Pachet audiobookuri James Altucher

(0) Scrie o recenzie
131,20 Lei PRP:164,00 Lei Salveaza 20%
Adaugă la favorite

Descriere

James Altucher este un reprezentant tipic pentru generația de scriitori de cărți motivaționale de azi. Antreprenor de succes, angel-investor, maestru în șah și scriitor prolific, James Altucher a cunoscut succesul pe toate planurile, chiar dacă până a ajunge aici a trebuit să se împace cu eșecul de mai multe ori. A înființat și a condus mai mult de 20 de companii (dintre care 17 nu au mers) și a investit în peste 30. Eșecurile prin care a trecut au reprezentat pentru el o sursă de învățare dar și de inspirație pentru cărțile pe care le-a scris.


Este autorul a peste 18 volume, inclusiv a bestsellerurilor Wall Street Journal: Puterea lui NU și Alege-te pe tine însuți. Podcastul său „The James Altucher Show” în care invită la discuții personalități precum: Tony Robbins, Mark Cuban, Pieter Thiel sau Arianna Huffington are până în prezent 30 de milioane de descărcări. 


Te întrebi cărui fapt i se datorează succesul? De ce cărțile lui au ajuns la peste 20 de milioane de oameni în doar nouă ani de la lansare? Ei bine, răspunsul îl poți găsi chiar pe prima pagină a site-ului său: https://jamesaltucher.com/.


Altucher își propune și reușește prin audiobookurile sale să ajute oamenii cu problemele lor tot mai frecvente și mai complicate pe care ajung să la aibă într-o lume aflată în continuă schimbare, lipsită de stabilitate, de siguranță, de satisfacții… Așadar, dacă te-ai aflat vreodată în una din următoarele ipostaze: de a fi un angajat blocat la un job care nu îți place, de a te chinui să achiți ratele la o casă pe care nu ți-o poți permite, de a scăpa de o relație în care nu te simți fericit și împlinit, de a te simți deprimat, etc, cărțile lui James Altucher îți vor fi de ajutor, pentru că ele au fost scrise cu gândul la astfel de oameni. 


De ce? Pentru că, după cum mărturisește însuși autorul a trecut prin toate aceste ipostaze și a găsit soluția de a ieși din situațiile limită, astfel încât, acum vrea să împărtășească cu cât mai mulți oameni propria lui experiență de viață și lecțiile pe care le-a extras din ea.


Pentru cei care se regăsesc în audiobookurile sale și își doresc să le achiziționeze, am creat un pachet special cu cărțile lui James Altucher la care beneficiezi în această perioadă de o reducere de 30%. Pachetul conține următoarele cărți:


Puterea lui NU


Cartea după care s-a realizat audiobookul, scrisă în colaborare cu Claudia Azula Altucher „Puterea lui NU” propune o abordare proaspătă pentru a deveni maestru în arta utilizării lui «nu» și pentru a spune da vieţii. Autorii vor să te convingă că ai dreptul să spui „nu” lucrurilor care te afectează în mod direct. Ai dreptul să îți alegi anturajul, indiferent de ce îți impune societatea. Ai dreptul să spui „nu” la orice stă în calea forței tale creatoare și o împiedică să îți aducă o viață de abundență. Fiecare om este o combinație unică de ADN, mediu, cultură și experiențe personale. Pentru ca tu să spui „da” la ceva, acel ceva trebuie să fie special pentru voi.


Autorii spun că puterea lui „nu” i-a ajutat, literalmente, să supraviețuiască. 


„Odată cu ea ne-am eliberat de societate, instituții, prieteni, iubiri, colegi, șefi și sisteme de credință care au încercat să clădească o cușcă în jurul nostru. Cei care au încercat și încă încearcă să ne controleze…. (puterea lui «nu») ne-a ajutat să îndepărtăm influențele negative din viețile noastre și să facem loc pentru influențele pozitive.”


Învață de la ei și fă loc influențelor pozitive în viața ta. 


Alege-te pe tine însuți 


Este o audiție perfectă de dezvoltare personală care îți vorbeşte despre continua schimbare a lumii în care trăim, subliniind importanţa de a miza pe propria fericire, alegându-ne pe noi înşine. Lumea în care trăim nu este niciodată aceeaşi. Pieţele pică. Joburile încep să dispară sau să fie automatizate. Industriile se reconfigurează şi se reproiectează chiar sub ochii noştri. Astfel, pentru că lucrurile sunt într-o continuă mişcare, nu mai putem avea certitudini. Tot ce înainte consideram a fi puncte de sprijin - facultăţile, şcolile, slujbele, instituţiile guvernamentale etc. - azi nu mai reprezintă pilonii existenţei noastre.


Autorul te ghidează cum să îți îndeplinești țelurile, cum să ai succes și să faci bani, bazându-te pe propriile forțe, pe tine însuți, pentru că știe că propriile tale forțe sunt nelimitate. Asta înseamnă de fapt să te alegi pe tine însuți într-un context în care puterile economice există pentru a le permite oamenilor să creeze, să facă milioane de dolari şi să schimbe lumea fără alte ajutoare. Există din ce în ce mai multe oportunităţi care se ivesc din cenuşa sistemelor anterioare care nu mai funcţionează după criza economică din 2008, noutatea fiind generatoare de prosperitate şi împlinire interioară (fericire şi sănătate), precum şi de succes extern (joburi şi împlinire financiară). Parcurge această lectură și află rețeta succesului a la Azula Altucher.


Alege-te pe tine însuți: Poveștile


În această carte vei regăsi o serie de povești adevărate trăite de autor și din care speră că a reușit să se aleagă pe el însuși. 


Cuprinzând capitole cu titluri precum „Trăiește-ți viața ca și cum toți ceilalți ar urma să moară azi”, „Cum l-am ucis pe Osama Bin Laden”, „Cum l-am făcut pe Yasser Arafat să piardă două milioane de dolari” sau „De ce ar trebui să se arunce cu o grenadă în mine”, cartea de față nu are cum să nu îți stârnească curiozitatea. Ritmul alert și amuzant în care este concepută te va cuceri cu siguranță, și mai mult decât atât vei putea să îți extragi singur din această lectură lecțiile pentru propria viață. 


Profită de reducerea de 30 % și bucură-te de un timp de calitate petrecut în „compania” cărților unuia dintre cei mai buni autori de literatură motivațională contemporani.Mai mult
Etichete:  #Dezvoltare-personala
Detalii produs
ISBN: Pachet audiobookuri James Altucher
Editura ACT si Politon
Detalii despre autor

James Altucher este un antreprenor de succes, maestru de şah, ȋnvăţător spiritual şi scriitor. A ȋnfiinţat şi a condus mai mult de 20 de companii, dintre care unele au eșuat, în timp ce pe altele le-a vândut în schimbul unor sume mari. Dar, mai important, James a inspirat oamenii prin sute de evenimente, prin cărţile sale şi prin sesiunile sale săptămânale de Q&A de pe Twitter, vorbind despre teme care includ stresul, frica, anxietatea, afacerile, dragostea, banii şi relaţiile. Articolele sale au apărut ȋn multe canale media prestigioase, printre care The Wall Street Journal, ABC, The New York Observer, Elephant Journal, site-ul TechCrunch şi Thought Catalog. Blogul său, The Altucher Confidential, a atras mai mult de 15 milioane de cititori de la lansarea lui, în 2010. Este autorul a 12 cărţi, printre care se numără bestsellerurile: Choose Yourself (Alege-te pe tine însuți) şi I Was Blind but Now I See (Am fost orb, dar acum văd).