Pachet 10 cărți de spiritualitate

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
302,40 Lei PRP:504,00 Lei Salveaza 40%
Adaugă la favorite

Cărțile de spiritualitate din oferta ap! au cu adevărat puterea de a-ți schimba perspectiva asupra lumii în care trăim și de a-ți reda speranța că lucrurile cu adevărat frumoase din viața noastră ni se datorează, pentru că ele sunt, în mare parte, rezultatul gândurilor pe care le avem. 


De la cărțile lui Joe Dispenza - care explică pe înțelesul tuturor noțiuni complexe de fizică cuantică -  și până la nemuritorul Wayne Dyer - ale cărui cărți au darul de a ne reda speranța și încrederea în noi - pentru că el deține soluția universală a tuturor problemelor, toate aceste cărți ne vor ajuta să ne ridicăm chiar și atunci când ni se va părea că am pierdut în marea bătălie a vieții prin KO.


Pentru toți aceia care simt un mare gol în lumea din jurul lor și în ei înșiși, am pregătit acest pachet special cu 10 cărți de spiritualitate, la care beneficiați acum și de o reducere substanțială de 40%.


Iată pe scurt despre ce este vorba în fiecare dintre cele 10 cărți din acest pachet:1. Înțelepciunea evurilor de Dr. Wayne W. Dyer 


Este mai mult decât o lectură, este o invitație la, și un prilej de, meditație. Este o carte care te „hrănește” atunci când îți simți spiritul înfometat, ideală pentru momentele în care te cuprinde sentimentul că sensul și scopul vieții îți scapă printre degete. O carte cu care să îți delectezi sufletul și mintea. O carte din care să extragi noi lecții despre viață, pe care să le aplici ulterior în propria existență pentru a te simți mai împlinit și mai fericit. O carte care te va convinge să îți lași viața să fie îndrumată de măreție.


Cartea cuprinde 60 de eseuri care abordează tot atâtea teme, dintre care amintim: meditația, echilibrul, timpul, speranța, iubirea, rugăciunea, inspirația, leadershipul, nonconformismul, încrederea în sine, familia, iertarea, solitudinea, misterul etc. Fiecare dintre aceste teme este tratată pornind de la o opinie formulată de mari mentori și lideri spirituali ai omenirii, precum Rudyard Kipling, Walt Whitman, Herman Melville, Emily Dickinson, William Wordsworth, Goethe, Percy Bysshe Shelly, John Keats, John Milton, William Shakespeare, Michelangelo, Leonardo Da Vinci, Omar Khayyam sau Buddha.


2. Supranatural de Dr. Joe Dispenza 


Este cartea care te va convinge cu argumente științifice solide că oamenii obișnuiți pot face lucruri neobișnuite cu condiția să depășească credințele limitative cu care au crescut.


Maestrul în arte marțiale chinez Li Ching-Yuen a trăit 256 de ani, din 1677 până în 1933, depășind orice imaginație în privința a ceea ce am crezut noi că poate însemna viața. Știința deține dovezi despre vindecarea spontană a nenumărate boli, documentată de Institutul de Științe Noetice  (IONS) prin intermediul a 3.500 de referințe din peste 800 de reviste publicate în 20 de limbi. Legendarul yoghin Milarepa a sfidat în urmă cu 800 de ani legile fizicii doar pentru a-și demonstra lui însuși și discipolilor săi că suntem captivi ai propriei noastre vieți numai din cauza convingerilor noastre limitative. El a demonstrat atunci că putem face ceea ce credințele tradiționale spuneau că era imposibil. În aceste condiții, nu ar fi normal și firesc să reconsiderăm tot ceea ce am crezut până acum despre imposibil?


