Pachet 10 cărți motivaționale

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
260,37 Lei PRP:433,95 Lei Salveaza 40%
Adaugă la favorite

Descriere

Motivația este cea mai puternică forță din Univers. Altfel nu se explică cum, oameni care la prima vedere nu par a fi înzestrați de natură cu niște calități extraordinare, reușesc să facă lucruri uimitoare. 

 

Renumitul psihiatru vienez Viktor Frankl – autorul volumului de succes „Omul în căutarea sensului vieții” - a supraviețuit lagărelor naziste ale morții, în condițiile în care acestea i-au ucis pe rând ambii părinți și soția, fiind  puternic motivat de dorința de a-și publica romanul pe care îl avea în minte și dorința de a întemeia o nouă știință pe care a numit-o logoterapie. 

 

Iar cazul lui nu este unul izolat. Ba dimpotrivă. Istoria a consemnat nenumărate cazuri de oameni care au fost capabili să reziste unor atrocități de neimaginat, datorită unei motivații foarte puternice de a trăi și a spune povestea mai  departe, de a-și regăsi copiii și familia sau de a-și îndeplini misiunea de care erau foarte conștienți.

 

Pentru cei dintre voi care aveți nevoie de un plus de motivație, am pregătit acest pachet special, la care beneficiați acum de o reducere substanțială de 40%.

 

Iată pe scurt despre ce este vorba în fiecare dintre cele 10 cărți cuprinse în acest pachet:

 

1. Salt înainte! Fă saltul cu credință și trăiește o viață plină de Steve Harvey cu Leah Lakins

 

Salt înainte! Fă saltul cu credință și trăiește o viață de Steve Harvey cu Leah Lakins este ca o vorbă de încurajare venită din partea cuiva drag, când totul în jurul tău pare că se prăbușește sau când lucrurile nu decurg întocmai cum ți-ai dori în viața ta. Sau, altfel spus, cartea este despre a avea curajul și determinarea de a face un salt înainte pentru a-ți împlini menirea și a realiza lucrurile la care visezi. Dacă vrei să faci cadou cuiva această carte, îți  recomand să te gândești la cineva care are un talent pe care nu îl valorifică sau la cineva care tocmai a trecut printr-un eșec sau o dezamăgire!

 

Autorul este convins că pentru fiecare dintre noi Dumnezeu are un plan, care nu coincide de multe ori cu demersurile pe care le întreprindem noi și cu direcția în care ne îndreptăm. De aceea e important să avem răbdare, curaj și  perseverență pentru a înțelege care este adevărata noastră menire și pentru a o urma. Cartea conține numeroase elemente autobiografice din viața actorului, prezentatorului radio și TV și autorului Steve Harvey, care susțin ideile de mai  sus.

 

2. Fii coios de Larry Winget

 

Fii coios: Cum să nu mai fii o victimă și să-ți recuperezi viața, afacerea și echilibrul de Larry Winget este cartea carte te va motiva să nu mai fii „bleg” și să înveți să îți urmărești mai bine propriul interes. Asta pentru că Winget  este ferm convins de faptul că lumea a devenit o societate de blegi. 

 

Dacă nu ești de acord cu acest lucru te-ai putea întreba dacă: Le permiți prietenilor să îți spună lucruri dureroase, fără să zici un cuvânt în apărarea ta; Lași guvernul – oameni pe care tu îi alegi și ale căror salarii tu le plătești-  să profite de tine, în loc să ripostezi, votând demiterea lui; Accepți servicii proaste fără să ripostezi; Tolerezi ca oamenii să te deranjeze în sala de cinema cu telefoanele lor; etc. 

 

Conform lui Larry Winget, afacerile par acum a fi conduse de angajați răi, cu obiceiuri și atitudini jalnice, deoarece managerul lor nu are curajul să-i disciplineze sau să le concedieze „fundurile leneșe”.

