Pachet promoțional Bulletproof: Dieta Bulletproof, Bulletproof.Cartea de bucate, Supermintea și Mai inteligent, nu mai greu

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
141,12 Lei PRP:201,60 Lei Salveaza 30%
pachet carți
141,12 Lei 201,60 Lei
Carte Tiparita
48,00 Lei
Carte Tiparita
48,00 Lei
Adaugă la favorite

Bulletproof înseamnă mai mult decât o simplă modalitate de a scăpa de kilogramele în plus, Bulletproof este un stil de viață. Bulletproof înseamnă un corp mai zvelt și mai sănătos, dar și o minte mai limpede și mai performantă. Și pentru că un corp sănătos și o minte performantă te pot ajuta să-ți îndeplinești până și cele mai îndrăznețe visuri, am creat pentru tine acest pachet special care cuprinde patru dintre cele mai bine vândute cărți ale lui Dave Asprey: Mai inteligent, nu mai greu, Dieta Bulletproof,  Bulletproof.Cartea de bucate și Supermintea. La acest pachet beneficiezi de o reducere de 30%.

Cu ajutorul acestor cărți vei reînvăța să te alimentezi astfel încât să slăbești jumătate de kilogram pe zi, să ai mai multă energie și să te simți mai bine în propria ta piele, dar și să îți protejezi creierul de factorii nocivi din mediu. Bulletproof este dieta bazată pe biohacking a multimilionarului din Silicon Valley care s-a săturat să fie gras, Dave Asprey.

Dave Asprey este autor, creatorul cafelei Bulletproof, preparate cu unt și proprietarul extrem de popularului restaurant Bulletproof Coffee Shop din Los Angeles. El este totodată „Părintele Biohacking-ului”, gazda premiată a show-ului radio de succes Bulletproof Radio Show, cu peste 16 milioane de download-uri pe iTunes și fondatorul conceptului Bulletproof 360. 

Întregul univers Bulletproof este rezultatul propriei experiențe de viață a lui Dave Asprey, care, la 25 de ani era un antreprenor multimilionar din Silicon Valley, cântărind în jur de 136 de kilograme. Luând decizia că merită ceva mai mult, și-a petrecut următoarele două decenii și jumătate din viață străbătând lumea din Tibet până în Anzi, în căutarea unor modalități de a se bucura și de a beneficia de întregul său potențial uman. Devenind în cele din urmă o ființă umană ultra-performantă, a realizat că experiența și cunoștințele pe care le-a acumulat erau prea valoroase pentru a nu le împărtăși cu restul lumii. 

Pachetul conține următoarele cărți:

 

Dieta Bulletproof

 „Dieta Bulletproof nu înseamnă doar să pierzi în greutate rapid sau să te simți fantastic, este o hartă pentru a-ți îmbunătăți corpul și mintea din interior spre exterior, eliminând simultan inflamația și vina care apar adesea odată cu stresul ridicat, așteptările ridicate și performanța ridicată”.

 

Conceptul introdus de Dave Asprey – biohacking – reprezintă o modalitate de a interveni experimental asupra propriului organism pentru a prelua controlul asupra proceselor fiziologice, asemenea hackerilor, un fel de abordare a biologiei pe cont propriu, de regulă prin exploatarea materialului genetic și a funcțiilor organismului.

 

Dieta Bulletproof are dă rezultate nu numai pentru cei care își doresc o formă fizică mai bună, ci și pentru cei care doresc să își îmbunătățească starea de spirit și performanțele creierului. Așadar, Dieta Bulletproof înseamnă:

 

Să scazi în greutate fără foame sau pofte;

Să îți crești nivelul de energie;

Să îți mărești masa musculară, să micșorezi cantitatea de grăsime din corp;

Să îți accelerezi metabolismul;

Să consumi 6– 11 porții de legume pe zi; 5-9 porții de grăsimi pe zi, reprezentând 50%-70% din aportul total; 4-6 porții de proteine pe zi, adică până la 20% din aportul caloric și 1-2 porții de fructe și legume cu amidon pe zi.

Să prepari alimentele astfel încât să păstrezi cei mai buni nutrienți din ele nu să le distrugi;

Să renunți la alimentele care te sleiesc de puteri, mai exact la zahăr, lactate procesate, gluten, aditivi, coloranți, arome sintetice, ș.a. 

