Vizualizare pentru scădere în greutate. Ghidul Metodei Gabriel de folosire a minţii pentru transformarea totală a corpului tău

(0) Scrie o recenzie

Format: MP3, 160-320 kbps - stereo

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-873-947-2

*Disclaimer: Rezultatele difera de la persoana la persoana, iar rezultatele nu sunt garantate.

Oferta expiră în:

Audiobook
24,60 Lei PRP:82,00 Lei Salveaza 70%
Adaugă la favorite

Descriere

Vizualizare pentru scădere în greutate

Metoda prezentată în Vizualizare pentru scădere în greutate (Visualization For Weight Loss), reprezintă o schimbare completă de paradigmă care furnizează rezultate fenomenale, și nu va trebui să luptați sau să vă privați corpul în nici un fel.

Audiobookul conține meditații prin vizualizare ghidată. Autorul a alcătuit un program de 16 săptămâni, care ar trebui urmat în funcție de lucrurile pe care fiecare persoană dorește să le schimbe.

Atenție! Nu ascultați niciodată vizualizările în timp ce șofați sau manevrați utilaje grele. Este necesar să vă relaxați în timp ce ascultați.

Jon Gabriel spune că realitatea statistică arată că dieta restrictivă nu funcționează niciodată pe termen lung. De ce? Pentru că o dietă restrictivă nu se adresează niciodată cauzelor reale care determină creșterea în greutate. În această carte audio, autorul vorbește despre stres și efectele acestuia asupra greutății corporale, despre crearea obiceiurilor, schimbarea lor, vizualizarea pentru formarea unor obiceiuri sănătoase, redescoperirea bucuriei de a face mișcare, recuperarea somnului liniștit. De asemenea, vă prezintă șapte pași spre o vizualizare perfectă.

Citiți mai multe informații

Planul săptămânal creat de Jon Gabriel cuprinde următoarele:

Săptămâna 1: Fii convins că propriul corp vrea să fie suplu
Săptămâna 2: Hrănește-ți corpul
Săptămâna 3: Redu stresul
Săptămâna 4: Simte-te în siguranță, puternic și protejat
Săptămâna 5: Scazi în greutate genetic
Săptămâna 6: Îmbunătățește-ți digestia
Săptămâna 7: Detoxifică-te
Săptămâna 8: Activează programele „Scazi în greutate” prin activitate fizică
Săptămâna 9: Anulează rezistența la leptină și insulină
Săptămâna 10: Eliberează-te de traumă
Săptămâna 11: Vindecă-ți corpul
Săptămâna 12: Iubește-ți corpul
Săptămâna 13: Elimină poftele și dependențele
Săptămâna 14: Creează o piele strălucitoare, elastică
Săptămâna 15: Inspiră belșug
Săptămâna 16: Devino potențialul tău complet

Autorul acestui audiobook ajunsese să cântărească 185 de kilograme. Cu experiența sa în biologie și cu o motivație personală extremă, Gabriel a devenit un cercetător fanatic în domeniul biomedical. Timp de 11 ani a încercat toate dietele – de la cea cu conținut scăzut în grăsime la cea fără grăsime, de la cea bogată în proteine la cea cu foarte puțini carbohidrați, și tot ce exista între ele. S-a întâlnit cu medici, doctori naturiști, homeopați, antrenori personali și nutriționiști – și totuși, spune el, nimeni nu părea să înțeleagă că el se lupta cu ceva mult mai complex decât simpla reducere a porțiilor sau angajarea într-o rutină epuizantă de gimnastică.

„Intuitiv, știam că trebuia să mă adresez motivelor reale pentru care corpul meu mă forța să cresc în greutate. Pur și simplu nu înțelegeam de ce voiam mereu mai multă mâncare decât aveam nevoie sau de ce eram atât de epuizat tot timpul și de ce zi și noapte îmi era poftă de junk-food. Astfel, din pură disperare, am început să folosesc practica minte-corp de vizualizare prin imagini ghidate…Vizualizarea este clar mai potrivită pentru a-ți învăța corpul să fie suplu decât dieta și exercițiul, pentru că acționează dinspre interior spre exterior pentru a-ți schimba biochimia și căile neuronale.”