Dr. Joe Dispenza face acest lucru în cartea de față, pornind de la premisa că acceptarea potențialului uman extins constituie o tendință dominantă în zilele noastre, iar întrebarea „Ce este posibil în viață?” a devenit „Cum să facem asta? „Supranatural. Cum pot  oamenii obișnuiți să facă lucruri neobișnuite” reprezintă un răspuns complex la întrebarea:  Cum putem să ne punem în practică extraordinarul potențial pe care îl avem în viața de zi cu zi?


3. Tu ești placebo de Dr. Joe Dispenza


Este cartea care te va ajuta să înțelegi de unde a pornit totul. Joe Dispenza a început să fie preocupat de fizica cuantică, de remisiile spontane și de cât de departe putem ajunge cu puterea minții, după ce, la 23 de ani a suferit un accident grav în urma căruia s-a ales cu șase vertebre ale coloanei fracturate. 


Având de ales între două variante foarte riscante: o operație delicată și posibilitatea de a rămâne paralizat pe viață, Joe Dispenza a ales propria cale: meditația. Cu ajutorul acesteia a reușit să își refacă coloana vertebrală și să continue să ducă o viață normală, scăpând de paralizie. 


Întreaga poveste o vei putea citi în cartea de față, alături de o serie de multe alte lucruri interesante despre inteligența dinăuntrul nostru, influența minții asupra materiei, mintea cuantică și fizica cuantică, dar și multe alte povești din aceeași categorie cu cele din Supranatural. Adică povești despre oameni obișnuiți care fac lucruri extraordinare. 


Cartea va fi interesantă pentru tine și dacă te interesează subiecte precum: sugestibilitatea, puterea credințelor subconștiente sau vindecările cu ajutorul meditației.


În partea a doua a cărții vei primi toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea practica și tu meditația și a te bucura de rezultatele ei spectaculoase.4. Suferință și tărie de Katherine și Jay Wolf  


Katherine și Jay Wolf sunt doi soți a căror viață a luat o întorsătură total neașteptată atunci când Katherine a suferit un accident vascular la vârsta de 26 de ani. În urma acestuia, tânăra soție și mama unui bebeluș de șase luni a rămas imobilizată la pat, incapabilă să mănânce și să vorbească. 


Cartea de față, Suferință și tărie, scrisă la un deceniu după accidentul vascular suferit de Katherine, vorbește despre lecțiile de viață pe care cei doi soți și le-au însușit în urma acestui eveniment tragic. Astfel, această carte poate fi considerată atât o amplă meditație asupra vieții și a ciudatelor ei întorsături, cât și o pledoarie pentru toți cei care nu s-au confruntat cu episoade tragice în viața lor pentru a face din propria poveste o capodoperă. Presărată cu povești adevărate pe care le-au trăit ei înșiși sau apropiații lor, dar și cu citate și povestiri biblice pline de tâlc, „Suferință și tărie” este o carte care îi va alina pe toți cei care au trecut prin încercări grele. Asta pentru că le va reaminti că nu sunt singurii care suferă, că indiferent de cât de greu ne lovește viața la un moment dat, trebuie să ținem cont de faptul că există cineva care suferă și mai mult decât noi și că viața merită să fie trăită chiar și atunci când ni se pare că am pierdut totul. 


5. Există o soluție spirituală pentru orice problemă de Wayne Dyer


Această carte este deopotrivă o călătorie spirituală, o experiență revelatoare, o meditație și totodată o carte despre viață, care te îndeamnă să trăiești pornind de la alte principii, furnizându-ți în același timp o altă viziune despre existența noastră efemeră. Wayne Dyer, prin volumul de față, te îndrumă să reconsideri viața pornind de la „dansul” celor mai mici particule ale ei: molecule, atomi și electroni, convingându-te simultan să cauți rezolvarea problemelor nu cu mintea, ci cu sufletul, pentru că: „Gândirea este sursa problemelor. Inima ta deține soluția pentru rezolvarea lor.”


