-50%
ASCULAȚI GRATUIT UN FRAGMENT

Cele 10 secrete ale succesului şi păcii lăuntrice

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

Format: MP3, 160-320 kbps - stereo

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-8739-69-4

Oferta expiră în:

Audiobook
17,00 Lei PRP:34,00 Lei Salveaza 50%
Adaugă la favorite
Durata: 2 ore și 39 de minute

Lectura: Nae Alexandru

Descriere

Cele 10 secrete ale succesului și păcii lăuntrice

ACT și Politon vă oferă cartea audio Cele 10 secrete ale succesului și păcii lăuntrice (10 Secrets For Succes and Inner Peace), de Wayne W. Dyer. În lectura actorului Nae Alexandru, în limba română, acest audiobook vă prezintă 10 principii ale succesului și păcii lăuntrice care, dacă sunt stăpânite și practicate zilnic, vă vor ghida către sentimentul de liniște datorat cunoașterii păcii Spiritului în propria viață.

„De-a lungul ultimelor trei decenii, mi s-a cerut adesea să țin cuvântări pe la licee și facultăți. Cititorii mei mă încurajează frecvent să mă adresez tinerilor adulți care se îmbarcă în călătoria către maturitate și să le ofer «secretele» mele pentru a fi plini de succes și fericiți.” (Wayne W. Dyer)

Dr. Dyer a constatat că majoritatea cărților de acest fel pun accentul pe importanța muncii asidue, dedicării, realizării de planuri financiare, strategiilor relaționale, alegerii carierei potrivite, ascultării vârstnicilor, respectului față de reguli etc. Acestea sunt sfaturi bune și cu siguranță îi ajută pe cei care aleg să asculte de această înțelepciune și să o aplice. Din experiența sa însă, Wayne W. Dyer se întreabă: „Și asta-i tot?”

Astfel, prezentul audiobook este conceput cu speranța că vă va ajuta să evitați acele sentimente de inadecvare și să simțiți pacea lui Dumnezeu, care definește cu adevărat succesul. Ascultați aceste secrete cu inima deschisă.

Citiți mai multe informații despre cartea audio "Cele zece secrete ale succesului și păcii lăuntrice"

Mentalitatea miracolului

În toate cazurile în care cineva a experimentat o vindecare spontană sau a depășit ceva ce era considerat imposibil de depășit, acea persoană a trecut printr-o schimbare completă de personalitate. Nimeni nu poate experimenta miracole spontane divine dacă nu se percepe pe el însuși ca fiind divin. „La Dumnezeu toate sunt cu putință” (Matei 19,26).

Este necesar să fiți deschiși către orice și să renunțați la atașamentele voastre față de ceea ce ați fost instruiți să credeți. Mintea trebuie deschisă către toate posibilitățile, deoarece indiferent dacă voi credeți că ceva este posibil sau imposibil, oricum veți avea dreptate. Acordul vostru cu realitatea și cu tot ceea ce este posibil determină ceea ce veți deveni.

Unul dintre secretele prezentate aici exprimă, așadar, necesitatea unei minți deschise către orice și neatașată de nimic.

Muzica dinlăuntrul vostru

„Când te naști, munca ta îți este sădită în inimă.” (Kahlil Gibran)

Acordați-vă un moment și răspundeți-vă la câteva întrebări: Care este munca voastră? Scopul vostru? Îl trăiți în felul în care vă îndeamnă inima?

Oamenii sunt însoțiți întotdeauna de o prezență intuitivă, invizibilă. Conform lui Dyer, „făptura aceasta micuță este propria ta moarte, îndemnându-te să începi acel lucru pentru care ai fost adus aici, căci ai doar un număr limitat de zile pentru a-l împlini, iar apoi corpul tău va pleca din această vizită. Tovarășul tău invizibil te va înghionti atunci când îți petreci încă o zi făcând ceea ce altcineva ți-a dictat, dacă nu face parte din pasiunea ta în viață. Cel mai probabil, datorită gândurilor tale de frustrare, vei ști întotdeauna când te abați de la scopul tău. Ai putea, totuși, să nu acționezi mereu în baza acestui fapt cunoscut, pentru că emisfera stângă a creierului tău nu și-a adunat curajul de a se supune poruncii despre care emisfera dreaptă a creierului știe că este destinul tău. Vocea ta lăuntrică intuitivă continuă să te îndemne să cânți muzica pe care o auzi, astfel încât să nu mori fără a o elibera dinăuntrul tău.”

