Listă autori

Autori

Deborah King

Deborah King este speaker, autoare de succes și o autoritate de top în medicina energetică. În tinerețe a fost avocată, însă un diagnostic crunt de cancer a determinat-o să studieze mai îndeaproape 
medicina alternativă, reușind în cele din urmă să se bucure de o remisie uimitoare cu ajutorul unui vindecător. Folosind aceleași metode ale medicinei alternative, a reușit să învingă dependențele de alcool și droguri care, credea ea, o ajutau să uite de copilăria abuzivă pe care a avut-o.
 
Descoperind această lume fascinantă, Deborah a renunțat în scurt timp la cariera de avocat alăturându-se acestei tagme misterioase de vindecători, înțelepți și șamani. Familiarizându-se cu sistemele antice și moderne de medicină energetică, Deborah a dezvoltat în cele din urmă o tehnică de vindecare proprie. Bestsellerele sale: Be Your Own Shaman, Truth Heals, Entangled in Darkness și Heal Yourself – Heal the World, împreună cu programele sale LifeForce Energy Healing®, îi ghidează și pe alți indivizi  să aleagă această cale.
Afișare 1 - 2 din 2