Pachet cărți Rachel Hauck

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
102,90 Lei PRP:147,00 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Descriere

„Hauck scrie cu o autenticitate pe care cu greu o mai găsești.” – Celebrity Cafe

„Poveștile lui Rachel Hauck sunt pline de răsturnări de situație surprinzătoare, făcându-te să citești pe nerăsuflate și să îți dorești mai mult. Ea… stârnește inimi pentru Dumnezeu.” – Debbie Macomber, autoare de bestsellere New York Times

Rachel Hauck este o autoare americană de bestsellere New York Times, USA Today și Wall Street Journal. Ea este câștigătoarea unui premiu Christy (acordat pentru excelență în literatura americană de ficțiune cu elemente creștine) și a fost de două ori finalistă în competiția RITA (care premiază cele mai bune romane de dragoste din America). Romanul ei Nunta: Rochia de mireasă  a fost numit „Romanul Inspirațional al Anului” de către Clubul de carte Romantic Times. Cartea ei Once Upon A Prince/ A fost odată un prinț a fost ecranizată într-o producție originală Hallmark.

Rachel Hauck este absolventă a Universității de Stat din Ohio (SUA), fiind licențiată în Jurnalism și locuiește actualmente în Florida, împreună cu soțul ei și cu cele două animale de companie ale lor. Puteți afla mai multe detalii despre activitatea ei accesându-i website-ul: www.rachelhauck.com sau pagina de Facebook: www.facebook.com/rachelhauck.

Pentru cei dintre voi care îi îndrăgiți stilul, am pregătit acest pachet special, la care beneficiați acum de o reducere de 30%.  Pachetul cuprinde titlurile: Nunta,  Capela de nuntă și Magazinul Mireselor.

Iată despre ce este vorba în fiecare din titlurile incluse în acest pachet:

 
 
Magazinul Mireselor împletește cu măiestrie și delicatețe poveștile a două femei, din două epoci diferite, pe care le unește un spațiu magic: Magazinul Mireselor. 
După ce propriile lor visuri cu privire la dragoste s-au năruit, pentru că au făcut alegeri greșite, ambele se hrănesc acum cu fericirea pe care o resimt atunci când le ajută pe alte tinere fete să-și împlinească visurile.
 
Cora Scott este întruchiparea perfectă a femeii de succes de început de secol XX. Ea se ocupă cu pasiune de magazinul pentru mirese moștenit de la mătușa ei, însă, în timp ce viitoarele mirese au parte aici de un adevărat răsfăț, pentru ea, ziua în care se va afla în această postură rămâne doar un vis îndepărtat. Asta pentru că promisiunile căpitanului de vas Rufus, pe care îl iubește sincer, se vor dovedi doar niște minciuni sfruntate, care au împiedicat-o ani de zile să observe dragostea sinceră și adevărată pe care chipeșul fermier Birch Good o nutrea pentru ea.
 
80 de ani mai târziu, fostul căpitan Air Force, Haley Morgan, se întoarce acasă, în micuța localitate Heart's Bend, după ce își încheie serviciul militar. După moartea prematură a celei mai bune prietene ale ei din copilărie și după ce a aflat că bărbatul pe care îl iubea enorm era de fapt căsătorit și avea și copii, Haley încearcă să își regăsească drumul în viață.
 
Redeschiderea magazinului pentru mirese, în care ea și prietena ei Tammy se jucau și visau în copilărie, se va dovedi o alegere inspirată, care o va conduce spre numeroase revelații și spre dragostea adevărată, la care nici nu îndrăznea să mai spere.
 
Pe măsură ce poveștile lui Haley și a Corei se întrepătrund tot mai des, cititorii vor fi din ce în ce mai animați să descopere ce anume le leagă pe cele două femei, despărțite de atâtea decenii în timp, dincolo de această pasiune rară pentru universul monocrom al rochiilor de mireasă…

 

NUNTA - Rochia de mireasă 

 

„NUNTA - Rochia de mireasă te va captiva de la prima pagină, cu o poveste cum numai Rachel Hauck putea să țeasă.” 

– JENNY B. JONES, autoarea, premiată, a romanelor Save the Date și There You’ll Find Me 

 

O rochie. Patru femei. Un destin uimitor. O poveste a credinței, a eliberării și a iubirii nemuritoare.

