ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Harta. Cum să găseşti magia şi sensul în povestea vieţii tale

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Format: MP3, 160-320 kbps - stereo

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-8637-24-2

Audiobook
68,00 Lei
Adaugă la favorite
Durata: 9 ore și 51 de minute

Lectura: Marta-Ramona Novăceanu

Povestea ta este magică iar sensul ei îl descoperim din mers

Cartea de dezvoltare personalăHarta – Cum să găseşti magia şi sensul în povestea vieţii tale” (The Map - Findind the Magic and Meaning in the Story of Your Life) a autoarei Colette Baron-Reid, a fost lansată și în format nostru preferat și anume de carte audio în lectura actriței Novăceanu Marta-Ramona. Apărut sub forma unei metafore în acest volum audio, cu o durată de 9 ore și 51 de minute, descoperim aliații sau adversarii noștri ca fiind simboluri ale celor mai profunde experiențe umane. 

Citiți mai multe informații despre cartea audio „Harta. Cum să găsești magia și sensul în povestea vieții tale”


Dezvoltare personală, nu doar basme

Harta este în esența ei o carte de dezvoltare personală dar care motivează prin abordarea ludică, desprinsă parcă din basmele copilăriei nostre care ne instigau la explorare și joacă. Pentru cei mai puțin familiarizați cu aventura vrem să vă spunem că orice peripeție ar trebui să înceapă de la un vis, din curiozitate și cu încredere. Astfel, ascutând această carte audio de dezvoltare personal㸠observăm că acest volum audio poartă temeiul acestor principii devenind o hartă adaptată fiecăruia dintre noi pentru a putea descoperi noi metode de vindecare și noi poteci spre viitor. Avansând în profunzimea peisajelor intriseci care ni se deschid odată cu această carte, vom întâlni ființele imaginare care dețin cheia înțelepciunii a subconștientului nostru. Elful Pădurii, Colecționara de Oase, Zâna Gheții și spiritele tărâmurilor psihologice pe care le traversăm, sunt asistenții care ne vor îndrumamereu, astfel încât noi să descoperim comoara din orice experiență. Fiecare dintre aceste aspecte psihologice sintetizate în acest audiobook de dezvoltare personală au câte o lecție pentru noi, și fiecare răspunde la direcțiile și propriile alegeri. Singura persoană care are putere asupra Hărții sunteți doar dumneavoastră. 

Menirea finală a cărții audio The Map este aceea de a ne crea ideea că nu trebuie să ne simțim pierduți sau dezorientați în aceste vremuri de transformare energetică globală și nici să  nu ne lăsăm influențați de fiecare adiere a vânturilor schimbătoare contemporane.

Autoarea cărții The Map este un om sincer care s-a deschis întregii lumi cu propria-i experiență de viață expusă în acest volum, oferind o ”baghetă magică”, nu doar o carte de dezvoltare personală, care să ne ajute să percepem viața ca pe o călătorie minunată şi să devenim cartograful înțelept al propriului nostru destin. Soluția ei este una simplă și la îndemâna tuturor,o resursă ce nu cunoaște efemerul, Natura. 


De la Nord la Sud. Unde o fi Estul?

Cartea The Map (Harta), publicată pentru prima dată în 2011 în Statele Unite ale Americii și pe care noi am lansat-o și în format audio, tradusă în limba română de Popa Andrii Vlad, este structurată în patru părți. Prima parte a acestei cărți audio motivaționale Cum să te orientezi singur pe harta ta, este debutul ce lansează multe întrebări la care trebuie să ne răspundem sincer: unde suntem? și cum am ajuns aici, când scopul nu mai este acela material ci unul al împlinirii sufletești? În cea de-a doua parte, Ajutor de navigație pe harta ta, călătoria deja a demarat și aventura prinde profunzime deoarece aflăm că în interiorul nostru există voci care ne-au călăuzit şi continuă să o facă în itinerarul nostru. Astfel, trebuie să învățăm a diferenția vocea șarlatanului de cea a adevărului și să beneficiem de ajutorul aliaților lăuntrici care vor fi mereu acolo pentru noi. În următoarea parte din The Map intitulată Magia și sensul acestei aventuri, autoarea face apel la principiile de funcționare evoluționiste imprimate în ADN-ul nostru și anume la dorința de a crea mereu ceva nou, nu doar în viețile noastre dar și pentru lumea care ne înconjoară. Astfel ”Dacă ați avea totul, ce anume ar fi acel «tot»?” Discutând cu mai mulți clienți de-ai săi,Colette Baron-Reid, descoperă că esența existențialistă motivațională constă în iubire, siguranță, sens, creativitate și bucurie. În ultima parte a audiobookului de dezvoltare personală The Map  Transformarea magiei în realitate, autoarea tranzitează lin din tărâmul feeric, special creat pentru noi cu ajutorul comparației și a metaforelor, în realitate, concluzionând că spiritul nostru este unul conștient, real și sincer. El trebuie ascultat chiar dacă uneori ni se pare că alegerile pe care le facem nu sunt cele potrivite iar oamenii pe care îi avem în jurul nostru nu sunt cei potriviți. Ca orice altă carte motivațională de succes, The Map ne ajută să ne deschidem și să ne punem întrebările potrivite pentru a ne dezvolta echilbrat.  Simplu, realizăm astfel că întrebarea ”cum să scap de această situație sau de această persoană?” nu ne vine întru ajutor și nici productivă nu este, în schimb dacă schimbăm perspectiva din care punem problema ajungem să ne punem întrebările în maniera ”de ce mă aflu în această conjunctură și ce am de învățat de la această persoană care mă irită?” Acesta este unul din atuurile cărților motivaționale și de dezvoltare personală: ne ajută să ne schimbăm viziunea într-una pozitivă.