 

Larry Winget este convins că a sosit timpul să punem piciorul în pag și să nu mai lăsăm oamenii să ne calce în picioare. Iar în cartea de față îți va arăta și ce și cum să faci în acest sens.

 

3. Oamenii sunt idioți și o pot dovedi! Cele 10 modalități prin care te sabotezi singur și cum le poți depăși de Larry Winget

 

Oamenii sunt idioți și o pot dovedi! Cele 10 modalități prin care te sabotezi singur și cum le poți depăși de Larry Winget este o carte excelentă pentru toți cei care nu mai vor să rateze oportunități în viață. Este o carte despre succes  și căile pe care trebuie să le urmezi pentru a-l atinge și în același timp este o carte scrisă într-un stil agresiv și abraziv care va reuși mai mult ca sigur să te scoată din dulcea ta zonă de confort. 

 

Ideea cărții i-a venit autorului în timp ce acorda un interviu la radio despre noua lui carte, Youʼre Broke Because You Want to Be (Ești falit pentru că așa vrei să fii). Întrebat fiind de unul dintre ascultătorii care au intrat în  direct în timpul emisiunii dacă este de părere că oamenii sunt idioți, răspunsul autorului a venit prompt: „Eu nu cred că oamenii sunt idioți. Știu că sunt idioți și o pot dovedi”.

 

Prin urmare, această carte este despre noi și despre slăbiciunile noastre, despre lucrurile și alegerile prostești pe care le facem în viață, dar și despre cum am putea proceda pe viitor pentru a nu mai rata o mulțime de oportunități. 

 

 

4. Uită de griji, începe să trăiești de Dale Carnegie

 

Uită de griji, începe să trăiești de Dale Carnegie este „un îndrumar – pentru un nou mod de viață”. Este o carte de care are nevoie oricine, mare sau mic, tânăr sau bătrân, pentru că abordează un subiect care ne afectează pe toți: GRIJILE. Dar volumul de față este mai mult decât o simplă carte despre griji. Este o carte care îți va descreți fruntea pentru totdeauna și te va convinge să nu te mai lași copleșit niciodată de grijile tale, pentru că vei ști că,  oricare ar fi acestea, pot fi depășite. O carte la care te vei reîntoarce de mai multe ori pe parcursul vieții și pe care vei simți nevoia să le-o faci cadou și celor dragi absorbiți de prea multe griji. 

 

Cartea a fost inspirată de experiențele reale de viață a mii de adulți care au fost cândva elevii autorului dar și de viața autorului însuși care a mărturisit că în 1909 era unul dintre cei mai nefericiți tineri din New York. După aceea  a renunțat la jobul său de vânzător de autocamioane pentru a-și împlini marele vis, acela de a „trăi pentru a scrie și a scrie pentru a trăi”. Deși, s-a descris pe sine ca fiind „un simplu băiat de la țară” din Missouri, cărțile sale au  avut un impact puternic asupra mai multor generații și l-au consacrat drept un precursor al genului de dezvoltare-personală. Încă de la publicarea primei sale cărți în 1936 - „Cum să câștigi prieteni și să influențezi oameni” - și până  în prezent, volumele sale au schimbat viața a milioane de oameni determinându-i să trăiască mai frumos și să fie mai fericiți.

 

5. Ziua de astăzi contează: 12 practici zilnice care îți garantează succesul de John Calvin Maxwell

 

Ziua de astăzi contează: 12 practici zilnice care îți garantează de John Calvin Maxwell este o carte excelentă pentru cei interesați de dezvoltare personală, plină de momente savuroase de umor. Un umor pe cât de autentic, pe atât de  sugestiv în legătura cu firea cât se poate de sucită a omului. Falsa credință, sacrificiile pe care suntem capabili să le facem pentru bani, avariția dusă la extrem, incapacitatea de a ne asuma pentru mult timp responsabilitatea vieții  de familie, sau de a gândi pentru succes, nu pentru eșec, pentru toate aceste slăbiciuni umane John Maxwell ne oferă alternative, remedii și modalități de îndreptare în cartea de față.

