Puterea lui NU

(0) Scrie o recenzie

ISBN: 978-606-913-549-5

Produs download (descărcabil)

Poate fi achiziționat online, prin Card bancar, SMS sau transfer bancar.  INSTRUCTIUNI DOWNLOAD 

eBook
23,21 Lei
Adaugă la favorite

Descriere

Puterea lui NU, de James Altucher și Clauzia Azula Altucher, vă este propusă, în limba română, de către ACT și Politon și în varianta ebook (pdf).

Nu este deloc o întâmplare că citiți acum aceste rânduri. Ați văzut titlul și v-a atras atenția. Cuvântul „Nu” din titlu. Sunteți, desigur, genul de persoană mai înclinată să spună da celor în nevoie decât nu celor care pur și simplu cer prea mult. Și vă gândiți să schimbați ceva în propria viață.

Ei bine, ați nimerit unde trebuie. Aceasta este cartea care vă ajută să vă exploatați puterea pe care e posibil să nu fi știut că o aveți. O putere care vă poate aduce în viață abundență, iubire și, în cele din urmă, pace.

Această putere i-a ajutat pe autorii cărții de față, după cum chiar ei mărturisesc, să îndepărteze influențele negative din propriile vieți și să facă loc pentru influențele pozitive. Să atragă bani, iubire, sănătate și oportunități.

„Este important ca în multe situații diferite de viață să vă puneți întrebarea: Ar trebui să spun nu? Dacă vă gândiți, meditați, dezbateți, cântăriți acest lucru, veți ajunge să înțelegeți mai profund cine sunteți, ce este bine pentru voi, pentru viața voastră și pentru oamenii din jurul vostru. În cele din urmă, veți ajunge în situații în care veți putea spune da abundenței care v-a fost întotdeauna menită. La urma urmei, în pofida titlului acestei cărți, scopul final este să spuneți da – să aduceți un Da fericit în viața voastră, unul care deschide ușa oportunităților, abundenței și iubirii. În fiecare zi suntem încântați de ceea ce a adus în viața voastră acest nou Da și știm că și tu vei fi la fel.”

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: altucher-978-606-8637-34-1
Editura ACT si Politon
Format: eBook
Dimensiuni (L x l x Î): 13 x 13 x 1 cm
Detalii despre autor
eBooks
Download (PDF, mobi, epub, OPF): eBook
Descărcați gratuit