Fără scuze! Ceea ce spui îți poate sta în cale

(0) Scrie o recenzie
PRODUS FIZIC

Poate fi achiziționat și cu plata ramburs. Se livrează prin curier.

ISBN: 978-606-913-615-7

Oferta expiră în:

Carte Tiparita
14,00 Lei PRP:28,00 Lei Salveaza 50%
Adaugă la favorite

Descriere

FĂRĂ SCUZE! Ceea ce spui îți poate sta în cale / No Excuses!: How What You Say Can Get In Your Way de Dr. Wayne W. Dyer și Kristina Tracy este o carte care dezbate probleme de oameni mari adaptate la nivelul de înțelegere al celor mici.


Dr. Wayne W. Dyer (1940 – 2015) este un scriitor american care s-a bucurat de foarte mult succes, în special printre oamenii mari, dar a decis să scrie și cărți pentru cei mai mici și mai simpatici cititori pentru că a iubit foarte mult copiii. Autorul acestei cărți a fost tatăl a opt copii: Tracy, Shane, Stephanie, Skye, Sommer, Serena, Sands și Saje. El a trăit în Maui (Hawaii, SUA) o insulă aproape la fel de frumoasă ca Paradisul...


Coautoarea cărții, Kristina Tracy este scriitoare și mamă totodată, fiind pasionată de o mulțime de lucruri interesante precum: grădinăritul, amenajările interioare și călăritul. Locuiește în California alături de soțul ei și cei doi copii, Ava și Dane.


Imaginile deosebit de reușite ale acestei cărți au fost realizate de ilustratoarea Stacy Heller Budnick care s-a născut în Carolina de Nord (SUA) însă s-a mutat mai târziu la New York pentru a fi mai aproape de muzee și pizza grozavă care se găsește acolo. Ea locuiește împreună cu soțul ei Steven și cele două fiice ale sale Alley și Arielle. 


A patra carte pentru copii semnată de autorul de bestselleruri motivaționale și de dezvoltare personală pentru adulți Dr. Wayne W. Dyer își propune să le arate copiilor așadar cât de mult rău pot face scuzele. Autorul le atrage atenția micuților așadar, că scuzele pot fi mult mai nocive decât inocenta „câinele mi-a mâncat tema” și pot ajunge chiar să îi împiedice să își atingă adevăratul potențial. Și ce poate fi mai trist decât un om care nu și-a atins adevăratul potențial?


Deși problema dezbătută este cât se poate de serioasă, autorul a avut grijă să o „îmbrace” într-o poveste adorabilă despre un băiețel care ajunge să își împlinească marele vis: acela de a deveni biolog marin.
Până a ajunge să își trăiască marele vis inspirat de dragostea pentru țestoasele marine, a învățat pe parcurs însă, ce înseamnă scuzele, cum te pot împiedica ele să ajungi unde vrei, și cum, uneori e mai bine să treci peste părerile celorlalți și să crezi în tine și în forțele uriașe pe care le pot declanșa înăuntrul tău dorințele la fel de uriașe.


Astfel, povestea ne poartă pe cărarea vieții acestui băiețel, care intenționat nu are nume, pentru ca voi să îi găsiți unul, și îl vedem cum trece de a la gândi astfel:


„Motive să NU devin biolog marin:


Nu sunt destul de isteț.


E nevoie de mult timp.


E prea greu.


Familia mea va fi dezamăgită.


Costă prea mult.”

La a gândi ca un adevărat învingător. Adică astfel:


„GATA CU SCUZELE!


Sunt isteț.


Nu contează cât de mult timp îmi va lua.


Voi găsi o cale să-mi plătesc facultatea.


Nu mi-e teamă să-mi asum riscul.”
Cine îi predă lecția despre scuze? Și cum anume? Și mai ales ce concluzii trage micuțul în legătură cu forța distructivă a scuzelor? Toate se găsesc în această carte pe care autorul ți-o recomandă cu mult drag:
„Dragi părinți și profesori,


Am scris de curând o carte pentru cei mari intitulată Excuses Begone! (Gata cu scuzele!), în care le arăt cum să obțină ceea ce își doresc în viață lăsând definitiv deoparte scuzele pe care le tot inventează. Nu ar fi grozav dacă și copiii ar putea învăța de la o vârstă fragedă să nu mai recurgă mereu la scuze?


Odată ce copiii vor înțelege cât de des se folosesc de scuze și își vor da seama că ele îi împiedică să-și atingă scopurile, vor putea începe să-și schimbe aceste obiceiuri și să se elibereze de gândurile care îi constrâng.


Din această carte, copilul tău va învăța:


de unde vin scuzele,


de ce oamenii inventează scuze,


cum să nu mai caute scuze.
Sper că atât tu, cât și copilul tău vă veți îmbogăți cunoștințele citind aceste pagini, veți învăța unul de la celălalt și vă veți bucura de o viață FĂRĂ SCUZE!” (Dr. Wayne Dyer)Mai mult
Etichete:  #povesti
Detalii produs
ISBN: 9786069136157
Editura ACT si Politon
Format: Carte Tiparita
Greutate: 0.24 kg
Detalii despre autor

Dr. Wayne W. Dyer (1940, Michigan‒2015, Hawaii) a fost unul dintre cei mai celebri autori, psihologi și conferențiari pe teme de dezvoltare personale și spiritualitate, renumit în întreaga lume. Supranumit „părintele motivaţiei” și considerat totodată iniţiatorul mişcării de self-development sau self-empowerment, Dyer a publicat 40 de cărți, peste jumătate dintre acestea ajungând în topul prestigioasei reviste New York Times. Cartea sa de debut, Your Erroneous Zones (Zonele tale eronate), publicată în SUA în 1976, s-a aflat pe lista bestsellerurilor New York Times pentru aproape un an de zile și s-a vândut, până în prezent, în circa 35 de milioane de exemplare. Printre cele mai cunoscute lucrări ale sale se mai numără și Wishes Fulfilled (Dorințe împlinite), 101 Ways to Transform Your Life (101 căi de a-ți transforma viața) – ambele apărute în format audiobook la Editura Act și Politon ‒ , Everyday Wisdom (Înțelepciunea de zi cu zi), The Power of Intent (Puterea intenției). Materialele audio și video de meditație concepute de Dyer pentru publicul său sunt și ele extrem de apreciate. Articolele sale au apărut în publicații de renume, printre care Time, Reader′s Digest și Harper′s Bazaar. A avut mii de apariții în programe populare de radio și televiziune, printre care The Today Show, The Tonight Show și Oprah. În 1987 i s-a decernat Premiul Golden Gavel pentru cel mai bun speaker motivațional. În ultima perioadă a vieții, atunci când nu călătorea pentru a-și susține mesajul motivațional, în cadrul conferințelor sale, Dyer își petrecea timpul scriind, la reședința sa din Maui, Hawaii.