ASCULTAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Cele 7 obişnuinţe ale adolescenţilor extraordinar de eficace

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-913-191-6

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
53,68 Lei
Adaugă la favorite

„În decursul ultimilor mulţi ani, am primit mii de e-mail-uri şi scrisori de la cititori adolescenți din toată lumea, care-şi împărtăşeau problemele şi realizările. În urma citirii acestora, am ales trei teme recurente.


În primul rând, toată lumea are probleme legate de relaţii – cu prietenii, iubiţii şi iubitele, mamele şi taţii, mătuşile şi unchii şi oricine altcineva îţi mai trece prin minte. Aşadar, dacă ai probleme relaţionale, nu eşti singur. Bine-ai venit în club!


În al doilea rând, practic fiecare adolescent care mi-a scris vrea să se schimbe şi să devină mai bun. Vor să înceteze să mai ia droguri, vor să aibă rezultate mai bune la şcoală, să piardă în greutate, să iasă din depresia în care sunt sau orice altceva. Dacă eşti ca ei, şi tu vrei să devii mai bun.


În al treilea rând, cele 7 obișnuințe  chiar funcţionează. Remarcabil de bine! Printre alte lucruri, ele te ajută să depășești cu succes obstacolele, să clădești prietenii, să iei decizii mai inteligente cu privire la întâlniri şi la sex, să ai rezultate mai bune la şcoală, să-ţi iei viaţa în propriile mâini, să-ţi construieşti stima de sine şi, crezi sau nu, chiar şi să te înţelegi cu părinţii tăi.”


- Sean Covey

Mai mult
Etichete:  #parenting #
Detalii produs
ISBN: covey-978-606-913-191-6
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor
Sean Covey este tatăl a șapte copii și autorul volumului de succes „The 7 Habits of Highly Effective Teens” (Cele 7 obișnuințe ale adolescenţilor extraordinar de eficace), volum care, la rândul lui, a fost inspirat de bestsellerul scris de tatăl autorului The 7 Habits of Highly Effective People (Cele 7 obișnuințe ale persoanelor extraordinar de eficace). Printre cărțile de succes ale fostului om de afaceri și antreprenor „convertit” în scriitor de succes și speaker motivațional se numără și „Cele mai importante 6 decizii pe care le vei lua vreodată” sau „Viteza Încrederii”. 
Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download