 

„Ziua de astăzi contează” vorbește despre cele 12 valori fundamentale pe care să le integrezi în viața ta pentru a avea parte de mai multă concentrare, stabilitate, perseverență, împăcare, însemnătate, potențial, mai pe scurt, de mai  mult succes. Este vorba mai exact despre: atitudine, priorități, sănătate, familie, gândire, dăruire, bani, credință, relații, generozitate, valori și progres.

 

 

 

6. Manifest pentru motivație de Brendon Burchard

 

Manifest pentru motivație este cartea unuia dintre cei mai bine vânduți autori New York Times, Brendon Burchard.

Brandon Burchard (42 de ani) este o autoritate în domeniul dezvoltării personale și motivației umane, fiind autorul mai multor bestselleruri New York Times precum: Life’s Golden Ticket (Biletul de aur al vieții), The Millionaire  Messenger (Mesagerul milionar) și The Charge: Activating the 10 Human Drives that Make You Feel Alive (Energizarea: Cum să activezi cele 10 impulsuri umane care te fac să simți că trăiești). 

 

Un accident de mașină căruia i-a supraviețuit la vârsta de 19 ani avea să  dea un nou sens vieții sale. A doua șansă la viață a fost considerată de Burchard - supranumit „unul dintre cei mai buni traineri motivaționali și de marketing din lume” de către Larry King – „biletul de aur al vieții”. Pasionat de dezvoltarea personală și motivat de ideea de a-i ajuta pe alții să-și găsească energia și să-și împărtășească propria lor experiență cu lumea, Burchard și-a lăsat  amprenta asupra vieților a sute de milioane de oameni de pe tot globul. Așa cum face și această carte într-un mod magistral…

 

7. Nu ceda, nu renunța de Louis Zamperini

 

Viața eroului american, Louis Zamperini, din cartea „Nu ceda, nu renunța” este și subiectul principal al fascinantului volum „De neînvins”, scris de Laura Hillenbrand. Impresionanta poveste din acest roman a fost ecranizată în  emoționantul film „Unbroken”, lansat în 2014, sub regia Angelinei Jolie.

 

Nu ceda, nu renunța este o carte puternic motivaţională în care vei descoperi ce înseamnă să lupţi cu greutăţile şi provocările vieţii şi să ieşi învingător. O poveste emoţionantă a unui om care şi-a găsit vindecarea cu ajutorul  credinţei.

 

8. Chiar dacă ți-e frică… acționează de Susan Jeffers

 

Chiar dacă ți-e frică… acționează de Susan Jeffers este o carte care îți va așeza ochelarii adevărului pe ochi pentru a-ți arăta lumea văzută fără frici. Este o carte de dezvoltare personală care te va ajuta să îți identifici, înțelegi și în cele din urmă, înfrângi, fricile personale, pentru a reuși astfel să obții mai mult de la viață. Este cartea care îți va fi de un real folos dacă vrei să îți sporești încrederea în sine, dacă vrei să devii mai hotărât, dacă vrei să preiei frâiele vieții tale și să te lași mai puțin influențat de alții, și de ce nu, dacă vrei să îți faci visurile să devină realitate… 

 

Susan Jeffers a fost doctor în psihologie și autoarea mai multor volume de „self-help” care au cunoscut un succes răsunător la public. „Chiar dacă ți-e frică… acționează”, a fost refuzată inițial de edituri cu atâta convingere, încât, unul dintre refuzuri a sunat în felul următor: „Lady Di ar putea să pedaleze goală pe străzi, împărțind cartea gratis, că tot n-ar citi-o nimeni”… Ulterior cartea s-a vândut în peste două milioane de exemplare și a fost tradusă în peste  35 de limbi. 