În Dieta Bulletproof nu cantitatea este importantă, ci proporția alimentelor pe care le consumi;

Să fii mai sănătos și mai viguros.

 

Descoperă mai multe amănunte despre această dietă cu adevărat revoluționară citind: Dieta Bulletproof de Dave Asprey. 

 

Bulletproof.Cartea de bucate este o lectură complementară Dietei Bulletproof, care vine cu noi detalii despre stilul de viață Bulletproof dar și cu o recomandare din partea renumitului actor Brandon Routh, pe care vi-l mai amintiți probabil din lungmetrajul Superman revine sau din serialul TV Arcașul. Acesta este adeptul dietei Bulletproof de mai mulți ani, și, mulțumit fiind de efectele acestui stil de viață asupra propriului corp, a decis să își hrănească în stil Bulletproof de la o vârstă foarte fragedă și fiul.

 

Routh a observat că după adoptarea dietei Bulletproof:

A comunicat mai bine cu oamenii;

Și-a îmbunătățit calitatea somnului;

Nu a mai avut poftă de dulciuri;

Nu a mai fost irascibil din cauza foamei;

Nu a mai simțit senzația de foame între mese;

A devenit mai extravertit;

S-a simțit plin de energie toată ziua;

A pierdut mai bine de 9 kg în primele 4 – 5 luni;

A reușit să ridice greutăți mai mari la sală;

A scăpat de „ceața mentală” și a început să își memoreze cu mai multă ușurință replicile.

A început să se concentreze mai bine;

A renunțat la bere, pe care o consideră acum cea mai proastă alegere în materie de băuturi.

 

Dincolo de o scurtă parte teoretică referitoare la dieta Bulletproof și stilul de viață aferent, cuprinzând principiile dietei Bulletproof, alimentele Bulletproof, dar și modalitățile sănătoase de preparare a alimentelor în stilul Bulletproof, adevăratul motiv pentru care vei iubi această carte sunt rețetele. 125 de rețete savuroase și sănătoase pe care le poți prepara chiar și pentru ocazii mai speciale pentru a-ți impresiona prietenii și cunoscuții. 

 

Dietele te ghidează ce alimente să consumi (doar alimentele admise de Dieta Bulletproof), cum să le combini și totodată cum să le prepari. În plus, este vorba de o carte de bucate completă, care conține de la  feluri principale, garnituri și salate, supe și fierturi la smoothie-uri și latte-uri, deserturi, săruri, unturi și condimente. 

 

Descoperă mai multe amănunte aici: Bulletproof. Cartea de bucate de Dave Asprey.

 

Și pregătește-te să îți formezi o nouă mentalitate despre ce înseamnă să trăiești și să te hrănești sănătos:

 

„Dave Asprey te va face să te îndoiești de tot ce ai crezut că știi despre nutriție și sănătate. Sfaturile lui revoluționare te vor face cu adevărat mai sănătos, mai arătos, o versiune mai bună a ta – cu toții putem fi Bulletproof ca Dave.” – Mark Hyman, autorul bestsellerului New York Times, The Blood Sugar Solution.

 

Supermintea

 

„Micile alegeri pe care le facem în fiecare zi au un impact major asupra performanței noastre mentale. Supermintea îți pune la dispoziție un program care îți va arăta cum să te bucuri de o concentrare mai bună, de o stare de spirit mai bună, dar și de mai multă energie. V-o recomand!” - Steven Masley, autorul bestsellerului The 30-Day Heart Tune-Up (Cum să ai o inimă mai sănătoasă în 30 de zile)

 

Te-ai întrebat vreodată care este adevărata cauză o unor stări precum: oboseala, confuzia, uitarea, lipsa de concentrare, poftele alimentare sau a nervozității aparent nejustificate? 

 

Când ești obosit, te gândești că poate n-ai dormit destul. Când te doare capul, te consolezi cu faptul că e doar o banală durere de cap. Când te simți epuizat, te gândești că poate ai muncit prea mult… Și totuși, acestea să fie adevăratele cauze?

 

Supermintea lui Dave Asprey îți oferă explicații ceva mai elaborate pentru fiecare dintre aceste stări, care se referă la alimentele pe care le-ai consumat și care nu-ți fac bine; la produsele dăunătoare din mediul înconjurător; la tipurile de lumină pe care le folosești în timpul activităților desfășurate și chiar la unele forme de exerciții fizice care îți pot slăbi creierul. 

