Pachet cărți pentru copii de Wayne Dyer

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
105,84 Lei PRP:151,20 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Descriere

Platon spunea la un moment dat că: „Cea mai eficientă educație pentru un copil constă în joaca lui cu lucruri frumoase”. De aceea, dragi părinți, vă invit să vă „jucați” cu copiii voștri cu niște cărți frumoase, sau mai bine spus, cu cele mai frumoase cărți scrise de unul dintre cei mai iubiți scriitori de literatură motivațională și de dezvoltare personală din toate timpurile – Wayne Dyer.


Asta pentru că poveștile inocente scrise de Wayne Dyer pentru cei mai micuți cititori, au pe lângă un farmec aparte și o puternică latură motivațională, acestea vorbind în general despre viață, despre problemele inerente ei și despre modul în care ei, copiii, trebuie să învețe să le depășească. Cărțile acestea îi înzestrează pe micuți – cea mai valoroasă resursă a lumii și totodată speranța noastră pentru viitor – cu informațiile necesare pentru ca aceștia să se dezvolte frumos, să aibă încredere în ei, să știe să aprecieze lucrurile pe care le primesc și să aibă răbdare să aștepte lucrurile pe care nu le au încă, să învețe să își gestioneze furia, nervozitatea și emoțiile negative în general și să se bucure de fiecare moment și lucru frumos din viața lor. Cărțile lui Wayne Dyer, au calitatea de a-i ajuta pe copii să crească armonios, siguri pe ei și fericiți, și ce părinte oare, nu își dorește asta pentru copilul lui?


Și pentru că minunatele cărți pentru copii ale lui Wayne Dyer nu ar trebui să lipsească din biblioteca niciunei case în care sunt copii, am pregătit special pentru tine, dragă părinte, un pachet cu toate cărțile sale, pe care le poți achiziționa acum la un preț special. Pachetul conține următoarele titluri:Sunt de neoprit! 10 modalități de a te avânta în viață


Cartea de față este o adaptare pentru copii a volumului semnat de Wayne Dyer: What Do You Really Want for Your Children? (Ce-ți dorești cu adevărat pentru copiii tăi?), adresat adulților. În această carte, autorul le oferă părinților o serie de sfaturi pentru a-i ajuta pe cei mici să aibă o viață fericită și împlinită. În mod asemănător în cartea de față, Dyer se adresează direct copiilor dându-le o serie de sfaturi pentru a face din viață o sărbătoare a bucuriei și succesului.


Cartea îi va face până și pe cei mai neîncrezători copii să se simtă mai bine în propria piele și să capete un plus de siguranță de sine, asta pentru că temele de discuție pe care le facilitează sunt: tendința noastră de a ne face prea multe griji; răul pe care ni-l fac furia și mânia; cât de important este să prețuim clipa de față, dar și să facem mișcare și să mâncăm sănătos pentru a avea un trup sănătos; creativitatea, generozitatea și capacitatea de a fi recunoscător pentru tot ce primești de la viață.


Te invit să îi dezvălui copilului tău prin intermediul acestei cărți, chiar dacă are o vârstă foarte fragedă încă, ce înseamnă o viață plină de împlinire și sens. Versurile cu rimă și paginile frumos colorate, vor face aceste idei, prea serioase parcă pentru inocenții copilași, foarte pe înțelesul lor.Ești extraordinar! Zece modalități prin care să-ți arăți măreția


Volumul de față, adresat celor mai mici cititori, a fost inspirat de volumul adresat adolescenților în principal, dar și adulților, „Cele 10 secrete ale succesului și păcii lăuntrice” semnat tot de Dr. Wayne Dyer. Autorul a îmbrăcat în rimă ideile și conceptele din această carte adaptându-le pentru copii, într-un volum colorat și vesel. Iar motivul lui a fost unul cât se poate de întemeiat: nu este niciodată prea devreme pentru copii să știe că sunt ființe unice și puternice, și că dețin tot ce le este necesar în interiorul lor pentru a-și crea o viață fericită, încununată de succes.