În cadrul audiobookului, vă este arătat ce anume vă face să creșteți în greutate și vi se vor oferi tehnici de vizualizare simple, dar foarte eficiente pentru a încerca să rezolvați problema pe care o aveți. Veți învăța vizualizarea care vă va ajuta:

 • Să reduceți stresul;
 • Să dezvoltați obiceiuri sănătoase;
 • Să eliminați dependențele de junk-food;
 • Să rezolvați traumele emoționale;
 • Să dezvoltați limite mai puternice;
 • Să dormiți mai bine;
 • Să poftiți la alimente veritabile, pline de viață și sănătoase;
 • Să vă recâștigați bucuria de a face mișcare;
 • Să vă simțiți mai în siguranță și mai conectați;
 • Să vă sporiți avuția;
 • Să creați relații mai pline de iubire.

Hormonul-șef

Într-un raport de cercetare din 2009, oamenii de știință de la Centrul de Cercetări Biomedicale Pennington al Universității Statului Louisiana din Baton Rouge, au menționat că leptina joacă un rol important în „mecanisme biologice puternice, care au evoluat pentru a apăra aprovizionarea adecvată de nutrienți și nivelurile optime ale greutății corporale/adipozitatea”. Altfel spus, rezistența la leptină este dezvoltată de oameni pentru a-i ajuta să se îngrașe din motive de supraviețuire.

„Imaginează-ți viața cu mii de ani în urmă, în vremea unei ierni lungi, grele și geroase, cu aproape nimic de mâncare și fără căldură. Ar fi o provocare, cel puțin. Ar fi stresant. Ce ar face acea experiență mai puțin stresantă? Mai multă grăsime în corpul tău. Dacă ai mai multă grăsime în corp, organele tale se mențin mai calde și poți să trăiești lejer din depozitele de grăsime până în primăvară. Grăsimea este protectorul natural al corpului împotriva iernilor geroase și a foametei.”

Astăzi, poate că nu mai trebuie ca oamenii să-și facă griji în legătură cu foametea sau frigul, însă tot mai au parte de stres. Iar acest stres poate produce în corp modificări chimice similare cu cele ale foametei sau ale unei ierni geroase.

Jon Gabriel prezintă în detaliu cauzele creșterii în greutate, programele FAT și Modul SMART.

Pentru ca vizualizările să fie pline de succes, trebuie să vă aflați în ceea ce Jon Gabriel numește Modul SMART (Super Mental Alert Reeducation Training «Modul de instruire și reeducare a conștientului super-mental»). Este un acronim pentru ceea ce cercetătorii creierului numesc stările de conștiență „alfa” și „teta”. Când vă aflați în modul SMART, aveți mintea puternică și relaxată. Stările mai profunde de conștiență, cele asociate cu stările „alfa”, „teta” și „delta”, au unde mai mari ale creierului. Amplitudinea unei unde „alfa” sau „teta” a creierului poate fi de 10-50 de ori mai mare decât amplitudinea undelor creierului pe care oamenii le generează în timpul stării normale de veghe beta.

Stresul crește tensiunea arterială, cauzează transpirații reci și vă ține treji noaptea. Dar adaugă și kilograme în plus. În jurnalul de știință „Nature”, cercetătorii au raportat că șobolanii expuși unor situații stresante au luat în greutate – în special grăsime – în comparație cu cei care nu au fost expuși deloc la stres, chiar dacă ambele grupuri au consumat aceeași cantitate de calorii.

În acest audiobook, autorul explică faptul că vizualizarea se adresează nucleului stresului, o structură din creier numită amigdală. Când vă aflați sub stres cronic, creierul produce mesageri chimici numiți catecolamine, care se îndreaptă direct spre amigdală; conform neurologilor, această structură joacă un rol major în generarea emoțiilor. În 2013, câțiva cercetători americani și germani, specializați în studiul creierului, au descoperit că meditația prin vizualizare ghidată poate să modifice răspunsul amigdalei la stres.

