Pachet 10 cărți de dezvoltare personală

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
301,18 Lei PRP:501,96 Lei Salveaza 40%
Adaugă la favorite

Descriere

De cele mai multe ori, pentru a face o schimbare pozitivă în viața noastră nu e nevoie decât de un pic mai multă ambiție și un pic mai multă voință. Dar ce te faci atunci când simți că nici ambiția, nici voința nu îți susțin planurile de schimbare? 


Îți trebuie un update. Și cum îți poți updata cele două… funcții? Găsind modele care să te inspire și care să te ajute să îți reconfigurezi propriile gânduri și propriile așteptări de la tine însuți. Cărțile de dezvoltare personală sunt  o bună sursă de inspirație în acest sens, oferindu-ne mereu impulsul de care avem nevoie pentru a face pasul către următorul nivel al vieții noastre, pentru că ele au puterea de a ne schimba modul în care gândim. Și… cum spunea Buddha,  devii ceea ce gândești. Și cu cât gândurile tale se îndreaptă mai des către ceea ce îți dorești să devii, cu atât îți cresc șansele ca aceste gânduri să se materializeze.


Pentru cei dintre voi care aveți nevoie de un impuls pentru a face schimbarea de care aveți nevoie în viața voastră, am pregătit acest pachet special la care beneficiați acum de o reducere substanțială de 40%. 


Iată mai jos despre ce este vorba în fiecare dintre cele 10 cărți cuprinse în acest pachet:1. Putere nemărginită de Tony Robbins


Putere nemărginită de Anthony Robbins este cartea care poate reprezenta începutul transformării tale. O carte suculentă, plină de idei, citate și povești de viață care te hrănesc, te pun pe gânduri, îți spun mereu ceva ce ai nevoie să auzi, și totodată, te fac să te simți cu fiecare pagină mai aproape de ceea ce ai vrea să fii sau să devii. O carte în legătură cu care vei simți că te corectează din mers, fără a te certa sau a te trage de urechi. O carte la finalul căreia vei avea acea reacție pe care o ai de obicei la filmele bune, îți va părea rău că s-a terminat. O carte pe care să o faci cadou tuturor celor pe care îi iubești.


2. Finiș de Jon Acuff 


Finiș: Șlefuiește-ți talentul de a duce lucrurile până la capăt de Jon Acuff este o carte pe care trebuie neapărat să o citești dacă îți dorești să faci mai mult, să îți propui mai mult și să realizezi ceea ce ți-ai propus fără a-ți găsi scuze pe parcurs care să te facă să te oprești la jumătatea drumului sau chiar mai devreme. 


Cu alte cuvinte, „Finiș” este o carte pentru toți cei care nu mai vor să renunțe la visurile lor și pentru toți cei care sunt pregătiți să își facă lor înșiși o promisiune odată cu această lectură, și anume, aceea de a merge întotdeauna până la capăt. „Finiș” este o carte care te va convinge că perseverența este calea pe care trebuie să o urmezi, și nu perfecționismul. 


Dincolo de faptul că este un tip foarte simpatic, lucru care reiese din modul în care își scrie cărțile, Jon Acuff este și un scriitor foarte apreciat, fiind autorul a șase bestsellere New York Times. Finiș este unul dintre acestea, ajungând totodată și bestseller No.1 în topul Wall Street Journal. 


3. Secretele supreme ale încrederii depline în sine de Dr. Robert Anthony


Secretele supreme ale încrederii depline în sine de Dr. Robert Anthony ne readuce aminte sau ne face să conștientizăm  faptul că viața noastră este suma gândurilor pe care le avem și nu o consecință a circumstanțelor exterioare cărora tindem să le acordăm o atenție prea mare. Așadar, îți urez bun venit la bordul unei lecturi ce te va învăța să rupi lanțurile limitărilor care te-au împiedicat până acum să devii ceea ce îți dorești. Autorul îți dezvăluie 14 secrete care te vor ajuta să ajungi mai ușor la dobândirea încrederii depline în sine printr-o atitudine mentală pozitivă. Dr. Robert Anthony îți promite că:


