate să recepționeze mesajul mai bine.

Toate vizualizările încep cu intrarea în Modul SMART.

Stresul

Stresul poate îngrășa. În 2009, un studiu al Școlii Medicale Harvard a indicat clar stresul cronic drept o cauză a creșterii în greutate a oamenilor. Cercetătorii au monitorizat timp de 9 ani 1355 de bărbați și femei, înregistrându-le atent greutatea pe durata exercitării asupra lor a anumitor tipuri de stres. La finalul studiului, s-a descoperit că stresul cronic poate să îngrașe în medie cu 5-10 kg. Pentru bărbați și femei, factorii cel mai puternic legați de creștere în greutate au fost autoritatea scăzută la serviciu, controlul scăzut asupra luării deciziilor și un loc de muncă prea solicitant. Dificultatea plătirii facturilor a fost, de asemenea, legată de creștere în greutate corelată cu stresul. În plus, femeile au crescut în greutate când stresul a venit din sentimentul că sunt captive în propriul mod de viață sau în căsnicii stresante.

„Helene se lupta cu o hipotiroidie cauzată de stresul permanent. A colaborat cu doctorii ei să-și trateze tiroida și n-a prea avut mare succes. A și crescut în greutate în același timp. Apoi a descoperit vizualizarea prin Metoda Gabriel. «În sfârșit am încetat să mai lupt cu boala tiroidei și mi-am dat seama că adevărata mea problemă era stresul», spune ea. Helene a început să facă vizualizări nocturne și stresul a început să dispară. «Am început un serviciu nou. Și mi-am părăsit soțul, care nu era chiar partenerul de viață potrivit pentru mine, dar m-am simțit foarte vinovată și stresată în legătură cu acea decizie.» Deși aceste schimbări de viață stresante au mutilat-o pe Helene, prin vizualizare constantă, ea a simțit că se poate regăsi din nou. «M-am predat situațiilor complicate din viața mea și problemelor tiroidiene, și le-am acceptat ca fiind o parte din mine.» După ce vizualizarea a deschis drumul spre această acceptare, problemele tiroidiene ale lui Helene au luat sfârșit. Apoi a început să scadă în greutate. «Nu pot să cred cât de simplu a fost și cât de liniștită mă simt», spune ea. Helene a dat peste un instrument pentru relaxare profundă care a fost testat foarte bine împotriva stresului. Când vizualizezi prin Metoda Gabriel, faci o formă de meditație. Folosim vizualizarea ghidată ca să te punem într-o stare de meditație înainte chiar de a începe vizualizarea. Deci, în completarea vizualizării, obții și toate beneficiile generice de reducere a stresului ale meditației.”

Practicarea vizualizărilor lui Jon Gabriel vă restructurează chimia creierului și tiparele de gândire. Vă veți îndepărta de teamă, stres și creștere în greutate, și vă veți îndrepta spre sentimente de liniște, conectare și siguranță. Veți permite biologiei voastre să se relaxeze și să scape de greutatea generată de stres.

Traumele și greutatea

Fie că ați avut de-a face cu un părinte intimidant sau cu ceva mult mai rău, trauma din copilărie vă poate pune în pericolul de a crește în greutate. Printre cele mai dramatice ilustrări ale modului în care trauma din copilărie poate duce la creșterea în greutate, este studiul Adverse Childhood Events (ACE) (Evenimente ostile din copilărie), supravegheat de Centrul American pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din Statele Unite. Cercetătorii au colectat informații despre sănătatea și istoriile copilăriilor a 13177 de oameni cu vârste cuprinse între 19 și 92 de ani. După ce au verificat greutatea corporală a acestora, au descoperit că un istoric de abuz a crescut dramatic probabilitatea ca persoana respectivă să fie supraponderală.

Abuzul din copilărie nu e singura sursă a traumei emoționale corelată cu greutatea. De asemenea, o relație de afaceri abuzivă poate stârni amintiri ale agresiunii din timpul copilăriei. Studiile arată că și evenimentele traumatizante care apar în perioada adultă (divorțul, pierderea cuiva apropiat etc.) pot să stimuleze creșterea în greutate. Adesea, traumele din trecut tind să se reactiveze în relațiile prezente și în situații de viață. Cu ajutorul vizualizării puteți crea o barieră protectoare puternică ce acționează ca un surogat al grăsimii. În acest fel, chiar dacă nu sunteți complet capabili să rezolvați problema, corpul vostru nu simte nevoia să mențină un exces de greutate, pentru că deja se simte protejat.

Biologia propriilor convingeri

Acest audiobook este despre puterea gândului – efectul de transformare al vizualizării unui sine mai bun, mai suplu. Un discurs interior negativ este extrem de dăunător. Efectul nocebo apare când credeți că se va întâmpla ceva rău, și chiar așa se întâmplă.

Jon Gabriel spune că vizualizarea este un instrument uimitor de schimbare imediată a discursului interior negativ și creare de gânduri și convingeri pozitive despre voi înșivă.

Contrar efectului nocebo, placebo înseamnă o pastilă sau un tratament inactiv medical conceput să inducă în eroare un pacient să creadă că ia un remediu medical veritabil. O zonă a medicinei unde placebo și-a dovedit eficiența este mai ales tratamentul depresiei. Câțiva oameni de știință din Marea Britanie și SUA au analizat aproape toată cercetarea făcută pe antidepresive și au stabilit că placebo sunt la fel de eficiente ca antidepresivele în tratarea aproape tuturor celor mai severe cazuri de depresie.

Canalele energetice se blochează din cauza fricii, negativismului și stresului. Căile se contractă, capturând energia sănătoasă și permițând emoțiilor și energiilor negative să domine. Tratarea acestor probleme este posibilă prin folosirea oricărei practici minte-corp din cele discutate în audiobook.