E nevoie să vă găsiți pasiunea în ceea ce vă inspiră cel mai mult. Cuvântul inspiră este format din alăturarea cuvintelor „in” și „spirit”. Nu trebuie să întrebați niciodată despre scopul vostru atunci când sunteți inspirați. 

Singurul lucru care vă va împiedica să cântați muzica pe care o auziți și să avansați în ritmul unic pe care îl experimentați înlăuntrul vostru este frica.

„S-ar putea să te surprindă, dar eșecul este o iluzie. Nimeni nu eșuează vreodată la ceva. Tot ceea ce faci produce un rezultat. Dacă încerci să înveți cum să prinzi o minge de fotbal american și cineva ți-o aruncă, iar tu o scapi, nu înseamnă că ai eșuat. Pur și simplu ai produs un rezultat. Întrebarea reală este ce faci tu cu rezultatele pe care le produci. Pleci și te plângi că ești un eșec în materie de fotbal american sau spui «Arunc-o din nou» până când, într-un final, reușești să prinzi mingiile de fotbal? Eșecul este o judecată.”

Doar ceea ce aveți poate fi dăruit. Autorul spune că tot ceea ce simțiți și experimentați reprezintă rezultatul a ceea ce el numește „energii de atracție”. Una dintre cele mai importante lecții pe care le puteți deprinde și practica este că universul vă răspunde cu aceeași energie pe care o trimiteți în afară. Dacă ceea ce dăruiți este respect de sine și iubire de sine, universul, prin energia de atracție, vă va întoarce iubirea și respectul pe care le-ați emanat.

„Cum îmi pot găsi scopul?” este întrebarea pe care Wayne W. Dyer o primește cel mai des. Scopul se referă la ajutorul acordat.

Acceptarea tăcerii

În lumea tumultoasă de astăzi, sunetele nenaturale produse de om (sirene, echipamente de construcție, avioane cu reacție, drujbe etc.), vă invadează simțurile și țin tăcerea la distanță. Spațiul dintre notele muzicale este de fapt cel care face muzica de care vă bucurați. Fără spații, totul ar fi doar o notă neîntreruptă și zgomotoasă.

Tăcerea este singura experiență indivizibilă pe care o puteți avea. Tăiați tăcerea în două și ceea ce obțineți este și mai multă tăcere. Aceasta este singura cale de a experimenta unitatea și indivizibilitatea lui Dumnezeu.

Trăirea momentului prezent

Nu mulți oameni posedă disponibilitatea și abilitatea de a trăi în prezent. Aveți, într-adevăr un trecut, dar nu acum! Aveți un viitor, dar nu acum! Veți ajunge să Îl cunoașteți cu adevărat pe Dumnezeu doar când veți renunța la trecutul și viitorul din mintea voastră și vă veți contopi pe deplin cu clipa prezentă, căci Dumnezeu este întotdeauna aici și acum.

Dr. Dyer vă îndeamnă să găsiți o cale de a vă transforma istoria personală și, pe măsură ce faceți asta, să vă reamintiți că transformați orice credință și pe toate pe care le-ați folosit ca etichete sau indicatori ai limitărilor voastre.

Mintea care a creat problema nu poate rezolva problema

Lumina dizolvă întotdeauna întunericul. Spiritul șterge întotdeauna problemele. Problemele există ca niște credințe ale minții voastre dirijate de ego, incapabilă să conceptualizeze o conștientizare a minții voastre spirituale, la fel cum întunericul nu are nici un concept al luminii.

Propriile gânduri sunt sursa oricărui lucru din viața fiecărui individ.

Dorința voastră de a face ceva cu privire la cele mai josnice energii vă va motiva să fiți mai iubitori, mai simțitori și mai împăcați.

În cadrul audiobookului sunt prezentate trei niveluri ale conștiinței:

 • Conștiința egoului;
 • Conștiința de grup;
 • Conștiința mistică.

Resentimentele nu pot fi justificate

Înlăturarea vinei înseamnă a nu pune pe seama nimănui responsabilitatea pentru ceea ce experimentați. Cineva vă spune ceva ce considerați a fi jignitor și, mai degrabă decât să optați pentru resentimente, sunteți capabili să depersonalizați ceea ce tocmai ați auzit și să răspundeți cu bunătate. Ați prefera să fiți buni decât să aveți dreptate.