„Dacă te afli într-o situație în care parcă bați pasul pe loc sau te simți complexat și incapabil să înfrunți viața cu entuziasm și încredere, atunci această carte este pentru tine. Dacă te dezgustă mediocritatea, dacă ești dezamăgit de rezultatele pe care le-ai avut în trecut și nu te mulțumești să fii o frunză purtată de vânt, aceste pagini îți oferă o alternativă. Dacă poți fi deschis și receptiv la noi concepte, valori și convingeri, vei descoperi motivul pentru care poți și pentru care ar trebui să îți reorganizezi sistematic procesele de gândire pentru a-ți trezi NOUL SINE!”


4. Zi de zi erou de Robin Sharma


Zi de zi erou. Manifestul de Robin Sharma este o carte despre eroul din tine. Este o carte care te va ajuta să te dezvolți, să te vindeci și să evoluezi spiritual, fiind pe deplin conștient de faptul că eroi nu sunt doar marile personalități ale lumii precum Nelson Mandela, Harriet Tubman, Mahatma Gandhi, Florence Nightingale sau Oskar Schindler, eroi suntem fiecare dintre noi într-o anumită măsură atunci când ne ghidăm după principii sănătoase de viață. Cartea de față îți va furniza în acest sens o serie de povești și lecții de viață care te vor inspira să trăiești după alte coordonate, bucurându-te mai mult și suferind mai puțin. „Zi de zi erou. Manifestul”, este, cu alte cuvinte, o carte excelentă pentru toți cei care își doresc să se reinventeze sau să abordeze viața într-o manieră diferită de cea în care au făcut-o până acum. 


5. Fără efort de Greg McKeown


Fără efort: Fă mai ușor lucrurile care contează cu adevărat de Greg McKeown este o lectură cum nu se poate mai oportună pentru vremurile pe care le trăim, în care burnout-ul a devenit un fenomen tot mai frecvent întâlnit, și, în care, deși muncim foarte mult, de mute ori ajungem  să realizăm doar jumătate din ceea ce ne propunem.


Mesajul cărții este că epuizarea nu reprezintă o virtute. Cu alte cuvinte, că a munci suficient nu înseamnă automat să muncești până la epuizare. Poți munci mai puțin și mai relaxat obținând rezultate excelente cu condiția să îți dai seama la timp că există și un alt mod de a face lucrurile. Un mod simplu, nu complicat, un mod relaxat, nu stresat. Iar odată ce vei realiza acest lucru, vei fi surprins să constați că muncind relaxat și făcând mai puțin efort poți obține rezultate chiar mai bune decât atunci când te forțezi până la epuizare.


6. Cum sa devii mai bun de Gretchen Rubin


Cum să devii mai bun de Gretchen Rubin este o lectură excelentă pentru începutul de an, sau… pentru oricând te hotărăști să faci o schimbare în viața ta. Potrivit autoarei Gretchen Rubin, obiceiurile reprezintă arhitectura invizibilă a vieții noastre de zi cu zi. Așadar, dacă vrem să facem o schimbare pozitivă în viețile noastre, trebuie să „umblăm” la obiceiuri. Acele obiceiuri care „ne pun piedici” în a deveni variantele noastre îmbunătățite.


„Când ne schimbăm obiceiurile, ne schimbăm viața. Putem utiliza luarea deciziilor pentru a alege obiceiurile pe care dorim să le formăm, putem folosi voința pentru a începe să punem în aplicare acele obiceiuri; apoi – iar asta e partea cea mai grozavă – putem permite puterii extraordinare a obiceiurilor să preia conducerea. Nu mai controlăm procesul luării deciziilor, nu mai facem un efort de voință și ne lăsăm conduși de obiceiuri.”7. Stoic zi de zi de Ryan Holiday


Stoic zi de zi: 366 de citate despre înțelepciune, perseverență și arta de a trăi de Ryan Holiday și Stephen Hanselman este cartea care îți poate schimba percepția asupra modului în care vezi lucrurile, astfel încât să te simți în fiecare zi mai încrezător, mai optimist și mai fericit. Și mai mult decât atât, cele 366 de citate din marii stoici pe care ți le furnizează autorii în acest volum și interpretările lor te pot ajuta să îți reconsideri viața și să începi să o trăiești bazându-te pe alte coordonate.


