Pachet cărți Wayne Dyer

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
163,17 Lei PRP:233,10 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Descriere

Cât de neputincioși suntem noi oamenii? Sau dimpotrivă, cât de puternici?


La fiecare dintre aceste întrebări, Wayne Dyer – unul dintre cei mai influenți scriitori americani de literatură self-help, dar și unul dintre cei mai apreciați speakeri motivaționali din toate timpurile, ar răspunde că tu ești singurul responsabil pentru cât de neputincios, sau dimpotrivă, puternic ești.


Iar ca să fim foarte sinceri cu noi înșine, trebuie să spunem că istoria a dovedit în nenumărate rânduri faptul că noi oamenii suntem mult mai puternici decât ne-am fi imaginat vreodată. Dacă nu am fi fost altfel decât extraordinar de puternici, Tsutomu Yamaguchi și alți 160 de japonezi la fel de puternici ca el nu ar fi devenit „niijuu hibakusha” - termenul folosit astăzi în Japonia cu referire la supraviețuitorii ambelor bombardamente atomice de la Hiroshima și Nagasaki.


Dacă nu am fi fost altfel, decât extraordinar de puternici, Roberto Canessa, Nando Parrado și alți 14 norocoși ca ei nu ar fi supraviețuit timp de 72 de zile în Anzi, la altitudinea de 3600 de metri, fără hrană, haine groase, rezerve de oxigen și medicamente după prăbușirea în toamna anului 1972 a cursei 571 a Forțelor Aeriene Uruguayene. 


Dacă nu am fi fost altfel decât niște ființe minunate, polonezul Witold Pilecki nu s-ar fi dat drept evreu lăsându-se apoi prins și închis la Auschwitz, unde a îndurat chinuri groaznice, doar pentru a relata lumii întregi despre ororile care aveau loc acolo. 


Iar poveștile despre oameni normali care au reușit să facă lucruri extraordinare ar putea continua cu numeroase alte exemple la fel de impresionante. 


Așadar, de ce să alegem să fim slabi, în loc să fim extraordinari?


Dacă te-ai întrebat vreodată cum pot unii oameni să treacă prin experiențe traumatizante și să continue să rămână oameni, trăindu-și apoi viața împăcați și fericiți, ca și cum nimic ieșit din comun nu li s-ar fi întâmplat. 


Dacă te-ai surprins de prea multe ori plângându-te de viața ta, fără a avea neapărat un motiv întemeiat. 


Dacă treci prin viață mai mult ca o victimă decât ca un învingător. 


Dacă ții cont mai mult de părerile celorlalți și mai puțin de propriile opinii și valori. 


Dacă ai vrea să ai mai mult curaj, mai multă încredere, mai multă voință, dar și o minte deschisă către orice și atașată de nimic. 


Dacă vrei să fi mai încrezător și mai optimist, cărțile lui Wayne Dyer, supranumit „părintele motivației” ar trebui să fie lecturi obligatorii pentru tine. 


De aceea, am pregătit special pentru tine acest pachet de cărți care conține unele dintre cele mai iubite titluri ale lui Wayne Dyer și la care beneficiezi acum de o reducere de 30%. Pachetul conține următoarele cinci cărți:


Zonele tale eronate


De ce ești nefericit? Din cauza ta sau a celor din jurul tău? De ce nu ai încredere în tine? Pentru că cei din jur cred că tu nu ești îndeajuns de bun sau pentru că tu crezi asta? De ce ai nevoie de aprobarea celor din jur pentru tot ce faci, ce gândești, ce decizi? E din vina ta sau poate că tu ești doar victima acestui comportament indus tocmai de cei care ar fi trebuit să sădească în tine semințele încrederii?

Acestea sunt doar o parte din temele de gândire pe care ți le propune cartea de față, care vorbește despre zonele tale eronate, adică despre acele aspecte ale vieții tale care te împiedică să atingi succesul și fericirea.