Când înțelegeți ce rol crucial au convingerile asupra bunăstării fizice, mentale și emoționale, puteți începe să deveniți un creator în propriul sistem de convingeri. Indiferent de ideile care v-ar plăcea să le adoptați, puteți să folosiți vizualizarea ca să le programați în fiecare celulă a ființei voastre.

Iată un exemplu asupra convingerilor, : „Imaginează-ți acest scenariu: Stai la o cafenea minunată în aer liber, într-o piață din centrul orașului, duminica. Îți aștepți soția să luați prânzul. Amândoi ați avut treburi și ați plănuit să vă întâlniți la ora unu. Ea întârzie câteva minute, dar e o zi așa de frumoasă, că nu te deranjează. Totuși, zece minute se transformă în douăzeci, și apoi în treizeci de minute. A început să te deranjeze. La urma urmei, timpul tău e important, și mai ai treburi de făcut; e cam ciudat că te lasă să aștepți. Mai mult decât ciudat, e cam nepoliticos. A întârziat deja patruzeci și cinci de minute. Chelnerul vine pentru a cincea oară și te întreabă iar dacă vrei să comanzi. Spui nu și simți cum roșești. Te înfurii. Te gândești că de fiecare dată când a întârziat, ți-a ignorat sentimentele. Asta e nepăsare. Probabil se consideră mult mai importantă decât mine, îți spui. Emoțiile negative ți se învolburează, stresul crește, hormonii stresului îți clocotesc și programele FAT ți se activează. Deși nici măcar n-ai mâncat, hormonii stresului te fac să te crești în greutate. În sfârșit, în sfârșit, o zărești peste drum. Îți face cu mâna când te recunoaște, vine la tine și se prăvălește pe scaun râzând. Vorbește despre ce a putut să rezolve, înhață meniul, și când vine chelnerul comandă o băutură. Ești practic în șoc, ești atât de furios. Ești zgârcit în cuvinte și-i răspunzi în doi peri. Nu se deranjează nici măcar să se scuze? Ea își ridică privirea din meniu și îți vede expresia. „Ce s-a întâmplat, dragule?”, întreabă. „Ce s-a întâmplat?”, explodezi. „Sunt aici de o oră! Crezi că poți să apari pur și simplu fără să-ți ceri scuze sau să-mi dai o explicație?” Ea se oprește. Se uită la ceas și răspunde: „N-am întârziat; am venit la timp. E unu fix. Ora de iarnă s-a încheiat noaptea trecută, și ne-am dat ceasurile înainte. Of, dragule, ai uitat să-ți potrivești ceasul?” Într-o clipă, lumea emoțională ți s-a întors pe dos. Simți că te străbate un val de ușurare, în timp ce toate convingerile tale negative fac o întoarcere la 180 de grade. În acest moment ți se modifică și întreaga chimie emoțională. Pe măsură ce-ți dai seama că Îi pasă de timpul meu. Îmi protejează sentimentele, gândurile negative se evaporă și nivelurile hormonilor de stres scad. Ce s-a schimbat? Convingerile tale de bază legate de situație. Acționai sub ideea falsă că ea întârzia, și asta a determinat o cascadă de gânduri și opinii negative. În clipa când acea convingere s-a schimbat, tot negativismul a dispărut, căci ți-ai dat seama că nu ea era de vină; tu erai de vină. Schimbă convingerile, și vei schimba instantaneu gândurile, emoțiile și chimia din jurul acelei situații.”

Câteva întrebări posibile, la care autorul vă răspunde

Vizualizarea readuce amintiri dureroase sau mă face să plâng. Tot ar trebui s-o fac?

Absolut. Plânsul este unul dintre aspectele cele mai vindecătoare emoțional. Este modul prin care corpul tău curăță toxinele emoționale. Deci, dacă vizualizarea te face să plângi, dacă îți aduce amintiri neplăcute și le elimini prin plâns, atunci corpul se eliberează de acele emoții, adică exact ce vrei tu să se întâmple.

