Pachet cărți Mark Batterson: Amprenta sufletului, Mereu învingător și Fă-o timp de o zi

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
98,49 Lei PRP:140,70 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Descriere

Mark Batterson este pastorul principal al National Community Church (National.CC) din Washington, DC. Mark are un doctorat în științele leadershipului bisericesc la Universitatea Regent și este autorul a 24 de cărți aflate în topul bestsellerelor New York Times. 
 
La Editura ap! (ACT și Politon) au apărut următoarele titluri semnate de Mark Batterson: „Fă-o timp de o zi!”, „Mereu învingător” și „Amprenta sufletului”. Aceste cărți te pot ajuta să îți schimbi obiceiurile care te împiedică să îți atingi potențialul maxim, să îți îndeplinești până și cele mai îndrăznețe obiective, abordând fiecare zi ca un învingător sau să îți schimbi percepția asupra propriei existențe, ajungând să te cunoști cu adevărat.
 
Cărțile lui Mark Batterson reprezintă un alt mod de a transmite mesajul Bibliei. Sfaturile lui practice din aceste cărți pot fi aplicate cu ușurință de oricine, astfel încât să își modifice viața și să îi dea traiectoria dorită. Pentru că Mark Batterson știe că fiecare dintre noi poate fi mai bun cu condiția să știe o cale simplă de urmat spre varianta lui mai bună. Adică acea variantă care nu are proaste obiceiuri și obișnuințe și care, atunci când se uită în oglindă nu are nimic să își reproșeze.
 
Pentru cei dintre voi care vă doriți să citiți cele trei cărți ale lui Mark Batterson apărute la Editura ap! (ACT și Politon), am pregătit acest pachet special la care beneficiați acum de 30% reducere.
 
Iată despre ce este vorba în fiecare dintre cărți:
 
Nu a existat și nu va mai exista vreodată cineva ca tine. Dar acest lucru nu ți se datorează ție. Acest lucru I se datorează lui Dumnezeu, care te-a creat. Din păcate însă, prea puțini dintre noi ajung să își descopere în această viață identitatea unică cu care i-a înzestrat Dumnezeu. Mark Batterson numește această unicitate AMPRENTA SUFLETULUI.
 
DUMNEZEU VREA SĂ ÎȚI DAI SEAMA CINE EȘTI CU ADEVĂRAT!
 
În Amprenta sufletului, Mark Batterson te va ajuta să trăiești bucuria descoperirii adevăratului sine, printr-un proces de arheologie personală, îndrumându-te totodată să realizezi și cine NU EȘTI de fapt.
Dar ceea ce este cu adevărat minunat la această carte este faptul că te va ajuta să îți conștientizezi unicitatea – darul Lui Dumnezeu pentru tine, și totodată darul tău pentru Dumnezeu.
 
O carte despre autocunoaștere mai atipică, care Îl pune pe Dumnezeu în centrul atenției, și nu sinele, așa cum te-ai fi așteptat, Amprenta sufletului te încurajează să identifici și să explorezi cele cinci momente definitorii din viața ta capabile să îți influențeze destinul. De aceea, pe parcursul lecturii vei avea senzația nu doar că dai paginile unei cărți, ci că îți răsfoiești propria viață, așa cum a modelat-o Dumnezeu.

Autorul de bestsellere New York Times, Mark Batterson, vorbește în „Mereu învingător” despre cele șapte obiceiuri puternice care te pot ajuta să îți atingi până și cele mai îndrăznețe obiective, transformând regretele de ieri și anxietățile de mâine în combustibil pentru un azi mai bun.
 
„Această carte îți va schimba traiectoria vieții.” - John Maxwell, autor de bestsellere New York Times, antreprenor și expert în leadership
 
Prea mulți oameni întârzie să își realizeze obiectivele, își minimalizează sau își ignoră de-a dreptul visurile pentru că nu știu de unde să înceapă pentru a le materializa. Ei uită astfel că, a trăi în siguranță înseamnă de fapt să îți sacrifici cele mai arzătoare dorințe și cele mai înalte idealuri. Mai mult decât atât, ei uită că, cele mai multe visuri neîndeplinite reprezintă de cele mai multe ori niște dorințe arzătoare cărora nu li s-a dat nicio șansă să devină realitate. 

Mereu învingător este startul de care aveai nevoie pentru a începe să lucrezi la realizarea visurilor tale, pas cu pas. 

Însușește-ți cele șapte obiective:

1. Schimbă scenariul: Dacă vrei să îți schimbi viața, începe prin a-ți schimba povestea.
2. Sărută Valul: Nu obstacolul este inamicul, obstacolul este calea.
3. Mănâncă broasca: Dacă vrei ca Dumnezeu să facă ceva nemaipomenit, tu trebuie să faci ceea ce este firesc.
4. Înalță zmeul: Modul în care faci un lucru este modul în care le vei face pe toate.
5. Taie frânghia: Este riscant să joci la sigur.
6. Întoarce ceasul: Timpul se măsoară în minute, viața se măsoară în clipe.
7. Însămânțează norii: Seamănă astăzi ce vrei să culegi mâine.

Și vezi cât de simplu poate fi să îți urmezi visurile cu concentrare și dăruire – nu într-o bună zi, care s-ar putea să nu mai vină niciodată, ci chiar acum! Transformă-ți perspectiva asupra unei singure zile și vei descoperi astfel uriașul potențialul care așteaptă să fie valorificat odată cu fiecare nou răsărit.
 

SPUNE-MI CE OBICEIURI AI, CA SĂ-ȚI SPUN CUM VA ARĂTA VIITORUL TĂU!
 
Dacă în precedenta lui carte intitulată „Mereu învingător”, autorul de bestsellere New York Times, Mark Batterson, vorbea despre cele șapte obiceiuri care au puterea să ne transforme fundamental viața de zi cu zi, în cartea de față –  „Fă-o timp de o zi” – Mark Batterson ne invită să experimentăm pe cont propriu efectul energizant și beneficiile cu care vin la pachet deprinderea, sau dimpotrivă, renunțarea la un obicei, într-un interval de 30 de zile.
 
Destinul nu este un mister. Destinul înseamnă obiceiurile noastre zilnice. Însăși viața noastră se bazează pe aceste modele de comportament care pot fi constructive sau contraproductive.
 
Așadar, obținerea lucrurilor pe care ni le dorim, indiferent că este vorba despre  sănătate fizică sau mintală, libertate financiară sau relații mai împlinite și mai fericite, depinde de lucrurile pe care le facem și de lucrurile pe care nu le facem. Vestea bună este că, fiecare dintre noi se află în acest moment la doar un obicei distanță de o viață mai bună!  
 
DE TINE DEPINDE CUM ÎȚI VEI TRĂI URMĂTORII 30 DE ANI ! TREBUIE SĂ IEI INIȚIATIVA ACUM!
 
„Fă-o timp de o zi!” îți arată mai întâi cum să identifici un obicei care este „3M”: măsurabil, semnificativ și ușor de menținut. Ulterior, autorul te  îndrumă pas cu pas, timp de 30 de zile, să ți-l formezi, în cazul în care este un obicei bun, sau să renunți la el, în cazul în care este un obicei rău, folosind tehnici testate și certificate. Consideră așadar aceste 30 de zile un veritabil ritual de trecere la un nou capitol din viața ta, la o nouă normalitate, la un nou tu. Recompensa ar putea fi… viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna!
Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: pachetcartimarkbatterson
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 0.6 kg
Detalii despre autor