Tu eşti soluţia. O aventură AO

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-8637-95-2                                                        

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
36,86 Lei
Adaugă la favorite
Durata: 7 ore și 47 de minute

Lectura: Cosmin Șofron

Descriere

Tu ești soluția

Mark Victor Hansen și Bill Froehlich anticipează că Tu ești soluția. O aventură AO (U R The Solution. An AO Adventure) este, fără echivoc, „cartea cea mai edificatoare, mai incitantă pentru gândire, mai provocatoare pentru minte și mai dezbătută pe care ați citit-o vreodată.” ACT și Politon vă oferă posibilitatea de a descărca și asculta această carte, în format MP3, în lectura actorului Cosmin Șofron.

Personajul AO are de împărtășit cu voi idei profund importante. El se oferă să vă învețe să înțelegeți că totul conlucrează spre binele vostru. Succesul este condiția voastră naturală și normală. De asemenea, voi sunteți creatorii experiențelor voastre, ai vieții voastre, iar prin această fabulă, Tu ești soluția, veți reuși să schimbați, metaforic, hainele lumii, gândind idei noi, visând visuri imposibile și aventurându-vă curajoși înainte.

Veți participa la aventura suprarealistă a doi copii inocenți, Ashley și Brian, care s-au rătăcit și încearcă să-și găsească drumul spre casă. Cei doi copii experimentează tot felul de încercări inițiatice care îi ajută să conștientizeze că harta cu drumul spre casă se află în ei înșiși și că soluția se află în interior. Personajul mistic pe nume AO, îi provoacă pe copii cu o serie de întrebări care îi pun pe gânduri, îi inspiră prin oportunitățile și posibilitățile care apar pe parcursul drumului spre casă.

Principiile acestei fabule sunt pragmatice și practice și se pot conecta cu experiența voastră umană de zi cu zi. Ideea audiobookului este că Aventura AO nu reprezintă doar o simplă fabulă, ci este mentalitatea pentru a vă crea o nouă și reîmprospătată realitate.

Citiți mai multe informații despre cartea audio "Tu ești soluția"

Când sunteți în armonie perfectă cu starea voastră naturală, sunteți ca o picătură de ploaie care cade într-un curent de apă și se contopește cu apa din jur, urmând în mod natural cursul apei. Sunteți în strânsă legătură cu tot ceea ce vă înconjoară. Sunteți aici pentru a recrea Grădina Edenului cu abundență și belșug pentru voi și ai voștri. Aceasta este conștiența.

Fiecare om este creatorul propriei experiențe. Această fabulă trebuie să vă facă să schimbați, în mod metaforic, hainele lumii, gândind gânduri noi, visând visuri imposibile și aventurându-vă curajos înainte.

Autorii vă invită să îngăduiți acestor pagini magice, mistice, să devină apele dulci care înlătură convingerile de lungă durată care vă limitează viețile, comunitățile, statele, națiunile și lumea. „Ridică pânzele cu noi, pe nava lipsită de scoici, cu mâna pe suprafața de balansre pentru a explora minunile universului nostru și pentru a trăi o Aventură AO…ce îți poate schimba viața.”

„Nu ne vom opri din explorare și finalitatea întregii noastre explorări va fi să ajungem acolo de unde am început și să cunoaștem locul pentru prima dată.” (T.S. Eliot)

Fabula va deveni a voastră. Se va muta din ținutul lui nu a fost niciodată și va fi întotdeauna, pentru a locui în inima voastră.

Mintea este totul și totul este în minte. Principiile, integritatea adevărului vostru intuitiv sunt fundația din care se ridică gândul vostru.

Fiecare își sculptează propria viață și poveste, fie că realizează acest lucru sau nu. Omul este o ființă care trăiește într-o comunitate și cultură. Acest lucru înseamnă că oamenii au nevoie unii de ceilalți.

Înainte să mergeți înainte, este esențial ca gândul vostru să fie aliniat cu Sursa voastră Divină și deschis pentru posibilități infinite.

Întotdeauna cantitatea și calitatea produselor, serviciilor și ideilor redate cu o atitudine mentală pozitivă vor fi cele care vor determina, în cele din urmă, succesul vostru.