Din interior se dezvoltă spiritul

Plecând de la conceptele religiilor panteiste și a tradițiilor aborigiene care prețuiesc planeta  ca pe o ființă vie, conștientă și în continuă evoluție, nu ca pe un glob de materie lipsit de viaţă ce poate fi dominat, în cartea audio de dezvoltare personală The Map Colette Baron-Reid încearcă să reînvie dorința omului pentru Natură, pentru meditație și autovindecare. Numai de la Natură putem cu adevărat învăța ce înseamnă viața, evoluția, motivația și credința

”Acea reconectare se poate produce și în interiorul nostru, pe măsură ce ne explorăm peisajele interioare: precum e deasupra, așa și dedesubt; precum e în exterior, așa și în interior.”


Magie, natură și motivație

Faptul că din cele mai arhaice vremuri omul încearcă să deslușească sensul vieții cautând indicații în toate direcțiile care îl compun nu mai este un secret. Privim obstacolele care ne-au ieșit în cale și modul în care am reușit să le depășim, privim spre copilărie și felul cum aceasta a evoluat, analizăm reușitele pe care le-am trăit și cum acestea ne-au schimbat sensul vieții. Încercăm să descoperim sisteme spirituale, morale sau etice care să reliefeze strategia ideală unui drumeag prin ”convulsiile vieților noastre” dar uităm să privim lângă noi, să privim Natura (care se compune atât din ceea ce ne înconjoară cât și din ceea ce ne compune pe noi).  Aceasta este singura care poate să ne ofere cu adevărat meditația ghidată mult căutată.

În această carte audio de dezvoltare personală, ce a luat parcă forma unei povești, descoperim locuri pe care autoarea și le-a imaginat, însuflețindu-le prin puterea magică a creației sale, plimbându-ne prin tărâmuri mirifice ca un adevărat guru într-o meditație ghidată.  Parcurgând acest basm motivațional aflăm că pe Harta natală a fiecăruia există o mulțime de regiuni ce reflectă peisajul spiritual interior. Colette își îndeamnă cititorii să născocească chiar mai multe tărâmuri imaginare și să nu ne limităm la cele prezentate de ea ci chiar să ne inspirăm din filme sau cărți care vin să ne ajute în a ne înfățișa peisaje bogate. Să explorăm propria dezvoltare personală învățând. 

Lumea mirifică, de basm, desprinsă parcă din filmele cu elfi, goblini și zâne clădită de către autoarea canadiană prin intermediul cărții motivaționale The Map, valabilă acum și în format audio în limba română, are ca scop primar conștientizarea legăturii ancestrale a omului cu natura. Magica hartă este vindecătoare și pe ea putem identifica toate locurile pe care am putea să le explorăm sau pe care le-am parcus deja.  Alegerile ne vor purta prin lanuri cu maci, câmpuri de luptă, locuri de odihnă sau nisipuri mișcătoare, deschizându-ne destinații și evenimente ce pot deveni reale.

”Harta aceasta este foarte diferită. Este o hartă multidimensională alcătuită din gânduri, sentimente, credințe, amintiri și intenții. Este alcătuită din esenţa de creativitate și imaginaţie a sufletului.”

Lacul liniștit este locul unde ne putem reflecta propria imagine și unde ne putem vedea propria frumusețe. Covorul de iarbă de sub pașii noştri este moale iar brizele blânde. Pentru a putea reflecta trebuie să ne dorim să ne scufundăm sub suprafața acestor ape și să privim adânc în noi și cu compasiune. Debutul unei dezvoltări personale viabile are ca linie de start iubirea de sine și motivația.

Munții Culmile Bucuriei îi întânim pe tot cuprinsul Hărții Fermecate poziționați întotdeauna la marginile peisajelor emoționante și fascinante deoarece nu ne putem bucura de măreția neasemuită a Culmilor Bucuriei dacă nu am vizitat adâncimile suferinței și a disperării


The Map și legenda ei

Fiecare Hartă are o legendă cu scopul de a ne ușura modul și scara la care se pun anumite probleme. Astfel, această mică comoară, această meditație ghidată vindecătoare ce o putem găsi atât în variantă tipărită cât și în variantă ebook sau audio în limba română, ne amintește:


să pășim cu încredere prin peisajele și tărâmurile noastre interioare și să ne auto-motivăm;

să avem încredere în schimbări și în forța lor vindecătoare;

cum să îmblânzim acele ființe fantastice care ne compun;

că basmele sunt de fapt realități stilizate pe înțelesul tuturor iar viața trebuie privită ca o continuă dezvoltare personală.