Cartea vorbește despre noi și despre defectele pe care le avem. Însă, așa cum era de așteptat de la un psihoterapeut, Wayne Dyer nu se preocupă în această carte doar de ceea ce este greșit în purtarea noastră de zi de zi, ci mai cu seamă de oferirea de soluții pentru a corecta aceste defecte, astfel încât traiul nostru să devină ceea ce ar merita să fie cu adevărat: o sărbătoare! Fiecare capitol al cărții este conceput astfel ca o ședință de consiliere psihologică și include: explorarea dificultății și a contextelor în care comportamentul distructiv iese la iveală, analiza comportamentului autodistructiv, înțelegerea profundă a cauzelor sale și strategiile concrete pentru eliminarea ariei problematice.


Așadar, scopul parcurgerii acestei cărți nu ar trebui să fie doar acela de a-ți satisface  curiozitatea și pasiunea pentru citit, ci eliberarea din zonele tale eronate, pentru a ajunge astfel să te bucuri de viața pe care ți-o dorești!


Fii stăpân pe viața ta!


Ești o victimă sau un învingător? Cu alte cuvinte, îți trăiești viața așa cum vor mama, tata, bunicii, profesorii și șefii tăi? Sau trăiești așa cum consideri tu că ar trebui celebrată această sărbătoare care se numește „viață“?


Fii stăpân pe viața ta este cartea care te va ajuta să îți dai seama cu exactitate în ce tabără te afli și să îți însușești filozofia și practica non-victimizării, pentru a începe să îți afirmi libertatea personală prin comportamente net îmbunătățite – în familie, la locul de muncă sau în banale împrejurări cotidiene.


Prin urmare, dacă simți că ești manipulat – la serviciu (de șefi sau colegi care te intimidează), acasă (de membri ai familiei care profită de lipsa ta de fermitate) sau în situații de zi cu zi (la restaurant, la un service auto, la magazin, la hotel, la un interviu pentru o slujbă, etc.) – de oameni care încearcă să exploateze lipsa ta de încredere în sine, înseamnă că e timpul să încerci să schimbi ceva.


Volumul de față te va ajuta să te cunoști mai bine pe tine însuți și să schimbi modul în care gestionezi relațiile cu cei din jur, convingându-te totodată că nu te poți simți cu adevărat fericit și împlinit atât timp cât nu ești tu cel care ține frâiele propriei vieți. Iar viața asta este prea scurtă pentru a-i risipi prețioasele clipe, așadar de ce ai alege să fii o victimă când ai tot ce îți trebuie pentru a fi un învingător?


Există o soluție spirituală pentru orice problemă 


Această carte este deopotrivă o călătorie spirituală, o experiență revelatoare, o meditație și totodată o carte despre viață, care te îndeamnă să trăiești pornind de la alte principii, furnizându-ți în același timp o altă viziune despre existența noastră efemeră. Wayne Dyer, prin volumul de față, te îndrumă să reconsideri viața pornind de la „dansul” celor mai mici particule ale ei: molecule, atomi și electroni, convingându-te simultan să cauți rezolvarea problemelor nu cu mintea, ci cu sufletul, pentru că: „Gândirea este sursa problemelor. Inima ta deține soluția pentru rezolvarea lor.”


Autorul dezvăluie de altfel pe parcursul cărții strânsa legătură care există între trup și spirit, dar și modalitatea de a ne vindeca trupul de boli, vindecându-ne mai întâi spiritul de gânduri vătămătoare: „inteligența care sălășluiește în corpul tău va deveni absolut orice o proiectezi tu să fie. Ea va crea un corp sănătos sau bolnăvicios, în funcție de cum hotărăști tu să-ți folosești mintea.” În plus, potrivit lui Dyer, „spiritul dă viață, trupul nu folosește la nimic”.


Cartea e structurată în două părți. Prima parte surprinde și exemplifică ideea că o soluție spirituală este ușor accesibilă pentru orice problemă și pentru orice, iar a doua parte se structurează în jurul Rugăciunii Sfântului Francisc din Assisi care surprinde mesajul fundamental al cărții:


„Aducând frecvențele mai înalte ale spiritului în prezența frecvențelor joase ale problemelor, problemele vor dispărea.”