Adorm în timp ce ascult vizualizarea de seară. E-n regulă?

Vizualizarea de seară e concepută ca să adormi în timp ce o asculți. Are un tipar de urmărire a frecvenței care te pune în stările alfa, teta și în cele din urmă în starea delta din Modul SMART și-i permite corpului tău să alunece într-o stare profundă de somn. În timp ce dormi, mintea ta va continua să fie foarte receptivă la toate sugestiile pozitive, deci vei culege în continuare toate beneficiile. De fapt, e un scenariu minunat, pentru că te pune într-o stare profundă de somn, în timp ce creierul îți e solicitat să facă sugestii pozitive pentru un stil de viață și obiceiuri alimentare sănătoase.

Dacă nu pot să stau foarte mult așezat fără să mă simt inconfortabil?

E cu adevărat important să faci vizualizările într-o poziție în care te simți confortabil. Deci, dacă nu poți să stai jos în timp ce faci vizualizările, atunci întinde-te într-o poziție confortabilă.

Cum știu când sunt în Modul SMART?

Când faci vizualizările, dacă mintea începe să ți se liniștească puțin, și dacă descoperi că atunci când stai jos ești mai puțin dispus să te foiești sau să te miști, atunci începi să intri în stările Modului SMART.

Cât de des trebuie să fac vizualizarea?

Este important să vizualizezi în fiecare zi, chiar dacă doar pentru câteva minute. Dacă o faci în fiecare zi, în timp, creierul tău va începe să realizeze conexiuni neuronale către sentimentele de pace, siguranță, dragoste și alegeri sănătoase în ceea ce privește stilul de viață și se va ține departe de conexiuni de teamă și stres, și asta va avea un beneficiu extraordinar în viața ta. Va dura ceva timp să-ți restructurezi creierul, dar se va întâmpla mult mai rapid dacă o faci în fiecare zi.

Am stimulator cardiac. Pot s-o fac?

Dacă ai stimulator cardiac, nu poți să asculți acele vizualizări care sunt însoțite de muzică, fiindcă muzica are încorporat un răspuns de urmărire a frecvenței, și uneori acel răspuns de urmărire a frecvenței poate să interfereze cu stimulatorul cardiac. Poți să-ți întrebi medicul. Unii medici spun că e-n regulă, alții că nu, dar poți să asculți vizualizările fără muzică și poți să practici singur vizualizările.

Am epilepsie. Pot s-o fac?

Dacă ai epilepsie, nu poți să asculți vizualizările cu muzică, întrucât răspunsul de urmărire a frecvenței e similar cu un stroboscop care poate să ducă la un atac de apoplexie. Dar întreabă-ți medicul; s-ar putea să-ți spună că e-n regulă pentru tine. Oricum, e complet în regulă să asculți vizualizările fără muzică și să practici singur vizualizările.

Ce vizualizare ar trebui să fac?

Poți să asculți orice vizualizare vrei. Nu există niciun mod greșit de vizualizare. Nu poți să asculți niciodată o vizualizare nepotrivită. Dacă ești atras de o anumită vizualizare, pentru că te face să te simți bine sau pentru că atinge ceva în interiorul tău, atunci aceea este o vizualizare bună pe care s-o asculți. Dacă ai probleme specifice de viață pe care vrei să le rezolvi, precum sporirea belșugului, vindecarea digestiei, menținerea unei glicemii constante, reducerea stresului, întărirea propriilor orizonturi sau rezolvarea problemelor emoționale, atunci poți să asculți acele vizualizări anume. Oricum, indiferent ce vizualizare asculți, va aduce beneficii.

Mai mult
Etichete:  #Diete-si-sanatate #
Detalii produs
ISBN: gabriel-978-606-8739-47-2
Editura ACT si Politon
Format: Audiobook
Greutate: 0.14 kg
Detalii despre autor
Audiobooks
Produse fizice (MP3): Audiobook