Autorul dezvăluie de altfel pe parcursul cărții strânsa legătură care există între trup și spirit, dar și modalitatea de a ne vindeca trupul de boli, vindecându-ne mai întâi spiritul de gânduri vătămătoare: „inteligența care sălășluiește în corpul tău va deveni absolut orice o proiectezi tu să fie. Ea va crea un corp sănătos sau bolnăvicios, în funcție de cum hotărăști tu să-ți folosești mintea.” În plus, potrivit lui Dyer, „spiritul dă viață, trupul nu folosește la nimic”.


Cartea e structurată în două părți. Prima parte surprinde și exemplifică ideea că o soluție spirituală este ușor accesibilă pentru orice problemă și pentru orice, iar a doua parte se structurează în jurul Rugăciunii Sfântului Francisc din Assisi care surprinde mesajul fundamental al cărții:


„Aducând frecvențele mai înalte ale spiritului în prezența frecvențelor joase ale problemelor, problemele vor dispărea.”


6. Inima prosperă de Julia Cameron și Emma Lively, 


Este o carte de dezvoltare personală care le va fi de folos tuturor celor care își doresc să dobândească o mai bună cunoaștere asupra noțiunii de prosperitate. Julia Cameron spune: „În această carte voi folosi cuvântul Dumnezeu. Îl poți înlocui cu Direcția cea Bună a Lucrurilor, flux, chiar prosperitate. Nu lăsa semantica să fie o piedică în calea ta.”


Această carte reprezintă un curs de 12 săptămâni, împărțit în 12 capitole. Recomandarea autoarei este să parcurgeți un capitol pe săptămână. Unele dintre eseurile cuprinse în capitole includ scurte exerciții de rezolvat pe măsură ce avansați cu lectura cărții. La sfârșitul fiecărei săptămâni, există exerciții și o listă de „puncte de prosperitate”. Străduiți-vă să încercați timp de 12 săptămâni instrumentele. Rezultatele vă pot surprinde. Julia Cameron spune că „de multe ori, cursanții mei descoperă că, atunci când scutură un măr, cad portocale. Și portocalele pot fi exact ce căutau ei, de fapt.”


7. Trei cuvinte magice de Uell S. Andersen 


Este cartea care îți vorbește despre puterea nemărginită care sălășluiește în tine și de care trebuie să fii conștient în fiecare clipă a vieții tale. Andersen îți reamintește de puterea gândului, acest mister care face ca lumea să se transforme mereu în funcție de cum dictează el și te ghidează să îți modelezi gândurile astfel încât lumea să ia forma pe care ți-o dorești. Trei cuvinte magice reprezintă totodată pentru spiritele curioase o bună ocazie de a se iniția în meditație, hipnotism, transfer de gândire și clarviziune… 


„Dacă hotărăști că nu poți avea succes, sănătate, fericire și liniște, atunci eșecul, boala, nefericirea și confuzia sunt ale tale. Căci legea funcționează și nu o poți opri! Singura întrebare la care trebuie să răspunzi este dacă dorești bine sau rău, pentru că legea trebuie să-ți aducă ori una, ori alta, după dorința ta.”


Chiar te poți vindeca de cancer cu termometrul? Aceasta este doar una dintre numeroasele imagini de domeniul irealului pe care ți le furnizează autorul pe parcursul cărții, însă obiectivul este ca, la sfârșitul lecturii, irealul să nu mai fie un termen care să aibă corespondent în lumea ta. Depinde numai de tine să poți îndepărta bariera care îți blochează mintea să vadă că ireal există numai pentru cei care se tem să accepte că au puteri nelimitate…


„Ești ceea ce gândești: atât, nimic mai mult.”


8. Emergența de Derek Rydall 


Este povestea de care ai nevoie dacă simți că lucrurile nu decurg așa cum ți-ai dori în viața ta. Derek Rydall te va ghida pe tot parcursul cărții să îți găsești propria viziune de viață, să îți creezi un plan pentru a vindeca ceea ce ți-a împiedicat progresul până acum și pentru a rămâne pe drumul cel bun – indiferent ce s-ar întâmpla.