Așadar, dragă părinte, dedică-ți o oră din viață copilului tău și lecturării împreună a acestei cărți fermecătoare și profită de ideile din ea pentru a-i transmite micuțului ce ființă minunată este și câte lucruri extraordinare poate face cu condiția să nu se lase descurajat de fiecare dată când ceva sau cineva va încerca să îi transmită că nu e suficient de bun.


Această carte îți va oferi ocazia să îi vorbești așadar despre cât este de important să împartă, să descopere ce îi place să facă, să fie optimist, să alunge gândurile care îl întristează, să aibă grijă de el sau să se lase însoțit mereu numai de gânduri bune. Amintește-i apoi copilului tău mereu aceste idei, pentru că: „Este mai ușor să construiești un copil puternic decât să repari un matur stricat.” (Frederick Douglass)FĂRĂ SCUZE! Ceea ce spui îți poate sta în cale


Copiii sunt maeștrii scuzelor. Cere-i unui copil să facă ceva ce i se pare prea greu; cere-i să facă ceva pentru care nu se simte pregătit încă sau cere-i ceva atunci când el nu are chef de nimic, și vei primi cele mai iscusite și mai meșteșugite scuze. Uneori vei fi uimit chiar de cât de creativi pot fi copiii atunci când își formulează scuzele pentru lucrurile pe care nu vor să le facă.


Dar chiar dacă copiii pot fi amuzanți atunci când se scuză, acest comportament nu ar trebui încurajat sub nicio formă. Pentru că scuzele sunt până la urmă piedici pe care și le pun ei înșiși pentru a nu realiza ceea ce sunt capabili să realizeze. Așadar, învață-l pe micuț că scuzele nu sunt constructive prin intermediul acestei povești adorabile care îl are ca protagonist pe un băiețel care ajunge să își împlinească marele vis: acela de a deveni biolog marin, după ce renunță la scuze. 


Cine îi predă lecția despre scuze? Și cum anume? Și mai ales ce concluzii trage micuțul în legătură cu forța distructivă a scuzelor? Toate se găsesc în această carte pe care autorul ți-o recomandă cu mult drag:
„Dragi părinți și profesori,


Am scris de curând o carte pentru cei mari intitulată Excuses Begone! (Gata cu scuzele!), în care le arăt cum să obțină ceea ce își doresc în viață lăsând definitiv deoparte scuzele pe care le tot inventează. Nu ar fi grozav dacă și copiii ar putea învăța de la o vârstă fragedă să nu mai recurgă mereu la scuze?


Odată ce copiii vor înțelege cât de des se folosesc de scuze și își vor da seama că ele îi împiedică să-și atingă scopurile, vor putea începe să-și schimbe aceste obiceiuri și să se elibereze de gândurile care îi constrâng.


Din această carte, copilul tău va învăța:


de unde vin scuzele,


de ce oamenii inventează scuze,


cum să nu mai caute scuze.


Sper că atât tu, cât și copilul tău vă veți îmbogăți cunoștințele citind aceste pagini, veți învăța unul de la celălalt și vă veți bucura de o viață FĂRĂ SCUZE!” (Dr. Wayne Dyer)Nu ești ceea ce ai! Câteva lecții despre bani și prosperitate pentru copii


Un vechi proverb polonez spune așa: „Ai o viață întreagă ca să tot muncești, dar copiii nu sunt mici decât o singură dată.” Așadar, dragă părinte, oricât de ocupat ai fi, oricât de multe ar fi responsabilitățile cărora trebuie să le faci zilnic față, oricât de obosit sau de prost dispus ai fi, nu uita să îți faci zilnic timp pentru a vorbi cu copiii tăi. Și încearcă să faci din aceste momente, un timp prețios pentru copiii tăi, din care aceștia să își însușească lecții prețioase de viață.


