Cel mai mare secret dintre toate

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Format: MP3, 160-320 kbps - stereo

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-937-301-9

Audiobook
29,00 Lei
Adaugă la favorite
Durata: 1 oră și 54 de minute

Lectura: George Hodor

Cel mai mare secret dintre toate

Cel mai mare secret dintre toate (The Greatest Secret of All) este o carte audio disponibilă în limba română, cu durata de o oră și 54 de minute, pe care ACT și Politon o aduce în lectura actorului George Hodor.

Acest audiobook este unul dintre cele mai bune materiale din literatura motivațională și un must-read (în varianta sa tipărită) pentru cititorii de cărți pentru dezvoltare personală. Marc Allen îndeamnă să nu vă limitați la o existență mediocră, ci să cinstească mai sus, conștientizând că visurile lor cele mai îndrăznețe sunt, de fapt, realizabile. Autorul apelează la legea manifestării și arată oamenilor cum să-și utilizeze abilitățile fizice și psihice pentru a genera succes, atât la nivel personal cât și profesional. Cel mai mare secret dintre toate explică modul în care funcționează această lege și oferă instrumentele necesare pentru a crea ceea ce este cu adevărat important pentru toți: fericire, împlinire, pace interioară și exterioară.

Citiți mai multe informații despre cartea audio "Cel mai mare secret dintre toate"

Shakti Gawain, autoarea cărții Cum să creezi adevărata prosperitate, spune: „Abordarea unică a lui Marc către succes și împlinire este inspiratoare. În Cel mai mare secret dintre toate, el explică cum secretul suprem pentru o viață plină de realizări este ceva ce trebuie să descoperim pe cont propriu, în modul și în cuvintele noastre.”

Marele succes este rezultatul foarte multor pași mărunți, totul avansând spre un obiectiv clar definit. Acesta este secretul manifestării.

Autorul povestește propriile experiențe care l-au ajutat să câștige și să obțină lucrurile pe care și le dorea cu ajutorul legii manifestării sau secretelor manifestării. Marc Allen vă învață cum să trăiți o viață merituoasă și spirituală, utilizând totodată legea atracției într-o manieră mai spirituală.

Site-ul oficial al lui Marc Allen poate fi accesat AICI

Scena ideală

Până la vârsta de 30 de ani, Allen era pătruns de neliniști și perioade de depresie care îl imobilizau. A renunțat la facultate și s-a alăturat unei trupe de teatru care s-a desființat după câteva luni. A petrecut mai mult de trei ani într-un centru budist tibetan. A rătăcit câțiva ani, a fost dat afară dintr-un post de ajutor de ospătar, a fost concediat din postul de tipograf etc.

În ziua când a împlinit 30 de ani, Marc Allen a scris pe o hârtie „Scena ideală” ca titlu. Și-a imaginat cum va decurge viața sa în următorii cinci ani și a rămas uimit de ceea ce așternuse pe hârtie. Și-a imaginat că scria cărți de succes și că înregistra muzică frumoasă. La prima vedere acesta pare un pas greu. Cuprins de temeri și de neîncredere, el continua să scrie ceea ce își dorea să se întâmple cu viața sa pe mai departe. Fiecare frază începea cu următoarele cuvinte: „Într-o maniera ușoară și relaxantă, într-un mod sănătos și pozitiv…”

În acest stadiu, vocile interioare, gândurile pline de îndoieli și temeri îl împresurau: „Cum poți îndrăzni să visezi chiar și la cel mai mic succes, ce să mai spun de un mare succes?; Ești un prost în materie de bani! Ești o sărăcie! Ce te face să crezi că poți schimba asta?”.

Dar el a fost capabil să spună: „Uite, dacă nu va merge, nu va fi mai rău decât este chiar acum!”. Iar următorii pași au fost făcuți „pur și simplu ca un experiment”.

Până la 35 de ani, Marc Allen își înființase propria firmă, scrisese câteva cărți și înregistrase muzică, însă era încă o „zbatere haotică, atât financiară cât și emoțională”. În cele din urmă, Allen s-a descurcat, învățând cum să administreze banii și convingându-se că în orice problemă există o oportunitate. Și-a format o echipă, și-a stabilit cu claritate cursul și l-a privit în întregime ca fiind un experiment. Încetul cu încetul, de-a lungul unei perioade, îndoielile și temerile au devenit din ce în ce mai firave.

Suntem mult mai importanți decât credem că suntem.

Care este, folosind cuvintele voastre, cel mai mare secret dintre toate? Aceasta este o întrebare bună pe care să v-o adresați, pentru că vă poate conduce la împlinirea celor mai mari visuri ale voastre și la trăirea celei mai deosebite vieți posibile.

Toți renumiții filosofi, toate marile religii, toate capodoperele conduc către iubire. „Suntem creați în dragoste, din dragoste și pentru dragoste. Suntem susținuți într-un ocean nesfârșit de iubire”.