Charlotte Malone deține un mic magazin nupțial în orașul Birmingham. Pregătirea mireselor pentru nuntă este darul său… pasiunea ei. Dar când ziua propriei nunți se apropie, de ce nu își poate găsi rochia perfectă? Și de ce nu este sigură că ar trebui să se mărite cu Tim?

Charlotte găsește o rochie de epocă într-un cufăr vechi cu încuietoarea sudată, pe care l-a achiziționat la o licitație. Curiozitatea o face să își dorească să afle cine a purtat-o înaintea ei. Astfel află de Emily, care a purtat-o în 1912, de Mary, care a purtat-o în 1939 și de Hillary, care a îmbrăcat-o în 1968. Prin cercetarea trecutului acelei rochii, Charlotte descoperă lucruri interesante despre fiecare dintre acele femei, învățând din poveștile lor despre puterea curajului și a credinței, despre frumusețe și găsirea iubirii adevărate. 

Ce le leagă pe aceste femei și ce anume le separă? O simplă rochie? Dar rochia de mireasă nu este o simplă rochie. 

Rochia de mireasă (The Wedding Dress) este bestseller New York Times, Wall Street Journal și USA Today. 

 

Capela de nuntă

 

„Capela de nuntă” este un nou roman fermecător și plin de mister al îndrăgitei și multi-premiatei autoare americane de bestsellere New York Times, USA Today și Wall Street Journal, Rachel Hauck. 

O capelă de nuntă abandonată, construită ca un tribut adus unei mari iubiri sortite neîmplinirii, revine subit în centrul atenției, după ce, timp de șaizeci de ani pare să-și fi așteptat tăcută și izolată deznodământul propriei povești…

Antrenorul de fotbal pensionat Jimmy Westbrook a construit capela cu propriile lui mâini, zidind piatră peste piatră, pentru marea lui iubire din tinerețe, Colette Greer, care l-a părăsit, aparent, pentru un alt bărbat. Capela reprezintă astfel un sanctuar al celor mai dragi amintiri ale lui, un monument al iubirii adevărate, și totodată, o mărturie a supraviețuirii lui unei dureri cumplite și unei pierderi uriașe. 

Tânăra fotografă Taylor Branson și-a părăsit orașul natal Heart’s Bend, Tennessee, pentru a începe o viață nouă la New York. Ea a lăsat astfel în urmă amintirea unor dezamăgiri profunde care i-au marcat adolescența, luând-o de la capăt alături de Jack Forester, un director de publicitate de succes, cu care s-a căsătorit în secret după o scurtă relație foarte pasională. Dar și Jack, la rândul lui, este bântuit de propriii demoni din trecut, care îl împiedică de foarte multe ori să își mărturisească adevăratele sentimente față de Taylor. Astfel, trecutul lor dureros, dar și graba cu care s-au căsătorit, îi face pe amândoi să aibă serioase îndoieli cu privire la trăinicia relației lor. 

Fiind nevoită să revină în Heart’s Bend pentru a realiza o ședință foto cu misterioasa capelă de nuntă, Taylor simte că este aruncată înapoi într-un trecut marcat de secrete de familie bine păstrate. Atunci când cărările ei și ale antrenorului de fotbal Jimmy Westbrook se întâlnesc, aceștia vor redescoperi împreună pulsul propriilor lor visuri, realizând totodată că dragostea după care au tânjit atât de mult timp a meritat așteptarea...

Mai mult
Etichete:  #literatura
Detalii produs
ISBN: pachetcartirachelhauck
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 0.5 kg
Detalii despre autor

Rachel Hauck este o autoare americană de bestsellere New York Times, USA Today și Wall Street Journal. Ea este câștigătoarea unui premiu Christy (acordat pentru excelență în literatura americană de ficțiune cu elemente creștine) și a fost de două ori finalistă în competiția RITA (care premiază cele mai bune romane de dragoste din America). Romanul ei Nunta: Rochia de mireasă  - apărut în limba română la editura ap! (ACT și Politon) - a fost numit „Romanul Inspirațional al Anului” de către Clubul de carte Romantic Times. Cartea ei Once Upon A Prince/ A fost odată un prinț a fost ecranizată într-o producție originală Hallmark.

Rachel Hauck este absolventă a Universității de Stat din Ohio (SUA), fiind licențiată în Jurnalism și locuiește actualmente în Florida, împreună cu soțul ei și cu cele două animale de companie ale lor. Puteți afla mai multe detalii despre activitatea ei accesându-i website-ul: www.rachelhauck.com sau pagina de Facebook: www.facebook.com/rachelhauck.