Egoul este cel care vă cere ca lumea și toți oamenii din ea să fie așa cum credeți voi că ar trebui să fie. Practicați iertarea pentru a îi lăsa pe alții să știe că nu mai vreți să fiți într-o stare de ostilitate cu acea persoană și pentru a vă elibera de energia autodistructivă a resentimentelor.

Comportați-vă ca și cum

Cu cât vă vedeți mai mult ca ceea ce v-ar plăcea să deveniți, cu atât veți fi mai inspirați. Coincidențele nu există. Pe măsură ce puneți din ce în ce mai mult din energia voastră în ceea ce intenționați să manifestați, începeți să vedeți acele intenții materializându-se. Legea atracției este pusă în joc, iar gândurile voastre devin „energii de atracție”.

Prețuiți divinitatea

„Pe chipurile bărbaților și femeilor, eu îl văd pe Dumnezeu.” (Walt Whitman)

Oamenii nu pot fi niciodată separați de ceea ce i-a creat. Cât timp în minte sunteți separați de sursa voastră, pierdeți puterea divină, puterea sursei voastre. Egoul este cel care insistă că sunteți o ființă separată, că personalitatea și corpul vostru sunt esența voastră și că voi sunteți într-o competiție cu fiecare alt ego pentru a obține partea voastră, care este limitată și finită. Egoul vă menține într-o stare constantă de frică, grijă, stres și anxietate. Vă imploră să fiți mai buni decât toți cei din jurul vostru. Menține starea de separare față de Dumnezeu și vă permite să fiți îngroziți de propria divinitate.

Înțelepciunea

Înțelepciunea înseamnă evitarea tuturor gândurilor care vă slăbesc.

Odată ce realizați că ceea ce gândiți este sursa experienței voastre asupra realității, atunci veți începe să acordați mai multă atenție lucrurilor pe care le gândiți în fiecare moment. Gândurile determină dacă aveți putere sau sunteți slăbiți. Mintea este un instrument puternic în crearea sănătății.

Dr. Wayne W. Dyer a fost unul dintre cei mai celebri autori, psihologi și conferențiari pe teme de dezvoltare personală și spiritualitate, renumit în întreaga lume. Supranumit „părintele motivaţiei” și considerat totodată iniţiatorul mişcării de „self-development” sau „self-empowerment”, Dyer a publicat 40 de cărți, peste jumătate dintre acestea ajungând în topul prestigioasei reviste New York Times. Cartea sa de debut, „Your Erroneous Zones” (Zonele tale eronate), publicată în SUA în 1976, s-a aflat pe lista bestsellerurilor New York Times pentru aproape un an de zile și s-a vândut, până în prezent, în circa 35 de milioane de exemplare. Printre cele mai cunoscute lucrări ale sale se mai numără și „Wishes Fulfilled” (Dorințe împlinite), „101 Ways to Transform Your Life” (101 căi de a-ți transforma viața) – ambele apărute în format audiobook tot la Editura Act și Politon ‒ , „Everyday Wisdom” (Înțelepciunea de zi cu zi), „The Power of Intent” (Puterea intenției). Materialele audio și video de meditație concepute de Dyer pentru publicul său sunt și ele extrem de apreciate. Articolele sale au apărut în publicații de renume, printre care „Time”, „Reader′s Digest” și „Harper′s Bazaar”. A avut mii de apariții în programe populare de radio și televiziune, printre care „The Today Show”, „The Tonight Show” și „Oprah”. În 1987 i s-a decernat Premiul „Golden Gavel” pentru cel mai bun speaker motivațional. În ultima perioadă a vieții, atunci când nu călătorea pentru a-și susține mesajul motivațional, în cadrul conferințelor sale, Dyer își petrecea timpul scriind, la reședința sa din Maui, Hawaii.

Citiți mai multe informații despre actorul Nae Alexandru

Nae Alexandru

Nae Alexandru s-a născut pe 23 ianuarie 1977. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1999 la clasa profesorului Mircea Albulescu. De asemenea a absolvit și la Universitatea Media, specializarea – regie film, la clasa prof. Șerban Marinescu.

