Termene şi condiţii

TERMENE ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE

 

ACCESAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEȚI IMPLICIT DE ACORD CU TERMENELE ȘI CONDIȚIILE DE MAI JOS.

 

DREPTURI DE AUTOR

 

Conținutul site-ului este, în totalitatea lui, proprietatea SC ACT ŞI POLITON SRL şi, după caz, a altor persoane juridice sau fizice. Copierea și utilizarea conţinutului, fără a obţine în prealabil acordul SC ACT ŞI POLITON SRL sau al proprietarului de drept, sunt interzise și ilegale.

 

UTILIZAREA INFORMAȚIILOR DE NATURĂ PERSONALĂ

 

Facem toate eforturile necesare pentru ca informațiile importante pe care ni le furnizați să rămână confidențiale. Deși folosim mijloace tehnice adecvate și avansate, securitatea transferului de date prin Internet nu poate fi garantată sută la sută. Nu suntem răspunzători pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenționată sau cu rea intenție a unor informații de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace virtuale.

 

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

 

SC ACT ŞI POLITON SRL și furnizorii/partenerii săi nu pot fi trași la răspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilității utilizării acestora. Deși face toate eforturile în acest sens, SC ACT ŞI POLITON SRL nu garantează că funcționarea site-ului și a serverelor va fi neîntreruptă și lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsită de riscuri (viruși, alte elemente sau acțiuni care pot provoca daune online, inclusiv violarea securității informațiilor) și că informațiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte și la zi (inclusiv disponibilitatea cărților și a altor produse prezentate în site).

 

ACT și Politon își rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse (prețuri pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire).

 

UTILIZAREA SITE-ULUI

 

În timpul utilizării site-ului și a serviciilor oferite, dvs., utilizatorul, vă angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care să pună în pericol buna funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informațiilor etc.; vă angajați să nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceți, creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului; vă angajați să suportați orice costuri adiționale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice și de servicii  de Internet.

 

Utilizarea serviciilor site-ului care vă dau posibilitatea de a publica opinii personale (comentarii, bloguri etc., în măsura în care acestea sunt active) implică din partea dvs. angajamentul de a folosi un limbaj civilizat și de a rămâne în limitele subiectului abordat (o carte, un autor etc.). Este de la sine înțeles că aprecierile rasiste, xenofobe, jignirile la adresa altor cititori, obscenitățile ş.a.m.d. sunt interzise și atrag în mod automat nepublicarea textului în cauză. Acceptați, de asemenea, că publicarea comentariilor dumneavoastră nu este instantanee, ci ulterioară unei proceduri de aprobare.

 

POLITICA DE RETUR

 

Se poate returna orice produs care se primește cu defect de fabricație, în termen de 30 de zile de la data livrării. În termen de 14 zile de la data livrării se pot returna orice produse, doar dacă sunt sigilate. Contravaloare va fi returnată în 30 de zile. Toate produsele care se returnează trebuie să fie în aceeași stare în care s-au primit. 

 

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate: urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice; de asemenea, nu se acceptă produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile. Produsele trebuie returnate în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale.

Nu se pot returna produsele digitale (eBook si MP3 download)

Dacă produsele care s-au livrat au fost însoțite de eventuale cadouri, când se returnează produsele trebuie returnate și cadourile.

 

Dacă s-au cumpărat mai multe produse de același fel și se dorește returnarea tuturor acelor produse, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar dacă sunt sigilate.

 

La livrarea produselor către client, SC ACT și Politon SRL suportă o parte din costul livrării, însă în cazul costului de transport pentru retur valoarea este de 14.99 lei. Costul transportului pentru retur este suportat în întregime de SC ACT și Politon SRL DOAR DACĂ eroarea/deteriorarea cu privire la produs este din vina SC ACT Și Politon SRL.

 

Politica de retur este conformă cu Legea nr. 449/2003 și UG 34/2014 care descriu în termeni largi condițiile în care se pot accepta retururi din partea cumpărătorilor.

 

CUPOANE DE DISCOUNT

 

In fiecare comanda poate fi utilizat un singur cupon de discount. Ne rezervam dreptul sa oprim utilizarea cupoanelor in timpul unor campanii de reduceri foarte mari (black friday, Craciun, etc)

 

MODIFICĂRI

 

SC ACT ŞI POLITON SRL își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile de față, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afișate în această secțiune și vor avea efect imediat, iar utilizarea site-ului în continuare înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

 

LEGISLAŢIA APLICABILĂ

 

Termenele și condițiile de utilizare se supun legislației române în vigoare.

