Cele 7 obişnuinţe ale adolescenţilor extraordinar de eficace

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-913-193-0

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

eBook
33,04 Lei
Adaugă la favorite

„Este o carte ușor de înțeles, plină de povești interesante. Fiind violonistă, m-am regăsit în povestea lui Sean legată de teama de a cânta în fața publicului. Sunt sigură că mulți adolescenți din toată lumea se pot regăsi în poveștile din carte.” - Emily Inouye, 14 ani


„Maturizarea nu este ușoară, dar cu ajutorul cărții lui Sean Covey tinerii pot învăța cum să treacă prin această perioadă dificilă ajungând, în cele din urmă, adulți eficace.” - Erin Gruwell, fondator al Freedom Writers Foundation și autor al bestsellerului nr.1 New York Times, The Freedom Writers Diary (Jurnalul scriitorilor liberi)


Probabil că deja te întrebi care sunt aceste obișnuințe, așa că aș putea foarte bine să nu te mai țin în suspans. Iată-le, urmate de o scurtă explicație:


Obișnuința 1: Fii proactiv

Asumă-ți responsabilitatea pentru viața ta.


Obișnuința 2: Începe cu finalul în minte

Definește-ți misiunea și obiectivele din viața ta.


Obișnuința 3: Dă prioritate priorităților

Stabilește prioritățile și începe să faci cele mai importante lucruri.Obișnuința 4: Gândește „câștig-câștigi”


Adoptă o atitudine conform căreia toată lumea poate să câștige.


Obișnuința 5: Caută mai întâi să înțelegi și apoi să fii înțeles

Ascultă oamenii cu sinceritate.


Obișnuința 6: Cooperează prin sinergie

Lucrează împreună cu alții pentru a realiza mai mult.Obișnuința 7: Ascute fierăstrăul


Revigorează-te cu regularitate.


Obișnuințele se construiesc una pe baza celeilalte. Obișnuințele 1, 2 și 3 se referă la stăpânirea de sine. Numim acest lucru „victoria personală”. Obișnuințele 4, 5 și 6 se referă la relații și la munca în echipă. Le numim „victoria publică”. Înainte de a fi un bun jucător de echipă, trebuie ca tu însuți să te organizezi eficient. Acesta este motivul pentru care victoria personală vine înaintea victoriei publice. Ultima obișnuință, obișnuința 7, este obișnuința revigorării. Ea susține toate celelalte șase obișnuințe.

Mai mult
Etichete:  #Parenting
Detalii produs
ISBN: covey-978-606-913-193-0
Editura ACT si Politon
Format: eBook
Detalii despre autor
Sean Covey este tatăl a șapte copii și autorul volumului de succes „The 7 Habits of Highly Effective Teens” (Cele 7 obișnuințe ale adolescenţilor extraordinar de eficace), volum care, la rândul lui, a fost inspirat de bestsellerul scris de tatăl autorului The 7 Habits of Highly Effective People (Cele 7 obișnuințe ale persoanelor extraordinar de eficace). Printre cărțile de succes ale fostului om de afaceri și antreprenor „convertit” în scriitor de succes și speaker motivațional se numără și „Cele mai importante 6 decizii pe care le vei lua vreodată” sau „Viteza Încrederii”. 
eBooks
Download (PDF, mobi, epub, OPF): eBook