Cel mai mare secret dintre toate

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-937-303-3

Format: MP3, 128 kbps - mono

Poate fi descarcat pe orice dispozitiv, de cate ori doriți.

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

MP3 download
20,17 Lei
Adaugă la favorite
Durata: 1 oră și 54 de minute

Lectura: George Hodor

Descriere

Cel mai mare secret dintre toate

ACT și Politon vă oferă audiobookul Cel mai mare secret dintre toate (The Greatest secret of All) și în varianta download (MP3 arhivat), în lectura actorului George Hodor.


Marc Allen vorbește despre secretul manifestării. Primul pas în descoperirea acestuia este să puneți pe hârtie scena voastră ideală, visul vieții voastre pe o perioadă de cinci ani. Începeți cu scopul în gând și păstrați-l în minte.

Spre exemplu, în ziua împlinirii vârstei de 30 de ani, autorul și-a imaginat că scria cărți de succes și, de asemenea, că înregistra o muzică frumoasă. Și-a imaginat că avea o casă pe un deal în nordul Californiei, unul din locurile sale preferate, că avea o minunată relație de iubire. Și-a imaginat idealul și faptul că avea timp din belșug pentru tot: creativitate, afacere de succes, prieteni, familie și suficient timp liber pentru el însuși.

»Amintește-ți cine ești: un copil al lui Dumnezeu, o parte esențială a miraculoasei creații.«

Despre Marc Allen puteți găsi mai multe informații AICI pe pagina sa web oficială.

Citiți mai multe informații despre cartea audio "Cel mai mare secret dintre toate"

Cel de-al doilea pas pentru descoperirea secretului manifestării este scrierea obiectivelor sub formă de afirmații, începând cu expresia „Într-o manieră ușoară și relaxantă, într-un mod sănătos și pozitiv…”

Această expresie scurtă și plină de forță, repetată de mii de ori, poate învinge multe dintre îndoielile și temerile pe care le puteți avea cu privire la voi înșivă.

Următorul pas în descoperirea secretului manifestării este scrierea unui plan de o pagină pentru fiecare obiectiv major.

Pasul final pentru descoperirea secretului manifestării este inițierea acțiunii. Atunci când aveți un plan, se va forma o intenție. Atunci când inițiați acțiunea, nimic nu vă poate opri.

Marele succes este rezultatul foarte multor pași mărunți, totul avansând spre un obiectiv clar definit. Acesta este secretul manifestării despre care Marc Allen vorbește în acest audiobook.

„Am auzit odată că un avion deviază de la curs peste nouăzeci la sută din timp. Dar pilotul continuă să corecteze cursul, o dată și încă o dată, până când avionul ajunge în sfârșit la destinație. Când am auzit asta, m-am gândit: Aceasta este povestea vieții mele. Mi-am stabilit cursul și după aceea am continuat să deviez o dată și încă o dată. Așa că a trebuit să îmi restabilesc cursul mereu și mereu. Aceasta rezumă întregul proces în ceea ce mă privește.” (Marc Allen)

»Îndoielile și temerile voastre sunt cei mai mari dușmani voștri, dar și cei mai buni profesori.«

Oamenii au de ales între iubire și teamă. Iubirea se înalță deasupra fricii și vă dă acces la posibilități mult mai mari, la o deplină conștientizare și putere.

Toți renumiții filosofi, toate marile religii, toate capodoperele conduc către iubire. „Sarcina scriitorului este să apuce cititorii de ceafă și să-i forțeze să iubească viața.” (Lev Tolstoi)

Autorul folosește cuvântul „secrete” nu pentru că ar fi ascunse, ci deoarece sunt atât de puține persoane pregătite pentru a le auzi.

Când veți putea definii legea manifestării cu propriile cuvinte, atunci veți înțelege secretul și îl veți folosi într-un mod adecvat. Legea manifestării este similară legilor fizicii. Este o parte esențială a tuturor legilor naturii care funcționează împreună pentru a crea această planetă și corpurile umane, cu toate aspectele lor fizice, mentale, emoționale și spirituale.

Shakti Gawain, autoarea cărții Cum să creezi adevărata prosperitate, spune: „Abordarea unică a lui Marc către succes și împlinire este inspiratoare. În Cel mai mare secret dintre toate, el explică cum secretul suprem pentru o viață plină de realizări este ceva ce trebuie să descoperim pe cont propriu, în modul și în cuvintele noastre.”

Este esențial să deveniți conștienți de convingerile pe care le aveți și să vedeți cât de mult vă afectează în fiecare moment viața. Marc Allen prezintă Procesul Convingerii de Bază. Acest proces constă în răspunsuri sincere la câteva întrebări, cum ar fi:

  • Care este problema? (Descrieți situația timp de un minut sau două)
  • Ce sentimente vă încearcă? (numiți-le doar într-un cuvânt sau două)
  • Care este cel mai bun lucru care vi s-ar putea întâmpla?
  • Ce teamă sau convingere restrictivă vă împiedică în realizarea lucrurilor pe care vi le doriți?

Câți oameni au îndrăzneala să își imagineze cele mai mari visuri? Și dintre cei care o fac, câți scriu un plan pentru a-și îndeplini visul? „Nu te da bătut! Înalță-te, trup și suflet, spre visul tău cel mai mare. Nu vei regreta niciodată, deoarece în cursul acestui proces crești atât de mult și atât de repede încât, în multe privințe, devii cu totul altă persoană.” (Marc Allen)

Nu contează ce termeni folosiți atunci când descrieți cel mai mare secret dintre toate. Poate fi exprimat în nenumărate moduri. Toate duc către același loc: vă arată cum să căutați în voi înșivă pentru răspunsurile, îndrumarea și inspirația de care aveți nevoie.

Parteneriatul este soluția problemelor personale și a celor globale. Prin parteneriat puteți crea o lume în folosul tuturor. A trăi și a lucra în parteneriat înseamnă a vă iubi și a vă ajuta pe voi înșivă și pe ceilalți, iar aceasta este cheia nu numai a unei vieți bine trăite, ci și a păcii globale și a prosperității.

Există tehnologii disponibile pentru ca fiecare persoană din lume să facă ceea ce marele psiholog Abraham Maslow a numit autoactualizare. El a realizat că umanitatea poate fi văzută ca formând o mare piramidă. Autoactualizarea este un proces care conduce spre vârful piramidei. Ajunși în vârful piramidei, veți fi capabili să ajutați multe alte persoane să urce și să-și atingă potențialul, precum și să faceți din această lume un loc mai bun pentru toți.

Mai mult
Etichete:  #motivational
Detalii produs
ISBN: allen-978-606-93730-3-3
Editura ACT si Politon
Format: MP3 download
Detalii despre autor
Mp3 Downloads
Download (MP3): MP3 download