 

9. Reziliența de Eric Greitens

 

Reziliența: Înțelepciune câștigată cu greu pentru a trăi o viață mai bună de Eric Greitens este lectura perfectă pentru cei care traversează o perioadă mai grea în viață și încearcă să își adune puterile pentru a-și reveni și a o lua de la capăt. Reziliența este lectura perfectă pentru a-ți descoperi adevăratul potențial și a-l face să se manifeste.

 

Cartea este concepută sub forma a 23 de scrisori pe care autorul Eric Greitens, fost membru al forțelor speciale ale Marinei SUA, Navy SEALs i le trimite lui Walker, un pseudonim pentru un vechi prieten de-al său, regăsit după multă vreme – și el fost luptător SEALs, diagnosticat cu sindrom posttraumatic - care se adaptează mai greu la viața de familie odată întors acasă. Scrisorile autorului au scopul de a-l ajuta pe Walker să își regăsească optimismul și scopul în viață, și mai ales puterea de a depăși suferința, care face până la urmă parte din viață. Autorul vorbește despre strategiile pe care le-a folosit el însuși, dar și alți indivizi care au trecut prin perioade dificile pentru a-și reclădi vieți pline de sens în ciuda unor răni devastatoare. Fiecare dintre cele 23 de scrisori tratează o temă diferită, precum: fericirea, modelele, identitatea, responsabilitatea, vocația, filozofia, durerea, prietenii, mentorii,  leadershipul, libertatea sau moartea și fiecare dintre ele are puterea de a-ți schimba perspectiva asupra vieții și de a te face să îți regăsești acea motivație solidă pentru a merge mai departe, dar nu oricum, ci devenind mai bun și mai  înțelept ca înainte.

 

10. Mesaje de la un prieten de Tony Robbins

 

Mesaje de la un prieten de Tony Robbins este o carte care ne reamintește ce puteri nebănuite ascundem în noi, chiar dacă aparent părem slabi și vulnerabili. Scrisă cu inteligență și sensibilitate, cartea te emoționează și te ambiționează  în aceeași măsură. Ea poate fi un bun punct de plecare pentru toți cei care aveau nevoie de un nu știu ce, de un ceva anume, pentru a-și depăși starea de confort și a porni spre realizarea marilor visuri. „Mesaje de la un prieten” este o  altă carte de Tony Robbins și probabil că această recomandare este suficientă pentru mulți dintre voi pentru a o citi.

 

Tony Robbins pare menit să inspire oamenii. Chiar și biografia lui e o lecție de viață în sine. Înainte de a deveni antrenorul motivațional, instructorul financiar, autorul de cărți de dezvoltare personală și liderul consacrat al  domeniului self help pe plan mondial, care este astăzi, Tony Robbins a fost un om simplu, greu încercat de viață. Provenind dintr-o familie dezorganizată, părinții lui au divorțat când el avea doar 7 ani, crescut de o mamă care s-a  recăsătorit de mai multe ori, Tony Robbins își descrie viața de familie ca fiind „haotică” și „abuzivă”. A fost nevoit să lucreze încă de mic pentru a ajuta la creșterea fraților lui mai mici, a plecat de acasă la doar 17 ani și s-a  angajat ca portar. Pare incredibil astfel că cel care a creat sistemul numărul 1 de dezvoltare personală și profesională din lume, Personal Power (Putere personală) are doar un liceu terminat. A început să țină în schimb discursuri  motivaționale încă de la vârsta de 17 ani, iar asta s-a transformat mai târziu în sursa lui de venit și în menirea lui. 

 

„Mesaje de la un prieten” reprezintă, pentru cunoscătorii lucrărilor lui Tony Robbins o variantă prescurtată a volumelor „Putere nemărginită” și „Trezește Uriașul din Tine”. Un fel de „memento al principiilor fundamentale necesare pentru  a reuși cu adevărat să îți creezi și să te bucuri de o viață de calitate”.

 

Mai mult
Etichete:  #motivational
Detalii produs
ISBN: pachet10cartimotivationale
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 2 kg