NU gandi! Redescoperă-ţi geniul creator

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-913-209-8

Oferta expiră în:

Carte Tiparita
12,60 Lei PRP:42,00 Lei Salveaza 70%
Adaugă la favorite

Dezlănțuiți-vă creativitatea neînfricată!

 

În Nu gândi, artistul și antreprenorul Erik Wahl împinge granițele tiparelor gândirii tradiționale spre dezlănțuirea geniului creativ care se află în fiecare dintre noi.

 

Puteți fi inteligent și intuitiv, strateg și inovator, calculat și creativ. Trebuie doar să vă conectați cu cel care erați înainte de a primi educația tradițională și de a fi înconjurat de cultura corporatistă care v-a slăbit simțurile creative. Nu gândi oferă un cadru original de gândire și instrumente care vor face posibile noi acțiuni creative. Veți depăși gândirea convențională pentru a descoperi soluții neașteptate pentru oportunitățile ivite în afaceri. Veți implementa în rutina zilnică noi înțelesuri pasionante. Veți regândi prezumția cu privire la rolul dumneavoastră la locul de muncă. Și veți începe procesul de reformare a propriei vieți pe o pânză curată pregătită cu oportunități nelimitate prin care să vă puteți crea capodopera. 

 

Redescoperirea propriei creativități va schimba totul, de la cât de bine lucrați și de ce mergeți la muncă în fiecare zi, până la cum puteți găsi împlinire acasă. Aceasta nu este o carte obișnuită. Nu gândi este o chemare radicală pentru schimbarea modului de gândire și de trăire a vieții.

 

 

Nu gândi este o detoxificare creativă la cel mai înalt nivel. Un imbold care vă împinge să gândiți dincolo de zona dumneavoastră de confort – acolo unde nu există preconcepții, unde curajul aduce aminte de copilărie, în acel loc de joacă de unde provin toate creațiile minunate. Erik Wahl este o forță a naturii. Nu gândi reprezintă etica sa implacabilă, jucăușă. Îmi place conceptul, îmi place titlul.” - Steven Pressfield, autorul volumelor bestseller The War of Art și Turning Pro

 

„Erik Wahl a făcut din creativitate studiul său de viață. În paginile cărții Nu gândi veți găsi inspirație pentru propria călătorie creativă. Chiar mai mult decât atât, veți descoperi că nu este nevoie să călătoriți departe – răspunsurile sunt peste tot în jurul dumneavoastră.” - Daniel H. Pink, autorul volumelor bestseller A Whole New Mind, Drive și To Sell Is Human

 
 
Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: wahl-978-606-913-209-8
Editura ACT si Politon
Format: Carte Tiparita
Greutate: 0.2 kg
Detalii despre autor
Erik C. Wahl este un artist american de graffiti, pictor de viteză, autor, vorbitor motivațional și antreprenor stabilit în San Diego. El deține The Wahl Group, o firmă de consultanță invitată la evenimentele unor companii prestigioase precum Microsoft sau Disney. În timpul prezentărilor pe care le susține, Erik realizează picturi cu personalități precum Michael Jordan, Steve Jobs, etc.

În 2011, Wahl a creat o Mona Lisa de  aproape 1.000 de metri pătrați într-un deșert de lângă Los Angeles. În anul următor, a fost selectat de TED ca vorbitor pentru seria TED2012: Full Spectrum series. Wahl a scris cartea „Unthink: Rediscover Your Creative Genius” în 2013, în același an aceasta fiind numită  de către platforma CEO Reads cartea anului  2013. 
Carte Tiparita
Produse fizice : Carte Tiparita