De-a lungul istoriei omenirii a existat sărăcie tot timpul, iar asta a devenit o convingere predominantă. Acea credință în sărăcie și în faptul că trebuie să existe oameni săraci este învechită și anacronică. Noul model este că toți pot învăța, câștiga și se pot întoarce să îi ajute pe alții. Există o abundență fundamentală. Dacă aveți o pregătire adecvată și o echipă care să vă sprijine, sunteți de neoprit și de ajutor pentru toți.

Fiecare are o soluție, fiecare este propria soluție. Sărăcia, spune dr. Muhammad Yunus (economist și laureat al Premiului Nobel pentru Pace), își are locul doar la muzeu.

Orice lucru care poate fi făcut cu succes la o scară mică poate fi extins la o scară mare și viceversa.

82% din populația lumii nu are cont în bancă, este needucată și nu are credit bancar. După spusele dr. Yunus, „creditul este un drept fundamental al omului.” Cardurile de debit care se pot transforma în carduri de credit, cu timpul și în virtutea unei utilizări adecvate, extind posibilitățile a tot ceea ce viața are de oferit.

Energia Venit-Alternativ este soluția pentru a face ca lumea să funcționeze. În urmă cu 50 de ani, dr. R. Buckminster Fuller a spus că America și lumea au nevoie de planuri pe 50 de ani pentru a reuși cu adevărat și a aduce succesul omenirii, din punct de vedere economic și material.

Autorii declară că ei vor ca ideile conturate în această carte audio să vă determine să vă gândiți la cincizeci de ani de planuri limpezi precum cristalul pentru voi înșivă, compania, familia voastră și guvernul vostru.

Dr. Fuller a proiectat o grilă de energie electrică în jurul lumii, energia fiind transmisă de la un fus orar la altul. Și-a imaginat abundența de energie prin tehnologia disponibilă și a menționat aceste beneficii pentru realizarea conceptului său: ridică standardul de viață al fiecăruia; reduce cererea de combustibil fosil și poluarea rezultantă; atenuează explozia populației; reduce foametea mondială; reduce despădurirea, pierderea de teren fertil și expansiunea deșerturilor; dezvoltă comerțul mondial; promovează cooperarea internațională și pacea.

Pentru compania „OshKosh”, Pitre a creat o moară de vânt mobilă care poate alimenta cu energie 1000 de locuințe dintr-o mică tabără militară sau o zonă rurală cu vânturi ce ating de obicei viteza de 12 mile pe oră sau mai mult. Însă, cea mai mare descoperire a lui Pitre și echipei sale, utilizează energia valurilor pentru a purifica apa.

Cele mai mari probleme din lume sunt astăzi energia, foametea, hrana și apa curată. Microalgele sunt noul petrol. Mark Victor Hansen și Bill Froehlich prezic faptul că uleiul produs de microalge va înlocui produsele petrochimice. Folosirea acestui nou tip de ulei este inevitabilă, revoluționară și în acord cu resursele disponibile. Solazyme a inițiat, explorat și descoperit ceea ce alte 200 de companii, inclusiv investiția lui Exxon, de 300 milioane de dolari, nu au putut: micro-alge care produc ulei de calitate, curat și gata de utilizat. CEO Jonathan Wolfson spune că în momentul de față poate produce cantități mari de ulei. Pornind de la doar două alge, ele se pot înmulți astfel încât să producă peste 100000 de litri de ulei în trei zile.

Populația lumii a urcat în secolul trecut de la circa un miliard de oameni la șapte miliarde. Dacă forurile de conducere din guverne și din sectorul afacerilor ar analiza acest lucru în amănunt, lucrul de care este cu adevărat nevoie este apa. În Mumbai, acviferele sunt deshidratate și sug apă sărată din mare. În Mexic, nivelul pânzei freatice a scăzut cu patru metri și jumătate în ultimul deceniu. Acestea sunt doar câteva din multele exemple pe care le veți vedea ivindu-se din ce în ce mai mult.

Warren Buffet și Bill Gates au decis să îi reunească pe cei mai bogați 40 de oameni din lume, pentru a face un bine de natură filantropică lumii întregi, prin donarea a jumătate din averile lor. În data de 12 iulie 2010, Fortune Magazine, într-un articol intitulat The $600 Billion Dollar Challenge (Provocarea de 600 de miliarde de dolari), descrie declanșarea unei campanii dedicate inspirării miliardarilor să își dăruiască jumătate din averea și bogățiile acumulate, pentru acțiunile caritabile. La prima întâlnire, care consta într-o cină, au venit nume precum Oprah Winfrey, Ted Turner, David Rockefeller, Chuck Feeney, George Soros, Julian Robertson, Pete Peterson etc.

