Pachet audiobookuri Gretchen Rubin

(0) Scrie o recenzie
Pachet doua produse
95,19 Lei PRP:135,99 Lei Salveaza 30%
Adaugă la favorite

Gretchen Rubin este o autoare de origine americană pasionată de explorarea naturii umane și de înțelegerea acelor lucruri care ne-ar putea face viața mai bună. Autoare a cinci bestselleruri care explorează natura umană, Gretchen Rubin este de părere că nu există o rețetă magică, universal valabilă pentru o viață mai fericită, mai sănătoasă și mai productivă. Mai mult decât atât, ea a observat, în urma unor studii aprofundate, că strategiile pentru schimbare care funcționează pentru unii indivizi, nu funcționează și în cazul altora, și că de fapt, ce funcționează pentru o persoană, poate fi total ineficient pentru o alta. De aceea, în cărțile ei vei găsi soluții personalizate pentru o viață mai bună care se adresează unor indivizi cât se poate de diferiți.


Acesta este și motivul pentru care cărțile lui Gretchen Rubin pornesc de la un demers de autocunoaștere, în care cititorii au ocazia să descopere cărei tipologii (tendințe) îi aparțin, pentru ca ulterior, să fie conduși pas cu pas spre schimbarea pe care și-o doresc în viața lor, calea urmată fiind perfect adaptată particularităților lor unice. 


Inner Calm (Liniște interioară), The Four Tendencies (Cele patru tendințe), Better Than Before (Cum să devii mai bun), Happier at Home (Mai fericit acasă) și The Happiness Project (Proiectul fericirii) sunt cele cinci bestselleruri semnate de Gretchen Rubin. Prin intermediul acestor cărți, a podcastului Happier with Gretchen Rubin, dar și a cursurilor ei video și a aplicației Better (dezvoltată de ea în colaborare cu echipa de la Mighty Networks) autoarea împărtășește idei, strategii, povești și sfaturi care îi ajută pe oameni să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși și să își creeze o viață mai fericită.


Dacă îți dorești să înțelegi mai bine complexitatea psihicului uman, să te autocunoști mai bine, dar și să îi înțelegi mai bine pe cei din jurul tău și să ai o viață mai bună, te invit să asculți cele două titluri din pachetul de audiobookuri Gretchen Rubin la care beneficiezi acum de o reducere de 30%.


Pachetul conține titlurile:


Cum să devii mai bun
Gretchen Rubin crede că a găsit soluția pentru ca oricine să poată schimba acel ceva la el, care îl deranjează, sau care îl împiedică să fie un individ mai bun. Autoarea este de părere că pentru a avea o viață fericită, este important să adoptăm un sentiment de creștere personală. Iar acest sentiment de creștere personală apare de fiecare dată când adoptăm un nou obicei bun, ajungând astfel să facem lucrurile mai bine ca înainte. Asta pentru că obiceiurile reprezintă arhitectura invizibilă a vieții noastre de zi cu zi. Așadar, dacă vrem să facem o schimbare pozitivă în viața noastră, trebuie să „umblăm” la obiceiuri. Acele obiceiuri care „ne pun piedici” în a deveni variantele noastre îmbunătățite.


„Obiceiurile joacă un rol nemaipomenit în crearea unei atmosfere de dezvoltare, pentru că ele ne ajută să facem progrese consecvente, pe care ne putem baza. Poate că perfecțiunea e un țel imposibil, dar obiceiurile ne ajută să facem lucrurile mai bine. Faptul că suntem deschiși să adoptăm un nou obicei, făcând lucrurile mai bine decât înainte, ne va împiedica să ajungem iar la finalul unui an cu dorința arzătoare, încă o dată, de a fi făcut lucrurile în mod diferit.” (Gretchen Rubin, Cum să devii mai bun)


Prin urmare, dacă îți dorești să evoluezi, să îți formezi noi obiceiuri sau să scapi de proaste obiceiuri care îți fac rău, acest audiobook poate fi un bun început.


În el vei găsi:


Teste de autocunoaștere;

Cele șapte schimbări esențiale pe care și le doresc în general oamenii;

Elementele de bază ale obiceiurilor;

Strategii pentru schimbarea obiceiurilor;

Strategii pentru formarea de noi obiceiuri;

O serie de modalități de a ne schimba obiceiurile fără a face eforturi considerabile.