Cele 10 secrete ale succesului și păcii lăuntrice


Cum ne putem găsi liniștea lăuntrică în lumea zbuciumată în care trăim? Sau mai bine zis, mai putem fi liniștiți și împăcați în condițiile în care evenimentele care pot să ne dea viața peste cap într-o clipită se succed cu o viteză din ce în ce mai mare? 


Wayne Dyer crede că putem atinge succesul și pacea lăuntrică cunoscând cele 10 secrete despre care vorbește în această carte. O carte, care, prin modul în care este scrisă și prin tonalitatea ei ne poate aduce ea însăși liniștea. Te invit să o citești și să te transformi în vederea atingerii succesului și a păcii lăuntrice conform celor 10 secrete. Înțelepciunea evurilor 


Această carte este mai mult decât o lectură, este o invitație la, și un prilej de, meditație. Este o carte care te „hrănește” atunci când îți simți spiritul înfometat, ideală pentru momentele în care te cuprinde sentimentul că sensul și scopul vieții îți scapă printre degete. O carte cu care să îți delectezi sufletul și mintea. O carte din care să extragi noi lecții despre viață, pe care să le aplici ulterior în propria existență pentru a te simți mai împlinit și mai fericit. O carte care te va convinge să îți lași viața să fie îndrumată de măreție.


Cartea cuprinde 60 de eseuri care abordează tot atâtea teme, dintre care amintim: meditația, echilibrul, timpul, speranța, iubirea, rugăciunea, inspirația, leadershipul, nonconformismul, încrederea în sine, familia, iertarea, solitudinea, misterul etc. Fiecare dintre aceste teme este tratată pornind de la o opinie formulată de mari mentori și lideri spirituali ai omenirii, care ne-au lăsat o valoroasă moștenire spirituală prin operele și creațiile lor, precum: Rudyard Kipling, Walt Whitman, Goethe, Percy Bysshe Shelly, John Keats, William Shakespeare, Michelangelo, Leonardo Da Vinci, Omar Khayyam sau Buddha etc. 


O călătorie spirituală prin veacurile de înțelepciune ale omenirii în urma căreia cu siguranță vei deveni mai bogat și mai inspirat!

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: pachetcartiwaynedyer
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 1.2 kg
Detalii despre autor

Dr. Wayne W. Dyer (1940, Michigan‒2015, Hawaii) a fost unul dintre cei mai celebri autori, psihologi și conferențiari pe teme de dezvoltare personale și spiritualitate, renumit în întreaga lume. Supranumit „părintele motivaţiei” și considerat totodată iniţiatorul mişcării de self-development sau self-empowerment, Dyer a publicat 40 de cărți, peste jumătate dintre acestea ajungând în topul prestigioasei reviste New York Times. Cartea sa de debut, Your Erroneous Zones (Zonele tale eronate), publicată în SUA în 1976, s-a aflat pe lista bestsellerurilor New York Times pentru aproape un an de zile și s-a vândut, până în prezent, în circa 35 de milioane de exemplare. Printre cele mai cunoscute lucrări ale sale se mai numără și Wishes Fulfilled (Dorințe împlinite), 101 Ways to Transform Your Life (101 căi de a-ți transforma viața) – ambele apărute în format audiobook la Editura Act și Politon ‒ , Everyday Wisdom (Înțelepciunea de zi cu zi), The Power of Intent (Puterea intenției). Materialele audio și video de meditație concepute de Dyer pentru publicul său sunt și ele extrem de apreciate. Articolele sale au apărut în publicații de renume, printre care Time, Reader′s Digest și Harper′s Bazaar. A avut mii de apariții în programe populare de radio și televiziune, printre care The Today Show, The Tonight Show și Oprah. În 1987 i s-a decernat Premiul Golden Gavel pentru cel mai bun speaker motivațional. În ultima perioadă a vieții, atunci când nu călătorea pentru a-și susține mesajul motivațional, în cadrul conferințelor sale, Dyer își petrecea timpul scriind, la reședința sa din Maui, Hawaii.