Puterea lui NU. Pentru că un cuvant mic poate aduce sănătate, abundenţă şi fericire - Ediţia a II-a

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-913-548-8

Oferta expiră în:

Carte Tiparita
29,25 Lei PRP:39,00 Lei Salveaza 25%
Anunță-mă când revine în stoc
Adaugă la favorite

Descriere

Puterea lui NU

ACT și Politon vă oferă cartea Puterea lui NU (The Power of No), de James Altucher și Claudia Azula Altucher.

Puterea lui NU propune o abordare proaspătă ca să devii maestru în arta utilizării lui «nu» pentru a spune da vieţii. Bazându-se pe o inteligenţă practică şi spirituală, James şi Claudia conduc cititorul ȋntr-o neaşteptată călătorie, care explorează o varietate de căi ce ne ȋmpiedică să fim pe deplin prezenţi aici şi acum. Cartea lor este plină de o magie care ȋţi poate schimba viaţa, dacă eşti îndeajuns de curajos să le urmezi exemplul!” (Cheryl Richardson, autoarea cărții „The Art of Extreme Self Care”)

Aveți dreptul să spuneți „nu” lucrurilor care vă afectează în mod direct. Aveți dreptul să vă alegeți anturajul, indiferent de ce vă impune societatea. Aveți dreptul să spuneți „nu” la orice stă în calea forței voastre creatoare și o împiedică să vă aducă o viață de abundență. Fiecare om este o combinație unică de ADN, mediu, cultură și experiențe personale. Pentru ca voi să spuneți „da” la ceva, acel ceva trebuie să fie special pentru voi.

Citiți mai multe informații despre cartea "Puterea lui NU"

Pagina oficială a cărții și a a lui James Altucher poate fi vizitată AICI

Iată lista celor șapte „Nu”-uri fundamentale:

 • Nu-ul care alege viața;
 • Nu-ul care aduce dragostea adevărată, creativitatea și abundența;
 • Nu poveștilor false;
 • Nu furiilor din trecut;
 • Nu sărăciei;
 • Nu zgomotului;
 • Nu către „mine”.

Autorii spun că puterea lui „nu” i-a ajutat, literalmente, să supraviețuiască. „Odată cu ea ne-am eliberat de societate, instituții, prieteni, iubiri, colegi, șefi și sisteme de credință care au încercat să clădească o cușcă în jurul nostru. Cei care au încercat și încă încearcă să ne controleze…. (puterea lui «nu») ne-a ajutat să îndepărtăm influențele negative din viețile noastre și să facem loc pentru influențele pozitive.”

Când începi să spui „nu” lucrurilor rele, „da”-urile sporesc în fiecare zi.

Puterea lui NU izvorăște din esența ființei voastre.

 • Aveți nevoie de discernământ (pentru a ști cum să vedeți structura miturilor din viața voastră);
 • Aveți nevoie de compasiune (ca să știți când puterea voastră poate provoca rău altora);
 • Aveți nevoie de sănătate (ca să aveți energia să creați viața pe care vreți să o trăiți).

Unul dintre exercițiile din carte se referă la faptul că fiecare persoană este media celor cinci oameni cu care își petrece timpul.

 • Cine sunt cei cinci oameni cu care vă petreceți timpul și care vă inspiră? Numiți-i;
 • Sunt ei oamenii în care puteți avea încredere? Sunt ei oamenii pe care îi ascultați?;
 • Sunt ei oamenii cu care puteți fi voi înșivă?;
 • Sunt ei oamenii care vă respectă nevoia de spațiu și de limite?;
 • Stabiliți momente, cu acești oameni, când puteți vorbi și vă puteți asculta unii pe alții;
 • Apoi, partea grea: ascultați-i.

James Altucher: „Ori de câte ori mă simt insultat sau nerespectat, intru într-un șir de gânduri greu de oprit. Dacă aș fi spus asta sau dacă aș fi ajuns mai târziu, sau dacă…

Unele gânduri se blochează în mintea noastră. Ca o bucată de hârtie capsată pe un stâlp de telefon, care face publicitate unui concert slab de rock. Când te mai gândești la acea persoană (sau la acel gând), șoptește-ți în minte «Nu». Dacă te mai gândești la acea persoană, șoptește-ți în minte un pic mai tare: «Nu». Și apoi mai tare. Și apoi chiar șoptește cu voce tare. Apoi mai tare. Apoi și mai tare. În cele din urmă nu te vei mai gândi la acea persoană. Pentru moment.”

Mintea și trupul oamenilor sunt învățate mai mult să facă pe plac decât sunt învățate să riște. Dar dacă toată lumea ar fi la fel la o petrecere, cum v-ați da seama dacă există cineva unic și special care se potrivește cu unicitatea voastră specială? Nu-ul sexului, Nu-ul creativității și Nu-ul abundenței înseamnă să aflați cine sunteți, ca să vă puteți da jos uniforma și să nu vă fie frică.

Autorul spune că singurele momente din viața sa în care și-a pierdut banii, a devenit disperat după oportunități sau și-a pierdut prieteni, relații, familie, au fost momentele în care a spus „da” prea des și prea repede.

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: 978-606-913-548-8
Editura ACT si Politon
Format: Carte Tiparita
Dimensiuni (L x l x Î): 13 x 13 x 1 cm
Greutate: 0.25 kg
Detalii despre autor

James Altucher este un antreprenor de succes, maestru de şah, ȋnvăţător spiritual şi scriitor. A ȋnfiinţat şi a condus mai mult de 20 de companii, dintre care unele au eșuat, în timp ce pe altele le-a vândut în schimbul unor sume mari. Dar, mai important, James a inspirat oamenii prin sute de evenimente, prin cărţile sale şi prin sesiunile sale săptămânale de Q&A de pe Twitter, vorbind despre teme care includ stresul, frica, anxietatea, afacerile, dragostea, banii şi relaţiile. Articolele sale au apărut ȋn multe canale media prestigioase, printre care The Wall Street Journal, ABC, The New York Observer, Elephant Journal, site-ul TechCrunch şi Thought Catalog. Blogul său, The Altucher Confidential, a atras mai mult de 15 milioane de cititori de la lansarea lui, în 2010. Este autorul a 12 cărţi, printre care se numără bestsellerurile: Choose Yourself (Alege-te pe tine însuți) şi I Was Blind but Now I See (Am fost orb, dar acum văd).

Carte Tiparita
Produse fizice : Carte Tiparita
Descărcați gratuit