Un interviu cu Warren Buffet poate fi urmărit AICI

Voi puteți crea o a doua cină. Nicio persoană sau grup nu poate rezolva problemele lumii. Cu toate acestea, un grup de conducere de o înaltă calitate poate lansa, la nivel conceptual, un plan strălucit în baza căruia dacă se acționează, poate genera rezultate pozitive până departe în viitor.

Dacă tu crezi că ești AICI în problemă și încerci să ajungi ACOLO la soluție, e drum lung de mers. Când ești conștient că nu ești separat de Sursa Creației, ai ajuns în pragul soluției.

Mark Victor Hansen și Bill Froehlich spun: „Ţi-am spus că imaginaţia ta creează realitatea ta. Face asta când trăieşti bucuria din spirit. Faptul că trăieşti bucuria din spirit îţi permite să comunici şi să intri în comuniune cu infinitul. Este cel mai uşor să intri în ceea ce se numeşte „locul secret al celor supremi” când eşti într-un loc liniştit unde se difuzează o muzică liniştită, ascultând meditativ bucuria ta din spirit. Îngăduie-i să te orienteze, să te informeze şi să te conducă. Poţi fi personal într-o comunicare directă cu inteligenţa infinită şi nu ai nevoie de un intermediar. Acestea fiind spuse, dacă ai ocazia de a participa la unul dintre numeroasele noastre seminarii în care conducem o meditaţie, vei fi încântat să îţi ridici vibraţia şi să atingi bucuria din spiritul tău... Universul conspiră pentru a fi sursa ta şi a te servi când eşti într-o stare a fiinţei plină de bucurie. Universul poate funcţiona cel mai bine pentru tine când eşti în această stare plină de bucurie şi, în aparenţă, lucrează împotriva ta când nu eşti în această stare. Emanând bucurie, eşti de trei ori împlinit: te simţi bine când emani bucurie, te simţi bine când captezi sentimentele şi vibraţiile bune pe care le-ai emanat în afara ta şi îţi aminteşti secundele, minutele, orele, zilele, săptămânile, lunile, anii şi întreaga viaţă ca fiind ale bucuriei depline şi absolute. Bucuria este starea ta spirituală naturală, elevată…”

Aprecieri critice pentru Tu ești soluția. O aventură AO:

Austin Walsh, fenomen al rețelelor de socializare: „Tu ești soluția este confluența dintre Harry Potter și Stăpânul Inelelor a următoarei generații. Pregătiți-vă pentru o poveste furtunoasă și un film cu greutate, major.”

Harry Singer, orator, antreprenor, președinte al Ultra International: „Tu ești soluţia pune în lumină posibilităţile infinite pe care universul le oferă tuturor. Fără a-şi dezminţi titlul, Tu ești soluţia ilustrează cu isteţime adevăratul potenţial din fiecare dintre noi de a crea atât o soluţie personală, cât şi o soluţie globală pentru numeroasele provocări cu care se confruntă fiecare dintre noi. Tu ești soluţia este o carte oportună şi foarte necesară, scrisă într-o manieră strălucită! Nu uitaţi să faceţi cunoscută această carte prietenilor, asociaţilor în afaceri şi mai ales celor dragi, inclusiv copiilor voştri!”

Harry S. Dent Jr., autorul cărții The Great Depression Ahead (Marea depresiune care ne așteaptă): „Din cele mai mari crize se nasc cele mai mari inovaţii. Acest deceniu ar trebui să fie martorul celei mai mărețe revoluţii antreprenoriale dintotdeauna. Această carte vă invită să vă alăturaţi – arătându-vă simplu şi genial cum să vă extindeţi sfera conştiinţei pentru a vă concentra pe soluţie, nu pe problemă.”

Bob Proctor, autorul cărților bestseller Born Rich (Te-ai născut bogat), Speaker (Oratorul): „Mark Victor şi Bill vă vor duce într-o călătorie spirituală emoţionantă, atât de departe de cadrul convenţional, încât percepţia voastră asupra propriei vieți se va schimba pentru totdeauna. Veţi începe să gândiţi pe o frecvenţă mult mai înaltă şi viaţa voastră va fi așa cum o visaţi de ani întregi.”

