NU gandi! Redescoperă-ţi geniul creator

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-913-210-4

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

eBook
28,91 Lei
Adaugă la favorite

În NU gândi, Erik Wahl explorează puterea creativității pentru atingerea unor performanțe superioare.


Majoritatea dintre noi crede că puterea creativă este apanajul câtorva oameni: poeți, pictori, scriitori, etc. Adevărul este că, de fapt, creativitatea se află în fiecare dintre noi, iar redescoperirea acesteia reprezintă cheia pentru dezlănțuirea potențialului pe care îl avem.


eBookul de față ne împinge dincolo de tiparele clasice ale gândirii. Oferă inspirația necesară pentru a realiza că suntem capabili de mult mai multe lucruri decât am crezut până acum.


Creativitatea nu se ascunde într-un loc special sau într-o persoană specială. Creativitatea este oriunde și în oricine are curajul de a-și dezlănțui geniul creativ.


Erik Wahl este artist graffitti, autor, speaker motivațional și antreprenor. Este proprietarul firmei de consultanță The Wahl Group.

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: wahl-978-606-913-210-4
Editura ACT si Politon
Format: eBook
Detalii despre autor
Erik C. Wahl este un artist american de graffiti, pictor de viteză, autor, vorbitor motivațional și antreprenor stabilit în San Diego. El deține The Wahl Group, o firmă de consultanță invitată la evenimentele unor companii prestigioase precum Microsoft sau Disney. În timpul prezentărilor pe care le susține, Erik realizează picturi cu personalități precum Michael Jordan, Steve Jobs, etc.

În 2011, Wahl a creat o Mona Lisa de  aproape 1.000 de metri pătrați într-un deșert de lângă Los Angeles. În anul următor, a fost selectat de TED ca vorbitor pentru seria TED2012: Full Spectrum series. Wahl a scris cartea „Unthink: Rediscover Your Creative Genius” în 2013, în același an aceasta fiind numită  de către platforma CEO Reads cartea anului  2013. 
eBooks
Download (PDF, mobi, epub, OPF): eBook