„Cum să devii mai bun” este un audiobook senzațional din care vei afla o mulțime de lucruri interesante despre tine însuți, despre cei din jur, dar și despre modul în care ai putea să îți îmbunătățești considerabil viața. 


„Gretchen Rubin combină cercetarea profundă cu observațiile asupra propriei vieți, pentru a explica felul în care apar obiceiurile și – mai important – felul în care se pot schimba. Este indispensabilă pentru toți cei care speră să-și revizuiască felul (aproape inconștient) de a se comporta.” — Charles Duhigg, autorul bestsellerului The Power of Habit (Puterea obiceiurilor)Cele patru tendințe„În funcție de răspunsul unei persoane la așteptările exterioare și interioare, acea persoană se încadrează în una dintre cele patru tipologii distincte de mai jos: 


Conformiștii - răspund cu ușurință atât așteptărilor exterioare, cât și celor interioare. 

Iscoditorii - pun la îndoială toate așteptările. Ei îndeplinesc o așteptare numai dacă consideră că este justificată, așa că, de fapt, răspund doar așteptărilor interioare;

Binevoitorii - răspund cu ușurință așteptărilor exterioare, dar se chinuie să îndeplinească așteptările interioare.

Rebelii -  se opun tuturor așteptărilor, atât exterioare, cât și interioare.” (Gretchen Rubin, Cele patru tendințe)


În această analiză revoluționară a tipurilor de personalitate, Gretchen Rubin dezvăluie o întrebare simplă care ne poate schimba fundamental modul în care ne comportăm acasă, la muncă și în viață în general.  


Demersurile ei de a înțelege mai bine natura umană au condus-o la concluzia că, răspunzând la această întrebare: „Cum răspund la așteptările celorlalți?” ajungem să dobândim o mai bună autocunoaștere. Ea a descoperit de asemenea că, pe baza răspunsurilor pe care le dau la această întrebare, oamenii pot fi împărțiți în patru categorii: Conformiști, Iscoditori, Binevoitori și Rebeli. Conform autoarei, tendința căreia îi aparținem ne modelează fiecare aspect al comportamentului, de aceea, folosirea acestui cadru ne va ajuta să luăm decizii mai bune și să respectăm termenele limită, simțindu-ne mai puțin stresați și implicându-ne mai activ.


Cu perspective interesante, studii convingătoare și exemple amuzante, „Cele 4 tendințe” te va ajuta să devii mai fericit, mai sănătos, mai productiv și mai creativ. E mult mai ușor să reușești când știi ce e mai bine pentru tine!

Mai mult
Etichete:  #dezvoltarepersonala
Detalii produs
ISBN: pachetaudiogretchenrubin
Editura ACT si Politon
Format: Pachet doua produse
Greutate: 0.35 kg
Detalii despre autor

Gretchen Rubin este una dintre cele mai influente observatoare ale naturii umane. A absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Yale și a profesat pentru o scurtă perioadă ca jurist, dându-și seama ulterior că ceea ce își dorește cu adevărat în viață este să devină scriitoare. 

Cărțile ei s-au bucurat de un mare succes la public, Inner Calm (Liniște interioară), The Four Tendencies (Cele patru tendințe), Better Than Before (Cum să devii mai bun) și The Happiness Project (Proiectul fericirii) devenind bestsellere New York Times. The Happiness Project s-a menținut timp de doi ani pe lista bestsellerelor New York Times. Gretchen Rubin a vândut peste trei milioane de cărți în toată lumea, volumele ei fiind traduse în peste 30 de limbi.  

Când nu scrie cărți, Gretchen Rubin realizează podcastul de succes Happier with Gretchen Rubin, dar și o serie de cursuri video, sau se ocupă de aplicația Better (dezvoltată de ea în colaborare cu echipa de la Mighty Networks). Prin toate aceste mijloace, autoarea împărtășește idei, strategii, povești și sfaturi care îi ajută pe oameni să se înțeleagă mai bine pe ei înșiși și să își creeze o viață mai fericită.