Pachet cărți Tracțiune

(0) Scrie o recenzie
pachet carți
133,77 Lei PRP:191,10 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Descriere

De mai bine de 30 de ani Gino Wickman descifrează secretele afacerilor prospere, ajutându-i pe antreprenori să își atingă adevăratul potențial în afaceri. Gino Wickman și-a început traseul antreprenorial la vârsta de 21 de ani. La 25 de ani a preluat afacerea familiei sale care se confrunta cu grave probleme financiare. În șapte ani a pus-o pe picioare, după care a reușit să o vândă avantajos. Mai târziu, a creat compania EOS Worldwide împreună cu partenerul său, Don Tinney, și a vândut-o după 18 ani de dezvoltare.


Inspirat de experiența lui ca antreprenor, Gino Wickman a creat Sistemul de Operare Antreprenorial /Entrepreneurial Operating System® (EOS®), o metodă practică care a ajutat peste 100.000 de proprietari de afaceri și pe liderii lor să-și conducă afacerile și să-și organizeze mai bine oamenii și procesele. Odată implementat în cadrul unei organizații, EOS îi ajută pe lideri să dezvolte afacerea, să obțină un control mai bun, să aibă o viață mai echilibrată și să câștige mai multă tracțiune, întreaga organizație avansând împreună ca o echipă sănătoasă, funcțională și eficientă.


Până în prezent, Wickman a scris șase cărți foarte apreciate în mediul de afaceri, printre care și bestsellerul „Tracțiune” care s-a vândut în peste un milion de exemplare. Celelalte cinci titluri din Biblioteca Tracțiune s-au vândut și ele în aproape două milioane de exemplare, ceea ce nu poate decât să confirme faptul că ideile lui Wickman se bucură de succes. 


Pentru toți antreprenorii care vor să se inspire din cărțile lui Gino Wickman am creat acest pachet special, la care beneficiați acum de o reducere de 30%.


Pachetul conține următoarele titluri:Tracțiune
„Tracțiune oferă de departe cea mai eficientă metodă pe care am întâlnit-o vreodată cu privire la conducerea unei companii de succes.  Conținutul este ireproșabil! Trebuie să citești această carte.”


– Vince Poscente, autorul cărții The Age of Speed (Epoca vitezei)


DEȚII CONTROLUL AFACERII TALE SAU EA TE CONDUCE PE TINE?


Cei mai mulți antreprenori și lideri de afaceri se confruntă cu aceleași frustrări – conflicte personale, probleme legate de profit și creștere insuficientă. Deciziile se iau cu întârziere, iar când în final sunt luate, sunt implementate defectuos. Dar pentru toate aceste probleme există o soluție. Sistemul de Operare Antreprenorial ®/ Entrepreneurial Operating System® (EOS), este o metodă practică pentru a obține succesul în afaceri pe care ți l-ai dorit dintotdeauna, nu întâmplător mai mult de 100.000 de companii au descoperit până acum avantajele implementării EOS.


Din „Tracțiune” vei afla secretele consolidării celor șase componente cheie ale afacerii tale. Asta pentru că EOS este un sistem complet care, atunci când este implementat într-o organizație, îi ajută pe liderii săi să conducă mai bine afacerea, să obțină un control mai bun, să își structureze mai bine organizația, să prioritizeze, să gestioneze mai bine datele și oamenii, să rezolve probleme, aibă un echilibru mai bun al vieții și să își transpună mai rapid viziunea în realitate. Cu EOS întreaga organizație progresează ca o echipă sănătoasă, funcțională și unită.


Companiile de succes aplică zilnic TRACȚIUNEA pentru a derula afaceri profitabile, fără frustrare. Încearcă și tu!


Ce mai e și EOS-ul ăsta?
„Ce mai e și EOS-ul ăsta?” este cartea care va ajuta milioane de salariați din întreaga lume – de la lideri și manageri, și până la simpli angajați – să înțeleagă mai bine rolul pe care îl joacă în companiile pentru care lucrează și să contribuie mai mult la succesul acestora.


Deși Gino Wickman și Tom Bouwer au conceput această carte în special ca un ghid pentru angajații companiilor în cadrul cărora a fost implementat EOS (Sistemul de Operare Antreprenorial) – cartea le va fi deosebit de utilă tuturor acelora care sunt în căutare de noi modalități de a-și organiza ședințele sau de a obține mai multă responsabilitate și implicare în cadrul organizației în care activează; de a plasa oamenii potriviți în funcțiile potrivite; de a face ca toți cei din organizație să se alinieze și să se concentreze pe aceeași viziune; de a măsura și monitoriza performanțele sau de a identifica și rezolva problemele.