 

Vei înțelege astfel că noi singuri ne sabotăm creierul prin alimentația și stilul nostru de viață. Prin urmare, programul Head Strong de două săptămâni - bazat pe ultimele descoperiri din domeniul neuroștiințelor și neurobiologiei - te va ajuta să ajungi la un nivel de performanță mentală mai ridicat, făcând doar mici schimbări în stilul tău de viață actual. 

 

Aceste schimbări se referă mai exact la: o nutriție adecvată, din care să elimini „kriptonita cerebrală”; stabilizarea nivelului de zahăr din sânge și optimizarea nivelului de hormoni; o detoxificare eficientă și evitarea toxinelor; introducerea unor exerciții fizice adecvate în programul zilnic care să favorizeze crearea de noi celule cerebrale; expunerea la surse de lumină de bună calitate și eliminarea iluminării proaste; combaterea inflamației din organism și încetinirea procesului de îmbătrânire; practicarea meditației și consumul de suplimente pentru îmbunătățirea funcției mitocondriilor.

Creierul tău poate mai mult! E timpul să descoperi cât de mult!

 
 
Mai inteligent, nu mai greu nu este o dietă sau un plan de fitness. Este un sistem de biohacking care vizează îmbunătățirea sistemelor tale metabolice, neurologice și epigenetice. Plină de  informații utile despre o alimentație mai sănătoasă; antrenamente inteligente care îți oferă mai multă forță și energie în mai puțin timp; și terapii eficiente pentru reducerea stresului și  creșterea rezilienței – această carte îți va arăta cum să ajungi să te bucuri de o stare sănătate mult mai bună într-un timp mai scurt.
 
Principiul de bază al acestei cărți este că „lenea te poate face mai puternic”. Așadar, tot ce va trebui să faci pentru a-ți crește nivelul de energie și a-ți îmbunătăți condiția fizică în  general, este să înveți să întorci principiul lenei în favoarea ta.
 
Probabil că ești deja conștient de faptul că dacă vrei să slăbești, să îți crești nivelul de energie sau să îți ascuți mintea, există deja rafturi întregi de cărți care îți vor oferi mii de  sfaturi în acest sens. La fel cum, dacă vrei să îți crești forța musculară și rezistența cardiovasculară, există destule săli de sport și destui antrenori gata să-ți ofere îndrumare. 
 
Însă te-ai gândit vreodată că toate aceste soluții nu sunt deloc avantajose pentru tine, întrucât presupun mult efort în schimbul unor rezultate nesatisfăcătoare? De aceea, Dave Asprey a  găsit o cale mai bună. Despre principiul care stă la baza ei și ce presupune mai exact această metodă, vei afla mai multe detalii din această carte.
 

 

 

Mai mult
Etichete:  #diete
Detalii produs
ISBN: Pachet promotional Bulletproof
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 0.5 kg
Detalii despre autor
Dave Asprey este cunoscut drept „părintele biohackingului” și fondatorul companiei  Bulletproof 360, Inc, o companie care activează în domeniul sănătății și wellness-ului.  El este autorul a patru bestsellere New York Times, gazda podcast-ului The Human Upgrade (fostul Bulletproof Radio), câștigător al unui premiu Webby, și creatorul celor două produse fenomen la nivel mondial: Cafeaua Bulletproof și Dieta Bulletproof.
 
Cercetările lui Dave Asprey în legătură cu alimentele și stilul de viață care ne pot ajuta să fim mai performanți și mai sănătoși au început în momentul în care a realizat că, în ciuda averii sale colosale, nu era decât un antreprenor supraponderal din Sillicon Valley care risca să moară prematur din cauza numeroaselor afecțiuni pe care le dobândise ca urmare a unui stil de viață nesănătos. Dorind să trăiască o viață lungă și să fie sănătos, Asprey a călătorit prin toată lumea, din Tibet, până în Anzi, timp de 25 de ani, descoperind și inventând modalități prin care ne putem atinge adevăratul potențial uman. Dat fiind faptul că el însuși a devenit super-performant ca urmare a descoperirilor făcute, s-a gândit să împărtășească aceste cunoștințe cu semenii săi prin intermediul cărților pe care le-a scris. La Editura ap! au mai apărut de același autor volumele: „Supermintea”, „Dieta Bulletproof” și  „Bulletproof: Cartea de bucate”.