Din anul 2000 a fost angajat la Teatrul Evreiesc de Stat din București, iar din 2007 este actorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

A fost distribuit în numeroase piese de teatru, din care amintim câteva: „Unchiul Vanea” (de A.P. Cehov); „Micii burghezi” (Maxim Gorki); „Livada de vișini” (A.P. Cehov); „Doctor fără voie” (Moliere).

Nae Alexandru spune că niciodată nu s-a gândit să facă altă meserie decât aceea de actor: „Eram înnebunit după Louis de Funes, imitam perfect orice actor de la Bibanu’ la Jean Constantin, le știam filele pe dinafară…Am terminat facultatea la 22 de ani…să fii actor la 22 de ani e o chestie senzaţională. Mi-am zis că văd eu ce-o să fac. Am plecat, mi-am făcut vacanţa cu iubita deatunci şi m-am întors în toamnă în Bucureşti, acasă. Şi am început să bat la uşile teatrelor. Nu mi-a deschis nimeni nicio uşă. Nu mă ştiţi din facultate? Da, da, vino mâine. Poimâine – vino răspoimâine... de unde? Şi-am ajuns la Horia Popescu, care mi-a zis: dragă, ce săţi dau eu ţie să joci? Eu montez la Naţional, te halesc ăştia pe-aici. La cine-ai terminat? La Albulescu. Aoleo, eu l-am făcut actor pe Albulescu, eu i-am dat să joace. Şi m-a băgat Horia Popescu într-un spectacol, “Moartea unui comis voiajor”, în figuraţie. Ieşeam de sub scenă şi ziceam: sunt colegul fiului dvs. Şi el zicea: bravo, bravo, vă dau voie să vă jucaţi fotbal în spatele casei. Ne duceam în spatele decorului şi băteam mingea. Asta a fost primul meu rol „mare” la Naţional. Şi după aceea am mai colaborat la “În numele trandafirului”, tot în figuraţie. M-am dus apoi la un concurs la Braşov, la Teatrul dramatic, unde era director Mircea Cornişteanu. După concurs m-a chemat în birou şi mi-a zis: bravo, ai luat concursul, dar noi suntem la sfârşitul lui februarie şi te-angajez în septembrie. Şi i-am zis: şi ce fac până-n septembrie? Păi n-am ce să fac cu tine acum, că eu fac doar Gaiţele, distribuţia e făcută, nu am în ce să te bag! Asta e, ne vedem în toamnă. Şi am venit la Bucureşti, mai panicat...” (Nae Alexandru într-un interviu evz.ro)

În colaborarea cu ACT și Politon, Nae Alexandru este naratorul următoarelor cărți audio:

 • Dorințe împlinite;
 • Școala vieții;
 • Cele 7 obișnuințe ale oamenilor extraordinar de eficace;
 • EU SUNT Dorințe împlinite;
 • O poveste magică;
 • Regatul piticilor;
 • Am iubit pătimirea;
 • Vedenia;
 • Urâtul;
 • Cele 10 secrete ale succesului și păcii lăuntrice.
Mai mult
Etichete:  #spiritualitate
Detalii produs
ISBN: dyer-978-606-8739-69-4
Editura ACT si Politon
Format: Audiobook
Greutate: 0.08 kg
Detalii despre autor

Wayne W. Dyer (1940 – 2015) a fost doctor în psihologia de consiliere, scriitor și conferențiar pe teme de psihologie și spiritualitate, dar și un foarte apreciat speaker motivațional, distins în anul 1987 cu premiul Golden Gavel. Cartea lui de debut – Zonele tale eronate – s-a bucurat de un succes răsunător, devenind una dintre cele mai bine vândute cărți din toate timpurile. Wayne Dyer este autorul a peste 40 de cărți (pentru copii, adolescenți și adulți), multe dintre acestea devenind bestsellere la nivel internațional. „Există o soluție spirituală pentru orice problemă/ There Is a Spiritual Solution To Every Problem”, „Înțelepciunea evurilor/ Wisdom of the Ages”, „Cele 10 secrete ale succesului și păcii lăuntrice / 10 Secrets for Succes and Inner Peace”, „Fii stăpân pe viața ta! / Pulling Your Own Strings” sunt doar câteva dintre cărțile de succes ale lui Wayne Dyer apărute la Editura ap!

 

Audiobooks
Produse fizice (MP3): Audiobook