Pachet cărți Mitul antreprenorial și Mitul antreprenorial – contractorul

(0) Scrie o recenzie
Pachet doua produse
63,19 Lei PRP:78,99 Lei Salveaza 20%
Pachet doua produse
63,19 Lei 78,99 Lei
Adaugă la favorite

Bine ai venit în universul „guru-ului numărul 1 în lume în domeniul micilor afaceri”! 


Michael E. Gerber este fondatorul și CEO-ul companiei de consultanță în domeniul afacerilor E-Myth Worldwide, cea mai importantă voce a micilor afaceri și întreprinderi din America și autorul unei întregi serii de cărți reunite sub umbrela „The E-Myth” (The E-Myth Physician, The E-Myth Manager, The E-Myth Contractor, The E-Myth Mastery, The E-Myth Nutritionist, The E-Myth Architect, etc.) în care furnizează un sistem complet pentru construirea unei afaceri care funcționează. 


Așadar, fie că ești dentist, contabil, avocat, instalator, electrician, peisagist, agent imobiliar, nutriționist, consultant financiar, arhitect sau chiropractician, vei găsi o carte semnată de Michael E. Gerber care să te ajute să îți practici meseria mai ușor, mai eficient și mai bine. 


Pachetul de cărți pe care ți-l propun astăzi include două titluri de succes ale autorului, la care, achiziționate împreună, beneficiezi de o reducere de 20%. Este vorba despre:


Mitul antreprenorial: De ce nu funcționează majoritatea micilor afaceri și ce e de făcut în această privință;


Mitul antreprenorial - contractorul: De ce nu reușesc afacerile celor mai mulți contractori și ce este de făcut în privința asta;Mitul antreprenorial: De ce nu funcționează majoritatea micilor afaceri și ce e de făcut în această privință;
În cazul în care acest titlu ți-a atras atenția, presupun că ești în căutare de soluții mai bune pentru afacerea ta, pe care, ai toate șansele să le găsești în această carte. Mitul antreprenorial este un ghid care te va ajuta să înțelegi mai bine afacerile și să îți dai seama de ce instrumente ai nevoie pentru a o transforma în una 100% funcțională. Autorul promite că, citind această carte:


„Vei vedea ce oportunități aproape miraculoase sunt disponibile oricui pornește o mică afacere așa cum trebuie, cu o înțelegere adevărată și cu instrumentele necesare.”


Mitul antreprenorial susține că micile afaceri sunt pornite de antreprenori care riscă capital pentru a face profit, lucru cum nu se poate mai neadevărat potrivit lui Gerber. Conform lui, micile afaceri sunt inițiate de foști angajați, cu profil tehnic în general, care suferă la un moment dat o Criză Antreprenorială. Iar în acel moment, foștii angajați se transformă în mici antreprenori.


Iar potrivit lui Michael E. Gerber aici apare în general greșeala pe care o fac micii antreprenori. El știe din experiență că nu e de ajuns să înțelegi în ce constă munca tehnică a unei afaceri, și că, pentru a fi un antreprenor de succes trebuie să înțelegi afacerea care se ocupă cu respectiva muncă tehnică. Pentru că altfel, în scurt timp, tehnicianul proaspăt intrat în afaceri, se va dovedi copleșit de propriul business. Tehnicianul nu va mai fi doar tehnician, el va deveni deodată Antreprenor, Manager și Tehnician. Iar faptul că tehnicianul nu mai e o singură persoană, ci trei indivizi diferiți, dă naștere unui mic… război, pe care nimeni nu îl poate câștiga. De ce? 


Cartea de față te va lămuri în legătură cu asta și, mai mult decât atât, îți va spune ce, și cum să faci pentru a avea atât o afacere funcțională cât și o viață mai împlinită și mai fericită.
Mitul antreprenorial - contractorul: De ce nu reușesc afacerile celor mai mulți contractori și ce este de făcut în privința asta;
Cartea de față este o lectură practică și utilă pentru toți antreprenorii, dar mai ales pentru contractori, pentru că îi învață să gândească strategic astfel încât afacerea lor să-și poată atinge adevăratul potențial. 


Michael E. Gerber te va ajuta să îți „scanezi” afacerea de la un capăt la altul, să analizezi cât de bine îți gestionezi resursele: oameni, bani, timp și muncă, și ulterior să planifici, să dezvolți și să manageriezi mult mai bine ceea ce deții, astfel încât să îți rămână timp și pentru tine, familia ta și hobby-urile tale.


Întreaga informație furnizată în carte, scurtă și la obiect, a fost testată de autor timp de mai mulți ani și i s-a constatat eficiența, contribuind la dezvoltarea reușită a mii de mici afaceri din întreaga lume. Multe dintre ele au fost afacerile unor contractori: instalatori, specialiști în construirea și refacerea acoperișurilor, electricieni, peisagiști, renovatori, mai pe scurt, toate tipurile imaginabile de contractori.


Așadar „The E-Myth Contractor” este despre cum să obții cele mai bune rezultate atunci când te ocupi de o afacere de mici dimensiuni, furnizându-ți totodată câteva idei bune despre felul în care gândesc marii oameni de afaceri, indiferent dacă sunt sau nu contractori.


...


Profită de reducere pentru a achiziționa aceste două cărți și gândește-te la cuvintele pe care ți le-a transmis autorul:


„După ce am lucrat cu atât de mulți contractori, cu atât de mulți proprietari de mici afaceri, știu că o afacere poate să fie mult mai mult decât ce ajung să fie majoritatea. Și mai știu că nimic nu te împiedică să faci ca afacerea ta să fie tot ce poate fi. Ai nevoie doar de dorința și de perseverența de a merge până la capăt.

Îți doresc ca afacerea și viața ta să crească frumos!”


Succes!

Mai mult
Etichete:  #business
Detalii produs
ISBN: Pachet carti Mitul antreprenorial
Editura ACT si Politon
Format: Pachet doua produse
Greutate: 0.5 kg
Detalii despre autor

Michael E. Gerber este fondatorul și CEO-ul companiei de consultanță în domeniul afacerilor E-Myth Worldwide și autorul unei întregi serii de cărți reunite sub umbrela „The E-Myth” (The E-Myth Physician, The E-Myth Manager, The E-Myth Contractor, The E-Myth Mastery, etc.) în care furnizează un sistem complet pentru construirea unei afaceri care funcționează. Dar mai întâi de toate, Michael E. Gerber este o legendă a antreprenoriatului, fiind cea mai importantă voce a micilor afaceri și întreprinderi din America.

Revista Inc. Magazine l-a numit „guru-ul numărul 1 în lume în domeniul micilor afaceri” iar miile de proprietari de mici afaceri, antreprenori, manageri și directori executivi corporatiști din toată lumea cărora le-a acordat consultanță de-a lungul anilor au ajuns cu toții la o singură concluzie, și anume că, sfaturile lui chiar funcționează!