 

TERMENE ȘI CONDIȚII DE ABONARE LA NEWSLETTERE

 

ÎNREGISTRARE

 

Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar să vă abonați la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie să furnizați datele personale cerute în formularul de abonare. Datele personale necesare sunt: nume, prenume și adresa de e-mail. Adiţional pot fi cerute date suplimentare, cu condiţia ca utilizatorul să-şi dea acordul în mod expres şi neechivoc. Este obligatoriu ca datele introduse în formular să fie reale. Nu este permisă introducerea datelor false precum şi introducerea de date care nu vă aparţin. Ulterior completării formularului de abonare, pe adresa de email introdusă veţi primi un mail de confirmare a abonării la newsletter. Doar după confirmarea abonării la newsletter, înregistrarea dumneavoastră va fi luată în considerare. Furnizorul îşi rezervă dreptul de a refuza fără o notificare în prealabil abonarea la newsletter dacă se observă că datele introduse în formular nu sunt reale sau nu vă aparţin.

 

 

CONDIȚII DE UTILIZARE

 

Utilizatorul trebuie să se asigure că newsletterele trimise de către furnizor ajung la destinaţie (sunt livrate în Inbox). Pentru a asigura o bună livrare a newsletterelor trimise de către furnizor utilizatorul trebuie să introducă adresa de email office@actsipoliton.ro în agenda de contacte (Address Book). Totodată, în cazul în care emailurile trimise de către furnizor ajung în dosarul (folderul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de către softul folosit (clientul de email), utilizatorul trebuie să apese pe Not Spam / Not Junk.

 

Nu este permisă sub nicio formă raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Raportarea ca SPAM / Junk, atrage după sine dezabonarea automată de la newsletter. Furnizorul respectă dreptul la intimitate al utilizatorului iar în cazul în care utilizatorul nu doreşte să mai primească newsletterele trimise de furnizor, este suficient să se dezaboneze. Dezabonarea este instantă, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decât dacă se reabonează.

 

DATE CU CARACTER PERSONAL

 

Completând formularul de abonare la newsletter, ca abonat, vă dați acordul în mod expres ca datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa de e-mail) să fie prelucrate de SC ACT și Politon SRL. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor în baza de date, procesarea acestora în scopuri statistice, realizarea de analize și cercetări de piață, transmiterea de comunicări cu scop comercial prin telefon sau poștă electronică, precum și trimiterea de oferte și materiale publicitare. Abonații sunt, de asemenea, de acord ca datele de mai sus sa fie dezvaluite, pentru aceleași scopuri, și partenerilor contractuali ai SC ACT și Politon SRL. Prezentul acord este valabil pe o perioadă nelimitată, până la eventuala sa revocare.

 

În conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată SC ACT și Politon SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale ale persoanelor vizate. Abonații au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție și dreptul de a se adresa justiției.

 

În momentul abonării la newsletter, solicitarea adresei de email este considerată informație obligatorie. 

 

RESPONSABILITATE

Furnizorul nu oferă nicio garanție că serviciul va funcționa fără întreruperi sau fără erori, că defecțiunile vor fi remediate sau că materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte și/sau de încredere. Totodată furnizorul nu garantează că problemele de securitate sau erorile umane și/sau ale softului pot fi preîntâmpinate în totalitate. Furnizorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului. Fiecare newsletter trimis de către furnizor va conține instrucțiuni clare de dezabonare.

 

DEZABONARE

Când se dorește vă puteți dezabona foarte simplu și rapid prin transmiterea unui e-mail la adresa office@actsipoliton.ro .

 

ÎNCETAREA FURNIZĂRII SERVICIULUI

Oricare dintre părți are dreptul de a înceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricând, fără invocarea vreunui motiv și fără notificare prealabilă. SC ACT și Politon SRL își rezervă dreptul de a înceta imediat furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat condițiile menționate mai sus.

 

 

LEGEA APLICABILĂ. REZOLVAREA LITIGIILOR

 

Aceste Termene și Condiții sunt guvernate de legea română. Orice neînțelegere în legătură cu executarea acestor Termene și Condiții va fi rezolvată pe cale amiabilă. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiul va fi înaintat spre soluționare instanțelor judecătorești competente.

 

DATE DE CONTACT

Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteți contacta pe adresa de mail: office@actsipoliton.ro .

 

CLAUZE FINALE

Termenele și condițiile pot fi modificate ulterior, la orice dată, de către SC ACT și Politon SRL, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Atunci când se operează aceste modificări, SC ACT și Politon SRL va pune la dispoziție o nouă versiune a Termenelor și Condițiilor pe site. Utilizatorul este obligat să verifice periodic aceste termene și condiții, iar în cazul în care nu mai este de acord, trebuie să nu mai folosească serviciul de newsletter.