Colette Baron-Reid, trainer motivațional profesionist

Născută în 1958 nu este doar o renumită autoare de cărți motivaționale pe teme de dezvoltare personală și spiritualitate ce au ajuns să fie traduse în peste 27 de limbi. Aceasta este un om complex care de-a lungul vieții și-a împodobit firul propriei existențe ca și solistă, om de radio și/pesoană intuitivă (psihistă). 

Dintre cele mai de succes cărți ale ei, pe care le putem găsi și în format ebook, amintim Messages from Spirit („Mesaje de la spirit”) sau Remembering the Future („Să ne amintim viitorul”). Bineînțeles nu putem omite interesantul CD de meditaţie ghidată ce are ca fundament tehnica de vizualizare creativă Journey Through the Chakras („Călătorie prin chakre”) – apărut la editura ACT şi Politon, tradus în limba română şi despre care puteți citi mai multe detalii aici.

Posesoarea unui caracter carismatic și cu o voioșie molipsitoare, Colette, a fost deseori o plăcută prezență la emisiunile de mare succes din lume precum The Oprah Show şi Dr. Phil. Cu o energie debordantă canadianca lucrează pentru propriile emisiuni axate predominant pe teme de dezvoltare personală și motivațională la Hay House Radio și CBS New Sky Radio. În anul 2013 a fost inclusă în Top 100 Watkins al celor mai influente personalități din domeniul spiritualității care nu doar au tipărit cărți. Aceasta a ținut conferințe ce au schimbat viețile oamenilor iar mesajul său a fost transmis și prin intermediul cărților audio pe care aceasta le-a lansat în mai multe limbi ale lumii printre care și limba română.

Toată acestă faimă de care se bucură în prezent autoarea cărții audio The Map a venit cu un preț prea mare și achitat prea devreme, în anii adolescenței și a perioadei de tânără adult.

”De la vârsta de 19 ani până la 27, inclusiv, am trecut de la o relație dureroasă la alta, în care promiscuitatea, abuzul sexual, violenţa și dependenţa de droguri și alcool erau ceva normal. Am învățat cum să normalizez trauma... și cum să trag pe nas cocaină. Doar un alt toxicoman în recuperare poate înţelege cu adevărat recunoștinţa pe care o am astăzi pentru modul demoralizator în care atinsesem pragul de jos. Îmi place să spun că am luat trenul expres spre iad pentru a avea parte, apoi, de o trezire spirituală adevărată.”

Pentru mai multe informații legate de seminare motivaționale sau cursuri intensive de dezvoltare personală precum și şedințe private cu Colette, sau pentru descărcarea de documente originale pe teme de meditaţie, vizitaţi site-ul autoarei, www.colettebaronreid.com.


Colette Baron-Reid ne spune:

”M-am inspirat din ceea ce am învăţat analizând poveștile clienţilor timp de mai bine de 22 de ani și pe teritoriul a 29 de ţări.Cu alte cuvinte, această carte se bazează pe experienţă, nu pe teorie” spune Colette despre începutul călătoriei ei ca și, în cartea ce a devenit una de referință în literatura de specialitate, în domeniul meditație ghidate.


”Legea Atracţiei te asigură doar că îi vei observa pe cei ce vibrează la nivelul tău și îi vei trece cu vederea pe toţi ceilalţi. Aşadar, cu ce cântec vei intra în armonie?.” este întrebarea plină de înțelepciune și de motivație a autoarei pentru cititorii ei.


Mai mult
Etichete:  #spiritualitate
Detalii produs
ISBN: baron-reid-978-606-8637-24-2
Editura ACT si Politon
Format: Audiobook
Greutate: 0.08 kg
Detalii despre autor

Născută în 1958, Colette Baron-Reid nu este doar o renumită autoare de cărți motivaționale pe teme de dezvoltare personală și spiritualitate ce au ajuns să fie traduse în peste 27 de limbi. Ea este o personalitate complexă ce a îmbinat de-a lungul vieții cariera de solistă, cu cea de om de radio și psihistă/pesoană intuitivă.

Carismatică și cu o voioșie molipsitoare, Colette, a fost deseori invitată la emisiuni de mare succes precum The Oprah Show şi Dr. Phil. Dispunând de o energie debordantă, canadianca are și propriile ei emisiuni, axate predominant pe teme de dezvoltare personală și motivațională la Hay House Radio și CBS New Sky Radio. În anul 2013 a fost inclusă în Top 100 Watkins al celor mai influente personalități din domeniul spiritualității.

Audiobooks
Produse fizice (MP3): Audiobook
Descărcați un fragment