Mulți oratori vorbesc despre „Legea atracției”, care folosește practic vizualizarea și puterea gândului ca să manifeste viața voastră ideală. Jack Canfield (autorul cărții și audiobookului Principiile succesului) descrie cum și-a imaginat el că vinde în primul an o sută de mii de exemplare din cartea sa „Chicken soup for the Soul” (Supă de pui pentru suflet), și cum în cele din urmă așa s-a și întâmplat. Mulți oameni, inspirați de povești precum aceasta, încearcă vizualizarea ca să-și manifeste viața ideală și sunt frustrați de rezultate pentru că nu sunt exact așa cum și-au imaginat ei. Unul din motive pentru care ei nu obțin rezultatele dorite poate fi acela că abilitățile lor de vizualizare nu sunt dezvoltate complet.

Întrebări frecvente la care Jon Gabriel răspunde:

Pot să ascult vizualizările în timp ce conduc?

Nu! Te rog să nu asculți niciodată vizualizările noastre în timp ce conduci sau manevrezi mașini grele. Trebuie să te relaxezi în timp ce asculți. De asemenea, te rog să nu le asculți dacă le aude altcineva care conduce.

Vizualizarea readuce amintiri dureroase sau mă face să plâng. Tot ar trebui s-o fac?

Absolut. Plânsul este unul dintre aspectele cele mai vindecătoare emoțional. Este modul prin care corpul tău curăță toxinele emoționale. Deci, dacă vizualizarea te face să plângi, dacă îți aduce amintiri neplăcute și le elimini prin plâns, atunci corpul se eliberează de acele emoții, adică exact ce vrei tu să se întâmple.

Adorm în timp ce ascult vizualizarea de seară. E-n regulă?

Vizualizarea de seară e concepută ca să adormi în timp ce o asculți. Are un tipar de urmărire a frecvenței care te pune în stările alfa, teta și în cele din urmă în starea delta din Modul SMART și-i permite corpului tău să alunece într-o stare profundă de somn. În timp ce dormi, mintea ta va continua să fie foarte receptivă la toate sugestiile pozitive, deci vei culege în continuare toate beneficiile. De fapt, e un scenariu minunat, pentru că te pune într-o stare profundă de somn, în timp ce creierul îți e solicitat să facă sugestii pozitive pentru un stil de viață și obiceiuri alimentare sănătoase.

Dacă nu pot să stau foarte mult așezat fără să mă simt inconfortabil?

E cu adevărat important să faci vizualizările într-o poziție în care te simți confortabil. Deci, dacă nu poți să stai jos în timp ce faci vizualizările, atunci întinde-te într-o poziție confortabilă.

Cum știu că funcționează?

După ce o să faci vizualizări pentru un timp, o să descoperi că experimentezi o subtilă modificare a modului în care abordezi greutatea ta corporală, mâncarea, exercițiile și activitatea. Vei descoperi că nu mai ești la fel de înfometat, nu mai poftești la aceleași alimente care îngrașă, glicemia rămâne stabilă mai mult timp, pur și simplu nu te mai gândești la mâncare la fel de mult, și ai mai multă energie. Vei observa și o schimbare a modului în care gândești și simți despre corpul tău. Vei începe să devii mai iubitor, iertător, îngăduitor și recunoscător cu propriul corp. Asta se poate întâmpla destul de repede sau poate dura un pic, dar este primul indiciu că există o modificare în chimia corpului tău către renunțarea la greutate.

Ray Martin (despre Jon Gabriel): „A scăzut în greutate mai mult de o sută de kilograme fără dietă sau operație. Faceți cunoștință cu omul care spune că putem topi grăsimea folosindu-ne de propriile minți.”

Mai mult
Etichete:  #Diete-si-sanatate #
Detalii produs
ISBN: gabriel-978-606-8739-48-9
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor
Jon Gabriel a slăbit mai mult de 100 de kilograme fără diete și fără operații, fiind convins că oricine poate slăbi folosindu-și puterea minții.

Jon Gabriel are o diplomă de licență în științe economice la Wharton School, Universitatea din Pennsylvania. În timpul studiilor, a urmat și cursuri de biochimie și a desfășurat cercetări sub îndrumarea biochimistului de renume internațional, Dr. Jose Rabinowitz.

În 1990, Jon a început să se îngrașe aparent fără niciun motiv. În ciuda faptului că a urmat tot felul de diete, a continuat să se îngrașe, până ce, în anul 2001 a ajuns să sufere de obezitate morbidă, cântărind 186 de kilograme. 

Pe 11 septembrie 2001, trebuia să zboare de la Newark la San Francisco, și, a avut noroc că nu s-a aflat la bordul zborului 93 al United Airlines, care a fost deturnat de teroriști. Această întâmplare fericită l-a marcat și l-a făcut să realizeze că viața este o oportunitate prețioasă care nu trebuie risipită. Astfel, a decis să înceapă să trăiască viața visurilor sale. De asemenea, a decis să își folosească toate abilitățile de cercetare și cunoștințele științifice pentru a înțelege și elimina adevăratele motive pentru care era gras.

 

Rezultatul a fost, fără îndoială, una dintre cele mai remarcabile transformări fizice din toate timpurile. Jon a pierdut peste 100 de kilograme fără dietă și fără intervenție chirurgicală, și, în mod uimitor, corpul lui nu trădează deloc faptul că ar fi fost vreodată supraponderal – un fapt care a uimit mulți profesioniști din comunitatea medicală.

Folosind abordarea care a funcționat atât de bine pentru el, îi ajută acum și pe alții care se află în situația în care a fost el, să piardă în greutate.

Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download