Pachet cărți Gino Wickman: Seria Tracțiune și Salt în antreprenoriat

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
168,32 Lei PRP:240,45 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Descriere

Gino Wickman a devenit antreprenor la vârsta de 21 de ani. Încă de la acea vârstă a făcut o adevărată pasiune din a încerca să își dea seama ce anume face ca afacerile și antreprenorii să prospere.


La 25 de ani, când a preluat afacerea familiei sale, aceasta se confrunta cu mari probleme financiare. Era afundată în datorii și avea mare nevoie de ajutor. După ce a transformat complet compania și a condus-o timp de șapte ani, el și partenerii săi au vândut-o pe o sumă considerabilă, transformând astfel o afacere aflată în pragul falimentului, într-o poveste de succes. Acest episod i-a dat și mai multă încredere în el însuși și l-a determinat să își propună să ajute antreprenorii și liderii să obțină ceea ce își doresc de la afacerile lor.


Tot în acest scop, a creat Sistemul de Operare Antreprenorial (EOS) - un sistem global și autonom, care abordează cele șase aspecte fundamentale ale unei afaceri cu scopul de a-i ajuta pe antreprenori să își conducă afacerea nu doar mai eficient, ci și mai relaxați. Sistemul de Operare Antreprenorial este descris pe larg în seria de cărți Tracțiune, care te poate ajuta să implementezi acest sistem de la A la Z în afacerea ta.


Pentru cei dintre voi care credeți că sfaturile lui Gino Wickman vă pot ajuta să vă consolidați afacerile, am creat acest pachet special, la care beneficiați acum de o reducere de 30%, care cuprinde cele patru cărți din seria „Tracțiune”, dar și manualul tinerilor antreprenori „Salt în antreprenoriat” bogat în sfaturi pentru tinerii antreprenori, dar și în povești cu tâlc din lumea antreprenorilor care îi vor ajuta pe aceștia să creeze start-upuri de succes.


Iată despre ce este vorba pe scurt în fiecare dintre cele cinci cărți din Pachetul Gino Wickman:


1. Salt în antreprenoriat


Cartea reprezintă o lectură obligatorie pentru toți cei care își doresc să înceapă o afacere, dar care nu sunt încă hotărâți sau nu sunt convinși de faptul că au calitățile necesare pentru a face asta. Cartea te va ajuta să îți dai seama dacă antreprenoriatul este potrivit pentru tine sau nu, sau mai bine spus, dacă ai cele șase calități esențiale în opinia lui Gino Wickman pentru a te bucura de succes în afaceri, dezvăluindu-ți totodată care sunt greșelile de care să te ferești ca antreprenor. Studiile de caz din viața reală și exemplele elocvente vor face din această carte un ghid practic pentru toți antreprenorii în devenire. Vrei să îți deschizi un start-up ? Îți recomand ca lectura acestei cărți să fie primul pas pe care îl faci în această direcție !


2. Tracțiune


Dacă simți că conflictele personale, problemele legate de profit și creștere insuficientă, deciziile luate cu întârziere și implementate defectuos reprezintă doar o parte din motivele pentru care afacerea ta nu cunoaște evoluția pe care ți-o dorești, Sistemul de Operare Antreprenorial ®/ Entrepreneurial Operating System® (EOS) – descris pe larg în volumul Tracțiune - s-ar putea să fie exact ceea ce ai nevoie pentru a cunoaște succesul. Până în prezent peste 100.000 de companii au descoperit avantajele implementării EOS.


EOS este un sistem complet care, atunci când este implementat într-o organizație, îi ajută pe liderii săi să conducă mai bine afacerea, să obțină un control mai bun, să își structureze mai bine organizația, să prioritizeze, să gestioneze mai bine datele și oamenii, să rezolve probleme, aibă un echilibru mai bun al vieții și să își transpună mai rapid viziunea în realitate. Cu EOS întreaga organizație progresează ca o echipă sănătoasă, funcțională și unită.3. „Ce mai e și EOS-ul ăsta?” 


Este cartea care îi va ajuta pe salariații din întreaga lume – de la lideri și manageri, și până la simpli angajați – să înțeleagă mai bine rolul pe care îl joacă în companiile pentru care lucrează și să contribuie mai mult la succesul acestora.

Deși Gino Wickman și Tom Bouwer au conceput această carte în special ca un ghid pentru angajații companiilor în cadrul cărora a fost implementat EOS (Sistemul de Operare Antreprenorial) – cartea le va fi deosebit de utilă tuturor acelora care sunt în căutare de noi modalități de a-și organiza ședințele sau de a obține mai multă responsabilitate și implicare în cadrul organizației în care activează; de a plasa oamenii potriviți în funcțiile potrivite; de a face ca toți cei din organizație să se alinieze și să se concentreze pe aceeași viziune; de a măsura și monitoriza performanțele sau de a identifica și rezolva problemele.


Pe angajații întreprinderilor în care EOS a fost deja implementat, cartea îi va ajuta să înțeleagă cum funcționează acest sistem, să conștientizeze plusul de valoare pe care îl aduce el în companii și să ajute și ei, la rândul lor, la îmbunătățirea acestuia.4. Preia controlul


„Preia controlul” este o fabulă de afaceri care spune povestea Swan Services, o companie care se confruntă cu numeroase probleme, atât de natură financiară, cât și de natură organizatorică. Folosind sistemul EOS, conducerea companiei reușește să o redreseze și să o readucă pe drumul cel bun. Deși povestea relatată este o invenție, sistemul EOS – un set complet de instrumente antreprenoriale – este cât se poate de real și a ajutat mii de companii din întreaga lume să își rezolve problemele. 


„Preia controlul!” spune povestea modului în care Swan Services își rezolvă problemele, implementând EOS (Entrepreneurial Operating System®/ Sistemul de Operare Antreprenorial). Cu ajutorul acestuia, Eileen, Vic și restul echipei din conducerea companiei învață să formuleze și să se dedice unei viziuni clare, să se concentreze, să se disciplineze și să creeze o echipă mai sănătoasă și mai unită. 


Cu personaje și situații inspirate din mai multe experiențe și povești de business, „Preia controlul!” este o fabulă de afaceri care va părea cunoscută antreprenorilor din lumea întreagă și îi va ghida să-și readucă companiile pe drumul cel bun.5. Alimentează racheta


„Alimentează racheta/ Rocket Fuel” detaliază rolul esențial  pe care îl joacă Vizionarul și Integratorul în cadrul unei afaceri și explică cum o bună colaborare între cei doi poate ajuta afacerile să prospere. Oferind sfaturi menite să îi ajute pe Vizionari și pe Integratori să se găsească unii pe alții, Alimentează racheta furnizează de asemenea modalități de evaluare care te vor ajuta să îți dai seama din ce categorie faci parte.


Fără un Integrator, un Vizionar are puține șanse să reușească pe termen lung și să atingă obiectivele companiei – așa cum, fără un Vizionar, un Integrator nu își poate atinge adevăratul potențial. Însă, atunci când Vizionarul și Integratorul își folosesc talentele și abilitățile înnăscute în același scop, se naște o energie extraordinară care poate ajuta orice companie sau organizație să atingă cele mai înalte culmi ale succesului.Mai mult
Etichete:  #Business
Detalii produs
ISBN: pachetcartiginowickman
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 1 kg
Detalii despre autor