Folosesc cuvântul „secrete” nu pentru că ar fi ascunse, ci deoarece sunt atât de puține persoane pregătite pentru a le auzi astăzi.

Marc Allen spune că legea manifestației și a atracției a funcționat pentru nenumărați oameni și poate va funcționa și pentru voi. Cheia este să o formulați în propriile voastre cuvinte și să o aplicați în felul vostru.

Legea manifestării încorporează legile fizicii și chimiei. Este legea miraculoasă a creației. Totul începe cu un vis. Care la început este doar o idee efemeră în gândurile voastre. „Bineînțeles că ai nevoie să construiești castele în aer. Acolo ar trebui să fie. Iar după aceea pui fundația sub ele.” (Henry David Thoreau)

Este esențial ca imaginația să fie lăsată liberă. Să fie scena ideală. „Începeți având țelul în minte”, așa cum a spus Stepehn Covey în Cele șapte obișnuințe ale persoanelor extraordinar de eficace.

Dacă primul pas este să visați, cel de-al doilea pas este să vă imaginați în ce mod acele visuri pot deveni realitate. Alcătuiți un plan al etapelor pe care trebuie să le urmați. Un plan simplu, scurt, pentru a-l putea avea clar în minte și pe care subconștientul să îl înțeleagă și să-l accepte. Acest plan este schița voastră. Mintea subconștientă vă va arăta, pas cu pas, ce trebuie să faceți pentru a vă realiza ideile și visurile.

Fiecare gând este o forță creatoare puternică. Imediat ce vă concentrați la fel de mult sau mai mult asupra visurilor voastre decât asupra îndoielilor și temerilor, idealurile încep să se împlinească încetul cu încetul, printr-un proces care va rămâne întotdeauna misterios.

Procesul Convingerii de Bază

Este esențial să deveniți conștienți de convingerile pe care le aveți și să vedeți cât de mult vă afectează în fiecare moment viața. În acest audiobook, Marc Allen prezintă Procesul Convingerii de Bază. Acest proces constă în răspunsuri sincere la câteva întrebări, cum ar fi:


  • Care este problema? (Descrieți situația timp de un minut sau două)
  • Ce sentimente vă încearcă? (numiți-le doar într-un cuvânt sau două)
  • Care este cel mai bun lucru care vi s-ar putea întâmpla?
  • Ce teamă sau convingere restrictivă vă împiedică în realizarea lucrurilor pe care vi le doriți?

Când te vei hotărî să faci un lucru, lucrul îl vei izbuti și lumina va străluci pe toate drumurile tale. (Iov, 22:29)

Câți oameni au îndrăzneala să își imagineze cele mai mari visuri? Și dintre cei care o fac, câți scriu un plan pentru a-și îndeplini visul? „Nu te da bătut! Înalță-te, trup și suflet, spre visul tău cel mai mare. Nu vei regreta niciodată, deoarece în cursul acestui proces crești atât de mult și atât de repede încât, în multe privințe, devii cu totul altă persoană.”

Nu contează ce termeni folosiți atunci când descrieți cel mai mare secret dintre toate. Poate fi exprimat în nenumărate moduri. Toate duc către același loc: vă arată cum să căutați în voi înșivă pentru răspunsurile, îndrumarea și inspirația de care aveți nevoie.

Parteneriatul este soluția problemelor personale și a celor globale. Prin parteneriat puteți crea o lume în folosul tuturor. A trăi și a lucra în parteneriat înseamnă a vă iubi și a vă ajuta pe voi înșivă și pe ceilalți, iar aceasta este cheia nu numai a unei vieți bine trăite, ci și a păcii globale și a prosperității.

Există tehnologii disponibile pentru ca fiecare persoană din lume să facă ceea ce marele psiholog Abraham Maslow a numit autoactualizare. El a realizat că umanitatea poate fi văzută ca formând o mare piramidă. Autoactualizarea este un proces care conduce spre vârful piramidei. Ajunși în vârful piramidei, veți fi capabili să ajutați multe alte persoane să urce și să-și atingă potențialul, precum și să faceți din această lume un loc mai bun pentru toți.

Mai mult
Etichete:  #motivational
Detalii produs
ISBN: allen-978-606-93730-1-9
Editura ACT si Politon
Format: Audiobook
Dimensiuni (L x l x Î): 13 x 13 x 1 cm
Greutate: 0.09 kg
Detalii despre autor
Marc Allen este autor și președinte al New World Library, publicație pe care a înființat-o în 1977 împreună cu Shakti Gawain. De asemenea, este cunoscut și ca muzician și compozitor. A lansat cinci albume la Watercourse Media, casă de producție al cărei co-fondator este alături Sky Canyon și Robert Powell. Locuiește în statul american California și, prin intermediul fundației Brazil Hope ajută copiii nevoiași din Brazilia.
Audiobooks
Produse fizice (MP3): Audiobook