Crystal Dwyer, autor și orator internațional: „Ai avut vreodată sentimentul că trebuie să fii luat de mână şi condus spre un loc mai bun? În Tu ești soluţia, încântătorul AO te poartă într-o aventură liberatoare, dezvăluind magia care AȘTEAPTĂ într-adevăr să se întâmple în viaţa ta chiar acum… şi arătându-ţi efectiv cum să o faci să se întâmple. Dacă eşti gata să evadezi şi să experimentezi aventura succesului adevărat, ia această carte şi un scaun şi porneşte în prima ta călătorie cu AO cât de repede poţi!”

Bryan Tracy, autor și orator profesionist: „Această carte minunată, caldă, inspiratoare îţi va descătuşa imaginaţia şi te va trezi la potenţialul nelimitat care sălășluiește în tine chiar acum, învăţându-te cum să îţi activezi posibilităţile şi cum să îţi atingi toate obiectivele.”

Citiți mai multe informații despre actorul Cosmin Șofron

Cosmin Șofron

Actorul Cosmin Șofron este născut la data de 28 octombrie 1969, la București. La vârsta de 6 ani a început să joace tenis. Pentru următorii trei ani de zile, a crezut că acesta va fi viitorul său. Toate astea până într-o zi când a rupt la antrenament racordajul unicei sale rachete de tenis. Şi, fiindu-i prea ruşine să le spună părinţilor de această întâmplare – care în afară de faptul că putea însemna suspiciuni pe tema valorii sale ca tenisman (daca ar fi zis că e prea slab jucător, şi de aceea a rupt racordajul?), ar fi costat contravaloarea racordajului – Cosmin a renunţat să se mai ducă la antrenamente. A rămas însă un mare fan al tenisului. Şi ocazional, mai şi joacă.

A absolvit la Institutul de Teatru și Film, promoția 1997, la clasa profesorilor Alexandru Repan, Mitică Popescu și Victor Ștrengaru. Debutul său în teatru a avut loc în anul 1988 în mai multe spectacole de revistă la „Estrada Armatei”, sub îndrumarea regizorală a lui Nicolae Frunzetti. De atunci a jucat numeroase roluri în spectacole ca „Mantaua”, de N.V. Gogol (1991), „Bădăranii”, de Carlo Goldoni (2011) sau „Comedia erorilor”, de W. Shakespeare (2011).

De asemenea, activitatea sa este recunoscută și în film. La vârsta de 13 ani Cosmin Şofron apare în filmul „Vreau să ştiu de ce am aripi”. Un film care va fi într-adevăr un moment de referinţă şi pentru el, ca viitor actor, dar poate şi pentru filmul românesc, având în vedere nenumăratele premii pe care acest film le-a luat, şi în ţară şi în afara ei.  „Triunghiul morții” (1998) și „La Femme de L’Ombre” (2003) sunt doar alte două dintre filmele artistice în care Cosmin Șofron a mai fost distribuit. În spectacole de teatru pentru radio și televiziune și prezentări de televiziune a avut roluri principale în producții precum „Împăratul muștelor”(1994), „Sorocul”(2006), „Nota zero la purtare”(2004), „Nătăfleață și gâsca de aur”(2004) și multe altele.

La momentul actual desfăşoară în paralel cu activitatea de la teatrul "Excelsior" şi o intensă activitate ca regizor de dublaj şi traducător pentru studiourile de dublaje desene animate, în special pentru renumita firmă Disney.

AICI puteți accesa pagina web oficială a lui Cosmin Șofron

ACT și Politon vă oferă următoarele cărți audio lecturate/narate de către Cosmin Șofron:

  • „Cum gândește omul”, de James Allen;
  • „Putere nemărginită”, de Anthony Robbins;
  • „Trezește uriașul din tine”, de Anthony Robbins;
  • „Alege-te pe tine însuți”, de James Altucher;
  • „Duhul tău lăuntric”, de Harry W. Carpenter;
  • „Tu ești placebo”, de dr. Joe Dispenza;
  • „Tu ești placebo – Meditația 1 și Meditația 2”, de dr. Joe Dispenza;
  • „Tu ești soluția”, de Mark Victor Hansen și Bill Froehlich;
  • „Principiile unei afaceri-star”, de Richard Koch;
  • „Nu ceda, nu renunța”, de Louis Zamperini și David Rensin.
Mai mult
Etichete:  #motivational
Detalii produs
ISBN: victor-hansen-978-606-8637-95-2
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor
Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download