Pachet cărți Katherine și Jay Wolf: Nădejdea vindecă și Suferință și tărie

(0) Scrie o recenzie
Oferta expiră în:

pachet carți
61,74 Lei PRP:88,20 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Descriere

Katherine și Jay Wolf sunt doi soți a căror viață a luat o întorsătură total neașteptată atunci când Katherine a suferit un accident vascular la vârsta de 26 de ani. În urma acestuia, tânăra soție și mama unui bebeluș de șase luni a rămas imobilizată la pat, incapabilă să mănânce și să vorbească. O fracțiune de secundă a fost suficientă în cazul lor pentru a nărui zecile de planuri și de visuri pe care cei doi și le făcuseră pentru viitor. Cu toate acestea, nu s-au dat bătuți, au continuat să spere și să creadă că povestea lor va avea până la urmă un deznodământ fericit, și, cu multă muncă și credință în Dumnezeu au reușit să transforme un fatalist „totul s-a sfârșit” într-un pozitiv „nimic nu este imposibil”.


Prima lor carte - Nădejdea vindecă (apărută la editura ACT și Politon) – Este o poveste clasică despre un sfârșit transformat într-un nou început. O poveste despre cum un accident vascular cerebral suferit într-o fracțiune de secundă poate transforma viața unei întregi familii pentru totdeauna. Unsprezece intervenții chirurgicale, un om normal transformat într-o persoană cu dizabilități, o mulțime de libertăți transformate în neputințe, aceasta este pe scurt povestea lui Katherine care își trăiește drama cu demnitate, dar mai ales cu înțelepciune și cu o credință de nezdruncinat în Dumnezeu.


În cea de-a doua lor carte,  Suferință și tărie – scrisă la un deceniu după accidentul vascular suferit de Katherine – cei doi soți vorbesc despre lecțiile de viață pe care și le-au însușit în urma acestui eveniment tragic. Astfel, această carte poate fi considerată o amplă meditație asupra vieții și a ciudatelor ei întorsături, dar și o pledoarie pentru toți cei care nu s-au confruntat cu episoade tragice în viața lor pentru a face din propria poveste o capodoperă, atât timp cât nicio piedică majoră nu le stă în cale. Presărată cu povești adevărate pe care le-au trăit ei înșiși sau apropiații lor, dar și cu citate și povestiri biblice pline de tâlc, „Suferință și tărie” este o carte care îi va alina pe toți cei care au trecut prin încercări grele. Asta pentru că le va reaminti că nu sunt singurii care suferă, că indiferent de cât de greu ne lovește viața la un moment dat, trebuie să ținem cont de faptul că există cineva care suferă și mai mult decât noi și că viața merită să fie trăită chiar și atunci când  ni se pare că am pierdut totul. Pentru că atunci când credem că am pierdut totul, trebuie să ne gândim întotdeauna și la ce am câștigat…


Pentru cei dintre voi care doriți să citiți ambele cărți, am pregătit acest pachet special la care beneficiați acum de o reducere de 30% din prețul cumulat al celor două volume. Iată mai jos despre ce este vorba în fiecare:


Nădejdea vindecă


Nădejdea vindecă: O poveste adevărată despre o pierdere zdrobitoare și o iubire învingătoare este o poveste despre viață. Este mai precis o poveste despre cât de fragilă și imprevizibilă este existența noastră efemeră pe acest pământ. 


Protagoniștii acestei povești emoționante sunt Katherine și Jay, care se căsătoresc foarte tineri, fac un copil și când totul începe să prindă conturul unei vieți perfecte, sunt nevoiți să constate că „mitul inocent al tinereții nemuritoare se sparge ca un balon de săpun”.


Sunt nevoiți să constate că la 26 de ani, viața poate foarte bine să înceapă și poate foarte bine în același timp să pară că s-a sfârșit. Că sănătatea și frumusețea pot să dispară într-o clipă, că dizabilitățile multiple sunt mai ușor de îndurat atunci când alternativa este moartea și că cele mai fierbinți dorințe ale noastre se pot împlini chiar și atunci când logica datelor pare total potrivnică. 


Eroii noștri pot face lucruri incredibile pentru că au o sursă sigură de miracole la îndemână: nădejdea. Credința lor puternică în Dumnezeu și în planul Lui perfect pentru fiecare dintre noi îi ajută să parcurgă încet, dar sigur, drumul de la disperare la fericire, ajutându-i pe „traseu” și pe alții să facă același lucru.


O poveste înduioșătoare în care se vor regăsi toți cei greu încercați de suferință la un moment dat și o lecție prețioasă de viață pentru cei care au fost ocoliți de ea.Suferință și tărie


Este posibil să ne raportăm la suferință mai degrabă ca la un privilegiu, decât ca la o pedeapsă? Îndrăgiții autori Katherine și Jay Wolf ne invită prin intermediul cărții de față să ne încredem într-un Dumnezeu cunoscut și într-un viitor necunoscut, arătându-ne cum am putea trece cu bine peste orice, redefinind tot ce ne înconjoară. 


După ce a supraviețuit în mod miraculos, la vârsta de 26 de ani, unui accident vascular cerebral care i-ar fi putut fi fatal, viața lui Katherine și a soțului ei, Jay Wolf, s-a schimbat pentru totdeauna. La fel și modul în care l-au perceput ulterior pe Dumnezeu, pe ei înșiși și lumea din jurul lor. În ciuda faptului că după o astfel de tragedie era evident faptul că nu mai exista cale de întoarcere la normalitatea de dinainte de accident, Katherine și Jay au învățat că suferința nu este sfârșitul, și că ea înseamnă de cele mai multe ori începutul unei noi povești.


În Suferință și tărie, Katherine și Jay Wolf ne invită în această nouă poveste a lor, împărtășindu-ne lecții universale și practici utile care ne vor ajuta:


Să conștientizăm că avem tot ce ne trebuie pentru a face față oricărei situații, oricât de grea ar fi, și că nu e niciun blestem la mijloc atunci când greutățile ne copleșesc;

Să facem din așteptările neîmplinite fundația unei vieți înfloritoare;

Să realizăm faptul că bucuria nu se regăsește doar într-o viață lipsită de durere;

Să transformăm cele mai grele circumstanțe ale vieții noastre, din momente de suferință, în momente de putere;

Să prosperăm chiar și într-un scenariu de viață pe care nu ne-am imaginat niciodată că vom ajunge să îl trăim.

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: pachetcartikatherinesijaywolf
Editura ACT si Politon
Format: pachet carți
Greutate: 0.6 kg
Detalii despre autor