Este povestea unui fost actor, care, după ce a dat de două ori nas în nas cu moartea se retrage pentru a reflecta, încercând să își găsească adevăratul drum și sens în viață. După câțiva ani în care meditează, limitând la maximum legăturile cu lumea exterioară se hotărăște în final să devină coach spiritual. Însă, când totul pare să meargă foarte bine, are o revelație. Ajunge la concluzia că întregul model de dezvoltare personală este greșit. Astfel ia naștere Legea Emergenței:


„În esență, am înțeles că întregul model de dezvoltare personală era greșit. Nu trebuie să „atragem” nimic, pentru că nu ne lipsește nimic. Nu avem nevoie să ne perfecționăm, deoarece Sinele nostru este deja întreg. Așa cum stejarul este deja prezent în ghindă, tot ceea ce trebuie să fim și tot ceea ce avem nevoie pentru a ne împlini se află deja în noi – un tipar perfect și un scop divin. Și, precum stejarul care se naște din ghindă, acest potențial înnăscut apare de la sine atunci când condițiile sunt propice.”


9. Metamorfozele sufletului de Dr. Barbara De Angelis 


Reprezintă mai mult decât o carte, este o călătorie de trezire spirituală sau altfel spus un „sanctuar de vindecare, revelație și amintire” menit să te ajute să crești spiritual și să te metamorfozezi. O carte care va surprinde plăcut la un moment dat orice român datorită unui simplu citat…..


Cartea îți oferă altfel de răspunsuri la o serie de întrebări pe care cu siguranță ți le-ai pus până acum măcar o dată în viață, precum: De ce avem viața pe care o avem în momentul de față? De ce facem alegerile pe care le facem? De ce ne simțim atrași de anumite persoane aparent fără motiv și de ce simțim respingere față de altele? De ce unii dintre noi nu reușesc să își găsească un partener de viață?, De ce unii oameni ni se par pur și simplu ciudați?, Care este adevărata cauză a suferinței?, Cum ne afectează rezonanța vibrațională și cum putem simți stări de spirit pe care le-au avut părinții sau bunicii noștri în trecut?, Vedem lumea așa cum e sau o vedem doar prin ochii problemelor noastre? Ce sunt metamorfozele sufletului și ce înseamnă adevărata transformare?


10. Harta de Colette Baron-Reid


Deși catalogată ca fiind o carte motivațională, de dezvoltare personală, pentru cine va cuteza să o răsfoiască, va constata că Harta este mai mult de atât, este o expediție și o frumoasă explorare a vieții într-un limbaj ludic. Astfel, dacă orice aventură ar trebui să înceapă de la un vis și din curiozitate, această carte de dezvoltare personală, de meditație ghidată, poartă temeiul acestor principii și devine o hartă adaptată fiecăruia dintre noi pentru a putea descoperi noi și vibrante poteci spre viitor și noi metode de vindecare. Fiecare dintre aspectele psihologice sintetizate în această carte are câte o lecție pentru noi și fiecare răspunde la direcțiile și alegerile personale, deoarece singura persoană care are putere asupra  Hărții ești chiar tu.


Scopul final al cărții este acela de a ne încuraja să nu ne simțim pierduți sau dezorientați în aceste vremuri de transformare energetică globală sau să fim sugestibili la fiecare adiere a vânturilor schimbătoare.


Autoarea cărții ne încurajează în volumul de față să ne percepem viața ca pe o odisee minunată şi să devenim cartograful înțelept al propriului nostru destin. Cum putem face acest mic pas când cotidianul ne acaparează toată atenția? Soluția pare să fie una foarte simplă și la îndemână, ea constă într-o resursă ce nu cunoaște efemerul, Natura.

Mai mult
Etichete:  #spiritualitate
Detalii produs
ISBN: pachet10cartidespiritualitate
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 2 kg