Asta pentru că în opinia stoicilor, sursa nefericirii noastre nu se află în evenimentele propriu zise care se petrec în viața noastră, ci în modul cum etichetăm evenimentele externe, cum reacționăm la ele și cum ne reorientăm. Iar cea mai bună dovadă a faptului că gândirea stoică funcționează foarte bine și astăzi este faptul că foarte multă lume s-a regăsit în această carte, volumul devenind rapid bestseller Wall Street Journal și USA Today. 


8. Liniștea este cheia de Ryan Holiday


Liniștea este cheia de Ryan Holiday este genul de lectură care te face bine la propriu, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Asta pentru că este o carte despre cum să trăiești frumos, care se adresează în egală măsură celor care se simt copleșiți de zgomotul de fundal al lumii moderne, dar și celor care încearcă să se regăsească într-un mediu plin de distrageri. În acest sens, talentatul Ryan Holiday vorbește în cartea de față despre ceea ce budiștii numesc „upekkha”, musulmanii „aslama”, evreii „hishtavut”, grecii „euthymia” și „hesychia”, epicurienii „ataraxia”, iar creștinii „aequanimitas”, sau… despre ceea ce noi, pe românește numim liniștea sufletească și cum să o dobândești.


Sursa de inspirație pentru această carte au constituit-o marile curente filosofice și religii ale lumii precum budismul, stoicismul, epicurismul, creștinismul sau hinduismul, întrucât toate au venerat pacea interioară, considerând-o binele suprem și secretul pentru a atinge înalta performanță și pentru a avea o viață fericită. Nu întâmplător, întreaga carte este presărată cu citate și cuvinte pline de înțelepciune ale lui Marcus Aurelius, unul din filosofii stoici preferați ai lui Ryan Holiday.


9. Zonele tale eronate: Învață cum să-ți controlezi gândurile și emoțiile, ca să-ți clădești liber destinul de Wayne Dyer


Zonele tale eronate: Învață cum să-ți controlezi gândurile și emoțiile, ca să-ți clădești liber destinul de Wayne Dyer este volumul în care autorul își folosește experiența acumulată ca psihoterapeut pentru a te ajuta să îți înfrunți și să îți depășești comportamentele distructive (zonele tale eronate) astfel încât să preiei controlul asupra propriei tale vieți. Dar „Zonele tale eronate” este în egală măsură o carte despre cum să trăiești eficient, fără a-ți consuma inutil energia, și mai presus de toate, este o carte despre cum să fii mai fericit și mai mulțumit de viața ta, scăpând odată pentru totdeauna de acele comportamente care îți pun piedică în calea evoluției.


„Zonele tale eronate” a văzut lumina tiparului la date de 1 august 1976. Între timp, a devenit una dintre cele mai bine vândute cărți din toate timpurile, cu aproximativ 35 de milioane de exemplare vândute. Cartea a figurat timp de 64 de săptămâni pe lista bestsellerelor New York Times (până pe 13 noiembrie 1977), atingând apogeul succesului pe 8 mai 1977, când a ajuns pe locul I al acestui top. 


10. O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și succes de Maye Musk


O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și succes de Maye Musk este autobiografia mamei lui Elon Musk, o septuagenară care și-a trăit viața din plin. A copilărit în Africa de Sud și a cucerit marile podiumuri de modă din New York și nu numai, la o vârstă la care majoritatea femeilor se gândesc că timpul lor a trecut. A avut două cariere, trei copii și 11 nepoți și a trăit în nouă orașe din trei țări diferite. A lucrat ca model de la 15 la 71 de ani, dar și-a tratat meseria ca pe o simplă modalitate de a câștiga bani și nu ca pe un motiv pentru a se comporta și a trăi ca o divă. În volumul de față, Maye Musk împărtășește cu voi secretele ei ca model, ca mamă a unor copii de succes și ca femeie în general.

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: pachet10cartidedezvoltarepersonala
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 2 kg