Adam şi Eva

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-913-332-3

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
37,61 Lei
Audiobook
57,00 Lei
MP3 download
37,61 Lei
Adaugă la favorite

Descriere

„Bărbatul și femeia se caută în vălmășagul imens al vieții omenești. Un bărbat din milioanele de bărbați dorește pe o singură femeie din milioanele de femei. Unul singur și una singură. Adam și Eva.” - Fragment din Adam și Eva


Pentru a-și găsi adevărata pereche sufletul are nevoie de șapte reîncarnări. Abia atunci se poate vorbi despre trăirea iubirii perfecte, despre formarea cuplului ideal, a spiritului reîntregit.


Adam și Eva a fost publicat pentru prima dată în anul 1925. Audiobookul de față reprezintă prima publicare integrală în acest format a romanului scris de Liviu Rebreanu.


„Din tot ce am scris până acum, „Adam şi Eva” mi-e cartea cea mai dragă. Poate pentru că într-însa e mai multă speranţă, dacă nu chiar mângâiere, pentru că într-însa viaţa omului e deasupra începutului şi sfârşitului pământesc, în sfârşit, pentru că „Adam şi Eva” e cartea iluziilor eterne.” - Liviu Rebreanu


„Dacă Sadoveanu e rapsodul literaturii române moderne, Rebreanu este romancierul ei.” - George Călinescu


Liviu Rebreanu este unul dintre cei mai importanți scriitori români ai secolului XX. Este considerat creatorul romanului românesc modern, printre creațiile sale numărându-se Ion, Pădurea spânzuraților, Răscoala, Ciuleandra.


Citiți mai multe informații despre actorul Răzvan Hîncu

Răzvan Hîncu

Răzvan Hîncu s-a născut pe 28 martie 1979. A absolvit în anul 2005 Facultatea de Arte a Universității „Hyperion”, la clasa profesorilor Eusebiu Ștefănescu și Rodica Mandache. Activitatea sa teatrală include roluri în piese puse în scenă pentru Teatrul Național București („Eduard al III-lea”, „Ivan Turbincă”, „Ziua perfectă”, etc.), Compania Civic Art („Doi într-o barcă”, „Simion și alți eroi”, „Aniversarea și Necunoscutul”), Teatrul 7 („Lovitura”, „Viața de Cimitir”).

Printre aparițiile în seriale de televiziune se numără producții precum „La Urgență”(TVR1), „Trăsniți în NATO”(Prima TV) sau „La Bloc”(Pro TV).

De asemenea, a fost distribuit în diverse filme de scurt și lung metraj, printre care: „Edgar’s Curse”, „Domnișoara Christina”, „Restul e tăcere”, „Mafalda de Savoia”, „Arca lui Noe”, „Duminica pierzi sau câștigi”.

Este un actor prezent și în producțiile de spoturi publicitare pentru radio și TV.

ACT și Politon vă oferă următoarele cărți audio narate de Răzvan Hîncu:

  • „Cele cinci secrete pe care trebuie să le descoperi înainte să mori”, de dr. John Izzo;
  • „Principiile succesului”, de Jack Canfield;
  • „Lansarea”, de Jeff Walker;
  • „Fii coios”, de Larry Winget;
  • „Un mesaj pentru Garcia”, de Elbert Hubbard;
  • „SEO Pas cu pas", de Caimin Jones;
  • „Cele șapte legi spirituale ale succesului", de Deepak Chopra
Mai mult
Etichete:  #literatura
Detalii produs
ISBN: liviu-978-606-913-332-3
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor
Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download