Pe angajații întreprinderilor în care EOS a fost deja implementat, cartea îi va ajuta să înțeleagă cum funcționează acest sistem, să conștientizeze plusul de valoare pe care îl aduce el în companii și să ajute și ei, la rândul lor, la îmbunătățirea acestuia. Asta deoarece le oferă răspunsuri clare la întrebări precum:


Ce este un sistem de operare?


Ce este EOS și de ce preferă companiile să îl folosească?


Care sunt instrumentele de bază ale EOS?


Ce au ei de câștigat ca urmare a implementării acestui sistem?


După lectura acestei cărți, angajații nu numai că vor înțelege mai bine sistemul EOS și instrumentele acestuia, dar vor fi mai implicați în acest proces și mai activi în efortul comun de a duce la îndeplinire viziunea companiei. 


Nu ești sigur că EOS poate funcționa și în compania ta? Răspunsul se află în mâinile tale!Preia controlul!
„Numai după ce am citit „Preia controlul!” am înțeles clar cum implementarea EOS poate transforma cu adevărat o afacere și o poate duce pe culmile succesului. Această carte îți va schimba compania – și viața.”


– Bo Burlingham, redactor-șef al revistei Inc., autorul cărții Small Giants: Companies That Choose to Be Great Instead of Big (Mici giganți. Companii care aleg să fie mărețe, în loc să fie mari)E TIMPUL SĂ ÎȚI DUCI AFACEREA LA NIVELUL URMĂTOR!


Eileen Sharp și Vic Hightower sunt frustrați. După ani întregi de creștere profitabilă și predictibilă, Swan Services a ajuns într-un punct mort. S-au organizat ședințe și s-au purtat discuții, dar s-au luat puține decizii și cu atât mai puține măsuri. Angajații arată cu degetul de la unul la altul, pasându-și responsabilitatea, iar măsurile pentru rezolvarea problemelor tot mai mari ale Swan Services, întârzie să apară. Deși se muncește mai mult ca oricând, rezultatele sunt tot mai slabe. Compania pe care Eileen și Vic au fondat-o și au crescut-o timp de 10 ani, este acum de nerecunoscut. 


Povestea lor nu are nimic ieșit din comun, iar provocările cu care se confruntă sunt destul de frecvente și, din fericire, rezolvabile. „Preia controlul!” spune povestea modului în care Swan Services își rezolvă problemele, implementând EOS (Entrepreneurial Operating System®/ Sistemul de Operare Antreprenorial). Cu ajutorul acestuia, Eileen, Vic și restul echipei din conducerea companiei învață să formuleze și să se dedice unei vizuni clare, să se concentreze, să se disciplineze și să creeze o echipă mai sănătoasă și mai unită. 


Povestea Swan Services este o invenție, dar EOS – un set complet de instrumente antreprenoriale – este cât se poate de real și a ajutat mii de companii din întreaga lume. Cu personaje și situații inspirate din mai multe experiențe și povești de business, „Preia controlul!” este o fabulă de afaceri care va părea cunoscută antreprenorilor din lumea întreagă și îi va ghida să-și readucă companiile pe drumul cel bun.


Alimentează racheta

Descoperă relația vitală care îți va duce afacerea de la „Și acum ce facem?” la „Am reușit!”


Vizionarii au idei revoluționare. Integratorii transformă aceste idei în realitate. Această combinație explozivă este cheia pentru a obține tot ce îți dorești de la afacerea ta. A funcționat la Disney. A funcționat pentru McDonald’s. A funcționat pentru Ford. Poate funcționa și pentru tine. 


Semnată de autorul bestsellerului Tracțiune, Alimentează racheta! detaliază rolul esențial  pe care îl joacă Vizionarul și Integratorul în cadrul unei afaceri și explică cum o bună relație între cei doi îți poate ajuta afacerea să prospere. Oferind sfaturi menite să îi ajute pe Vizionari și pe Integratori să se găsească unii pe alții, Alimentează racheta! furnizează de asemenea modalități de evaluare care te vor ajuta să îți dai seama din ce categorie faci parte.


Fără un Integrator, un Vizionar are puține șanse să reușească pe termen lung și să atingă obiectivele companiei – așa cum, fără un Vizionar, un Integrator nu își poate atinge adevăratul potențial. Însă, atunci când Vizionarul și Integratorul își folosesc talentele și abilitățile înnăscute în același scop, se naște o energie extraordinară care poate ajuta orice companie sau organizație să atingă cele mai înalte culmi ale succesului.
Mai mult
Etichete:  #Business
Detalii produs
ISBN: pachetcartitractiune
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 0.5 kg
Detalii despre autor