Cartea aceasta, „Nu ești ceea ce ai” – va fi un bun prilej pentru tine de a-i transmite micuțului o lecție importantă referitoare la bani, la valoarea acestora, la ce poți cumpăra și ce nu poți cumpăra cu ei, și mai ales, va fi un bun prilej pentru a-l face pe copilul tău să înțeleagă că valoarea unui om nu are nicio legătură cu banii pe care îi are.


O carte frumoasă, din care atât adulții cât și copiii vor avea câte ceva de învățat!Adio, probleme! Cum să vorbești cu lucrurile care te sâcâie


„Adio, probleme!” le reamintește copiilor că nu toate lucrurile din viața noastră se petrec întocmai cum ne-am dori. Cu toate acestea, trebuie să ne acceptăm alunița de pe nas, un mic semn din naștere „uitat” de un îngeraș pe pielea noastră, faptul că părul nostru e drept, și nu creț cum ne-ar fi plăcut, sau viceversa, că avem urechile prea mari, sau că suntem prea scunzi, și alte particularități care ne deosebesc de ceilalți și ne fac pe fiecare în parte UNICI. 


Acceptând aceste lucruri care nu sunt tocmai pe placul nostru, vom constata că ele nu sunt chiar atât de grave pe cât le-am perceput noi inițial, ba chiar mai mult, în timp, am putea să ajungem să le îndrăgim și să le transformăm în punctele noastre forte. 


Bucură-te împreună cu copilul tău de această poveste adorabilă inspirată din copilăria lui Saje (una dintre fetițele lui Wayne Dyer) și profită de această ocazie pentru a-i explica micuțului tău că mintea și corpul nostru sunt în strânsă legătură și că odată ce problemele dispar din mintea noastră, foarte probabil vor dispărea și de pe corpul nostru.


***


Vă las acum, dragi părinți, să vă delectați cu aceste lecturi minunate alături de copiii voștri, și vă reamintesc că timpul petrecut alături de micuți cu scopul de a-i instrui și pregăti pentru viitor este cea mai bună investiție pe care o puteți face. Asta pentru că: "Copiii sunt mesaje vii pe care le trimitem unor timpuri pe care nu le vom mai apuca." (Neil Postman)


Mai mult
Etichete:  #literatura copii
Detalii produs
ISBN: pachetcarticopiiwaynedyer
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 0.59 kg
Detalii despre autor

Dr. Wayne W. Dyer (1940, Michigan‒2015, Hawaii) a fost unul dintre cei mai celebri autori, psihologi și conferențiari pe teme de dezvoltare personale și spiritualitate, renumit în întreaga lume. Supranumit „părintele motivaţiei” și considerat totodată iniţiatorul mişcării de self-development sau self-empowerment, Dyer a publicat 40 de cărți, peste jumătate dintre acestea ajungând în topul prestigioasei reviste New York Times. Cartea sa de debut, Your Erroneous Zones (Zonele tale eronate), publicată în SUA în 1976, s-a aflat pe lista bestsellerurilor New York Times pentru aproape un an de zile și s-a vândut, până în prezent, în circa 35 de milioane de exemplare. Printre cele mai cunoscute lucrări ale sale se mai numără și Wishes Fulfilled (Dorințe împlinite), 101 Ways to Transform Your Life (101 căi de a-ți transforma viața) – ambele apărute în format audiobook la Editura Act și Politon ‒ , Everyday Wisdom (Înțelepciunea de zi cu zi), The Power of Intent (Puterea intenției). Materialele audio și video de meditație concepute de Dyer pentru publicul său sunt și ele extrem de apreciate. Articolele sale au apărut în publicații de renume, printre care Time, Reader′s Digest și Harper′s Bazaar. A avut mii de apariții în programe populare de radio și televiziune, printre care The Today Show, The Tonight Show și Oprah. În 1987 i s-a decernat Premiul Golden Gavel pentru cel mai bun speaker motivațional. În ultima perioadă a vieții, atunci când nu călătorea pentru a-și susține mesajul motivațional, în cadrul conferințelor sale, Dyer își petrecea timpul scriind, la reședința sa din Maui, Hawaii.